Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ


Recommended Posts

cerealBoxx, срази ме с това видео. Ужасно е ! Аз съм свикнала с изпълнението от концерта им, което много повече пасва на песента

 

Иначе хвани преслушай от списъка на Зенит - Wild Soul, Maze, Survivor - от по-динамичните.

От албумите подобни са

http://www.youtube.com/watch?v=QutQ7zVjiJ8 - Zion

- Darkness eyes

- Trick

http://www.youtube.com/watch?v=GLns2XJZqbA - Take Your Hands

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕДИТ:

2nun91wwv1.gif

Моля ви не ме нападайте :lol: ама като за първи път видях Юно (беше в Purple line) точно заради тези движения го помислих за ляв :|

 

А песента Dead end кърти.Много харесвам да си я тананикам :D

А някой знае ли от къде мога да си дръпна точно това лайф изпълнение http://www.youtube.com/watch?v=QutQ7zVjiJ8 :?: ще съм ви много благодарна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това лайвче не го бях гледала мерси ...да и аз ще бъд мн благодарна ако някой даде линкче.Също искам да питам и откъде мога да дръпна Asia Aid Concert ..ето и няколко снимчици оттам:

 

asiaaidconcert251008leg.jpg

asiaaidconcert251008legf.jpg

asiaaidconcert251008leg.jpg

asiaaidconcert251008lege.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от ултимативните източници на видео са DBSKer.

Изпълнението е от втория им японски концерт 5 in the Black.

А Asian Aid концерта не мисля, че е излъчван по някоя телевизия...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, Хиро трябва да пропее малко рок, доста добре се справя. :)

А намръщеното Юри да каже дали песните са му харесали ;) .

 

 

Хаха, то се оказа, че половината съм ги слушала, просто не съм знаела, че са сингли. Абе на мен повечето им японски песни ми харесват - щото съм пристрастна към японския :).

 

Btw, "гадното" клипче също било от няк'ъв концерт.

 

Може ли песен да има безумното заглавие "Darkness Eyes" :dood: :(

 

Зенит, пуристка ще рече, че не приемаш смесени положения (корейци да пеят на японски :)). Аз се кефя на корейци, които пеят на японски, щото обикновено по-добре им се разбира :) (с изключение на БоА, хаха :lol: ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм пристрастена към японския и джапанците, в много по-голяма степен от корейците. Биг Бенг при дебюта си в Япония сякаш пееха на друг език обаче. Иначе специално за тези момчета съм доволна от техния джапански и от проблемите на Хиро с канджитата. Дразнят ме японските им продуценти. Просто джапанците що се отнася до мъже правят яко зле поп и това се отразява. За това и ако ше сме на j-pop или жени, или KAT-TUN & Tohoshinki. Примерно Share The world сама по себе си е представител на гнусния j-pop, оня лигавия, обаче изпълнява идеално целта си, заради което стана един от най-въртените опънинги на ОП досега. А като пиратски фен бях толкова щастлива като го чух...Въобще не можех да повярвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа поява на тройката - на наградите на Мнет - МАМА 2009.

 

mama01.jpg

 

Тримата са изнесли много прочувствена реч след като са получили наградата за Best Asian Star Award.

Хиро беше страхотен с последната си реплика... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даа наистина успяха да ме разплачат ....мн ми стана тъжно като видях,че са само 3-мата хем си знаех,но до последния момент се надявах да са всички мн гадно ,че СМ не са позволили на Юно и Макс да отидат ...доколкото разбрах на 2 ДБСК ще присъстват на някакъв фестивал ,но нз дали ще пеят ,дано тогава вече са в пълен състав

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като го гледах и някво ми беше тъпо как благодарят и как макр и да им е тежко приемат наградата, обаче това, което каза Хиро накрая...Насълзиха ми се очите, а надявам се и тези на ЮнХо и ЧангМин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки проблемите в Корея, ще видим и петимата на цели 3 събития в Япония!!! NHK Kouhaku Uta Gassen (което ще бъде в навечерието на 2010), Best Hits Song Festival 2009(на 26 ноември) и FNS MUsic Festival(на 2 декември).

Припомням изпълнението им от миналата година на Kouhaku Uta Gassen:

http://www.vbox7.com/play:8d20882a

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствената тяхна песен, която имам е Миротик. Но, лично на мен, японската версия ми харесва повече. Не съм се ровила за други техни песни, но ще го направя по-късно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауууууу, японската Миротик колко е ужасна....

 

параб, от там я взех, ама ме мързеше да тегля всички фотосесии, за да проверявам. беше им в галерията, след което видях че всеки си има по една зеленска с лоша прическа. Макар, че Макс с тая дълга коса...де да знам. А заради теб тези дни съм само на японските им сингли плюс Maze & Wild Soul (обичам Чангмин, наистина) та сега всичко ми се върти. Но като ми запеят Jumon и се спирам....

 

EDIT:

Намерих някакви фън гифчета и искам си ги споделя, радват ме на МАХ.

 

1203018351146993_file.gif

GIFoohosu-1.gif

myclick-3.gif

 

 

А пък, аз гледах някви писания на групата и...Хиро и Мики пишат безбоцно грозно, не можах да разбера нито една буква, да не говорим за езика, на който пишат....на Хиро само едно fan улових и се предадох. Макс пише много четливо, а ЮнХо, ако не беше толкова дребно щеше да е разкошен, но ДжунСу има толкова женски и красив почерк, много ме ирадваха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък му се кефя на милото Junsu ... с неговите секси движения направо ми разтуптява сърцето.... а иначе незнам защо не ти харесва японската версия на Mirotic .. на мен ме кефи много.. даже вече съм запомнила и текста...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Zenith с тия гифчета ме уби може ли да ми кажеш първото и третото откъде са ? За второ знам от кой лайв е ,но др не ги бях срещала до сега може ли малко инфо за тях

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На първото си пише All About TVXQ - season 1 - това е от ДВД-та, които пускат - мисля, че може да се намерят в DBSKer.

Третото е от гостуването на ДжунСу, Макс и Мики в Star King миналата година. И тримата бяха уникални там.

Ето един поздрав за всички с изпълнението на Джунсу от това предаване

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чет Ное 26, 2009 4:16 pm

Днес много новини, много нещо...

Първо, от половин година насам - ново изпълнение на групата

 

Макс е с нова прическа, която го прави да изглежда отслабнал, Юно е станал малко по-суров с неговата.

 

Второ, излезе някакъв слух, че Хиро се е срещал с бившата приятелка на Пи - Abiru Yuu, но официално го опровергаха, защото в деня на срещата той въобще не е бил в Япония.

 

Трето, Джунсу ще се изявава като участник в предстоящия в Корея мюзикъл - "Моцарт". Най-накрая и за него нещо. Билетите за представленията веднага са минали в графата "най-търсени".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпълнението им беше добро ,но нз напоследък всички изглеждат мн нещастни,то причината е ясна, като ги гледам такива и аз страдам ,а Макс може наистина да е отслабнал все пак малко ли бяха и са нервите които събират ето малко снимки ,дори и тук си личи тъгата им ,Юно и Макс се опитват да скирят мъката си ,но не се получава,а Jae ох милияя той изобщо не се усмихна..кой знае колко им е тежко аз само като чета какво става около тях се ядосвам и тия СМ късат мойте нерви ,а какво остава за тях ,дано нещата по-бързо приключат и отново се завърнат на сцената 5-мата,че сърцето ми се къса като ги гледам такива

dvdvideorecorder004.jpg

dvdvideorecorder017.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/7043/dvdvideorecorder010.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/778/dvdvideorecorder008.jpg

http://img4.imageshack.us/img4/9128/dvdvideorecorder011.jpg

http://img263.imageshack.us/img263/183/dvdvideorecorder016.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне заедно.....Като гледах (и слушах) изпълнението им очите ми се напилниха съсъс сълзи-от една страна бях радостна да ги видя пак като група,но от друга ми стана ужасно гадно за петимата.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпълнението е ужасно неемоционално в смисъла, в който сме свикнали. ДБСК винаги са били пример за прочувствени изпълнения, дори на денс хитовете си, заради настроението което носеха на феновете си. Това нещо е абсолютен провал в това отношение, освен азко не искат феновете им да се самоубият. Няма хармония, всичко е механично и безлично. Личи си, че никой не се интересува от изпълнението. Напрежението се усеша през кофти качеството и хилядите километри. Макс, освен че с тази прическа му стърчат ушите, е като дете чиито родители се равеждат, Хиро е сякаш ше го колят, Мики и Джунсу и те са много неадекватни, макар да се опитват да държат поведение. А ЮнХо е толкова механичен и скован в опитите си да бъде веселия лидер...Не ми харесва особено, че това може да ознаменува края на групата.

37474059.gif

 

Липсват ми тези времена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде сега ми покажете изпълнение на същата песен, което да е различно... Явно съм малко по-безчувствена.

Песента е минорна, нормално е да не са ухилени до уши... Ако пък бяха, сигурно щяхте да кажете - тия кво се смеят, да не би положението им да е за смях.

Малко се преекспонират нещата. Тези хора пеят заедно от 6 години, на сцената, могат да се прикриват или разкриват колкото трябва.

Но се съгласявам, че не им е от най-добрите..., може би заради това, че спестиха цял куплет. Обикновено кратките изпълнения звучат някак непълно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...