Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ


Recommended Posts

Знам, знам, пиратството е много лошо нещо и ощетява сериозно артиста, който влага труда и времето си в един проект. Но тъй като закупуването на албум от Корея и Япония е скъпо и изнервящо начинание (в момента чакам един и знам какво е), понякога е добре хората първо да се убедят в качествата на един певец и в последствие да закупят следващите му песни "по каналния ред".

 

Торрент на новия албум на Junsu ( брей, много бързи, датата на пускане е 03.03.2015 )  :28558:  :28558:  :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lawandula, ако искаш покана, имам - прати ми мейла си на лично. Иначе го има и тук .

 

Да не е съвсем без хич - песента доста приятна като изключим припева, който ми е малко дразнещ. Май от досега пуснатите му соло песни тая ми е най-впечатляваща (изключае Intoxication).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера е била премиерата на новия мюзикъл на Junsu “Death Note". Той е адаптация на популярната манга със същото име написана от Tsugumi Ohba, "Death Note" е тазгодишното най-очаквано музикално събитие, в което участва и Hong Kwang-ho, който е първият кореец получил основна роля в еквивалента на Бродуей в Лондон. Заради тази роля Junsu се отказва от ролята си в мюзикъла “Elisabeth”, където ще бъде заместен от завърналия се от военна служба Se7en.

 

802558.png

 

Лично на мен много ми хареса представянето на Junsu в “Elisabeth”, така че чакам да пуснат някое и друго клипче от представленията, за да го видим и в новото му превъплащение.

А ето няколко снимки от пресконференцията за представянето на мюзикъла и няколко от песните, които пуснаха предварително (страшно зарибяващи са..... да имаш възможност да ги чуеш на живо :(  )

 

Снимки на актьорите от пресконференцията и първи снимки от премиерата

802556.jpg

802557.jpg

802560.jpg

 

А ето и линк към песните

, Kwang Ho Hong

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, след като чух песните ми иде директно да се самоизпратя в първия попаднал ми кашон, та право в Корея. Невероятен е Джунсу, но Лайто е неземен! Настръхнах цялата. <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TVXQ  "RISE AS GOD"

tvxq.jpg

На 20 юли TVXQ ще пуснат специален албум "RISE AS GOD" чрез различни музикални сайтове. Завръщане на двойката  непосредствено преди постъпването на Yunho

в армията на 21 Юли. Групата неминуемо ще излезнат в почивка, а албума е благодарност към всички фенове, които са ги подкрепяли през годините.

"RISE AS GOD" идва от името на групата DBSK, което означава "Изгряващия Бог на Изтока."  Това е монтажно заглавие за царете на Hallyu wave, които последните 12 години завладяха не само Азия, но и целия свят.

Албумът съдържа общо 10 песни, от които солови изпълнения на Yunho и Changmin. Два музикални клипа също ще бъдат публикувани чрез SMTown в You Tube.


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Champagne" MV  U-KNOW

Страхотно видео! Много колорит и настроение предразполагащо за летни емоции! 

И красиви мацки, поизбягали са от клишето с европейките, които се срещат в повечето от клиповете в този сезон.

Юнхо е прекрасен! За съжаление утре влиза в казармата и няма да може да промотира това готино парче!

Целият албум:

https://youtu.be/hcnf1yPkk3k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото на Юно е много сладурско, но песента не ми допада особено.... GOT7 нямат Джейсън.. ако за Джаксън става на въпрос, аз в клипа не го видях.........

Пожелавам му лека служба на Юно, за него не се притеснявам ама хич, той няма да има никакви затруднения там, според мен....

 

Песента на Макси повече ми харесва... Малко k-pop/EDM хахаха Хубав клип, много сладки дечица.....

Той поне дано се мярне по телевизията.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за Джаксън въпрос става, но съм се объркала!  За Юно няма кой да се притеснява - много ясно че ще е добре, пък и  да минава!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно ми хареса парчето на Юно. Още като го чух и ми зазвуча много близко (като стил) до едно друго парче, което скоро излезе от компанията. Погледнах сега в сайта на SM Ent., за да разбера кой е написал Champagne и изобщо не се учудих от имената, които видях. Същите западни продуценти, които написаха и Love Me Right на ЕХО.

Страхотно е, браво на Юно, няма да спра да го въртя тези дни. Страшно танцувално и зарибяващо, също като LMR.

Този тандем американски продуценти съм си ги заплюла и от други работи с ЕХО. Ще ги следя и занапред. Правят много добри парчета.

Във видеото иначе виждам Джи Сонг. Това е едно хлапе от SM Rookies. Мъниче е, мисля, че е набор 2002 г., ако не се лъжа. Трябва му още много мляко, но зная, че танцува страхотно. Много е добро хлапенцето, затова явно е и във видеото с батко си. Ще го дебютират и него, но след няколко години. Нека порасне, сега чакаме по-големите рукита, набор 1995 и 1996 г. До края на годината ще ги пуснат и тях.

 

Юно ми е любимецът от TVXQ. Пожелавам му лека служба. Горкият Хо Джуни, хехе, ще му липсва.

 

На Мими парчето също ми допадна, но на Юно направо ме грабна. Любов от първо слушане и гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес е тъжен ден за феновете на TVXQ  поради факта, че Yunho започва военната си служба  и ще изпълни дълга си като гражданин на Южна Корея.

Yunho ще влезе на тренировъчен лагер в Гионджидо в 14:00 днес, за да започе своите пет седмици основен курс на обучение и след това ще продължи военната си служба от 21 месеца до 20 Април, 2017.

Според местен източник-новинар Юнхо се е срещнал с Чангмин наблизо до офиса SM Entertainment в Чонгдам-донг, както и с други приятели.

Чангмин също иска да постъпи  в армията по същото  време като Юнхо, въпреки че той би могъл да поизчака с датата на влизане и да продължи със самостоятелна дейност. Според източника, Юнхо знае това и е много благодарен на Чангмин.

Съобщава се също така, че след като каза сбогом на Чангмин, Юнхо се е сбогувал и със служителите на SM  и да изкаже благодарност на всички, които са били с TVXQ в продължение на повече от 10 години.

Чангмин скоро ще последва Юнхо при стартиране на военната си служба като мобилизиран полицейски служител, въпреки че точната дата все още не е определена, но се очаква да бъде през тази година.

В момента той е в главната роля в драмата на MBC  “Scholar Who Walks the Night.”

Довиждане за сега, Юнхо, и ти  пожелаваме много здраве и безопасна военна служба!

източник: Soompi

TVXQ1.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...