Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ


Recommended Posts

Дуото ще записва и за tvN Amazing Saturday, чието излъчване ще е в края на януари. :panda-145:

 

Нови промо снимки на господина ~:panda-145:

916914bbfdf7d42d.jpg

 

Off Topic

 

d76da6c38e9706c8.jpgd122cbdff22eecb8.jpg

04655a0ee498353f.jpg9241fb3210e20624.jpgf38487ec420a606e.jpg6c98823cca0a3fba.jpge7bdba4172532b60.jpg21a6dba4f7a464bf.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много красиви постери ..
Привлече ми вниманието този за Eeny Meeny

 

Днес се появи в голям формат първият постер, който е за Need You Right Now ~ :panda-145:

Image

 

 

Нови промо снимки:panda-145:

 

Image Image

Off Topic

ImageImageImage

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

U-KNOW - NOIR Film EP.1 Need You Right Now

Въййй, много стилен Юноу, много.
Направо... почти забравих рошавата прическа и кривите зъбки от преди 10 години (ама пък колко сладък беше, а?)
Доколкото разбрах утре ще излезе втора серия, така ли? :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си падам по интересните неща и затова сега като видях, че преди по-малко от час са качили в Soompi статия за него със заглавие Yunho от TVXQ в спомени с Kim Heechul и Donghae + поглежда назад към писма от Park Bo Gum и J-Hope и V /BTS/ ми стана интересно, та я погледнах.

То всъщност става въпрос за неговото участие в предаването “Home Alone” и в статията правят бърз разбор на най-интересното от това му участие.

 

Off Topic

 

Yunho погледна назад към миналото си в епизода от 8 януари на “Home Alone” (“I Live Alone”)!

По време на епизода беше показано, че Yunho работи усилено, за да се подготви за самостоятелното си завръщане. Той остана буден цяла нощ поради работа, преди да започне да танцува рано сутринта. Той също тренираше пеене в ранния час, изненадвайки част от актьорския състав в студиото. Yunho обясни, че по това време се случват сухи репетиции за музикални шоута, така че той се приспособява към това.

След практиката си той отиде на покрива на сградата, за да наблюдава изгрева, обяснявайки, че винаги прави това в началото на годината. След като видя слънцето да изгрее и направи снимка, той се върна у дома с електрически велосипед.

Yunho подремна, докато чакаше да пристигне храната му с доставка, и след това се зае да създаде капсула на времето. Първо, той се обади на Kim Heechul от Super Junior, за да му разкаже за плановете си. "Уау, какъв спомен", каза Kim Heechul. „През онзи ден, през 2002 г., гледахме„ My Sassy Girl “и ти, аз и Donghae заровихме една.“

Yunho сподели, че този път ще зарови една в саксия в дома си и се разбраха да направят още една заедно след пет години, ако капсулата на времето на Yunho върви добре.

След това Yunho се обади на Donghae и те разговаряха за ученическите си дни, прекарани в тренировки, когато обикаляха заедно от Сеул до родните си градове. „Помниш ли, когато нямахме къде да спим, така че спахме в сауна и ядохме гамджатанг (яхния от свинска кост)?“ - попита Donghae.

Donghae разсмя Yunho, когато си спомни как не са искали да се приберат чак до дома до Гуанджу и Мокпо, така че са излъгали, че са загубили билетите си за автобуса. "Спомням си това", каза Yunho през смях.

Sung Hoon в студиото попита защо не са искали да се приберат вкъщи, а Yunho обясни: „Толкова искахме да практикуваме.“ Той обясни, че е щял да пътува от Гуанджу до Сеул за обучение, като завърши гимназия, ще тренира до 2 часа след полунощ и след това ще спи във влака за вкъщи.

Сега в припомнящо настроение благодарение на обажданията, Yunho написа дълго писмо до себе си, за да го включи в своята капсула на времето. След това той събра предмети, които да постави вътре, изваждайки неща като mp3 плейър, флип телефон и други. Той също така разгледа тефтер с писма от военното си време и намери съобщения от J-Hope и V /BTS/, както и от Park Bo Gum. Yunho постъпва в армията през юли 2015 г. и е уволнен през април 2017 г.

В писмото на J-Hope той пише на Yunho: „Аз също съм от  Гуанджу! Възхищавам ви се от младини и ви се възхищавам и сега. " J-Hope е споделил, че се надява да яде с Yunho, докато е в отпуск. „Моля, споделете с мен много добри съвети“, написал е той.

В собственото си писмо V пише: „Надявам се, че периодите ни на промоции да се припокриват! BTS обича TVXQ! “ Той дори е нарисувал фигурки на пръчки, представящи TVXQ и BTS, а BTS крещи: „Обичаме те!“ Yunho се засмя нежно над съобщението.

Yunho каза, докато преглеждаше писмата, „Сега станахте най-големите световни звезди.“

След това прочете писмо от Park Bo Gum. „Слушах много песни на TVXQ, когато бях млад“, е написал Park Bo Gum. „Надявам се, че един ден ще имаме шанса да се срещнем в„ Music Bank “.“ Той също така насърчи Park Bo Gum да внимава за здравето си.

 

 

В статията има и снимки, ако искате да погледнете.

А тук ето и клипчетата от участието му.

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, skofiild написа:

Аз си падам по интересните неща и затова сега като видях, че преди по-малко от час са качили в Soompi статия за него със заглавие Yunho от TVXQ в спомени с Kim Heechul и Donghae + поглежда назад към писма от Park Bo Gum и J-Hope и V /BTS/ ми стана интересно, та я погледнах.

То всъщност става въпрос за неговото участие в предаването “Home Alone” и в статията правят бърз разбор на най-интересното от това му участие.


Е, супер. И за мен са интересни тези неща, спомените, случките, които любимците ни споделят.
Макар че, бях малко притеснена на какви коментари ще попадна в секцията, че някои фенове са много тънкообидни напоследък.
Така например днес някои от моите сестри по сърце (?) EXO-L взеха под прицел факта, че албумът му се промотира с FILM, опитвайки се да дискредитират компанията, че "копирала" Кай и неговия видео продукт FILM:KAI. Започвам да се отказвам от надеждата, че някои хора ще се научат да мислят преди да публикуват нещо.

Обърнахте ли внимание, че едно от парчетата в албума му, La Rosa, ще е колаборация с младата актриса Shin Ye Eun, която знаем от He Is Psychometric и като едно от лицата - водещи Music Bank? В случая обаче девойката ще се изяви като певица, а не актриса и за мен е много интересно да ги чуя как звучат. 
Изт. Soompi
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе големият постер към: ‘불면 (不眠; La Rosa)’ :panda-145:

Image

 

 

Нови промо снимки :panda-145:

Image

Off Topic

ImageImage

 

Image

Off Topic

ImageImage

 

Редактирано от bubble
Добавене на снимки ~
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, хора, излезе и е убиец. 
U-KNOW NOIR FILM Ep. 3 - La Rosa (Feat. 신예은)
(егати колко бързо свърши. искам още!!! край, влюбена съм в Юноу, то и преди си бях, ама вече още повече. ама каква хубава двойка са двамката, леле, много ми хареса песента, нямам търпение да чуя пълната версия)


91ec64b0f55afb66.jpg
Надявам се и на вас да ви хареса!

Много зрели гласове, които се допълват страхотно. Песен за раздяла (?) и без да е някаква убийствено кахърна. Дано скоро я преведат, да чуя какво ми казва възлюбеният.
Браво на целият екип! БРАВО!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много красиви кадри . Гласовете им много се допълват... Наистина поздравления.. ~

 

Имаме вече HQ постер за Time Machine:panda-145:

Image

 

 

Oтделно се появи новината, че е направил дарение под формата на маски .:panda-145:

Той самият сподели част от новина в инстаграм цък

Какво е написал:

Off Topic

"I am staying healthy in Thailand these days. While staying here I donated masks to help society. It's small but I hope it can help even a little."
"Strength! It's something that's difficult to have. As usual, your family and acquaintances all cheer you on. So! Be happy and don't lose your smile."

 

Източник

50594108a6901b73.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята стара (нова) любов Юноу
U-KNOW NOIR FILM Ep. 4 - Time Machine trailer 
Защо само трейлър? Мммхм? Аз съм се заредила да чакам да се върнем с тайм машинката му към корените на любовта си, а той ??? 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aртист за месец ЯНУАРИ  от поредицата на STUDIO CHОOME  е Yunho - :panda-145:

[Artist Of The Month] TVXQ! U-KNOW Spotlight | January 2021 (4K)

 

 

Отделно  Jaejoong и  Junsu  пуснаха снимки заедно.:panda-145:

Оригинален пост

1610609264-20210114-jyj.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 21 часа, bubble написа:

Aртист за месец ЯНУАРИ  от поредицата на STUDIO CHОOME  е Yunho -

 

Ааааа

Как ме зарадва, @bubble. Много благодаря за видеото, нямам търпение за пърформанса. Редица от младите к-поп фенове си мислят, че едва ли не само сегашното поколение има добри танцьори и се радвам, че Studio CHOOM дават още една възможност на хората да видят и оценят таланта на по-зрелите изпълнители. 

Ето и постера на  Thank U, заглавната песен в албума му. Е това е постер, направо ми се прииска на кино. :yes:
Главният герой, злодеят (?) гледащ ни отгоре, вдъхновението на протагониста - неговият баща? Брат? Незнаен характер?
Мъката в очите на Юноу, сякаш преглъщащ сълзите си, вперените в камерата погледи, цветовете... 
Очаквам да влезе поне в топ 5 на боксофиса :D
yunho.jpg


А за вечерята на Джунсу и Джеджонг щях да питам запознатите. Четох, че това е първата им обща поява, ако може така да кажем, от 4 г. насам. Защо? JYJ (или вече само JJ) не са ли си близки? Наистина никъде не съм виждала да общуват - няма лайкове под взаимните им снимки, нищо в Туитъра на Джеджонг, няма подкрепа за взаимните им изявите. Нали заедно поеха в една посока,какво се случи? 

Междувременно се разрових да видя наш Хиро какво прави освен, че издаде албум миналата година.
И разбирам, че се е присъединил към онлайн школата по изкуства Wanderwall.
Там освен, че учи хората на музика, има часове/лекции (?) в които говори за живота на музиканта, стила и изпълнението пред публика, споделя какво го вдъхновява, разликите в творческия процес сега и в миналото (аха) и прочие. Всичко това, разбира се, срещу скромна годишна такса. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново уау. 

Кадри от видеото Thank U на Юноу

Инстаграм

Пуши ли? Аз нямам против, да видим как ще го приемат к-феновете. Снимките наистина ми носят филмово настроение. Ще видим какъв ще е резултата. 

86ccfd540ca7da1a.jpg

 

c1119f6fe4f86eba.jpg

 

66c8a2c714560bb1.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@kandala Доколкото знам Джеджунг доста дълго време се застоя в Япония, понеже там има повече предложения за работа. Обожават си го японците.

Макар, че той миналата година се беше покрил доста заради Априлската шега (където беше съобщил, че е заразен от Ковид, а не беше.).

Но знам, че правеше музика и издаваше неща и за корейският пазар и за японският.

 

Не мисля, че това им е първата среща. Просто не са го показвали. Нямат някакви вражди доколкото знам (фенските хронологиии това издават.)

Те може и с  Yoochun да са си писали, чували виждали - ама никой да не ги е хванал или  да е оповестил.

 

Без това и 3-мата(JYJ) много трудно достигнат до корейската телевизия и таблоиди.

Те и май не са по публичните неща - чувстват се стари явно :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
За младежа ах ах какъв филм ни очаквам (дано е поне 10 минутен :D)

 

 

~~Добавям:
:panda-145:

U-KNOW 유노윤호 'Thank U' MV Teaser #CharacterTrailer

 

Редактирано от bubble
Добавене ~
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови тийзърни снимки от Thank U :panda-145:

da19b0ae080776ad.jpg

Off Topic

789d88b0e64eaf71.jpg915f132b503779b4.jpgc528b771ca3aea97.jpg8168339716534e8a.jpg

Image

 

 

 

 

29fbc1e01ba42edf.jpg

 

Първи кадри от Knowing Bros // Ask Us Anything:panda-145:

[선공개] 열정 만수르 유노윤호(U-KNOW)가 알려주는 쉽고 트렌디한 '손잡이 춤' 강의 (ft. 소변 참기 춤) 아는 형님(Knowing bros) 264회

 

 

Клипче зад кадър при записите~

[형.친.소] 열정 가득 뜨거운 전학생들, 유노윤호 x 딘딘이 형님 학교에 전학 왔습니다~

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме първите танцови стъпки на Thank YouKnowing Bros // Ask Us Anything:panda-145:

В горният клип, който пуснах имаме от LOCO~

Епизода май е бил забавен. Продължават да качват клипчета в официалният канал. Дано скоро го преведат :D

Разказват различни историии с Din Din ~

 

누아르 영화 같은 유노윤호(U-KNOW)의 신곡 〈Thank U〉♬ 아는 형님(Knowing bros) 264회|JTBC 210116 방송

 

Имаме още танциии... Ах и Каспър се появи ~

아형리미티드열정 만수르 윤호(U-KNOW)의 'Momma I Hit A Lick' 댄스↗ (full ver.)

Off Topic

 

 

 

 

Нямаше как да пропуснем танца на  Rising Sun'♬ и неговото познаване :D

무대 위 군주 유노윤호(U-KNOW)가 추는 'Rising Sun'♬ (이수만이..☆) 아는 형님(Knowing bros) 264회|JTBC 210116 방송

 

 

НОВИТЕ S.E.S са тук или да кажа :D H.Y.S:D

(Heechul, Yunho, Shindong) са опасни :Д
Shindong е един от най - добрите танцьори на Super Junior , Yunho :за ДБСК :D

 

세 요정 김희철x유노윤호(U-KNOW)x신동이 꾸미는 'Dreams Come True'♬ 무대 아는 형님(Knowing bros) 264회|JTBC 210116 방송

Off Topic

 

 

Редактирано от bubble
Добавене на клипове ~
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...