Jump to content

Recommended Posts

Хареса ми като цяло сериала.

Сюжетът беше интересен, но за жалост не особено разгърнат. За сметка на това съм във възторг от различната светлина, в която са ни представени и Lee Min Ho, и Son Ye Jin. Може би това е най-комичната роля, в коята съм виждала въпросната дама да се въплъщава, и съм приятно изненадана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип аз много харесвах BBF затова реших да гледам и това сериалче (заради Мин Хо). Много ми хареса, но ми направи впечатление, че образите са доста стереотипни. Пак Ке Ин ми напомняше на Джан Ди, а пък Джин Хо - на Гу Джун Пьо... Не знам дали във всички корейски сериали е така, гледала съм само два, но в тези двата момичетата бяха като извадени от калъп - луди, безцеремонни, не особено интелигентни и... не мога да го определя. Просто много ми приличат. А в РТ го имаше и образа на типичната жена-вамп. Можеха поне да я поразчупят малко.

Това, което ми хареса обаче, е подтекста на сериала - "Бъди такъв, какъвто си, а не такъв, какъвто другите очакват да си." Хареса ми идеята за любовта, която остава силна до края, и приятелството, което е по-важно от някакво мимолетно увлечение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на екипа за сериала! Както винаги всичко беше подбрано, дозирано и елегантно. Беше ми приятно да гледам. Имаше много теми, които си струва да съпреживееш - изборът между победа и загуба с достойнство, борбата да се реализираш, стремежът да получиш одобрението на родител и вечните трепети на сърцето... Препоръчвам го на всеки, които иска да види един хубав филм с великолепен, щастлив финал! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесен сериал! Благодарности на екипа за чудесния превод, който допренесе удоволствието от тези 16 серии да е пълно. Едва ли мога да добавя нещо, което вече не е казано, така че се присъединявам към всички положителни мнения и смело го препоръчвам! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от мен много благодарности на екипа :thanks:

според мен пък тук Lee Min Ho беше съвсем различен. Не е буйния и енергичен Jun Pyo от BBF. Тук ми изглеждаше доста муден ( не в лошия смисъл :D ) , но все пак много по-спокоен. А с момичето може би малко прекалиха. Имам чувството, че все повече наивни и глупавички се опитват да ги направят с всеки сериал :kissx: . А Джан Ди - тя беше много харизматична и упорита, особено когато се опъваше на Джун Пьо :D . Все пак и РТ има своите моменти. Не съжалявам, че го гледах :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много типизирано сериалче, но въпреки това забавно. Леко и неангажиращо те въвежда в света на главната героиня с изключително красив дом и те омайва с топлите отношения и искреността между персонажите. Дори и лошите не бяха достатъчно лоши... За мен остана усещането, че въпреки че всичко започна с една лъжа, всички бяха много открити. Стана ясно, че чарът на къщата и нейната стопанка омагьоса и Джин Хо и открехна вратата към сърцето му. Много се радвах на романтичните моменти между тях, бяха много мили и двамата. Йе Джин направи много добра роля, не очаквах от нея да се справи с този типаж на леко глуповата и откровено девойче, но го направи изключително добре. Мин Хо обаче има още да се поучи - вярно, изглеждаше много добре, но на моменти сякаш му липсваше достатъчно опит с изиграването на сериозните ситуации и силата на характера, който трябваше да покаже. Още си личеше, че е млад и зелен :), а ролята му предполагаше малко повече зрялост. Ще го придобие след още няколко години, сигурна съм.

Благодарности големи за превода, голямо удоволствие е да го гледаш с толкова перфектни субтитри :). Благодарение на вас дори си подобрих корейския :)...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След многото комрнтари по сериала,

нямаше как да не се завъртя и аз във вихрушката му :D ( и не излязох оттам, докато не го изгледах целия )

 

Когато прочетох, че Мин Хо ще се прави на гей, помислих си, че ще го видя да чупи меки китки, да говори като такъв и въобще ще прави всичко, което правят гейовете :lol:

За мое щастие (или нещастие), това не се случи. Затова пък имаха страхотно попадение с неговия съдружник, Санг Джун, който така умело се представяше за такъв, в името на успеха. :P

 

Насладих се на атмосферата, в която имаше много комични ситуации, драматизъм, нажежена обстановка, породена от нежните докосвания и страстните целувки между Джин Хо и Ке Ин ;)

 

Като цяло самият облик и замисъл на сериала, мисля че може да се побере в едно изречение, казано от директор Чой :

 

"Говоря за куража да се покажеш пред света и да се бориш."

 

P.S.: Със сигурност ще го гледам пак

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свежарско, изпълващо с положителни емоции сериалче:) С удоволствие ще го гледам още веднъж:)

Прекрасна игра на актьорите, на които не им е било лесно да влязат в ролите на своите персонажи! Но винаги е така - всяко хубаво нещо изисква много труд и упоритост!

Хиляди благодарности на екипа, заел се с превода на субтитрите!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз най-накрая да намеря време да го изгледам :) И на мен както и на вас много ми хареса пък и как иначе нали съм му фенка на Мин Хо а той не ме разочарова като продължава да се развива като актьор... Поддържащите актьори бяха също много добри много ми харесаха, особени адмирации към Jung Sung Hwa страшен беше като гей :lol: Искаше ми се да има доста повече забавни моменти особено около цялата работа с ориентацията на Джин Хо, но нищо поне романтичните моменти наистина си ги биваше :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло ми хареса.Харесах първите епизоди,когато двамата се превърнаха в най-добри приятели,гейските моменти,неадекватността на Пак Ге Ин..Но към последните нещо ми изтъпя :lol: Романтиката беше върха,но като че ли прекалено сладникава....играта на Йе Джин ми хареса,но съм свикнала с драматичните й роли повечко..като,че ли те повече отиват на нежното й излъчване.Мин Хо въобще не ме разочарова,беше много чаровен както винаги ,а усмивката му е убиец просто :D Според мен се справи и добре с ролята си ,имаше няколко култови момента :lol: Лошите въобще си ги намразих ,може би само бившия на Ке Ин ми направи добро впечатление към края,но приятелката й беше ужасна...

Второстепенните герои бяха страхотни също,дадоха доста дух на сериала въобще :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да,хубаво сериалче.Неангажиращо.Оправяше ми настроението последните 2 седмици.

Затвърди ми добрите впечатления от И Мин-Хо.Акрисата също си я биваше.Макар,че този наивен образ,който играеше вече ми е адски клиширан/в тази светлина Song Hye Gyo не може да бъде стигната/.

Най-големите си плюсове давам на всички подържащи актьори.Невероятни бяха всички.Kim Ji Suk,Jung Sung Hwa/особено той :lol: /,приятелката,както и момчето от 2PM/може пък и 2AM да беше/.

Та това май исках да кажа.

ПП.А да края беше доста постен.Не че ми пречи,свикнал съм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това бе първият ми сериал от доста време, гледан за развлечение и, честно казано, останах много разочарована.

Стори ми се компилация от няколко сериала, не видях нищо ново.

Историята още в началото бе много не доизмислена. Няма сила на света, която да ме убеди, че влюбено момиче би излязло с домашните си дрехи на среща, независимо колко бърза за любимия. Или пък няма да се къпи с дни. :o Е, може и да се погледне от смешната му страна, ама...

 

Единственият, който ме впечатли с игра, бе Kim Ji Suk. Lee Min Ho в БОФ не ми хареса, тук напредък не видях. Симпатичен е в лице, но толкова вдървено играе, че се чудя дали има повече накъде.

 

А, понеже не разбирам от мода, го приемам за нова тенденция, че на всеки един господин панталонът му бе над глезените. :rofl:

 

С една дума за мен сериалът е слаб, не че не го изгледах до края де, но донякъде на инат. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:rolleyes: Леко, неангажиращо и доста забавнo сериалчe.

От 1-ви епизод бяха запленена от двете главни шматки :lol:

Любовта беше подправена с огромно количество комични ситуации и щипка драматизъм, което беше идеалната пропорция за да не се натоварва зрителя с проблемите на героите .

Всичко което предстоеше да се случи - да се влюбят, пречки, предателства и още...... ми беше почти ясно .... само дето беше пълна загадка за мен как ще се случат всички тези неща, което и поддържаше интереса ми до самия край. А финала си беше идеален

OST-та също ми допадна много :)

Всички много ми харесаха в ролите си (поне тези които съм гледала и по други места )

Благодаря на екипа за субките - Вие сте номер едно !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега го гледам, до 5 епизод съм, засега ми харесва. Двамата са пълната противоположност, а комичните ситуации в които попада Джин Хо, умирах от смях. Много забавно, интересно е, засега, ще видя по-нататък, а и щом Yoon ще се появи в някоя от сцените, значи забавлението ще е пълно. :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички!

И аз вчера го изгледах и определено ми хареса. По принцип много ми допадат филми, които са лекички и с хепиенд. Това разбира се не ги лишава от сериозността на темите , които се засягат в тях. Този филм, както и в Coffee Prince начина,по който е вмъкната темата за връзките между хората от един пол е заложена по мног дискретен и ненатрапчив начин. Препоръчвам го на всеки, който иска да се разтовари и да почерпи малко красота, както от актьори, актьорска игра, пейзажи, интериор, дрехи и какво ли още не.......напред. Приятен ден и спорно гледане от мен! ЧАО!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен си беше истинско удоволствие да гледам сериала. Благодаря на всички трудили се по превода и редакцията му. И ако някой добър човек ми каже откъде да си изтегля мелодията в първата минута от това клипче ще взема да почерпя за пръв път в живота си. :rolleyes:

Ето и въпросното клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=CNxzI-E2GFg&feature=related

 

 

Ей на пак ми се размина черпенето :D намерих си мелодийката, но ако някой се е юрнал да я търси му благодаря все пак...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно и разтоварващо сериалче, изгледах го на един дъх.

В БОФ също не можах да оценя особено много Мин Хо, но тук ми хареса.

Току що го изгледах и под влианието на емоцията не мога да напиша особено смислен пост, за това ще оставя чувствата да поотихнат :lol:

 

Бтв може ли да ми помогнете за една песен..

http://www.youtube.com/watch?v=YneRC-1c5iI

3.02 ( в края на разговора между Чанг Рьол и Джин Хо )

 

Едит: намерих я! Ако някой го интересува песента е Tiago Iorc - Fine :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно ми е...корейците не носят ли чорапи или в този сериал основната идея е била да покажат глезените на наш'то момче? (гОркия, няма кой едни свестни на дължина панталони да му ушие, от кръста нагоре изглеждаше много елеганс, от кръста надолу - като абсолютен изтърсак).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...