Jump to content

Recommended Posts

Много разпускаща комедийка..много ми хареса..Голям смях падаше :lol: // Минхо страшно много ми хареса в сериала, играта му беше много добра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво сериалче. Страшно е забавно и интересно. Много ми харесва онази сцена в банята и както вече се каза ''онези неща с крилцата''.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичам я тази драма не стига,че Мин Хо е игра главна роля,но си е много реален ей на това му казвам драма да пресъздаде нещо, което ни е познато и от ежедневието на обикновените хора не само да ни представя известната и богата часта на обществото в Азия като цяло (която също не отричам,че е хубава),но това е една от малкото драми, която до някъде ми напомя и за обикновеното ежедневие на хората! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е първата корейска продукция, която гледах и определено ме грабна! Страшно много ми хареса и мога да кажа, че ми е от любимите! Jin Ho в началото ми беше леко студен и груб, но адски много ме грабна с това, че винаги се грижеше за Gae In! Един от любимите ми персонажи беше асистента му, Sang Jun, :lol: ...голям образ е! Въпреки че, не беше гей като се преструваше наистина си мязаше на такъв! :lol: Gae In отначало ми беше малко странна, защото имах една снимка, където тя и партньора й са прегърнати и под един чадър ...и като почнах сериала си викам абе аз нещо да не съм се объркала! :lol: Ама новата визия ме срази! Тя също много ми хареса! Как винаги се изтърваше! Голяма сладурана! Всъщност не мисля, че има герои, които да не харесвам в сериала. Дори In Hui, на която, ако бях аз, нямаше да й се размине толкова лесно. Много гадно предаде Gae In, но все пак това я освободи от Jang Ryeol.... Иначе Jin Ho и Gae In са наистина много хубава двойка! Като цяло много се смях, както и плаках на сериала. Честно да си кажа нито една серия не ми е била скучна. Дори последните серии, които бяха повече драматични отколкото забавни ги изгледах с интерес!

 

Имам много любими сцени като се почне от онази в асансьора, където ципа на Sang Jun нещо се повреди и Jin Ho му вика дай да видя и се наведе ...и в този момент се появи Yeong Seon със сина си. :lol: Тя като ги видя и направо остана поразена и Jin Ho като й каза "влезте", тя - "не, не, продължете"... А той "аа не, ние свършихме".. Пък тя "аа свършили сте били.." :lol: Jin Ho много се ядосваше, когато Gae In все изтърсваше, че е гей. Много забавно беше, когато Sang Jun се усети, че двамата с шефа му ги мислят за гейове! :lol: Друга, която се сещам е тази в банята! Тя е просто уникална! Иначе Gae In като му каза "аз нищо не видях, защото не бях с контактните лещи." Да, ама после приятелката й като я пита, тя каза, че е излъгала, а всъщност е видяла ВСИЧКО! :lol: И после като обясняваше и накрая като стигнаха до "ама само толкова ли?" :lol: Леле, паднах да се смея! Любима сцена ми е когато Jin Ho целува Gae In в 10еп, ааа просто онемях! Тя като каза на Jang Ryeol "Ти сега не знаеш ...кой е в сърцето ми." И тогава на Jin Ho му просветна, че тя отдавна го обича. Беше супер, когато й каза "Край на играта" и я целуна. А целувката по врата също е сцена, която няма да забравя. Плаках много когато Jin Ho й наговори онези неща, че се е преструвал и че никога не я е обичал ..и как реагираха двамата след това. Беше много тъжно и в следващите серии, когато той ходеше при нея, но тя все не знаеше. :(

 

 

Иначе това бяха първите роли, в които гледах с Son Ye Jin и Lee Min Ho. За последния мисля да почна да гледам Boys Over Flowers :lol: ... а за Ye Jin си бях планирала да гледам A Moment to Remember.

 

Ето - :click:

Много хубави песнички има! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Иначе това бяха първите роли, в които гледах с Son Ye Jin и Lee Min Ho. За последния мисля да почна да гледам Boys Over Flowers :lol: ... а за Ye Jin си бях планирала да гледам A Moment to Remember.

 

 

 

Boys Before Flowers е АБСОЛЮТНО задължителен сериал, щом ти е харесал Мин Хо ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала наистина е невероятен! :)

Първият сериал, които гледах с Мин Хо беше този. Невероятна игра, сценарий :D актьорски състав. Всичко беше отлично. Веднага след като го изгледах си свалих Boys Before Flowers (или Boys Over Flowers? ) В този сериал в ролята на Гу Джун Пьо беше зашеметяващ! :) Нямам търпение да гледам още нещо с него! :)

А за Сон Йе Джин, попадала съм на доста филми с нея. Изключително талантлива актриса! :)

Заедно с Lee Min Ho са ненадминати! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям впечатлението на потребителя преди мен.

Гледах го отдавна, но едва ли не се насилих да го завърша. Става за отбиване на време, но има много по-стойностни филми по мое мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 9 епизод съм , но много ми харесва !

 

1 епизод като , че ли не ме грабна , но вече 2 - ри и нататъка .. Само за сериала мисля ..

 

А ся си харесах телефона на Джин Хо .. Ако някой ми каже коя марка и модел е , ще го обичам !

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изледах го, има някои интересни случки, но като цяло не останах много впечатлена.

Главната актриса съм я гледала в "A Moment To Remember" и там ми направи добро впечатление.

Тук, обаче, с тази роля на голямата наивница, да не кажа глупачка и нечистоплътна гнусна мърла, нещо не ме грабна.

Мин Хо, това дърво на екрана, няма и да го коментирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готина и свежа драма с огромно количество забавни моменти от началото до края

 

най-много харесвам моментите, когато тя се държеше с него като с гей ... беше убийствено смешно

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето ми хареса, но първите 3 серии ми бяха много критични - едва ги изгледах. Дори мислех да се откажа да го гледам, но досега не се е случвало да започна да гледам сериал и да не го довърша. Имаше доста забавни моменти особено когато Jin Ho учеше Kae In как да бъде жена :D Но накрая стигна до извода, че тези персонажи от рода на Kim In Hee изключително много започват да ме дразнят..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин сериал, един от любимите ми стана.

Сладки актьори, много смях и романтика.

Единственото, което ми беше като трън в очите бяха късите панталони и гуменките с които издокарваха героя на И Мин Хо. Леле майко, като го видех с костюм и гуменки на бос крак и панталонките с дължина над глезените ми прилошаваше :lol:

Аааа да не пропусна и хигиената на главната героиня- много срамна работа, остави външния й вид, но да я изкарат, че се къпе веднъж на няколко дни, ужас, как можаха :o:blink::wacko: После ми беше доста трудно да се убедя,че гл.герой се е влюбил в такава мърла. :lol2:

 

Благодаря за сериала и великолепния превод. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хихихи... :D

Относно хигиената сериала играе възпитателна роля, защото много хора продължават старата традиция от преди 200г. да се къпят само в неделя...ужас.

А за гуменките на босо и костюм - на мен ми харесва! Той всякак е хубав!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото изобщо не ме грабна,даже си мислех да го приключвам.Но успяха да ме грабнат с някои моменти в следващите серии и затова го догледах.Става като цяло,но определон не бих го гледала втори път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът наистина е много приятен и разтоварващ. Сон Йе Джин и И Мин Хо са супер, въпреки че Мин Хо ми се стори малко дървен на 1-2 места, но му е простено. Драмичката си има всичко - готина история, малко тупаници, целувчици, "зли сили", които все се месят дет не им е работа, смях .....

 

сцените в банята, аптеката :lol2:, асансьора, коридора на мотела, и аз смятам да си взема резачка :es:

 

 

Определено след време ще се гледа пак :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го малко насила,но много бързо ме заинтригува и го изгледах за две нощи.Подейства ми много разпускащо.Son Ye Jin съм я гледала в Summer scent и A moment to remember/първият ми корейски филм,колко рев му ударих тогава..../и ми беше приятно да я видя в по различна роля. Lee Min Ho доста различен от ролята му в BOF.

 

Сцените с банята,"онези неща с крилцата",аптеката няма какво да се коментират... :lol2:

Много любим момент ми стана с целувката в края на 10 епизод.

 

Благодарности на екипа за превода. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса много сериалът. :) Смятам, че Min Ho се справи доста добре с ролята си, а за Son Ye Jin няма какво да кажа, любимка ми е още от The Art of Seduction, голяма е скица :lol: ! Препоръчвам го на всеки, който обича леките и забавни сериалчета :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...