Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ

vivitu

Recommended Posts

Tennousei, хубаво е да разбера, че само една малка част от феновете на Yoochun са тези, които са напуснали кораба. Казват, че те са го направили заради неморалното му поведение, но това поведение не е от вчера и със сигурност знаят предпочитанията му за заведения, които да посещава. Затова ми се вижда някак нагласена реакцията им в този момент. Дали съм права ще видим като се разплете случая. С това спирам да коментирам клюкината за Yoochun, като тайничко се надявам да не се е сбъркал толкова, че да е станал сериен изнасилвач (все пак първото обвинение отпадна).

И тъй като съм в страницата на JYJ се обръщам към феновете на Junsu. Знаете ли от къде мога да сваля или да гледам онлайн мюзикъла "Death Note" с негово участие. Соловите му албуми не ме впечатляват толкова, но съм голям почитател на мюзикълите му. Невероятен талант е. :bow:

Ахахаха, не сте питали, не ви е било отговорено. :D От следващата седмица съм на разположение да споделям големите си запази от DBSK/TVXQ/JYJ творчество :D

Пропуснали сме да отбележим, че почти всички обвинения бяха свалени от Мишо, разследването все пак продължава. Междувременно той също заведе делo.

И една страхотна новина: Джунсу се завръща на сцената като Дориан Грей срещу Пак Ън Те. Определено е идеален и за тази роля <3

1859011.jpg

Junsu за 5-ти път ще направи концерт-в-края-на-годината - "2016 XIA Ballad&Musical Concert with Orchestra vol.5" на 10 и 11 декември в Jamsil Indoor Stadium. Билетите за това пословично с качеството на изживяването музикално събитие бяха разпродадени за рекордните 2 минути. Очакванията за този концерт са големи, по него работи човекът, стоящ зад композициите на "Дориан Грей" - Kim Moon-jung. Статия

След концерта Джунсу ще има турне в Япония.

Вчера беше последното изпълнение на "Дориан Грей", а "Death Note" , в който Junsu играе L, ще започне през януари. "Death Note" ще бъде последния проект на Junsu преди военната му служба - агенцията C-JeS Entertainment съобщи , че той ще постъпи на задължителната военна служба до април 2017-та. Мисля, че е одобрен за наборната полиция Gyeonggi Police Agency.

OST на мюзикъла "Дориан Грей"

Певецът е номиниран в 5-тото издание на Yegreen Musical Awards в категория Най-добър актьор. 

Фотосесия и видео за "Харпърс Базар"

CvlVnVoUAAE7KT-.jpg

1.jpg  2.jpg

junsu-hb-1.jpg  junsu-hb-0.jpg

Зад кадър на фотосесията и забележки на Джунсу за модата, разсмиващи екипа.

И още едно видео покрай тази фотосесия:

50221293.jpg

Някъде през септември обявиха раздялата му с Хани от EXID, посочената причина е натовареният им график.

Днес сутринта Kim JaeJung е приключил службата си в 55-ата пехотна дивизия, посрещнат от около 500 човека. Едва ще има време да се види с близките си и веднага утре има фен среща .

Junsu пък ще започне служба на 9-ти февруари.

JaeJung играе в драмата "Manhole" на KBS2 и ето какво са измислили за промотиране :) - "PPAP" заедно с останалич каст - UEE, Jung Hyesung и Baro от B1A4.

JaeJung играе безработния Bong Pil, който попада във времева дупка и се щура напред-назад в опити да предотврати женитбата на първата си любов.

Ще се излъчва от 9-ти август.

• Like 1
  • Upvote 1