Jump to content

Recommended Posts

Witch Amusement (Witch Yoo Hee)

Witch_Yoo_Hee_02.jpg


Witch Amusement / Witch Yoo Hee / A Witch in Love
Държава: Корея
Година: 2007
Жанр: комедия, романтичен

Епизоди: 16

Период на излъчване: 21 март 2007 - 10 май 2007 г.


В ролите:
Han Ga In в ролята на Ma Yoo Hee
Jae Hee в ролята на Chae Moo Ryong
Jun Hye Bin в ролята на Nam Seung Mi
Kim Jeong Hoon в ролята на Yoo Joon Ha
Dennis Oh в ролята на Johnny Kruger

Sung Dong Il


Сюжет:
Като дъщеря на директора на рекламна компания, Ю Хи (Han Ga In) е възприемана като вещица заради своя безмилостен характер. След поразителни провали да наеме чистач, тя (буквално) връхлита върху Му Рьонг (Jae Hee), бивш студент по медицина, станал готвач. За да върне дълга си за блъснатата ѝ кола, той се съгласява да стане неин чистач и личен наставник в любовта за един месец. Той я преобразява така, че тя започва да привлича двама свои стари приятели - Джони Крюгер (Dennis Oh) и първата си любов Джун Ха (Jeong Hoon). Въпреки че си има приятелка, Сънг Ми (Hye Bin), Му Рьонг постепенно се влюбва в Ю Хи.

:essub:

 

С български субтитри: тук и тук

Онлайн с български субтитри: тук тук и тук

С български и английски субтитри: тук

С английски субтитри: тук

С руски субтитри + OST: тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това го гледах преди време и кастът са симпатяги. Обаче филмчето е доста скучновато, въпреки интересните закачки в първи епизод. Kim Jeong Hoon някакъв юноша бледен, Денис О се явява страничен наблюдател, а главния герой въпреки лъчезарната си усмивка с друго кой знае какво не блести. Актрисата също не успя да ме впечатли много. В общи линии останах разочарована. Сори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сериалчето определено е приятно, поне за мен, на моменти искрено се забавлявах.... чудех се кога ще се пусне тема и за него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериалчето много ми хареса като го гледах преди няколко месеца. А ролята на Jae Hee тук е една от най-силните му. Заслужаваше си гледането!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е сладък и има оригинални хрумвания, но сюжетът като цяло е класически за този тип филми. Заслужава си гледането, бих му писала 4 от 5.

Поправка: Това като го писах ми беше криво

 

заради постния край, ама кво да ги правиш корейците.

 

Една от най-добрите комедии, и саундтракът е страхотен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай ай, какво да ви кажа..............изгледах сериалчето и мога да кажа, чее доста приятно за гледане.

Има си достатъчно от всичко без да се прекалява.

Но друго едвам преживях.............моя любимец, по хубавия принц от Двореца Kim Jeong Hoon..........как може да го играе такава гнида.

Подляр и половина , че направо ми се обърнаха червата...........сърчицето ми се късаше докато го гледах.

Иначе евала добре си изигра ролята............ама сега трябва да намеря някой сериал, където играе главната рола.........за да премахна лошият вкус от устата си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pirani, и аз го намирам за ужасен...но поне доказва, че е добър актьор, нали?
Колкото до Love Strategy, ами...малко си е плоско сериалчето, но ТОЙ е много чаровен и симпатичен, и в главната роля!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е много приятен за гледане. Не блести с нещо особено, но е направен и без претенции да е върха на сериалите. Актрисата в главната роля ми направи много хубаво впечатление - много й утиваше да е Witch, въобще не преигра, което беше страшно приятно. Сюжета беше забавен, начина по който го развиха, също. Заслужава си да го изгледате. Гарантира 20-тина часа приятно изкарване! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Туко що довърших сериала-така че съм още с пресни пресни впечатления:

Та въпроса ми е за ролята на Ким Джонг-Хун(тъй като вече съм безвъзвратно влюбена в него)-колкото и "лош" да беше персонажът му във сериала на мен много ми хареса и мисля че накрая наистина показа доблест.

Всички останали герои бяха "малко" откачени(добре де мнооооого откачени) но като цяло са големи сладури Smile

Сериала не е лош-точих лиги през цялото време къде по Ким Джонг,къде по прелестните специалитети,които приготвяха.

Dennis Oh направо ми напълни очите-че ако мъжът ми беше като него хем готвач,хем хубавец сигурно щях да бъда най-щастливата жена на света

От началото до краят на филма не успях да заспя на нито една сцена-така че хора гледайте-заслужава си!!!!!!

Ако пък се намери някои добър човечец и го преведе на БГ с удоволствие ще го изгледам пак

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето беше много забавно! Ееех, още помня как съм му гледала първия еп в 12:30 през нощта преди първа смяна на училище, на тъмно и със слушалки, за да не събудя брат ми, а навън - гръмотевична буря. Много хубав сериал, пък и всичките ни герои бяха големи сладури :) Единственото, което не ми хареса, беше, че лицето на наш'то момиче през цялото време много лъщеше (и щом съм го запомнила две години, значи наистина ми е направило впечатление :D)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Туко-що изгледах сериала.Наистина не е лош....има си от всичко - смях,сълзи,екшън....

Много ме кефи танца на секретарката луда работа....За Па-Ран да не говорим -обра ми точките

Много готини персонажи,музиката е екстра,гледките са готини, Но...винаги има едно но....

 

В тоя сериал,лично мен ,много ме дразнеше главната героиня....Егггааати "вещицата" в офиса ми се прави на страшна облякла погребалния костюм,ама пред баща и гък не смеее да каже - да знам,че в Корея родителите много се уважават и дрън дрън ...но тая вещичка никакъв характер не показа,всеки си я манипюлираше както си знае - тая нахалната приятелка отначало,а баща и и сонбе-то до края...що веднъж не тропна с краче и не каза "не така ще бъде" - това много ме разочарова и ми се стори супер неестествено ...тоя човек,почитаемият г-н "аз знам всичко" и съсипва живота още от дете...тцтц нямааам думи просто...а колкото до наш'то момче - ролято му много ми допадна,да гадняр признавам,ама кажи-речи си постигаше целите - целта оправдава средствата му беше мотото ми се струва,много голям играч се оказа е верно загуби накрая,ма с достойнство

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Han Ga In си е родена за подобна роля.Jae Hee- заради играта му в "Стик №3"няма да пиша лоши работи за него.Но тук усмивка и нищо друго не показа.Колкото до Kim Jeong Hoon,адски ми е противен,още от Двореца/сори на феновете му/.

Dennis Oh-Без коментар за него,най-добрата роля.

Колкото до самия сериал...приятен за гледане,неангажиращ.Финала ми се видя постен малко/колко ли филма съм изгледал със същия

 

За финала щеше да е супер,ако Ю Хи "хвърляше топа",през цялото време си мислех за такъв край,след като имаше няколко здравословни проблема на места.Такъв край би ме задоволил на 100%,пък и така всичко се нареждаше за останалите герой.Но след,като сценаристите не са си направили труда да ме повикат...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса .Имаше си всичко : добра актиьорска игра(сладки главни герои),сложни отношения ,ДРАМА ,любов и най-вече комични ситуации.Единствено пак не ми хареса ,че не беше съкратен с 1-2 епизода сериалът Smile .

Предпоръчвам го на всеки които иска да разпусне в компанията на чаровна вещица със зъл нрав и готвач самарянин ,комбинация която неможе да не ви накара да се смеете :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слаб беше според мен сериала. На места толкова бавно вървеше действието че само от инат не превъртах. Честно казано музиката ми хареса най-много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми, хубав за разпускане, а и доста се посмях .Като я видях в 1 еп. направо щях да падна, абсолютна вещица, а след преобразяването, чак не мога да повярвам колко различно изглеждаше, как една прическа и малко по хубави дрешки, променят човека.Всички се справиха с ролите си от всички, като че ли президента и сънбе ми се искаше да ги удуша, въпреки че всеки си има причина да го прави и накрая всеки получи своя шанс за промяна.За главния готвач, просто нямам думи както каза лелката"това статуя ли е, произведение на изкуството". Аз също съм на мнение, че Му Рьонг не замина никъде, но пък ако беше заминал пак щеше да има 2-4 години се разделят и тя го чака и после се събират, което се случва във всеки 2 сериал. И другото, още един от малкото сериали в които жената е богатата, а мъжа е беден, това го има в много малко сериали, винаги мъжът е богат и все я води на обяд или вечеря, а тя вечно е все едно са я държали гладна 1 седмица и като види храна обезумява. Мисля че сериалчето би се харесало на всеки, затова не го пропускайте

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

изглеадах си го с кеф .. бях поспряла с тоя тип кдрами :Д ,тва ми издейства освежаващо ... направи ми впечетление че за вещица беше ужасно наивна.. а баща и ме искара изън нерви... а най много се кефех на ентусиазма и вечното добро настроение на Мъ Рьонг

Шупърмена :Д ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да гледам сериала с предубеждение, не очаквах да ми хареса и залагах повече на стартиралия едновременно с него Worlds Within, но се получи точно обратното.

В първи епизод имах чувството, че гледам корейският вариант на "Грозната Бети" и не бях особено впечатлена, но в последствие се пристрастих към него.

Сериала е изпълнен с много забавни моменти, но драмата и тук не липсва.

Образа на Ю Хи е много противоречив - първоначално е показана като злобна самотница, но както обикновенно посредата на сериала разкриха и добрата и страна. За пореден път се убеждавам, че последствието е породено от определена причина и дори да се борим с това, тя вече е на лице и ни променя - от нас зависи как.

Отношенията им с Му Рьонг започнаха зле, но естествено накрая се стигна до влюбване. Той е нейната пълна противоположност - весел, естествен, добронамерен, искрен, обичан от хората. В началото не си паснаха, но той я отвори за света, направи я по-положителна. Щастието извираше от него и той го предаваше на ястията, които приготвяше в ресторанта на Джони.

Джони също беше страхотен - много красив, много естествен, с невероятно излъчване. Когато готви, дъхът ти спира и не можеш да откъснеш поглед от лицето и ръцете му.

Това са тримата главни герои, но действието на сериала се въртеше и около още двама - приятелката на Му Рьонг Сънг Ми и първата любов на Ю Хи "съмбе" Джун Ха. Една драма не може да мине без подобни персонажи, които да напрягат положението.

Сънг Ми е много красива, с нежна душа и романтично излъчване. Преди да започнат връзка с Му Рьонг дълго време са били близки приятели. Много я харесвах, макар в последните епизоди да се изложи малко с основателната ревност, която изпитваше към него. Трябваше да се оттегли с повече достойнство.

Джун Ха също е противоречив образ. Около него мистерията е по-голяма, затова няма да разказвам друго. Очаквах да видя повече от Jeong Hoon, но не се представи кой знае как - същият поглед, същото изражение, същата стойка, същата прикритост, както в Goong. Не съм доволна от играта му, а и персонажа му не ме впечатли изобщо.

Края също беше много хубав, но както обикновенно самото действие е прекалено дълго и разгърнато в повече епизоди, докато финала е събран в два епизода, което го прави малко претупан.

Като цяло сериала ми беше много интересен - всички актьори играха чудесно на фона на хубав OST.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да гледам сериала, защото знаех че ще ми хареса. Все пак всичко, което съм гледала от серила беше само Джае Хи, така че няма как да не ми хареса. В началото, а пък и към средата ми беше доста забавно, вече към края малко стана безинтересен, нооо ... Джае Хи, то това беше достатъчно за да имам мотивацията да го догледам. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая приключих и с този сериал...какво да кажа....

Забавен,но и малко тъжен,заради самотата на героинята в началото

Издразни ме доста бившото й гадже,въпреки че в Гонга ми хареса

 

 

Нещото,което, може би, ще помня винаги, е на партито как й падна роклята и отдолу моля ви се анимации или нещо в този род.

Смешно, обаче трябва да призная, че ми стана доста гадно и дадох малко напред,защото не мога да гледам засрамяващи сцени

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал. Все още си остава един от любимите ми. Невероятна актъорска игра. Сюжетът изключително динамичен, но не толкова в действие, колкото в развитие на емоции и чувства. Мисля, че повече преобладаваха елементите на романтична драма, отколкото на комедията. Музиката е също страхотно подбрана. Допълнителна положителна черта на сериалът, според мен, беше и

щастливият край

, нещо не чак толкова срещано при корейските драми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...