Jump to content

Recommended Posts

Именно. Аз също харесвам ВВ, но за мен Прайд е над него. Там отношенията са м/у по-възрастни хора, а в ВВ са повече като м/у ученици (въпреки че не са).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като изгледах Pride, мога да коментирам спокойно. Истината е, че има прилика между двата сериала, но по-добре е да не ги сравняваме. И в двата я има идеята за борбата до края, но замисъла на всеки един е малко по-различен. В интерес на истината, не мога да преценя кой повече ми е харесъл, но и двата ми допаднаха. Може би Кимура е по-изразителен, но пък и ролята му беше на абсолютният лидер. Който не ги е гледал сериалчетата, няма да сгреши, ако го направи. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина много ми хареса сериала, не знам дали защото е с Ямапи, или защото самота история е много интересна и завладяваща :yes: !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добрият и стар Бъзер Бийт ! Много приятно сериалче! :) И тук Кейко много добре се постара с роличката си!

Да не говорим за Ямапи, там е много хубав с тези къдрици, а лилавото му панталонче много му отива!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много обичам ,когато един сериал толкова ме грабне ,че като го почна ...и до 4 часа сутринта :) Страхотно удоволствие ми достави и актьорската игра и музиката във важните моменти,приятелството между двете момичета ,романтичните моменти....Ямапи... :wub: Още един голям плюс за японските сериали от мен .Който не е гледал - гледайте ,няма да съжалявате!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладък сериал, идеален за разпускане през лятото :) 

 

Питанка: Има ли сериал, в който НЕ участва Aibu Saki? Малко са японските сериали, които съм гледала, и в 99% от тях тя присъства  :28558: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се чудех доста време за тази актриса и даже ми стана жал по едно време, че все такива лузърски роли й дават ама тва е положението. Обаче въпреки, че главните роли й убягват във визитката й са доста заглавия и роли от които доста хора (включително и аз xD) биха се радвали дори да са само статисти и да се подават зад кьошетата на бекграунда! Тук в BB Саки Айбу играе голяма усойница или поне мен страшно ми беше антипатична героинята, но аз в частност не сливам актьора с персонажа и когато ми стане антипатичен някой злодей значи човека, който го играе си е свършил работата! А Саки определено не е случайна актриса и затова и камък да надигнеш по снимачните площадки в Япония нищо чудно точно тя да изкочи отдолу. :rolleyes: Може би просто образа на лошото момиче и лепне, а все някой трябва да слага прът в колелото на каручката на главните така, че ако бях режисьор и снимах в Япония и ми трябваше подмолен персонаж веднага звъня на агента на Саки (или на тоя на Ю Ямада :rolleyes: )! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав филм! Хубаво момиче и хубаво момче, хубава история. Yamashita Tomohisa се представи чудесно, че и много релеф показа дребосъкът му сладък, освен талант. А бе, що така тия японци толкова охотно разсъбличат мъжете по филмите, пък момичетата грозно ги пренебрегват? То не бяха съблекални, бани, плажове… ама лошо няма… Всички от отбора си бяха едни скици и симпатяги, даже и неприличащия на японец Йойоги. Пък треньорчето – още повече, пък и нечовешки разбиращ и добър – еее, то бива, бива идеализиране, ама чак толкова… Главната мажоретка, приятелката на главната и съквартирантчето имаха по-човешки вид. Много ми бяха симпатични, въпреки че Aibu Saki го даваше голяма гадина на моменти. Kitagawa Keiko ме зарадва отново с чудесно изпълнение и красота, красота, много я харесвам. Само дето нещо не ми се връзва в тази електронизирана държава някой да си закрие мобилния, за да можел да репетира пълноценно!? Ама хайде да има и някой малък кусур филма, против уроки. Главните бяха добра двойка, радост за очите и сърцето. Неизбежно се натрапва сравнението с “Гордост”, но и двата филма са чудесни и ценни и трябва да се гледат. Благодаря за бгсубтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се присъединявам към бандата на симпатизантите на сериала. Което си е хубаво- така си е. Харесва ми и това, че чрез подобни сериали и филми японците (и не само те) се опитват да привлекат вниманието на хората към спорта, а и да осветят "от кухнята" колко е тежък животът на професионалистите- било то, в случая музиканти или спортисти и какво коства всяка една победа или заслужена похвала. Но все пак така поднесено, че и на теб да ти се прииска да се докоснеш до техния свят под някаква форма. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сериалче определено вече ми е фаворит в Японската класация :) Има нещо по-различно в него, по-нежни и топли са отношенията (няма ги онези груби крясъци). Свърших :xaxa:  го за кратко време без да превъртам и момент - така ме грабна :)

Задължителен за гледане !!!

Благодаря на преводачите за :subs::up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...