Jump to content

DBSK | Dong Bang Shin Ki | Tohoshinki | TVXQ


Recommended Posts

’2nd Gaon Chart K-Pop Awards’
Албуми на годината
1-во тримесечие - Big Bang 'Alive "
2-ра четвърт - "Twinkle TaeTiSeo
3-та четвърт - "Секси, Free & Single" Super Junior
4-то тримесечие - TVXQ " Хвани ме "
Честита награда за албум на DBSK за последното тримесечие на 2012 г.
Мини някъде се беше изгубил по трасето и наградата получи само Юнхо в целия си блясък!

http://www.youtube.com/watch?v=ZkONX-wbxzQ#t=2s


И каква хубава приятелска прегръдка само:
v7kc.jpg

Забавно пожелание от JYJ за Свети Валентин:


Наистина голям смях пада. Дори без субтитри още сутринта ме забавляваха много!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Happy Burthday CHANGMIN!
Дойде ред и на макнето: сладкото, талантливо и кресливо Чангминче! Да е жив и здрав и винаги така чаровен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JYJ доминират на всички държавни събития през изминалите 2 - 3 години
JYJ са многократно избирани да бъдат почетни посланици на различни събития,организирани от корейското правителство.
На 25 Февруари JYJ ще присъстват на 18-тото встъпване в длъжност на Президента и се очаква да изпълнят ремикс на избрани песни от 90-те години на миналия век, включително и "I Know". Супер звездата Psy също е поканен на събитието, и планира да изпълни световния си хит "Gangnam стил".
201302201361332686.jpg


Представител на агенция JYJ C-Jes Entertainment заявява: "Ние сме благодарни, че JYJ ще присъстват на събитие от такъв ранг като изпълнители, които представляват една ера. Ние обещаваме да работим усилено и да се представим подобаващо. "
JYJ закриха през 2011 в Даегу IAAF World Championships, през 2012 присъстваха на държавна вечеря в Синята къща чийто домакин беше първата дама и през февруари на същата година, Kim Jaejoong присъства на президентската вечеря в Турция като част от културноata делегация na Корея.
Тройката също така са били почетни посланици в различни прояви от страна на държавата за последните 2 ~ 3 години. Присъствали са като посланици на срещата на върха през 2010 на Г-20, на среща на Организацията на обединените нации през 2011 г., през 2012 г. на Ядрената среща на високо равнище за сигурност и на много други събития.
Съвсем наскоро бяха избрани да бъдат почетни посланици на Азиатските игри в Инчеон през 2014 г. Що се отнася до това организационния комитет на Азиатските игри заяви: "Ние избрахме JYJ като почетни посланици които имат несравнима популярност в Азия,, за да се повиши осведомеността за събитието и да се стимулират нашите задгранични промоции в азиатския регион. "
В момента Jaejoong е на азиатска обиколка по промоцията на първия си самостоятелен мини албум, докато Park Yoochun отлетя за Китай ,за да участват в специална Hunan TV's special 'Yuan Hsiao Broadcast', Junsu в момента е на почивка след успешно завършване на самостоятелното си световно турне приключило през Декември 2012г.
JYJ за ТONY MOLY:



ТVXQ за ELLE Korea:
2013022015212011311.jpg

2013022015212011312.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JYJ концерт в Tokyo Dome
74345559jw1e25ehxi8v1j.jpg
C-JES ENTERTAINMENT направиха изявление за концерт на тройката в Tokyo Dome 2013 година.
След 4 години JYJ отново ще се срещнат с феновете си в Tokyo Dome.
След 3 години упорит труд най-накрая получават тази възможност, да изнесат концерт в Tokyo Dome.
Подробна информация за феновете се очаква през седмицата.

Днес 25.02.2013 г. премина церемонията по встъпване в длъжност на първата жена президент на Южна Корея - Парк Геун Хи където JYJ взеха участие:
b2449898gw1e25m0h0uwrj.jpg

2604ymr.jpg
93ef2d24jw1e25fuxp04nj.jpg
7474fa51gw1e25igiw0yvj.jpg
63ec7563jw1e25lb97a6jj.jpg
6bcea0fegw1e25k787z8vj.jpg
6bcea0fegw1e25k787z8vj.jpg
63ec7563jw1e25m14ztrmj.jpg
671f4973gw1e25jnc2x6rj.jpg
671f4973gw1e25jnc2x6rj.jpg
671f4973gw1e25jnc2x6rj.jpg




 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От KSB качиха изпълнението им в официалния си канал..За жалост до колкото разбрах по корейските телевизии са излъчили до 1 - 2 минути от изпълнението им..На KSB канала са били излъчвали само 40 секунди като през това време е имало и коментатори...

 

Песните които изпълнявали: Ceremony - Nan Arayo (Seo Taiji and Boys) + Holding on to the end of the night (SOLID) + Chajatta + Empty

 

 

 

Всички са много красиви и се радвам,че поне за малко са ги давали по телевизията..Пък толкова са хубави...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали е поставно, НО...

 

Влизам си аз в един клюкарски сайт, от доста време насам за сефте, че нещо страницата на МБС мноо мрачна и КАКВО да видя ТАЗИ СТАТИЯ ме удря като с мокър парцал. Аз верно, че след фиаското, което беше последния албум съвсем през просото го карам, ама...Някоя по-осведомена душа да ми сподели наблюдения по клюките, че да знам дали да летя за Корея да си предявявам претенциите или няма място за притеснение... Молим ви са, препотих се, боб ше мятам се малко, в манастир от мъка ще ходя...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tази история се върти от неделя и всичко започва от една лъжица

gQ61IH79.jpg

На 24 февруари, Виктория качила няколко снимки на храната си в Weibo. Тя включва съобщение със снимки "Поздравления за Китайската Нова година. Въпреки че това не е храна, свързани с Лунната Нова година, аз направих говеждо месо супа и пържени репички.

Реакцията от страна на феновете, обаче, най-вероятно не е това, което тя очакваше. Някои от феновете си отбелязват, че облика на човека от отражението на лъжицата прилича на DBSK Changmin и новината бързо се разпространи като горски пожар. Някои от феновете смятат, че е Changmin докато други смятат, че е двойник.

То не се знае снимките изобщо дали са на Виктория според мен. Както винаги от мухата се прави слон! Според мен няма място за притеснение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми не знам дали в манастир трябва да влизаш, но може да отидеш за предявяване на права...

 

СМ отрекоха да са гаджета. И казаха че на събирането от което е снимката на Вик в уейбо, не е бил само той ми и мениджъри и т.н.

 

Но нетизените страшни веднага изровиха снимки дето уж ръцете им се докосват, носят еднакви аксесоари и всякви такива, така че прави си изводите сама... :lol: Според мен са пълни глупости, но може и да ме изненадат хахаха

 

Но това как са обърнали снимката и увеличили отражението от лъжицата направо ме смая хахахаха вече айдолите трябва с лупа да си преглеждат снимките преди да ги пускат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на СМ песента я знам от памти века, те и за Джунс Су и Тейон се праиха на ударени, ама...Не знаех че от лъжицата е почнало, ама иначе инфото ни е едно.

 

В интерес на истината Виктория от всичко дето той е казвал е всичко, което търси в една жена, което малко ме отвращава, макар да ми е сладка, но някак си винаги съм го имала за по-умен. И все пак, общите вещи ние ги смятаме за нищо, ама корейците си ги обичат тия копъл нещица. Да не говорим, че това е начина на звездите да афишират връзката си без да си докарат проблеми. Малко ми е изненадващо, щото аз винаги съм си мислела, че той имаше нещо с Юна, поне през 2009-а. Ама в крайна сметка е на 25 и е нормално да си има жена, особено толкоз пластична като Виктория. И пак ми е странно как точно той успя да се набута в такъв скандал предвид, че май има повече дни в чужбина за последните 8 години

 

Но пък и Кхунтория се разпадна доста съмнително, а мойото е ревниво та дрънка...

 

Май никога няма да разберем. Поне докато не го завлека до олтара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JYJ наистина са започнали подготовка на нов албум и днес побликуваха подробности за предстоящите им концерти в TOKYO DOME

След като японските фенове скачат от радост с обявяването на завръщането на JYJ излезнаха и конкретни подробности за предстоящите концерти в ексклузивния Tokyo Dome!

От C-Jes Entertainment днес разкриха "JYJ ще имат три дни поредни концерти на живо в Tokyo Dome на 2, 3, 4 Април "

Феновете са много развълнувани, а JYJ споделят: " Мисълта за среща след толкова дълго време с нашите почитатели в Япония много ни развълнува. Да бъдем на сцената в Tokyo Dome след четири години е много вълнуваща за нас и ни прави много щастливи. "

exqkp.jpg

 

xjlac.jpg

devbxv.jpg

crxjs.jpg

duagg.jpg

nsoqq.jpg

e1gept.jpg

 

A на Хиро новия член от семейството е повече от прекрасен. Истинска плюшена играчка. Японското му име е Hiro kun

bejlrncqaijjjijpglarge.jpg

 

NII SPRING – 2013 SPRING

130220niievent01.jpg

 

130225column.jpg

130225column2.jpg

130225column3.jpg

56334949890265014735219.jpg

58182949890254348069623.jpg

42141949890254681402945.jpg

 

И една корица на двойката за Cool Trans Magazine

7453ce5dgw1e2955ptlcnj.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О боже!!! Изпуснах го!!!! Как можах!!!

 

 

На живо чат с Дже по Line!!!! Ох направо не мога да повярвам, не няма да издържа... за всички нас, които са изпуснали:

 

 

 

Само да уточня, за тези които не знаят, Line e месенджър на компанията Naver, който е най-разпространения месенджър в Япония и Корея. Аз лично го ползвам всеки ден вместо смс. За това при мисълта, да говориш директно с него, е направо непоносима! А Naver се ползва в Корея вместо гугъл едва ли не, дори Yahoo се оттегли от пазара напълно там, защото нямат шанс с тях.

 

 

И едно лирическо отклонение: отдавна съм на мнение, че ДБСК като цяло задминаха създателите си! Всичките, имам редвид и петимата, са като изтъкани от някаква енергия, и всичката тази всенародна любов към тях няма как да не им окаже въздействие. Хиро за мен е олицетворение на външното и вътрешното съвършенство, дори в това интервю е толкова сърдечен, и всеотдаен, и естествен, почти нищо няма престорено. Само като си представя западните му еквиваленти, с техните никакви обноски...Благодаря най-сърдечно на Дже, че е решил да сподели един час с нас, феовете, и да ни накара да се засмеем. Наистина, какъв подарък!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чата по Line с JYJ върви от около седмица и интересът е нечуван!/все пак това са тримата бивши на DBSK/
pl1pu.jpg
И новина около предстоящите концерти на тройката в Япония.
Предстоящия концерт в Токyo Dome н a JYJ ще се излъчва на живо в кината в Япония!
JYJ ще се завърнат в Япония грандиозно с предстоящия концерт ' 2013 JYJ Concert in Tokyo Dome –The Return of the JYJ '. Но японските фенове, които не са закупили билети за JYJ могат да не се притесняват, защото концертът ще се излъчва на живо в кината в Япония.
Представител разкрива че 150 000 билета за трите дни на концертите са се продали веднага след стартирането на продажбата,но за тези, които не разполагат с билети поради лимитираните места е решено че финалния концерт от поредицата ще се излъчва в кината. "
Концертите на JYJ ще съберат японските си фенове на концерта им в Tokyo Dome на 2-ри 3-ти и 4-ти Април.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това се казва напреднала нация, признак за истински прогрес: да показват концерта на JYJ ПО КИНАТА! Искаме и ние!!!:wub:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ForEverRain, ти поне можеш да ги хванеш на живо, само чакане му е майката, ако имаш излишно време! Успех! Всички ще сме щастливи ако успееш поне един въпрос да им зададеш или да изкажеш истинско възхищение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yunho избран като лидер Номер 1 за "Надежден Лидер"

В проучване, проведено на сайта, феновете избраха Yunho като номер 1 за "най-надежден лидер".

Yunho, който е в музикалната индустрия вече 10 години, показвайки своите лидерски умения през годините е избран като номер 1.

В проучване, проведено на нов сайт с името: "KpopStarz" мнозинството са посочили именно Yunho.

Резултатите показват, че Yunho e спечелил 70% от гласовете. Фенове, които са гласували коментират: "Yunho е много уважаван в SM Entertainment и може да се разглежда като лидер на K-Pop" и "Той е човек, който е роден за лидер."

Лидерът на Super Junior Leeteuk е под номер 2 в класацията, Jung Yong Hwa от CNBLUE е под номер 3, G-Dragon Big Bang под номер 4 и Onew от SHINee под номер 5.

57350.jpg

Световното турне на TVXQ ще мине и през Малайзия и вече има обявена дата: 18 Май в Куала Лумпур на стадион Malawati Шах Алам.

57289.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От туитъра на мама, горда и щастлива с двамата си красиви и успешни синове!
bfivibccaaagat.jpg
И като футболист се изявява успешно:
20130317010011335000938.jpg

1363499928126.jpg
13634964108001140106.jpg



Tony Moly Philippines
88541749765295360597312.jpg
Мики на корицата на Singles 2013 Април
13633191555823319039yc.jpg
И двойката за InStyle Korea:

http://www.youtube.com/watch?v=9sAVdEfU7hc

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TVXQ възобновяват контракта с японската марка за сладолед Bokujo Sibori.

На 18 Март TVXQ възобновяват своя ​​контракт с Bokujo Sibori

TVXQ практически помагат за продължението на бранда да съществува след като продажбите стигат над 70% след подписания контракт с TVXQ през Май 2012 г.

В новата реклама, музикални ноти се появяват над главите на Юнхо и Чангмин всеки път, когато, хапват по лъжичка сладолед.

35482679-537x348.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=KKMuep5g4-o#t=1s

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...