Jump to content

Recommended Posts

Ами аз го изгледах по метода на вентилатора Embarassed но схванах основното и ми хареса. Не мисля, че ще го гледам пак, но със сигурност ще си спомням за него с усмивка. Саундтракът обаче дълго ще се слуша :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключих с този сериал и мога да кажа мнението си за него.

Като начало ще започна с началото на драмата което беше супер забавно и много ме грабна, после си стана лбовна история въпреки това обаче като цяло мога да кажа че сериала е супер интересен.

Нй много се издразних на Бьон, който какво ли не правеше, за да раздели Чун Хянг и Монг Ньонг, обаче на края любовта възтържествува Razz

Най - голямо впечатление ми направи Jae Hee (Монг Ньонг) просто страхотно си изигра ролята, и също така е много чаровен... lol!

Драмата си заслужава да се изгледа : ))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jae Hee (Монг Ньонг) добре си изигра ролята,но ми е много антипатичен.Чун Хянг(Han Chae Young ) също е мн добра актриса ,а от Бьон (Uhm Tae Woong)съм очарована като актьор и честно тайничко се надявах тя да се влюби в него,но за съжаление не се получи така.

Наистина началото грабва и после го поразтегнаха сериала ,но като цяло беше много свеж ,забавен и с доза драма. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това наистина не е за пропускане. Много готино сериалче. bounce

Чудесно за разтоварване след някоя драма.

Тук май сценаристите бяха изневерили на себе си.

 

Как пък никого не разболяха, как никой не умря. scratch

Ама като полетяха от покрива... си викам... оттекоха. Е да, ама не Wink Razz

Чак до сватба се стигна Гледах и не вярвах.

 

Han Chae Young направо е неузнаваема, за разлика от ролята й в Autumn Tale. Щура, дива, борбена, неподражаема.

Jae Hee също ми хареса и сега мисля да гледам "Трима татковци и едно мамче" с него; да видя там как ще се представи... Smile

Естествено си имаше и своята драма... и повтаряемата интерпретация с минали и бъдещи животи...

"И в следващия живот нека бъдем заедно..." - "Майтапчия! Гледай си работата"

 

П.П. Благодарих ли са субките... Нищо, в следващия живот... Е добре де, айде и в тоя :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, този сериал ми беше голяма мъка. И аз го почнах уж да се разтоваря от драмите, ама не...пак си имаше рев и т.н. Имаше епизоди, които наистина бяха много готини, но като цяло не струваше. Единственото хубаво нещо си беше Jаe Hee. Просто като му видех усмивката и се разтапях на стола, той беше причината и да изгледам докрай сериала.

 

ANJY, горещо ти препоръчвам "Трима татковци и едно мамче". Това е просто уникалният сериал!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мм....изключително добро сериалче...В началото ми беше смешно и адски весело..и съответно после стана доста мътно ;Д... Като цяло винаги се чувах да викам срещу главната героиня и избора,който направи тя...;ДД (за мен по-добрия вариант си беше "господина" ..но дааа ;ДД )

изтеглих си го с идеята да се разтовяря малко и да отбия време до следващото сълзливо и изпълнено с мнооого драма сериалче....Но..не го сваляйте с тази идея,защото изобщо не е така ;ДД

Имаше си доста култови моменти...и наистина мисля,че не е за изпускане...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

изгледах го преди 2 месеца но все още се усмихвам като се сетя за него ... не знам само на мен ли така но мн ми приличаше на Attic Cat, може би защото ги гледах един след друг ли, но намирах мн общи моменти Smile (и в двата младежите само размахваха разни куфари и се въргаляха мързеливо по земята) SmileSmile много сладък филм за оправяне на настроението :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, добре признавам ги, тези двама са страшно забавни. Very Happy Сега съм на 7-ми и определено му се кефя на сериала. Дори нищо да не се случи докрая, само като им гледам физионимиите и дежурните апсурдни ситуации, се заливам от смях. Засега любимата ми сцена е когато, Чун Хянг говореше по телефона и в един момент го сложи пред главата си и му се поклони. Няма толкова сладка сцена! Бива ли корейците да имат тoлкова много чар и специфично излъчване? Само ги гледаш и им се хилиш. lol! Е дано видим и напред, някакви интересни моменти, като ските в планината. Усещам че отива малко на драма, но какво да се прави... Прилича ми донякъде на full house и Attic Cat, но в крайна сметка ще се превърне в My Girl. Ще видим... Smile

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Han Chae Young наистина не приличаше на себе си в този сериал, не знам дали е само от прическата и от ъгъла на снимане, интересно ми е дали не си е направила някоя корекция след това. Все пак филмът е от преди доста време.

Определено е изглеждала по-добре тогава.

Самият филм, малко бяха прекалили наистина, но не беше зле.

Аджушито в началото ми беше симпатичен, понеже сестра му (Uhm Jung-hwa) ми е много симпатична за гледане актриса, но след средата нещо взе да доскучава, а за образа му да не говорим.

Музиката ми беше досадна, чесно казано, особено мотива на аджушито, и го гледах без звук по тая причина :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз понеже имам много свободно време и не бързам за никъде, се изкефих страшно много и на пълнежа. Даже няма да откажа още няколко епизодчета. Абе просто бяха много сладки всички, дори и подържащите герои. Лошата "Кака" за разлика то друг път, имаше толкова невинно и добро излъчване, че направо беше страшно какви ги вършеше. Smile Прецаканият "Господин" в един момент така се развихри... много му ходеше безумния поглед. Всички бяха луди! Абе изобщо, култови заговори, конспирации и безкрайно много безумни съвпадения и случайности. Определено много се смях през цялото време. В 16-ти епизод шегичките с Full House и Sorry I Love You направо ми дойдоха в повече. Да не говорим за сцените тип "исторически сериал". Главната актриса я бях гледал на още едно друго място, ама тук така ми блесна, че скоро няма да я забравя. В сериала имаше такива погледи, сцени и физиономии, че не за Wallpaper, а направо в рамка да си ги сложиш. sunny Субтитрите са на върховно качество, благодаря ви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тоя го отметнах като изгледан. Признавам си, че беше почти през цялото време доста забавен. Драмата, която вкараха, така и не успя да ме разстрои. Според мен, малко ги оляха отношенията с г-н Бьон. Тоя човек, ако в началото ми беше симпатичен и дори имаше момент, в който си виках, е че то по-добре момата с него да бъде. Но после, така взе да ми действа на нервната система, че му забелязах и отпуснатата кожа, и белезите по нея. Имах огромното желание собственоръчно да му извия врата. Монг Ньонг си беше зевзек, от където и да го погледнеш. Така и не можах да го възприема по-сериозно, дори когато страдаше неутешимо. Госпожица Сонг, голяма сладуранка. А най-готиния образ, според мен, си остава на бащата на М.Ньонг. Имам си слабост към този актьор. И в заключение, последните 3 серии трябваше да ги обединят в една.

П.П. А обърнахте ли внимание, че в 15 серия направиха лека пародия на откъс от сериалчето "I'm sorry, I love you"? Ей, това наистина ми беше адски забавно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента гледам сериалчето и наистина ми харесва, много разтоварващо действа, макар че това иди си - ела си ми идва малко в повече, но героите са много сладки, включително и аджушито. Вече съм на 11 епизод, но вече не се стърпявам да го кажа. Преводът много ми харесва, но в него ме дразни едно нещо, което ми се набива на очи, тъй като не е еднократно, а по-скоро се превръща в закономерност. Думички като наистина, наред, откъде, накъде, докъде, навреме, отвреме, нагоре, докато, докъдето, наляво, надясно, направо, вкъщи и все в този дух се пишат слято. В случая не мога да кажа кой е решил, че се пише отделно на истина и т.н. но този превод е минал редакция и QC... Не искам никой да се обижда. Обръщам ви внимание, тъй като вече изгледах 10 епизода и си мисля, че така ще бъде докрай. За пълния и непълен член.... не ми се подхваща пак тази тема....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма втори такъв сериал. Много ми хареса. От тогава ... само Джае Хи. Той е перфектен. Много се радвам като го гледам във филми или в сериали, перфектно си играе ролята. Но особено в този сериал, няма как да не спомена че беше нещо невиждано. Прави такива физиономии... :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно сериалче, малко разтеглено и протакано, както се споменава и в предишните мнения, но определено беше интересно. май и аз като повечето тук симпатизирах много на "другият", а именно на г-н Бьон. Беше ми изключително чаровен. Що се отнася до Jae Hee, още настръхвам като се сетя за ролята му в "Стик #3", беше просто изключителен там, тук ми беше малко трудно да го приема в образа на толкова лекомислен и развеян младеж, но му свикнах. А Han Chae Young ми беше малко трудно да си я представя като ученичка, изглеждаше доста по-голяма, дали заради ръста си - не знам, но трудно ми се вписа в образ.

И ако трябва да съм честна, макар че за пръв път виждам да показват сватба накрая във филма( което много ме зарадва), краят по-скоро ме натъжи. Това "10 години по-късно" не ми харесва. Явно е, че са искали да покажат как любовта ще издържи въпреки времето и трудностите, и как всеки от двамата трябваше да се реализира, но според мен това е по-скоро тъжно - да пропуснеш десет години от живота си само заради недоразумения, неизказани чувства, гордост и други такива е тъжно и жалко. Вместо да си с любимия и заедно да вървите напред...тъжно е, но явно корейците много обичат този сценарий "няколко години по-късно". Така че по-скоро ми е тъжно след края на този сериал.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми е любимата комедийка! Главните много ми радват окото, особено Че Хи (много му отива ролята на безделник). Толкова смях падна... до сълзи!

По-точно в сцената, където бяха във видеотеката, когато Чун Хянг беше изгонила Монг Рьонг и когато приятелят на Монг Рьонг му каза, че трябва някак да размекнат Чун Хянг и извади една букалка, за да му счупи ръката :D Или пък когато бащата на Монг Рьонг му се караше.

Персонажа на Чун Хянг много ми хареса, защото не тя беше заблудената. Напротив - беше по-буйна, бойна, смела и т.н. И както вече казах безделника ми е слабост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубава драмичка. Имаше толкова много забавни моменти, че просто умирах да се смея на нея. Изключително много ми хареса. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го по същото време когато гледах и Моето момиче и ми направи впечатление че тя се оказа изгубената внучка-съответно се накефик че дори и в Моето момиче не се стърпяха и се сжавкаха :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не съм го завършила, до 10ти епизод съм, както разбрах, че е доста ключов :Д

Иначе много се смях, забавен е много, особено с тия физиономии. Като погледнах постера си викам "Бахти, тая главната ква кльоща грозна е", обаче пък ми харесва в драмичката..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма слабост ми е този сериал и особено двамата главни герои и безбройните комедийни ситуации, в които изпадаха :lol:

Много се смях, когато

вече женени, нея я награждават, а него наказват

 

Страхотен сериал, препоръчвам го :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези дни го изгледах и този сериал, добре почна някъде към 7 еп. малко ми доскуча, но после като засилиха драмтичния елемент стана пак интересен. Най ме впечатли главния, не го бях гледала досега в никой филм, обаче има много запомняща се физиономия. На моменти ми беше антипатичен, но на моменти беше адски чаровен, особено като се усмихне. Сега ще разуча що за птица е , ако има негова тема във форума де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...