Jump to content

Корейски тим по таекуондо идва с феноменално шоу в България


Recommended Posts

0fa77ba2fc3a89e5.jpg

Тазгодишното турне на корейския демонстративен отбор по таекуондо Kukkiwon в повече от 10 държави ще мине и през България. На 19 февруари от 19.30 часа публиката в зала „Христо Ботев" в Студентски град ще стане свидетел на впечатляващо шоу. Демонстрацията, която е при свободен вход, е организирана от Българската федерация по олимпийско таекуондо - WTF със съдействието на корейското посолство в България.

 

Гостуването на корейците идва след първата европейска титла на българин по олимпийско таекуондо. Миналата година Владимир Далаклиев, стана европейски шампион по Олимпийско Таекуондо - WTF за младежи и това го направи най-успешния български състезател в този спорт.

 

Основни действащи лица в атрактивното събитие са 20 от 90-те най-добри таекуондисти в цял свят.Сред запазените марки на корейския отбор са атрактивното чупене на дъски, невероятни акробатични бойни умения, красиви и ефикасни техники с крака и зрелищен сценичен бой.

 

Впечатляващата демонстрация освен в София, ще се състои и в Пловдив на 21 февруари в многофункционалната зала на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" от 18.30 ч.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятно шоу!

Залата беше препълнена и имаше много правостоящи, което много ме зарадва. Тези корейчета са като нинджи. Скачаха си е меко казано. Направо летяха. А от къде ги вадеха тези гласове не знам. Супер се надъхваха преди изпълнение на поредното акробатично изпълнение. Следва представление в Пловдив. Препоръчвам на всеки, който има възможност да го гледа. Няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние не успяхме да ги видим до финала, но ни впечатлиха! Истински професионалисти! Невероятен синхрон демонстрираха!

За съжаление, залата не беше в добро състояние, слабо отоплена, а отвън нямаше къде да се паркира. Дано гостите да са останали доволни, въпреки условията!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По репортажите които видях в новините е било истинска атракция! Вече очаквам четвъртък с нетърпение! asmodeus, мерси за темата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както вече ukio спомена условията бяха потресаващи. Порутена зала, слабо отопление. За озвучителната техника нямам думи. Налагаше се да импровизират от време на време. Въпреки всичко, справиха се перфектно. Направо ме беше срам. А на финала с Кангнам стайла забиха гвоздея. Уникални още веднъж!!!

Надявам се в Пловдив условията да са далеч по добри, та поне малко да ни отсрамят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ги гледах още преди две години в НДК и бях меко казано възхитен. Шоуто им е страшно позитивно и действа много надъхващо. Горещо съветвам пловдивчани да не го пропускат и съветвам хора от околните градове и села също да отделят време и средства за пътуване, за да го гледат. Гарантирам, че ще го помните с години! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Залата в Пловдив е нова - открита е Октомври 2012, дано наистина се отсрамим в Пловдив с по-добри условия! Утре ще видим!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази вечер събитието в Пловдив беше на ниво. Залата е нова, добре оборудвана, отоплена и доста пълна от публика. Единствения минус беше, че за такова събитие нямаше

никъде закачено поне едно корейско знаме. Такова значимо събитие: хората са ни дошли на крака от другия край на света, а организаторите и домакините едно знаме да не сложат от уважение.

Но "Представлението" /за мен си беше представление от най-висока класа/ беше уникално и спиращо дъха. Тези 16 момчета и момичета бяха невероятни. Повече от час не спряха нито за минута със зашеметяващи бойни движения, непрекъснато бяха във въздуха с най-различни по вид и височина подскоци, акробатични и танцови умения и усмивки на лицата. За финал имаше много снимки и автографи с публиката и всички бяха лъчезарни, много дружелюбни и приятелски настроени.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам една снимка някъде по дисковете с две от момичета в тима. Докато раздаваха тупалки и ритници, изглеждаха много страховити, но като ги помолих да се снимаме заедно се изчервиха и се свиха типично по корейски. Големи сладурани. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се снимах с едната от тях много е сладка и срамежлива, другата с дългата коса ми избяга някъде. В отбора бяха само две момичета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...