Jump to content

Yamato Nadeshiko Shichi Henge (2010)


Recommended Posts

Много добро. Изгледах го в рамките на 24 часа. Изкачи ми се на челно място в класацията на японски сериали. Края ми беше леко странен, обаче ми хареса.

Теглете, хора, няма да съжалявате

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изледах го преди няколко дни и го оставих да олежи в съзнанието ми преди да напиша коментар..

 

 

Ии..Да Хареса ми..макар че на места можеше и по-добре да е.Последният епизод беше забавен(е не чак толкова много,но ставаше..момента със скритата камера беше велик-дълго време няма да забравя упашено-разплаканата физиономийка на Каме)И както се очакваше накрая HAPPY END..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето беше много забавно. Каменаши не ми е любимец, но трябва да му се признае че направи добра роля. На моменти фантастиката ми дойде в повече, Но си струваше времето което отделих да го гледам. В началото бях леко резервирана, но в края на краищата дори мога да кажа, че надмина очакванията ми Тук е момента да изкажа благодарности към екипа, който е работил върху превода, преавили са се чудесно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавно сериалче! Всичките герои са много готини! Kamenashi Kazuya ми стана любимец и сега ме е налегнала манията да му изгледам сериалите... Големи благодарности на преводаческия екип!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още съм нова в гледането на азиатски сериали,но случайно попаднах на този и изгледах всичките 10 епизода за един ден(нямам идея как съм се задържала на едно място толкова време)

и така,това го прави второто сериалче,което съм изгледала цялото.

Много забавно,с преплетен малко по-дълбок смисъл.общо взето ми хареса

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като фен на мангата, ми беше доста интересно да видя как ще направят завършен сериал от незавършен сюжет, и за щастие останах приятно изненадана. Всички герои бяха разкрити подобаващо чрез своите истории, като едновременно спомагаха и за развитието на връзката м/у Кьохей и Сунако. На моменти драмата ми идваше малко в повече, но и това се превъзмогна с малко черепчета и смъртоносни схватки

Най-много ме зарадва добре подбраният актьорски състав. По външен вид четиримата "икемени" и Сунако наистина отговаряха на образите на оригиналните персонажи и може би затова сериалчето ми направи добро впечатление ... Е, естествено имаше какво още да се очаква от играта на второстепенните герои, но пък като всяка друга японска комедия, няма как и тази да мине без преиграване и малко фантастични елементи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пореден път поклон на братята японци. Как лежерно в един уж тинейджърски забавен филм показват така важните неща като приятелство, взаимопомощ и най-вече, че макар и различни е важно ние самите да се харесваме.

Даааа по света, а у нас мерило за всичко са поп фолк "звезди" .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса филма. Историите на героите и трудностите, през които са преминали. Има какво да се научи (както и от всеки японски) и върху какво да се замисли човек. Много ми допаднаха и героите, въпреки че Сунако на моменти ми идваше в повече. Малкия Такеру обаче няма такова бонбонче на моменти ми скриваше шапката направо. Другото сладко същество беше Юки.

 

Филма си имаше от всичко комедия, драма, реализъм и фентъзи моменти. Актьорите много добре си изиграха ролите. (Просто им се чудя колко ли време преди да почнат да снимат сериала навлизат в образа на героя си.)

 

С една дума не е за изпускане. Гледайте го.

 

П.С. Аригато за субтитрите на целия екип и за приятното филмче

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен много ми хареса.Изгледах го за два дни..

 

Харесах всички герои в него - от четиримата красавци и живящите в замъка,до чичото в кафенето!Всички си имат собствени характери (малко изчанчени,но това им е чара).Разбира се харесах и характера на Сакурако,думата "олепително" ми остана в съзнанието ми поне 2-3 дни след края му.Края беше много красив и малко ме изненада.Също така ми допадна как в определен момент всеки от второстепенните герои ставаше "главен".

 

 

изкачи се в класацията ми на любими сериали и има една голяма 6-ца от мен :D Който го гледа няма да съжалява :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала ми хареса много. Много са сладки Каме и Омаса. :o :o

Заради Каменаши гледах сериала, той ми е любим, просто, нямам думи за него. Хареса ми и ролята и играта му. А беше и доста забавно. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако мангата и анимето не бяха толкова добри, този сериал със сигурност щеше да ми хареса повече. Каменаши все пак се справи някак с ролята, макар, че не ми се вярваше да успее. Актрисата в ролята на Сунако беше много красива, но гласа й наистина дразнеше на моменти, а на останалите момчета можеха да отделят малко повече време, защото понякога си бяха направо статисти и т.н. Въпреки всичките плюсове и минуси, за мен това ще остане сериала с най-страхотната целувка в историята. Само заради нея си заслужаваше гледането. Особено, като се има предвид колко зле са японците по точно тая "тънка" част. Целувката ми напълни душата и я гледах поне 30 пъти. Ммммм! (А дори не харесвам Камето!)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чуднично как съм го подминала без коментар...

Филчето е приятно,заслужава си времето...има някои моменти,които те оставя със отворена уста и се чудиш това шега на режисьора ли е или те лъжат очите :)

ахах има и супер сладки сценки....Гледайте - заслужава си...

на мен в съзнанието ми е се е запечатила една картина с многото сняг на улицата... ама айде без повече подробности *_*

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Замъка определено е същият, като на Юкан-Клуб. Но този сериал повече ми харесва, отколкото Продуцирането на Нобута. Пък и са избрали готини актьори за момчетата. Направо очите ми останаха ;]]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста време събирах кураж да го доизгледам/след първите два епизода го бях отписала/ и за да си освободя място в паметта днес го привърших. Признавам, че след 3ти епизод става по-търпим като някои от сериите дори ми харесаха :rolleyes: . От добавените персонажи по ми хареса собственика на заведението-някак по ми се вписваше в обстановката-само дето не разбрах как не фалира, че то освен персонажите май други не влизаха. Хлапето не беше лошо, но придаваше един такъв сладникъв привкус, който лично на мен не ми допадна-липсваше само куче като домашен любимец и клишето щеше да е завършено. С други думи ако го оценявам-4,5 почти 5 от 10. Плюса е за включмането на части от мангата, които ги няма в анимето; минуса е за тоталното им прекрояване в стил Холивуд/много любов, сълзи и хепи енд-особено частта с родителите на Кьоухей <_< /.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои може и да ми помогне да си изтегля ОST че от никъде не можах И ако може да ми каже как се казва песничката от представянето в началото много ме кефи. PLS

:rolleyes::unsure: :unsure: :unsure::) :)

 

След като го изгледах още като излезе определено ми се издигна в класъцията за японски сериали.След това го гледах още 2 или три пъти с приятелки.И наистина ми стана любим.Yamato Nadeshiko Shichi Henge е на светлинни години пред Nobuta Wo Produce но по тематика си приличат.

:) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отначало ми се стори, че действието се развива прекалено бързо,но в последствие свикнах. В края дори прекалената употреба на фантастични елементи ми се струваше незабележима. До толкова свикнах с това сериалче, че ми е мъчно да се разделя с него. Актьорите са страшно сладки, както и музиката.

Направи ми впечатление, че в самия танц при началото на музиката, хората нямат абсолютно никакъв синхрон :lol: ама айде, нищо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал малко може да заблуди в началото, че е с повърхностен, лек и забавен сюжет. Но всъщност се оказа, че освен страшно смешните моменти (например, в които Каме получава удар с глава или юмрук в стомаха laugh.gif), в сериала са засегнати и много сериозни и даже тежки теми. Каменаши тук много ме изненада с по-мъжествената си роля и определено се справи отлично, както винаги.

Всички главни бяха много сладки, особено много харесах играта на Tegoshi Yuya (голям сладур е, облечен в рокля laugh.gif). И краят ми хареса, като отявлен привърженик на "и всички заживели щастливо", без много-много да протакат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...