Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ


Recommended Posts

Понеже не съм много наясно, та те вече не са група май? Харесвам пеенето на Xiah Junsu... страхотни вокални качества, което е рядкост при айдълите... Ето нещо интересно от 2011, направено е допитване до 10 вокални инструктора в Кореа, за да се определят най-добрите и най-лошите певци сред айдълите. За най-добър певец е обявен Xiah Junsu, а второто място делят Тейон от SNSD и Хъорин от "SISTAR". Сред групите "2AM" е на първо място по пеене, следвана от "Big Bang". На другият полюс пък са Сохии от "Wonder girls" и Хара от "KARA", които са обявени за най-зле пеещите айдъли, от групите за най-слаби в пеенето са определени "KARA", следвани от "AFTER SCHOOL". Ето и статията - ТуК. Аз имам малки наблюдения върху кпоп-а, но наистина съм впечатлен от това колко много "певци" се изявяват по техните сцени... и колко малко от тях могат да пеят хубаво. От тези, които съм гледал най-много ми харесва как пеят Junsu от DBSK, Changmin от 2AM, Taeyeon от SNSD, Taeyang ot Big Bang, Kyuhyun от SJ също забелязах, че има добър глас, Hyorin от "SISTAR", Sunye от "Wonder Girls"... от 2AM останалите също пеят страхотно, неслучайно дебютират, като баладна група. Ето и едно изпълнение на Junsu, въпреки че и Taeyang пее горе-долу добре, просто Junsu e по-добрият:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми да...Да кажем, че вече не са същата група. Както и да е, Джунсу няма да спре да пее. През годините имаше много класации за най-добре пеещи айдъли и групи. Джунсу винаги ги е оглавявал, а също и ДБСК, ама откакто се разпарчатосаха им ойде хармонията.

Теянг мое и да има хубав глас, ама редовно му крашва и не съм го чула с лайв без да кривне от верния тон. Иначе талантът му е безспорен.

 

Официалният сайт на МИША:

 

tumblr_lqblk5I0Eo1qc2d9c.jpg

 

Искам да съм БоА:

 

x2_7d82e18.jpg

 

Джунсу е пял на полувремето на нещо си:

 

2011082019230866019_1.jpg

 

 

1313834767141_2.jpg

1313835991528.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам въпрос относно брата на Джунсу. Той дебютирал ли е в Корея?? Че май в Япония четох че промотира? Абе общо взето нещо повече за него , ако някой е запознат.....

 

Аааа и какво е тва Миша?? :lol:

 

И аз съм съгласна че Таеянг не ги цели винаги тоновете. Според мен Десънг е с по-добрия и стабилен глас в ББ (но тва не е за тая тема :lol: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той първо дебютира в Китай, след което и в Япония под шапката на Авекс, за което отнесе доста клетви, но щом самия Джунсу няма проблем-всичко е наред, нали? В Корея още не е , мисля че беше щото не искал да е под сянката на брат си или нещо такова...

 

MISSHA е козметична компания в Корея, един от гигантите, за която момчетата ще снимат реклами и ще са рекламни лица. Както триото на Nature republic.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси сега ми стана ясно. :D Той за да не е под сянката на брат си е трябвало да дебютира по-рано според мен ама карай хахах. А как е с популярността в Китай ? В Япония заради Джунсу сигурно е известен.. то всъщност и с Китай трябва да е същото TVXQ в коя азиатска държава не са извести :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако говорим за преди една-две години...Нямаше държава, в която да не са известни в Азия. Бяха наистина най-големите звезди. Сега все още е така, но те пропрвиха пътя на много от младите и сега нещата са доста по-балансирани. Все пак японските им успехи никой няма да ги стигне. И не говоря за бройки албуми и хитове, а за фактът че японците не ги смятат за халю звезди, а за японски...И то си е така.

 

Иначе в Китай винаги са били популярни, но истинските хегемони там са Супер Джуниър...Не знам защо, но с добавката на М размазаха всички чартове, в Китай Суджу са по-известни отколкото в Корея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко информация за A-Nation 2011.

TVXQ имаха честта да бъдат последните изпълнители на концертите в Токио на 27 и 28 август и с това да закрият тазгодишното турне на AVEX! Това е било голяма изненада за всички, тъй като последните 8 години Аюми Хамасаки е била финалния изпълнител. Браво на момчетата за невероятното постижение! Браво и на Bigeast, които превърнаха стадиона в червен океан и не престанаха да показват подкрепата си за Yunho и Changmin.

 

За по-подробна информация може да посетите този сайт: http://continuetvxq.com/2011/08/29/tohoshinkis-avex-a-nation-ending-shocks-fans/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да обяснявам колко съм :mad2: на тази новина, но за всички желаещи и можещи:
Триото JYJ ще прави два концерта в Европа - Испания и Германия. Palau Sant Jordi Stadium в Барселона на 29.10 и в Tempodrom в Берлин на 6.11. Порадвайте им се задължително!
 

 

Разделям темата на две - съответна за двете групи оттук нататък.

Дуото си остава тук, триото отива в нова тема.

Редактирано от parab
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свършиха трите дни в ТД на СМ таун, където освен обичайните изпълнения, момчетата са изпълнили и новия си сингъл:

 

 

И преди някой да пита...Звука е сменен със СиДи версията.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много тъпо, че СМ са сменили звука на B.U.T със студио-записа. На живо песента звучи 100 пъти по-добре, а и с истеричните крясъци на публиката е по-весело. Иска ми се 28 да идва по-бързо, че да чуя албума. Искам да чуя Thank you my girl, Back to tomorrow, I think you know и Duet, защото тийзърите не са ми достатъчни :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на мен ли ми прави, че на изпълнението на Максимум в клипчето горе Чангмин не цели и една стъпка от танца, или поне не в такт.

 

Фактът, че са 14 песни спасява албума от 4те сингъла, които са издадени вече.Малко е мрънящ, ама е хубав за сега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йобо, то просто самото клипче не е добре напаснато с музиката, иначе и двамата са в такт. Мен на едно място само ми изглежда, че Чангмин не нацелва стъпките, но може и да е въпрос на хореография.

 

Още не съм го свалила албума, ама мисля скоро, ако го изнамеря. Йобо, може да дадеш линк за по-бързо. Синглите на японски без "Уе" не са много силни по мое мнение, надявам се самият албум да ми хареса повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

И аз искам албума на ХоМин, но за Бютито, като песен и клип, съм со-со..Обвинявам по-скоро автора, дето е написал подобната мелодия на BUT и на Mr.Simple, а пък SME са ми черни за толкова неща, че защо да не ги обвиня и за това...

Иначе, Мини знаем колко "добър" танцьор е, но пусто не виждам чак гаф в танца му....Самата хореография в клипа ми харесва, както и хармонията, която си беше и запазена марка за DBSK.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове



Squeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~!

Клиииииииииииииииииииииип. Много хубаво, много сцетвно, секси и комерсиално, чак да те заболят очите и ушите от кеф. Дуото и триото ползват един и същи хореограф, честна дума! Но са сладки, че и реклама на LG правят с нея.

Клипа на ДУЕТ, между другото, е подарък към феновете и ще съдържа снимки на самите фенове, пратени от тях. Голяма сладурщина.

П.С. Йобо, албумът не е излязъл.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...