Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ


Recommended Posts

Трябва да уважим едно момче днес! Мини, има ден ден!

16139099.jpg

 

Затова..си пускам това и го поздравявам! Ако питате защо, защото тук с тази коса го харесвам, а и не пищи много :P ...

 

Иначе днес сутринта ми тръгнa още по-весело, след една 5 -ка..ето тези тримцата, ми напълниха кошницата с усмивки!

Мейкингът на NII е поредното доказателство, как се случват хубавите реклaмни кампании и как публиката, не само феновете, тича да иска нещо "от тях" за себе си.

Поне аз искам...

A аз се събудих от дълбок сън, след като мернах толкова усмивки и цвят!

Работна ми седмица може и да свършва, но тези кадри ме заредиха за работа с настроение при това, занапред. Семплите дрехи с цветните аксесоари и закачки в спортната линия, ме пренесоха в една нова тяхна драма, модна и наситена., свежа и неповторима. Е не са петимата, но сякаш..виждах и останалите...

http://www.youtube.com/watch?v=K0SP8P2B4KQ

 

 

Не знам дали да се радвам на мацката, която това очарование ще избере един ден..Смело завиждам за всичките щуротии и усмивки, дето Мики, ще й ги причини, но се надявам и майка му, да има от неговия аджума чар.. :lol2:

mickycrazy.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сродната душа, голямата любов, моят мъж дет все още не знае всичко това, днеска става на 23 (няма да броя по корейски, 10 години са ме учили на математика като човек).

 

tumblr_l8enbrhttu1qbtxmmo1_500.jpg

 

Какво да му се пожелава на това нещо под формата на разкошен мъж, не знам. Нека да е здрав, щастлив и красив, това за римата. Иначе Сонка вчера му пожела да ме срещне, което като прокоба звучи, ама нейсе..Имаме малко разминаване в идеологията, защото трябва да се оженим чак като съм на 25(26 корейски), ама пък за него мога да дам отстъпка от две три години закъснение.

 

Нека си остава същия злобар и лигльо, малко да порастне на акъл, на ръст е добре, и да вземе да се помири с батковците, че кат гледам той най-нацупената девойка.

 

Аз ще съм си негов фен, колкото и глупости да прави, дълбоко у душата гледам, не само хубавото личице и различните очи.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ltBH36aBaVg&feature=player_embedded

 

Мое вскякъв да е ,ама кат него няма кой да вие....Никъде, никога.

 

И за да не се обиди другия...Юнхо пак за Евису ще снима.

 

http://www.youtube.com/watch?v=W-xoHjgt2jo&feature=player_embedded

 

После защо японките искали да се оженят за Юнхо...Ми той просто е...Уау,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте момичета~

 

Предполагам знаете за съществуването на българските ДБСК блог и форум...Е, на 01.03.2011 двата ще отворят отново врати с нови сили и нов облик...

Също така набираме членове на екипа. Може да ми пишете ЛС, ако имате желание да се занимавате...Най-нужни се преводачи... Ще подкрепяме и JYJ, и HoMin~

 

За повече информация:

Facebook страницата ни

http://dbsk-world.bulgarianforum.net/

http://dbsk-bg.blogspot.com/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ELLE има за главен редактор YunJae фенка, убедена съм.

 

Освен, че Хиро има доста секси сесия(като има хубаво качестов, че сега са мизерни сканове), мартенския брой ще топли окото и със сесия на Юнхо за Евису:

 

 

yhevi%2B%25288%2529.jpg

yhevi%2B%25287%2529.jpg

yhevi%2B%25286%2529.jpg

yhevi%2B%25285%2529.jpg

yhevi%2B%25284%2529.jpg

yhevi%2B%25283%2529.jpg

yhevi%2B%25282%2529.jpg

yhevi%2B%25281%2529.jpg

 

 

Освен това излезе тийзър за Посейдон, но уви заедно с лоша новина, че няма да се излъчва както всички смятаха след Мидас по СБС. Засега май каналът не е известен.

 

http://www.youtube.com/watch?v=bL2E1dkv_40&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jaejoong и Yamapi искат да работят заедно.

 

bffa34345aca10_full.jpg

 

Yamapi казал в интервю, че би искал да работи с Дже - "Jaejoong и аз си обещахме да имаме общ проект един ден.Аз наистина искам да работя с него ако ми се отдаде шанс" споделя с нас на интервюто члена на японската група NEWS.Двамата станали близки на концер на TVXQ на който присъствала певицата Lady Gaga,а също така сестрата на yamapi и майка му били фенки на dong bang shin ki.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

първо съжалявам за двоиният пост

 

JYJ тръгват на ново турне ‘JYJ World Tour Concert in 2011‘ което ще включва Северна Америка - Ню Йорк,Л.А,Вашингтон,Сан Франциско, Канада и в Азия - Тайланд,Индонезия,Сингапур,Малайзия.Директор на турнето ще бъде не кой и да е а самият Jae Joong :lol: И преди да тръгнат на турнето си се очаква да имат фен среща.Затова ако сте изпуснали предишните турнета имате нов шанс... не го изпускаите !! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да има Биг Брадър с JYJ. Причината не е ясно казана, но е ясна на всички. Тоест SM са направили нещо. Въпреки решението на съда да няма подобни намеси, това няма да може да се докаже и триото ще страда още.

Днес в allkpop публикуваха превод на гостуването на ХоМин в някакво предаване, където двамата много ясно казват мнението си за цялата дандания. Юно бил шокиран и разочарован, Мини бил притеснен. С подобни думи - петимата не ги виждам въобще заедно.

Интересното е, че някои фенове напомнят, че когато излезе новината за делото, петимата са били заедно и не е възможно да не са го обсъдили. Хич не искам да вземам страни до приключване на делото, защото след това ще има нови факти, но подобна позиция от тяхна страна не ми влияе добре. Да свършва март, за да излиза някакво становище от съда по делото, че триото да мине към някоя друга агенция... Иначе просто крилцата им в Корея ще си останат отрязани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото си спомням идеята е била и 5мата да напуснат компанията, но това с иска си е изцяло самосиндикално решение. От всичко досега си ми излиза, че Юнхо и досега не знае на кого да се ядосва - на себе си или на тримата- и всеки ден се буди с различна мисъл. Чангмин от своя страна е обиден на степен непонятна за математиката, ама той е такъв. Интересното е, че всички вадят реплики от конеткста и ги тълкуват, както им скимне. Никой не се загледа в Юнхо, докато говореше (всички знаем, че колкото и да му се иска не става за актьор) и с какво усилие говореше. Не знам от какво бе породено това усилие...Дали, че изрича неща, които са му продиктувани от друг или, че му е все още трудно. Другия от своя страна си беше доста студен, чак на моменти ме плаши.

 

Предаването беше известно преди с името Golden Fishery и от години е най-доброто място за задаване на неудобни въпроси.

 

Фиаското с шоуто е нелепо и аз да съм на мястото на адвоката им ше ги съдя до дупка, макар че имам усешането, че сега тактиката на СМ е да ги изтощи до смърт от борба. И все пак. Хубаво, не ги излъчвайте, ама поне не лъжете и тях, и публиката...

 

Имаше една страхотна статия за това как СМ и JYJ е крайно време да започнат да се държат като зрели професионалисти. Не може най-голямата компания да зе занимава с детинщини от наранено его, а да се примири с напускането им и да се съсреодоточи върху предотвратяването на бъдещи такива изпълнения . Не може и едни от най-известните изпълнители да се отнсят толкова неблагодарно и многострадално. Казваше се още, че всичко щеше да е по-лесно, ако СМ нямаше такова кърваво минало. Затова и триото получава повече подкрепа от другите двама. Предвид ΗΟΤ, Shinhwa, SES, the TRAX и още много, някак си е по-лесно да вярваш, че СМ са злите.

 

MEMORIES IN JAPAN 2010 JYJ

 

parab,

няма какво да се лъжем-всички сме взели страна, колкото и да не ни се иска да си признаем. Става неусетно, без да го искаме, просто си клоним към едните повече отколкото към другите. И под страна нямам предвид да обвинявам другите, но някак си знам, че колкото и да харесвам и двете части на групата, просто няма неутралитет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неутралитет не е нужен, а разбиране. Въпросът е, че такова не може да се постигне при подобни недомлъвки и идиотщини. Силно подозирам, че тази борба ще си остане почти като ситуацията с демилитализираната зона, тенденцията с sm е такава.

Предполагам, че и двете страни чакат съда да каже финалното си решение и тогава ще има нещо по-конкретно като действия. Сега само подмолни игрички и то най-вече от тези, които имат сцената и властта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз разбиране се опитвам да проявявам, ама понякога нещата излизат извън контрол и се сблъскват с моят морален кодекс.

Не вярвам решението на съда да помогне. Най-малкото, че настроенията и натиска са толкова големи, че вместо да се вземе наистина правилно решение, ще имаме за резултат три загубили страни.

 

Честно казано намирам тактиката на СМ за много непрофесионална, но не по отношение на JYJ , а по отношение на ХоМин...Така де, никой не може да съди двамата, че се появяват по телевизията. Триото само си избра този път. Само, че нещата не бяха премислени. Да не говорим, че JYJ мънинко се оляха с ролята си на жертва, поне според мен, просто прекалиха с оплакванията, чак албум изкараха. Компанията им не играе по-чисто от СМ, просто другите са мнофо по-големи и опитни. Не, че не ги подкрепям и не се опитвам да ги разбера, но разкриването на чувствата трябва да си има граници, защото действията им, дори и да не е съзнателно, доста солидно манипулират публиката. Но не по нужния начин. В момента феновете на JYJ се превръщат във фанатизирана група девойки, които само муха да кацне на главата на скъпите им любимци и са готови петиции да изпращат. Това ще създаде измамно усещане на момчетата, а също и на девойките. И ще дойде момент, в който тая любов ще се изврати, щото те са наистина фанатизирани. Не знам как на тях не им дойде идеята за HolyJYJ. Пък двамата никак не си помагат с разхвърляните промоции, несигурното поведение и недомлъвките, да не говорим, че скапания TVXQ Medley сипа сол в раните на всички. И това преекспониране на СМ любовта. Айде, за Чули знаем, ама начинът по който употребиха ЪнХьок си беше доста долен.

 

От доста време май на никой не му пука за петимата и техните желания. Те са просто марионетки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За СМ поведението на собствената правота е позиция, която не вярвам да отстъпят. Колкото и глупаво, егоистично и неразумно да изглежда. И зад това стоят толкова много хора, които са част от нея...

Не знам дали в цялото отношение на СМ не се крие и някаква част от психологията на корейците или азиатците. Че когато изневериш на семейството, си напълно низвергнат и трябва да си понасяш последствията. И затова се търпеше донякъде, но след като вече и журналистите започнаха да пишат за твърде самовлюбените и едностранчиви действия на СМ, явно съвсем прекаляват.

Фактът, че СМ са една от най-големите компании в Корея в бранша, а се държат по такъв начин, дори и за да покажат, че с тях шега не бива, ме кара да настройвам не само към тях, но и към цялата индустрия, че позволява подобно нещо. И аз съм за по-зряло поведение и изразени позиции.

Тази глупост с обвиненията с китайската козметична фирма... Не може да не са знаели, че съдът ще отсъди в техен ущърб, но го развяваха като довод цяла година. И сега като стана ясно, че съдът го отхвърли като несвързано с делото, нищо. Изглеждат повече от смешни. Дали ще ги видим някога да си признаят грешката?

 

А ХоМин не знам дали имат въобще право да правят изявления до приключване на делото.

 

Колкото до кукловода и марионетките - недей така, и те си дърпат конците, не са чак такива кукли :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са кукли от гледна точка на решението на коя страна да застанат. Оттам нататък те сами позволиха някой да им дърпа конците. Дали, защото са несигурни или непсобни да се справят сами- не знам.

 

Корейската поп индустрия е много млада и много малка. Тя е малко на кланов принцип. С големите три, на които никой не се ежи, даже Мнет си прибраха бодлите, верноста към компанията, монополът над пазара. Има много хляб да яде преди даже да доближи японската към която толкова се стремят за американската нямат място. Те са в джунгла и трябва да се борят за оцеляване, играе се мръсно....Уви, самото им общество явно все още не може да го приеме това и поради тази причина имаме нещо като инкубатор, в който се създават едни много, ама много изкуствени и съвършени кукли. И когато този инкубатор се пропука...Трябва да има виновен. Много им е дуалистичен света. Има само черно и бяло, без сивото. Усещам, че в корейския мозък може да им само Хомин са предатели, а триото са жертвите и обратното, в най-добрия случай СМ са злодеите, които съсипват триото. Сякаш психиката им е неспособна да смели идеята за нещо различно. Те дори не я допускат. Дори злодеят накрая да не е злодей, той първоя трябва да бъде сисъпан и след това може да му се прости и да бъде забравен. Доста е варварско, но на мен това ми лъха не само от този скандал, а от всичко, което правят.

 

СМ обаче имат право за едно. Някои от изказванията на JYJ, с които обиждат компанията като цяло са изключително неуместни по начало, защото СМ е компания, в която работят вече над 1000 човека. От тия хора едно 150 са се занимавали само и едниствено с това от DBSK да излезе нещо повече от треторазрядна поп група и са успели. И когато тези хора,работили не по-малко от самите изпълнители, биват обиждани...Грозно е. Знам, че мотивите на СМ не са такива, но все пак...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се да чуя нещо старичко, но пък ми става тъжно само като си спомня за 5-та. Харесвам Шайнитата, но е тъжно да гледаш как друг пее твоя песен, а ти самия да нямаш право :(

http://www.youtube.com/watch?v=7aMIzQ7xQ00

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове



1.jpg
1.jpg
................................



Това за Блеки:
Напоследък всички обръщат внимание на летишните снимки на Мики хвалейки аджума стила му (аджумата е от мен.).

1.jpg

Още новини около JYJ. Всичките японски албуми на JYJ са свалени от Орикон под натиска на Авекс. Пак станаха драми, а шефа на настоящата агенция на момчетата ги обвини в нечестно отношение спрямо групата и какво ли още не.

Не можах да разбера дали Джусну е в Япония и чака да отворят летишата, за да се върне оттам или е в Корея и иска да иде там във връзка с фенсрещата. Май, че си е в Корея, защото каза, че ше се опита всичко да направи за да присъства.

Това е официалната им страница във фб за световния им тур: http://www.facebook.com/jyjworldtourconcert
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Blacky удари един save и благодари!!!

Първо помислих за най-пресните летищни снимки от Инчон на ХоМин от днес, на които изглеждат страхотно, но само един поглед и знаех, че за Мики -творчето става дума.

Много ме радва момчето, което отдавна е осъзнало "модата" за себи си като усещане и може да разчупва калъпните модни наченки на голям процент айдоли. Приятен ми е за окото и адмирирам идеите му, ходи му, което е също важно, и винаги го отличава това от останалите.

 

Колкото до Джунсу, на летището в Япония е бил (навярно вече е излетял), ще се прибира за да е точен за фен срещата... (мернах фенски излияния)

Дано всички хора, не само звездите, успеят да се "приберат" здрави и уплахата не ги сломи!! Днес, всички повтарят: PrayforJapan!!!

 

Сега две думи за дуото, очаквам сюжетен клип, най-накрая от господата и се радвам. Лъха ми на Атина от хиляди километри, но пък от оръжията и чара на главните,

адреналина ми се покачва и фантазията отприщва. Иска ми се дълъг клип, адекватна игра и супер емоция, като чуя и цялата песен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен повечко на Timeless ми бие, ама грам не ме тревожи, даже напротив, още повече ме нахъсва.

 

Не знам дали отгоре си личи, но ТОЛКОВА МНОГО ми харесва, че бутонът ф5 вече не е използваем. Толкова много нямамдумиоткеф >< И песента звучи добре от 6те секунди, които чухме.

 

Бебо с тоя шлифер днес ме размаза от кеф, толкова естествени и секси бяха и двамата, че исках да съм на т'ва летище дори за миг.

 

Хиро пък е направил нещо адски красиво, насладете са на сестри, родители, племеници и ужасно много топлина:

 

calendar%2B%252812%2529.jpg

 

 

calendar%2B%25281%2529.jpg

calendar%2B%25282%2529.jpg

calendar%2B%25283%2529.jpg

calendar%2B%25284%2529.jpg

calendar%2B%25285%2529.jpg

calendar%2B%25286%2529.jpg

calendar%2B%25287%2529.jpg

calendar%2B%25288%2529.jpg

calendar%2B%25289%2529.jpg

calendar%2B%252810%2529.jpg

calendar%2B%252811%2529.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...