Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ


Recommended Posts

Сякаш случилото се с 4minute не беше достатъчно?? Горките, толкова изстрадаха и пак тва http://www.koreaboo.com/breaking/jyj-yoochun-promises-to-retire/ title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

 

Според мен, тва е подъл опит, за да го съсипят и няма нищо общо с престъпленията!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо свързваш случилото се с разпадането на другата група? Икономическите интереси са съвсем различни в двете ситуации.

 

 

Който е дробил, да сърба.  При положение, че вече има три оплаквания, едва ли ще се измъкне лесно.

:nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като фен на момчетата много ме е яд. Как не се научиха тия айдъли, `че трябва  да ги карат мадамите да подписват бланка за информирано съгласие за секс, както при лекар за операция!

 

Грам не ми се ще да вярвам, но в крайна сметка и те са хора, но и трите жени  са много съмнителни.Ааа,  междувременно докато пиша, се появила  и четвърта.

 

Първият случай ми прилича на сутеньор с проститутка, решили да го барнат. Първо изнасилена в тоалетната, след това заявява пък, че не е, а е правила секс по собствено желание, но след това приятелите му я гледали като лека жена, той също, а тя се обидила и го натопил нейния приятел, защото били ядосани, пък после се отказали, като се успокоили.

Вторият  от 25 декември 2015.  звучи смешно- завлякъл я в тоалетната, че не се чували какво си говорят. Кой  ходи да си говори в тоалетните, по принцип?!Остана да си пази и тя като първата  гащичките от 25 декември до сега.

 

Третата пък след разпивка , ходила да купонясва в къщата му на 12 юни 2014 и към четири сутринта я изнасилил в банята.Коя порядъчна жена ходи в непознати къщи по нощите?!

 

Четвъртата я завел 2015 г до тоалетната в стаята си.Тая пък защо не си е ползувала обществената тоалетна питам аз?

 

Е, как човек да им повярва.Как ще ме завлече някой без мое съгласие в банята или тоалетната да ме ч..а. Сега остана да продължат да се роят като пчелички и да твърдят всички правили или не секс с него ,че са изасилени.

Жалкото е, че  и да не докажат  нищо,  ще му лепнат петно и понеже не е Бьонг Хон, ще го съсипят. Дори JYJ фенклубът вече е заявил намеренията си да оттегли подкрепата си, а от агенцията му заявиха, че ако се докаже, че е виновен ще изчезне от развлекателната индустрия.

Създаден е специален отряд от шестима души да разследва.Ще се разследва и казуса проституция( ако се окаже,че някоя от мацките е получила пари), принудително затваряне, изнасилване и други престъпления и нещата стават дебели.

 

И после пак да ми разправя някой в темите на измислените сериали по държавните телевизии- друг манталитет имали и  ценности- вятър и мъгла!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече има и 4 жена. През 2015 била изнасилена в тоалетните на някакво заведение за възрастни (като първата ). Според C-Jes, полицията вече е доказала,че първото обвинение е фалшиво, но медиите не бързат много с публикациите. Защо ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не казвам, че е виновен, но, както се вижда, има доста сериозен патерн в поведението. Той и Бил Козби беше многоуважаван,докато не излязоха скандалите с упояванията. Тук имаме известна личност в държава, в която женските права са донякъде ташак. Всяка жена, която се заяви като жертва на известен певец, си вкарва таралеж в гащите под формата на дебнещи фенки и соцмрежи. Те са наясно, че поради естеството на работата си, веднага биха ги заклеймили.

 

А иначе мисля, че отговорът как са се "навили" да ги изнасилят е очебиен - както 100 процента от жервите на изнасилване - били са по-слаби от нападателя си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е де, Сиерка, теб могат ли да те накарат насила да ходиш по къщите, стаите и кенефите ако не искаш, защото за отвличане и насилствено замъкване , не четох, а по коридорите на баровете, предполагам има камери(ако в тоалетните няма) и може да се види, влачил ли ги е насила.

Абе, приемам,че той се е разпищолил, но не мога да приема без доказателства насилието, защото излиза сериен изнасилвач, което при напълно откачената им женска фенса маса- едва ли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се предварително, че постът ми ще е малко дълъг :mellow:

 

Корейските нетизени отдавна твърдят нещо, което международните фенове осъзнават постепенно - при възникване на политически или друг скандал, засягащ властимащите или някой от най-богатите хора в Корея (което си е едно и също), в същия ден и час избухва "новина" от шоубизнеса.

Такива като мен, дето смело се впускат да четат корейския Навер без да знаем какви ще ни ги нагугли преводача, също виждаме как новините, заемащи първо място - корупция, разследване, важни хора - биват избутвани надолу в търсачката от "Идол А се среща с певицата Б", "С се раздели с Д" или най-вече "Х е хванат в нещо си" (понякога няма снимка, само силует, ама всички знаят кой е :slap: )

Според необходимостта от покриване на историята скандалите са различни. Е, някои са си "случайни" - пияни, катастрофи и т.н. Но други изскачат в мноооого подходящи моменти.

Миналата година Сузито и Ли Мин Хо ги разкриха набързо за нещо, което засягаше президентката. В момента не се сещам за други примери, но са много, корейските коментатори винаги споменават каква реално е истинската причина.

 

В момента върви огромен скандал с Лотте - корупция в гигантски мащаби. До момента щетите са около 5 милиарда долара за компанията от неосъществено излизане на борсата и пропадане на важна сделка за покупка на химическа компания. Подробности тук

А с какво се занимава цялата страна? С Yoochun :mad:  :mad:

 

 

Но..... Не казвам, че вземам страна и го обявявам за невинен, по-скоро изпитвам съмнения. Както каза Сиера, има си модел на поведение, което вече говори за определени склонности на човека за нещо по-така.

 

При това е намесен и Диспатч. Тази папарашка медия рядко излиза с големи заглавия, ако не са си написали домашното и нямат цял тон снимков материал. Да, от космоса си личи, че работят за този, който плаща и покриват кирливи ризи, както и че вземат страна по случаите си. Но почти всичко, което са хвърлили като бомба, се потвърждава. Идолите веднага си признават за връзките (с изключение на Пак Шин Хе, която им натри носа), полицията почва разследвания, цитират ги.... Целият шоубизнес знае, че Диспатч ги следи и може да разкрие техните малки тайнички. Въпросът е КОГА.

 

Независимо, че една телевизия започна историята с Yoochun, там се включиха и други и накрая и страшилището. Мисля, че шансовете му за измъкване са много малки. :nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лавандула, ти за всеки ли мъж, при който отиваш на гости, би се усъмнила, че е изнасилвач? Още пък по,невероятно звучи това да е известна личност. Едно и също ли четем с теб, тъй като аз лично прочетох, че мацките са хостеси - онези мацки, които по сериалите стоят с богаташите и им наливат алкохол и ги забавляват. Та в тоя ред на мисли не бих се учудила, че е ходила с него до тоалетната, нея работата и е да е ескорт.

Пак казвам - не го обвинявам в нищо, Роси също пусна доста вероятна хипотеза по въпроса. Просто съм далеч от идеята, че всеки има готин характер смо защото е хубав или талантлив. Само в Корея се сещам 2-ма първосигнално - Ким Хьон Джунг и И Бьон Хон, които направиха доста лошо впечатление.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се коментира изобщо! Искам само да му пожелая да бъде силен и да издържи психически, че са на път да го обезкостят!

Конспирация при всички положения има! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво става тука... Аз влизам да видя дали няма някое ново изпълнение на Junsu, който е един от малкото айдъли, които харесвам по чисто музикални причини, а то виж. Колкото и да не харесвам Yoochun като актъор и колкото да ми е безинтересен на музикалната сцена, то ситуацията е неприятна за него. Но като чета... той си е виновен. Няма лошо в проституцията, но да ходи по проститутки и да не им плаща? То това си се води за изнасилване, въпреки че там проституцията май е незаконна. Ако пък наистина ги е изнасилвал, то... какво да се каже... затвор. То не че много ме интересува, но ме е яд за Junsu, че като им знам тоталитарното овчо мислене на корейците, то ще затрият и Junsu покрай другия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така се случи, че в един и същи ден прочетох клюкината за Yoochun и след това изгледах Inside man. Е, след филма незнаех какво точно да мисля по темата - дали наистина нашето момче го обхваща нагона само като влезе в тоалетната/банята (дори и в собственото си жилище) и е способен на всичко, дали е попаднал на златотърсачки, каквито явно в Корея с лопата да ги ринеш или използвайки това, че си го е развял някъде други се опитват да заглушат  по-сериозен скандал. Надявам се скоро да се разбере истината и ако е виновен естествено да си понесе последствията. В случая се издразних много на фенклуба им. След като са такива фенове, че и клуб са си спретнали, защо толкова бързо се отвърнаха от Yoochun без да е доказана неговата вина. Не следва ли да го подкрепят до последно и ако се докаже обвинението тогава да го анатемосат. Що за фенове са? :mad:  Със сигурност обаче, ако всичко се окаже въздух под налягане ще започнат да пишат, че още от началото са знаели и т.н. и т.н. Всъщност, колкото повече научавам за корейците, толкова повече се убеждавам, че има нещо сбъркано в тях и тяхната фенщина. Е, може пък моето мислене да е сбъркано, но повече ми допада да е тяхното.  :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фенклубът спира подкрепата си единствено и само за него. Стотак, споко, твоя човек е невредим.

От това, което прочетох,  фенбазата го обвинява,  че посещава съмнителни, долнопробни по тяхному заведения и налита на нечитави, пак ако се докаже проституция, още по-зле. Накратко- не води подобаващо примерен живот и дори и да няма никакво насилие над мадамите, пак е в калта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте да се разберем, става дума не за Cassiopeia или фенклуба на JYJ, a само за едно от... как да се изразя... звената на фенклуба на JYJ, който всъщност е нещо като официална фен-галерия. И, както @Lawandula спомена, спирад подкрепата си, не във връзка с обвиненията отправени към него, а защото видите ли, той - невинният, светъл и чистоплътен образ - Ючун, техният безпогрешен оппа, посещава заведения, в които се предлага платен секс, алкохол, а навярно и други неприсъщи за илюзорните им представи,опиати. Тези фенове са болни и определено имат нужда от лечение, но далеч не са цялата фен база, която поддържа Ючун в Корея, така че не е много хубаво да се слагат всички под един знаменател. Мое мнение. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...