Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ


Recommended Posts

Добре се справи момчето, що се отнася до това, което се вижда. На моменти ми се струваше обаче по-гъвкав и от жените, което не беше в негов плюс. Може би очаквах повече нещо като имитация на танците на Джако, а всъщност Юно влаожи по-голяма част от себе си в движенията, отколкото да се опитва да подражава на тези на Джако.

Много ми хареса Beat It и евала, че пя и на живо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спокойно, жива съм xD. Последните няколко часа съм прекарала в дебнене на клипчета и снимки и...Евала на човека, шуто, изпълнението...Да, не беше идеален, но си личи колко труд, старание и желание е вложил, а също и с какво удоволствие го прави, освен това харизмата, която разпръсква този човек на сцената...Мен ме трогна и зарадва всичко това, само съжалявам искрено, че качеството е лошо. Ако излезе на ДВД директнооо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм много впечатлена и горда с Юно поздравявам го за старанието,труда..и наистина съм впечатлена как за толкова кратко време успя да научи таннците и текстовете на песните...и аз в продължение на два дни вече само търся снимки и клипчета,дано в най-скоро време излезе и целия концерт с чисто качество.Тези дни по ДБСК блоговете пуснаха и доста снимки на Джунсу от летището в Пекин,вчера се чудих какво ли ще прави в Пекин,но като се позамислих малко се сетих,че днес е бил концертът на Junho(братът на Джунсу) .Клипчета още не са излезли ,но поне има снимки вече,ето няколко :cheers:

 

hhyuibkk2.jpg

hhyuibkk.jpg

hhyuibkk5.jpg

yuibkkfa.jpg

yuibkkfa7.jpg

yuibkkfa6uy.jpg

yuibkkfa10.jpg

f0937q.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста се е постарал Yunho.От клипчетата, които гледах(а те бяха с ужасно качество) се справяше супер момчето.Вярно е той неможе да го докара толкова добре, като Джако, но пак показа доста!!!

Феновете се оплаквали от това, че Yunho,който по принцип е главния изпълнител в концерта, е изпълнил само 5 песни.Според тях цените са били прекалено високи- от $100USD до $370USD.Ама те какво искат,това не им е родната Кореа или Япония,така е в Америка. :green: :green:

Някой знае ли дали някъде ще го качват концерта с хубаво качество??? Че тези клипчета по нета не стават за гледане.

 

56trfg.jpg

inyuibkk7.jpg

mmmyuibkk.jpg

mmmyuibkk2.jpg

mmmyuibkk16.jpg

wenyuibkk3.jpg

wenyuibkk7.jpg

yuibkkler7.jpg

 

:inlove::asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз искам да похваля пък JunHo, даже не знам дали не заслужава и той отделна темичка, защотъо младежът е достатъно впечатляващ и вярвам, не иска непрекъснато да бде сравнявам с брат си.

 

Пък фенките отбелязват Always keep the faith мотива, който е в песента и смятат, че е в подкрепа на малкия и групата.

 

Пък Джунсу най-сетне се е появил в тв интервю, има някакви частични преводи, но се надявам скоро цялото да е преведено. Отнася се главно за изявите на брат му, но няма лошо, изглежда много усмихнато милото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, момичета...пърформънса на Beat it е страхотен, Uknow ме порази с чар и pawer, секси гласче,

и умерени движения, знам, че може още...но се надявам на другите изпълнения..поне част от снимките

и фен камерките го вещаят :spin:

Как да не се гордее човек с него..упорито и "продуктивно" момче е, тепърва ще разтърсва сцени :cheers:

Много фешън визии сменя и това, че пее и дори не лошо, още повече ме зарадва...редя се на

опашката и аз..за DVD-то и за подобни кадри...

400454.jpg

671cb60e709789dbaa645732.jpg

e70758ec771ef9e2b21cb13c.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

jjanan.jpg

 

Дже за АнАн, уви облечен. Всъщност аз се радвам, че няма да му покажат всичко. Някак си не ми се връзват с чак толкова разкрепостен имидж момчетата. Явно ше е някоя хубава, топла фотосесия изцяло в бяло...^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ето я и фотосесийката ,макар и с не перфектно качество

http://www.youtube.com/watch?v=4U8gtrAHP28&feature=player_embedded

 

......и една лоша новина,появила се в официалния сайт на AVEX ,която днес излезе и по всички блогове,фен сайтове..DBSK спират груповите си занимания ... и аз не можах да повярвам на очите си ,но е истина,надявам се това да е за кратко и да спират дейността си като група заради драмите,които снимат ,солото на Джунсу,концертът на Юно и т.н може би ако не беше публикувано в сайта на AVEX нямаше да се вържа и щях да си продължавам да си вярвам,че това отново е един глупав слух ...нз в момента освен да чакаме друго не можем да направим ,ако това е истина би трябвало самите те да излязат и да съобщят пред феновете си за края на групата,а ето я и статията :

 

 

With their group activites in Korea already halted due to a lawsuit filed by Jaejoong, Yoochun and Junsu against SM Entertainment, it was announced today that TVXQ will be stopping their group activities in Japan.

 

Despite the lawsuit filed by the JaeChunSu trio in mid-2009, TVXQ still continued their group activities in Japan.

 

But it looks like their 30th single, Toki o Tomete which was released late last month could be their final work together in a long while.

 

Visitors to their official Japanese website on April 3rd would be greeted by a popup message from Avex Japan which stated that ‘Tohoshinki will stop/pause their activities as a group and please support their solo activities‘.

 

With no definite timeframe or concrete details from Avex Japan, fans will undoubtedly still be crushed by this devasting announcement.

 

Keep the faith though, it could be just temporary.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От съвсем скоро се запалих по групата и по Jae Joong. Имат уникални песнички и много ме радват.

Тази песен е една от любимите ми, нека бъде поздрав за всички тук. Знам че не е нова, но пък е уникално яка <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веси, мерси за инфото, макар и не особено приятно.

Да кажа, че не съм го очаквала, ще излъжа. Особено след последните солови изяви. Просто няма за кога да имат някакви групови изяви, след като вече месеци не са се събирали. А и договорът им с Авекс изтича юни, така че наистина няма какво да се прави.

Изключително ми е неприятно, че толкова силна група се разпадна и не ни порадва още малко, но явно момчетата искат кариерите им да поемат в друга посока, особено след контролът, който им бе наложен.

И аз очаквам някакви изявления от тях, защото поне това трябва да кажат на феновете си - какво мислят да правят сами.

Покрай горната новина от офицалния им японски фен клуб са обявили, че прекратяват набирането на нови членове заради спирането на дейността на групата...

 

Чувствам се по същия начин, който описва шефът на Авекс

I did everything I can. At the end of bitterness, I’ve decided to support my very best for their choice.

To them who are flying, if that is what they want I am planning to do everything I can. It doesn’t matter what position I’m in, my personal sadness is probably the same as the Tohoshinki fans.

 

Една приятелка от Сингапур ми сподели, че не знае какво да мисли вече.

Отговорих й, че след като момчетата искат да вървят по отделни пътища, не трябва да сме егоисти и да им се сърдим. Може да сме тъжни, но не и сърдити. И да ги подкрепяме в това, което ще правят занапред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина много тъжна новина Много мои любими групи през годините са се разпадали, а някои дори не направиха опит да се съберат отново. Но пък все си мисля, че щом момчетата чувстват, че трябва да поемат в нова посока, феновете не трябва да са тъжни, нито сърдити или разочаровани. В крайна сметка, бой бандите имат един основен проблем - момчетата стават мъже рано или късно и тогава общите мечти на групата стават различни. Важното в случая е някой да уточни две неща - според моя лош английски, те прекратяват дейността си в Япония, това важи ли за Корея? И още нещо -новината няма общо с току що отминалия първи април, нали?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отзад напред - няма връзка с 1 април...

Дейността им в Корея е прекратена още от миналия юли месец, когато Хиро, Джунсу и Мики повдигнаха делото за договора с корейската компания SM. Тъй като в Япония те не са под нейно ръководство, а са под Авекс, общата им дейност продължи до Нова година някъде. Тогава беше последното им общо изпълнение на фестивала Кохаку. От тогава нямат общи изяви, само индивидуални.

Искаше ми се точно за тях да бъде изключение правилото за бойбандите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както е и мотото на групата "Always Keep The Faith!", така и аз още имам надежда, че няма да се разпаднат, а само временно се разделят! Незнам защо ще го правят след всички тези успехи, които постигнаха, особено сега през последната година с издаването на нови албуми, песни, даже биха и рекорди. Разбирам, че може би всеки от тях иска солова кариера, но при положение, че знаят колко са известни под иметo DBSK, при положение, че имат милиони фенки, какъв в смисъла?? ДОкато поне един от тях, даже най-добре всички, не обяснят защо се разделят( ако се разделят де) аз няма да мога да го приема и ще съм много разочарована от момчетата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа, това не го знаех. Благодаря ти, Parab, за инфото. Поне, ще ги гледаме из драмите. И това е нещо. Особено за нови фенове, като мен, които още не научили всичко за групата, ще открият, че няма да има повече група. Не искам да си представям какво им е на феновете, които с години са обичали и слушали групата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не знаех,че 5мата ще се срещнат с феновете и честно да си призная от това се опасявах ,защото ако до сега се пишеше по блоговете от втори източник и имах надеждата,че може би това са само слухове ,сега ще можем да чуем новината от самите тях ,което мен лично много ме тревожи,....да чуя от самите ДБСК ,че групата се разпада и как 5мата ще продължат с изявите,но самостоятелно това на никой няма да се хареса и няма да се очудя ако феновете отново се надигнат срещу СМ .....!Въпреки всичко аз ще продължа да ги подкрепям и да вярвам ,че това е само временно и след като приключат с драмите,концертите и разните му глупави разпри те отново ще бъдат ДБСК....,а колкото до драмата на Мики поправете ме ако греша,но някъде пишеше,че няма да се снима и то май пак СМ имат пръст във това...моля нека и някой друг да сподели ако е чел нещо по този въпрос

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предпочитам да си бях останала без интернет. Това е една от онези ситуации, в които наистина предпочитам да съм като щраус и да си заровя главата в пясъка, но да не разбирам какво се случва.

Да, беше ми ясно от почти година. "Временно прекъсване на дейността" е просто по-завоалирания начин да се каже "Край! И нашия ред дойде!", но това не означава, че нямах надеждата, дори и сега я имам, макар да знам, че е невъзможно и че всяко нещо рано или късно си има край. Не съм малка, но не мога да спра като бебе да плача от около час(от мига, в който прочетох), не знам кога точно ше се успокоя, но знам че няма друга група, която да ми е дала толкова приятни емоции и за която да съм страдала толкова. Отвратително е, че нешата се случиха по този начин. И аз лично съм донякъде бясна, че не получаваме обяснение от самите момчета, заради които над милион официални и още много повече неофициални фена дни и нощи са спилатили пръсти и са се надявали. Знам, че им е тежко, но не мога да се оттърва от яда си.

Ще подкрепям соло дейността им, защото знам че са невероятни и по отделно, но това което са като група...не виждам логика да бъде прекратено. Най-малкото, че те са уникални от всяка гледна точка, дори за бой група създадена по стереотип са в пълна контра. Нямаше нужда да спират да са група, за да могат да се изявят соло. Както и да е, наистина, ама с цялото си същество им желая щастие.

 

Единственото за което се сещам сега и направо ме задушава е тази песен, която от мига в който чух именно в това изпъленние до последно се надявах никога на не ми отговаря на настроението:

http://www.youtube.com/watch?v=7D04vxroiNE&feature=player_embedded

 

П.П. Съжалявам за емоционалния пост, но сама не мога да повярвам колко съм разстроена.

 

Always keep the faith!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от скоро започнах да се интересувам о тази група, но ми направиха дълбоко впечатление. Като прочетох новината за прекъсването на съвместната им работа ... Започнах отново да гледам техни изпълнения и тази песен изразява всичко, което мисля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очакваше се нещо такова, но аз ще си продължавам да се надявам да не се разпадне групата.Надеждата умира последна.Zenith и аз като теб доста си поплаках като прочетох .Но каквото и да става - без значение дали са заедно или по отделно феновете трябва да ги подкрепяме.Always keep the faith!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз предпочитам да не ми бяха пускали нета...тъкмо навих наще да ме заведат на техен концет такава хубава група,такива песни и сега ще се разпадат.И аз очаквах да стане нещо такова,но дано да е временно,че ще съм в траур сега ще пада рев ама дано да се откажат с това разпадане на групата наистина тази новина ме разби

 

tvxq.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво става тук за Бога....няколко дена ме нямаше и нямах интернет и сега като влезнах .... wow..

какво става с тези момчета... ; ( ...очакваше се разбира се нещо подобно .. но просто вече като,че ли всичко се изплъзва...и все пак...дано всичко се оправи..след известно време се надявам да ги видим на сцена заедно отново....

 

http://www.youtube.com/watch?v=hAzhGl0ZnYs&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...