Jump to content

Recommended Posts

На фона на непрекъснато излизащите драми, този сериал беше като глътка свеж въздух... сериите ги поглъщах една след друга, водена от любопитство, какво ще подготви за враговете си Майкъл Кинг... Хареса ми... е, вярно , че можеха да посъкрятат някоя и друга серия, но пък така щях да се лиша от удоволствието да се насладя още малко на визията на главните герои, особено на пронизващия поглед на Сонг Ил Гук... с две думи, препоръчвам го :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото се ожени и всичко хубаво в неговия живот свърши ;):lol:

 

Не бих казал, че сериалът е загуба на време, стига да не тръгвате с големите очаквания и да харесвате такъв тип сериали. Определено няма нищо общо със сладникавите детски сериалчета от типа на БОФ, Ангелите и т.н. Все пак това е сериал от типа на ИРИС, Кучето и вълка и т.н., т.е. засяга се по-сериозна тематика (въпреки че и двата ми харесват повече от този, поне като финал). Идеята на сериала не е лоша, но определено му липсва нещо. Може би няколко неща:

1. нямаше нужда от толкова много серии

2. доста по-добър финал, въпреки че посланието в края беше нещото, върху което се наблегна (думите на Бо Бе за Питър Пан и създаването на още много "питърпановци")

3. имаше прекалено голяма статичност на повечето второстепенни герои, а агентите бяха повече от трагични

4. на места и основните герои преиграваха ужасно :(

 

Поне тук Ил Гук не го прострелваха със 100 стрели, след което да падне в някоя река и да оцелее... Нямаше хора, които дори и уцелени смъртоносно, да остават живи, а си умираха, дори когато не ми се искаше... :)

 

например детектив Со

 

 

Оценка: 7/10

 

След като "качихте" сериала в по-актуално коментираните, се присетих, че не съм изказвала мнение за него, а ми се щеше да кажа и моите 2 стотинки... Оказа се, че Румен ми ги е казал.

Подписвам се под всяка дума. Напълно ми се припокрива мнението, с разликата, че това е единствения сериал, в който съм гледала Ил Гук и не мога да преценя колко може.

 

И... единствено бих добавила:

Съвсем малко да бяха дообмислили сериала в сюжетно отношение. Непрекъснато ми куцаше доверчивостта на всички мангизаджии. Като се почне от основните фигури в Корея, които ми бяха като мухи без глави, и се свърши с всичките чужди инвеститори, които само да видят рандъм презентация, веднага отварят кесии. Аз не бих си отворила кесията и за 2 лева, като ги видях въпросните презентации... Но този момент с отвързването на кесиите не го виждам за първи път в корейски сериал, така че вероятно минава. Някак... твърде е просто и лесно.

Като знам за наш проект колко защита и анализи се искат, за да пуснат евентуално 200 милиона за метро, там се говореше за милиярди за чисто ново бизнес начинание, чиято рентабилност остана нейде из мъглата. Твърде се изхвърлиха с тази грандомания.

 

Така де, не за друго, но нали трябва да ни накарат да им вярваме?! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре, не го изгледах сериала, но относно грандоманията - 1 лев е равен на малко повече от 1 000 вона. Значи 1 000 000 лв са равни на малко повече от 1 000 000 000 вона. Не виждам проблем да си говорят за милиарди при големите инвестиции. Рентабилността все някак са си я защитили. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре, не го изгледах сериала, но относно грандоманията - 1 лев е равен на малко повече от 1 000 вона. Значи 1 000 000 лв са равни на малко повече от 1 000 000 000 вона. Не виждам проблем да си говорят за милиарди при големите инвестиции. Рентабилността все някак са си я защитили. :D

 

Добре, понеже не запомних цифрите наизуст, говорим си за строеж на цял нов град - туристическа дестинация, съсе небостъргачите!, инфраструктура, и... макар да влиза към инфраструктурата, но ми се ще и това да отбележа - собствено международно летище! Не че не може, ама един такъв проект се замисля с години, а не за около седмица.

Проектът се роди почти от нищото и се подготви за отрицателно време. И още при първата презентация, парите заваляха на талази. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших да дам втори шанс на сериала, след като го бях зарязала до 5 епизод. Прежалих се и го изгледах.

Към 10 еп. дажи ми стана интересно и се забавлявах с подвизите на Супер Майкъл! Даже на моменти си умирах от смях.

Много измислено. Определено за доста млада аудитория. Но нищо лошо де. Само можеха да съкратят 10 епизода, че мноооого дълго.

Да не пропусна да се възмутя от

 

отношението на Майкъл към Джанг Ми! Ама защо го използва така горкото момиче? То такова едно наивничко и влюбено до уши! Срамота!

Сега за края - на мен ми хареса! Нека да има и малко романтика! Станала съм май като бабите: като се обичат младите, нека се вземат :lol2: !

А как ще умре момчето, нали е Супермен B)

 

Иначе, общо взето съм съгласна с РуМеН.

И последно, вече се потретвам, но благодаря на екипа за субтитрите! Страшни сте! :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът започна обещаващо, но от средата нататък бих го оприличила на "гръм от ясно небе". :lol:

То не бяха разтегляне на локуми, то не бяха измислици-премислици, че и повторени по 2-3 пъти, като че зрителят не помни какво е гледал в предния епизод... С една дума сериалът си е загубено време. Дори и Ил Гук не го спасява. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го изгледах най-накрая.

Не знам, но като цяло ми хареса сериалчето.

Малко безинтересни първи 10 серийки ..............може би заради трудното привикване

към новата визия на Ил Гук ........... който си остава номер 1 за мен сред корейските артистчета.

На мен пък финала ми допадна.

Само едно не можах да разбера ......как аджаба.........за ден два Ил Гук (основно) и другите..........след като

са ранени или пребити, нямат и следа по лицата, че и се бият сякаш нищо им няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми хареса като цяло. Типичен екшън, а героят на Сонг Ил Гук ми няпомняше през цялото време агент 007 /явно това е корейският вариант ;)/

Целият сюжет докрая си беше много логичен - всички кармически завръзки ги развързаха, оправиха живота на нашия герой и всичко си приключи както трябва. :)

 

И преди всичко тук трябва да благодаря за превода, защото без него удоволствието от гледането не би било толкова голямо. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо и аз искам да благодаря на екипа за чудесния превод. Друго си е да го гледаш с български буквички. :thanks:

Дали и аз тръгнах с голямата кошница не знам но определено това, което видях не оправда очакванията. На места дори и тийн адиторията ще бъде загубена. Дори и Ил Гук не можа да спаси сериала въпреки отличната игра и доста променената визия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък сериала ме грабна от първия епизод и до последния ме държа в напрежение. Никъде не ми се стори да има пълнеж (повторенията на сцени ги има в почти всички корейски сериали така че съм им свикнала), играта на актьорите беше на много добро ниво, сценария също беше много добре направен.

Единствено не ми хареса визията на Сонг Ил Гук, като говоря за лицето - прекалено слабо и изпито в сравнение с предишните му драми. Надолу определено изглеждаше доста добре. Толкова добре че всеки път като го покажеха гол си мислех как трябва да го гледаме в любовна драма обаче по холивудски - с много секс в нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За отрицателно време изгледах доста сериали, а този го прескачах отчасти заради коментарите, отчасти защото не ми се гледаше екшън.

 

 

Грешкааааа. За щастие - поправена е вече.

Много симпатичен - Един добър коктейл - в началото напомня на " Ларго Уинч", щипка от " Батман", прашинки от " Зоро", мъничко

" Никита"..... и така.

Получил се е коктейл , без да сладни, но и не напива бързо. :-))

С удоволствие го изгледах. Главният хваща окото... един ледено - чувствителен такъв.... типично по корейски:-))

Малко ме яхнаха лудите на повтаряемостта на грешките. Главния Лош непрекъснато залагаше "плитки" и малоумни капани на Добрия, а Добрия непрекъснато се набарбальокваше в тях с двата крака. Карай, простих му.... нали се оттърваваше... донякъде.

Второ : ТОЙ , дето НИЩО не прощаваше... точно той се разсипа да прощава предателства.. със сълзи на очи.

- Хареса ми-

Нямам обяснение, може би защото ми е първият екшън...

Увлича и зарибява, определено. Препоръчвам, носи напрежение и разтуха - на който каквото му се иска.

 

 

 

Благодаря за труда на хората, това да стигне до нас и преведено :D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото на сериала съм ,обаче ми е много забавен. Вярно, че това е екшън, обаче всяка сцена с репортерката ми е много смешна

особено като го гонеше с колата си или танца им

.Тя ми е една такава шантава, но е много умна, бързо и сече пипето.Иначе Майкъл незнам защо ми напомня за граф Монте Кристо, но в съвременен стил/историята не е точно същата ,ама ми напомня на него/ Сонг Ил Гук го гледам за пръв път, но ми харесва визията на героя му в сериала, това как си играе с хората ,въобще че е толкова потаен, харесвам такива персонажи, които си играят малко на котка и мишка с другите .А актрисата ,която играе Ванеса е много красива. Сега за три изгледани серии ,това мога да кажа за по-нататък ще видим. А колкото до екшън сцените, че са малко прекалени, както се казва като на кино ,не ми правят впечатление, защото вече отдавна съм свикнала да са по този начин . Но ми хареса примерно сцената, когато

той я спаси от преследвачите след партито, естествено в живота едва ли сам човек би ступал няколко

Но понеже това е филм ,всичко може да се случи .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да кажа само за полицая, шефа на незнам си какво ,е отвратилен, как само

уби коня си

 

Отгоре на всичко май играе и двойна игра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с мненията на всички, но имали перфектен сериал.Без нито един недостатък ,мисля че няма такъв.Почти всеки е оприличил сериала с някой друг американски сериал, та искам и аз.На мен сериала ми напомня на Prison Break и Alias ,особено Майкъл на Майкъл от Prison Break разбирасе като изключим бойните умения :D .Но като цяло сериала ми хареса, може би защото преди бях луднала по тези сериали особено Prison Break и защото ми хареса да видя такъв вариант направен от Ю.Корейците.Беше ми страшно забавно :282: и интересно да го гледам , защото беше доста различен от сериалите който съм гледала(Ю.Корейските де).А за финала и аз исках малко повече развитие м/у главните,но сериала все пак е корейски ,така че финала си е задоволителен :D .

За сцената с колата ,как се измъква ако спрете малко след като избухва колата ще видите че предната вратата на колата е далеч от колата и следователно ,Майкъл е използвал момента на избухването за да скочи във водата, а има и още едно парче от колато до парапета.Поне аз друг вариант за бягство не виждам :D

 

Благодаря на всички който се трудиха да ни предоставят този сериал Кумао :thanks:

 

P.S. О и за малко да забравя OST е Super :wub::es::yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ми хареса… държа ме в напрежение от началото до края :) Майкъл/ Че Канг Та/ Питър Пан може, знае и вижда всичко... с други думи – разбира си от работата. У Хьон – толкова да ме дразни, а в началото беше токова добро момче

но защо му трябваше да убива кончето :blink:

Единственото нещо, което не ми хареса е

че накрая Ми Су умира :( да бяха убили репортерката, нея щях да я преживея и без това не можах да усетя голямата й любов с Майкъл… :D

 

Да не забравя да спомена и Паскал :) много хубаво човече, до самия край се надявах да му видя усмивката, но, уви.. :( някой друг път ще е ;)

 

Най – много съм се смяла с шишко Джанг Хо :lol: миличкия вечно гладен беше

 

дори когато беше в мазето, окован с вериги пак за ядене мислеше :lol:

 

 

Мерси на всички за буквичките :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна история, хареса ми точно тази игра на котка и мишка, но като че ли наистина епизодите бяха множко.Не че не ми хареса да гледам как след всеки капан лошите са изиграни, как Майкъл все беше с крачка пред тях, обаче ми се искаше по малко да виждам мазните им физиономии, докато вършеха гадориите си

особено агента и баща му бяха толкова противни

Не се разчиташе много на любовната връзка, което не беше лошо, защото сериалът имаше за цел да покаже повече екшън. Все пак ми хареса, че репортерката беше плътно до Майкъл, никога не се усъмни в него, но пък с професията си можеше да му помогне по от рано, а не чак накрая.Но пък и те си имаха своите интересни момента заедно.Вивиан още в началото предположих, че

ще предаде Майкъл

затова не ми бе от любимките, но определено героинята и с този държане на студена жена и самочувствие,беше перфектна.Все пак си плати за грешката.Сестрата/полицайката/ ми хареса, че продължи да се оповава на принципите си въпреки брат си, но и когато трябваше му помогна и не съжаляваше, защото така чувстваше че е най-правилно

жалко че умря

Джони, дядото и професора ми бяха любимци и много ми харесваха джунджурийките, които изобретяваше последният.Богаташката Джанг Ми /ако не бъркам /вярно, че беше използвана от Майкъл и това едва не я погуби,но пък това ще преосмисли живота й.А разговорите и с брат й с баща й

за Майкъл особено, като беше почнала да откача

ми бяха много забавни. Гаднярите не искам да ги коментирам, те си бяха изроди, особено У Хьон.Каква физиономия извади

когато разбра че тялото на Питър Пан не е открито след експлозията.Толкова беше жалък, че и смъртта му и тя бе такава

Паскал обаче беше сладък наистина.Ама на грешната страна.

 

3080028r.jpg3080030A.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятен сериал се оказа...имаше си екшън, интрига и малко любов, макар че имаше повече химия м/у главния и сестра му, от колкото м/у него и репортерката :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших да загледам нещо старичко, с букви и онлайн. Първи епизод покъртителен и кой се е гаврил с главата на главния, бахти лимбите? Май няма да изкарам до втори епизод! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обновен онлайн: :click:

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...