Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ


Recommended Posts

parab,

 

варианти-бол, но нито един няма да е изгоден.

Колкото и да са талантливи, соло крариерата им ще е далеч от това, което е била в групата им. В друга компания няма да са ДБСК. Идеята е, че всичко от последните 6 години отива на вятъра. те трябва да почнат отначало. И ще загубят много фенове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кати, точно през едно мнение нагоре е резултатът от чакането на SM. Днес са го обявили.

Зенит, не си и представям, че тримата не са си дали сметка, че ще загубят доста неща със започването на този процес. Но явно този избор е натежал над другия - да останат при същите условия в SM. Нещата няма да бъдат същите - това е гарантирано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам, знам, ама не мога да се преборя в негодуванието си. Хем съм на тяхна страна, хем е яд. Фенска му работа.

 

СМ също не ги разбирам. Ясно ми е, че не могат да клякат пред всяко искане на подопечените си, ясно ми е че са гигант и те са отговорни за успеха, ясно ми е че имат много право в този спор, но от друга стран...Става дума за бзинес. А губейки може би най-печелившата си група те сами си режат клона. Не мисля, че дори трябваше да позволяват да се раздува този процес. Губят много активи така. Честно казано смятам, че трябваше тихо мълком да променят условията, ДБСК да си твърдят, че няма промени и нещата да си останат зад кулисите. Би било най-удачния вариант, откъдето и да се погледне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ядът присъства, защото си като дете, на което са отнели близалката :P;) . Наясно съм с това и аз.

 

Но и те трябва да вървят по своя път и да взимат своите си решения - правилни или не. А това, че държат над милион сърца в ръцете си - хич не е леко при определянето на избора. Не се и осмелявам да ги съдя... Те до съд стигнаха и той присъди в тяхна полза - какво повече остава... SМ действат от позицията си на почти недосегаем гигант, който има достатъчно власт, за да не се съобразява с решенията на съда и да поставя условия. И преди са разваляли групи..., явно продължават да вървят по обичайния си коловоз.

Както се вижда от изявленията на тримата - концертът в Китай може и да се състои, ако просто SM свърши това, което съдът е казал, че е необходимо. Ако това не стане - компанията действа наистина мръсно.

5eux47.jpg2igyteo.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можеш да отречеш, че близалката си струва целия яд.

 

Ма колкото и да се цупя нищо не мога да направя. Нека поне споделя, че имам приятелка корейка, която това лято се върна с уникалния комплект чорапи на ДБСК. Всеки чифт с някой от групата. Няма толкова сладките, така буквално ДБСК са в краката й...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък все се каня, ама ето дойде и моя ред да се изкажа...

Последните новини амо засилиха моито подозрения...2010 без DBSK в Корея...това си го казва всичкото.Принципно все си мислих, че може би СМ ще престанат да бъдат задници и ще отстъпят тъй като все пак момчетата са тяхната златна мина...продажбите на Super Junior, SNSD, SHINee и f(x) от началото на годината се събират само колкото продажбите на Миротик. Но след това се замислих...след като НОТ се се разпаднали по подобни причини, това няма да повлияе на СМ...Все пак до колкото съм чувала никой до сега не е надминал успеха на НОТ...да, те са се разпаданли, но след това СМ бързо са си възвърнали загубите с DBSK ... тогава какво толкова ще ги възпира да го направят на ново ... след като нещо ги затормозява те ще се оттърват от него... (това само ме кара да си замисля за съдбата на КангИн от SuJu...от човека с най-пълна програма в гупата в момента се потулил някъде до послено нареждане). Загубите ще са огромни, да...ама обещетението, което ще трябва да платят ЧеЧунСу ме притеснява повече... А за това,че ЮнХо и ЧангМин си стоят в ъгъла е ясно. Те са тези, с най-малобройни фенклубове и дефакто те нямат шанс са развитие. Докато ЧеДжунг и ЧунСу има шансове соло (биха били далеч от славата на DBSK, но те просто имат таланта) докато ЮЧун е страхотен композитор (както и ЧеДжунг де, всъщност и ЧунСу като се замисля {xiahtic!}) Колкото и да е тъжен фекта, но всеки е бори за оцеляване...и изглежда за ЮнХо и ЧангМин това е СМ...

Настина ми иска момчетата да останат заедно, но имам чувството че с всеки изминал ден шансовете намаляват...ноо все пак hwaiting!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като го гледам това клипче и си казвам че просто е невъзможно DBSK да се разделят...

 

parab, да наистина има много варианти за тримката,но според мен никой от тях не е приемлив.... да наистина известни са,но едно си е DBSK,едно си е "нещо друго"..... а и според мен напуснат ли тримката ще напуснат и Yuhno i Max ,все пак 6 години зад гърба им като група не са малко.... а и Касиопея надали ще оставят така нещата... ако се разделят съм сигурна, че ще загубят доста фенове....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра новина идва от Япония. AVEX официално е обявила, че няма промяна в планираните изяви на групата Тохошинки . Така че ЩЕ има нов сингъл, в който ще пеят всички, и ЩЕ има фенска среща на петимата с членовете на Big East . Това наистина носи надежда, че проблемите в Корея може да не са свързани с конфликт между момчетата... И че SM няма никакъв контрол върху тяхните изяви там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо чето това Наистина това са добри новини Групата също така скоро ще пътува до Япония за края на годишните си програми.Определено това си е като светлинка в тунела

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ви 15 секунден откъс от новия им сингъл

 

 

Излезе информация и за сериала, в който ще участва Макс. Излъчването му стартира януари - до февруари. Снимките ще се правят в Австралия и на о.Чеджу. Доколкото знам ще бъде типична любовна история.

Главните участници:

Shim Changmin - Han Dong-Soo

Lee Yeon-hee - Lee Da-ji ( позната ни от Първата любов на милионера)

Yoo Ha Na - Jin-Young (The Sons of Sol Pharmacy House)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво време беше и Макс да се пробва в киното ...сериалчето задължително ще се гледа, айде чакаме вече с натърпение излизането му ..До колкото разбрах ДБСК са поканени на MAMA (Mnet Asian Music Award) на 21 този месец дано приемат поканата ,че вече ми домъчня за тях няма нищо ново освен лошите новини ,повечето измисленни от анти-фенове,колкото до новия сингъл да,да мисля ,че ще е страхотен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предвид възможността това да е последния им сингъл не съм много във възторг, и по-добри неща са правели, макар че японски май само Purple line си струваше за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зенит, тези думи Предвид възможността това да е последния им сингъл ще се направя, че не съм ги прочела...

Иначе и аз недолюбвам японските им денс парчета, но те звучат по-добре на концертите им, отколкото на мр3-ки, поне ако съдя от турнето Secret Code - Survivor, Share the World, Take your hands...

А Макс, ох, не знам как ще играе влюбен, честно. Би могъл много успешно да бъде злодей, но не съм останала с впечатлението, че умее да влиза в ролята на някой друг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, аз ше съм лошата, ама я има тази вероятност. Ше хвърлям боб да не стане, обещавам.

 

Еееееей, много странно ама Сървайвър мен много ме радва, Purple line is my favorite, а Share The world я харесвам, защото е идеална за ОП на Уан Пийс, там вече е съвсем друго... Но японските им сингли верно фейлват, за сметка на това баладите им са жестоки.

 

Как не можеш да си представиш Макс ве, жено...Някаква неприязън имаш към него, а е такава малка сладка душичка. Вярно, че може да е разглезеното злодейче, ама и влюбен ще се радвам да го видя. Вярно, няма да е в мен, но ще го преживея някак. Но той толкова ше стърчи над девойката си...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея кои са им само японски сингли, ама на мен Rising Sun на японски повече ми харесва...Слушам им японските албуми сега и много си ми харесват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зенит, как така фейлват?! В никакъв случай! Аз говорех само за част от денс парчетата, не за синглите. А аз пък точно Purple Line не мога да я слушам - все едно са си стиснали носовете и са запели - така ми звучат. Иначе харесвам и четирите им японски албума и по-малко тези от корейските, излезли преди Миротик.

cerealBoxx, до края на 2008 имат излезли 24 японски сингли, но след това спрях да ги броя... Пък и те нали синглите обикновено влизат в следващия албум, който издават.

 

Макс го виждам като злодей заради словесния тормоз над Джунсу, който демонстрира последните години. Затова ми е трудно да си го представя като миличък и добричък. Но обичам хубавите изненади...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Корейците да си пеят на корейски, японците на японски, това е моята философия.

Японските им албуми за мен лично като денс са много по-зле от корейците, но пък баладите ги харесвам повече.

 

Purple line...С тази песен имам голяма история, много я обичам, Да, ЮнХо сякаш е дишал хелий, Хиро си лигави гласчето, но е добро парчето, особено когато Мики казва I really wanna touch myself. Идва ми да му отговоря всеки път.

 

Този ДжунСу...не е като и Макс да не си го е отнасял достатъчно, пък и не малко сме виждали, че всичко си е вътрешна работа. Спомни си Хъг.

 

Имам рикуест...Някой може ли да ми намери субнат концерт от O.Jun.Ban.Hap нататък, по възможност от корейски албум, макар и на японски няма да откажа, който не е на осем части за съединяван(смисъл с програма, тъй като не ми тръгва на мен), че линковете, които ползвах преди са броукен вече.

 

А песните с по две версии лично мен не ме радват, само Rising Sun е добре, О направо убива с това натамъняване на думите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Zenith, голяма си била пуристка . Пърпъл лайн и на мен не ми е много любима - it's looks like...И втф е пърпъл лайн?

 

Параб, вземи кажи няк'ви сингли японски, да дръпна - аз засега знам "О", коет' ма кефи, ама на корейски нямам и намерение да го слушам . От японските албуми ето тази ми харесва:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...