Jump to content

Yamato Nadeshiko Shichi Henge (2010)


Recommended Posts

spacer.png


Yamato Nadeshiko Shichi Henge (2010)

Известен още като: Perfect Girl Evolution
Страна: Япония
РежисьорIshii Yasuharu
Година на излъчване: 2010-Яну.-15
Формат: Renzoku
По мангата на: Yamato Nadeshiko Shichi Henge by Hayakawa Tomoko
Жанр: Комедия
Епизоди: 10
Субтитри:Английски

Участват:
Kamenashi Kazuya as Takano Kyohei
Oomasa Aya as Nakahara Sunako
Tegoshi Yuya as Toyama Yukinojo
Uchi Hiroki as Oda Takenaga
Miyao Shuntaro as Morii Ranmaru
Takashima Reiko as Nakahara Mio
Kato Seishiro as Nakahara Takeru
Kanbe Ranko as Kasahara Noi
Osugi Ren as Shinichi (cafe master)

Резюме: Комедията разказва за група привлекателни млади мъже, на които е предложена безплатна квартира срещу предизвикателна задача - да превърнат в истинска дама племенница на наемодателката - Сунако, което е едно затворено момиче с ниско самочуствие. Тримата приемата условието, уверени в уменията си да очароват противоположния пол, но момичето се оказва изключително костелив орех, което трудно се поддава на промяна. И както се случва винаги в... сериалите, с течение на времето младата дама ще събуди романтични чувства в един от своите "учители".

 

Сваляне :subs:: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри: :subs: :click:  :click:  :click:

 

:essub:

Пуснах темичка по желание на sabrina1, а и таз драма и нея очаквам след като гледах анимето и прелистих мангата ще видим как ще се справят актьорите с тези роли :noteet

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Историята от сериала леко ми напомня на тази от " Продуцирането на Нобута", явно Каменаши го бива в тия роли .

Изглежда, че няма да е лошо, определено ще се гледа...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ще се гледа със сигурност. Каменаши не е сред любимците ми, но съм любопитна да видя Тегоши как ще се справи в комедийна роля. Дано да излизат бързо субтитрите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.youtube.com/watch?v=ofPVMOYRhtQ&feature=player_embedded


Ето нещо като трейлър.
А, драмата... още когато научих за нея съм си казала, че ще се гледа. А песента към драмата на Каттун.. Мисля, че ще има сингъл, който ще излезе на 10ти февруари.

Вече му се чудя на Джони - обича ли ни или ни мрази ><

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това определено ще се гледа, ама каста ме притеснява. Сунако не ми се струва съвсем на място, а Каме като Кьохей... Бе определено не него бих си представила в тази роля

Но само да почне другия петък и ще видим как ще е. Наистина се надявам да е добро - има потенциал да бъде такова, остава само да го използват

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я още някой споделя съмненията ми/по точно резервите ми/ относно Каме като Кьоухей -някак си не го виждам като "dazling creature" -този път и чар трудно ще помогне; а за Сунако не знам-дано не оплескат нещата-любопитно ми е как ще представят преминаването и от едното състояние в другото -все пак това беше едно от най-забавните неща и в анимето и в мангата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам известни съмнения към каста. Не, че съм много запознат с актьорските им умения, но на снимката никак не ми напомнят за пичовете от анимето. Мангата не съм я чел, но анимето беше много забавно. Дано и сериалът да го докарат, макар да подозирам, че ще има повече романс отколкото комедия. Ще го видим, като излезе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето по-дълъг трейлър:

Линк

Още не мога да приема, че друг глас, освен този на Кyoharu, ще пее песните към драмата. Според мен, той е единственият подходящ избор.

Ако успеят да се справят с хорър-линията и комедията, нещата може и да се получат.

Замъкът много ми харесва. Лелята на Сунако изобщо не си прилича с оригиналната героиня.

Героят на малкия Като Сейширо не го помня в анимето. Но дори до е нов, детето със сигурност ще помогне на историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с такова нетърпение го очаквам, а междувремено гледам анимето, което пък много ми прилича на Nobuta wo Produce. Кьохей и Шунджи са доста противоположни образи, но и в много отношения си приличат. Камето много ми хареса, как игра в Нобутата. Надявам да се справи добре с ролята си тук, а и колкото и да ми харесва анимето предпочитам сериала да се различава от него в някои отношения. Като се замисля Каменаши от една страна ми се вижда много подходящ за ролята на Кьохей, но ще видим...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз виждах прилика с Нобута, но по отношение на Сунако, в някои нейни проявления.

Каме в началото не си го представях в образа на Кьохей, но на трейлъра забелязах огромното му желание да даде всичко то себе си.

Петък вече наближава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Замъкът много ми харесва.

Аз ли нещо си въобразявам или е същият като в Аташинчи но Данши? :scratch: Да не са ползвали същия декор?

 

Ох, само да ми дойде тоя първи епизоооооод... Жалко, че серията няма да се появи в нета преди събота-неделя :roll: :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пффф, пък аз си помислих, че прилича и на двата, ама на Юкан съм гледала само 2-3 епизода, пък и Аташинчито ми е по-прясно, та реших, че съм си въобразила

 

Ох, нали? Направо нямам търпение вече Вчера ми беше някакъв кофти ден и просто като се сетих, че започва този петък, и казах на измъчената от лошото ми настроение съквартирантка: "Ех, има светлина в края на тунела!!! "

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като Сейшеро Ранмару ли играеше? Дано наистина се справи добре. На трейлъра поне изглеждаше като че ли ролята наистина му пасва, ама пък един трейлър не стига да се прецени...

 

Не бях чувала за този Shinsengumi Peacemaker, но определено звучи интересно. И това ще се гледа!!! Сигурна ли си обаче, че започва в петък? В Драмауики пише, че ще се излъчва в сряда от 24:00 часа...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като Сейширо е мъничкото хлапе. Лятото направи много приятно включване в Нинкьо хелпър, а на 31 декември беше съводещ на Коухакото. Като има дете става по-весело.

Иначе, да. И двете драми започват утре. Само че Шинсенгумито ще бъде излъчвано по цели 4 канала. В петък стартира по MBC (в срада по TBS), докато Ямато - по TBS.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПЪРВИ ЕПИЗОД

 

e:

И така, след като най-сетне го изгледах, мога и да изкоментирам (в спойлер таг, докато не излязат субтитрите; после може и да го махна) :)

 

Беше наистина много забавно. Както каза ukio, момченцето наистина пасва много добре в историята и й придава още повече чар. Детето (съжалявам, забравих му името) наистина се справя много добре. Още в спешъла го забелязах - много е естествено. Голямо бъдеще го чака :green:

 

Каме се справя много по-добре с ролята на Кьохей, отколкото очаквах, пък и се оказа, че му отива :) Много ми хареса с късата коса, докато се правеше на хост. Не мога обаче да не се сетя за онази сцена в началото, в която полудели момичета го гонят, и да не си помисля, че всъщност са им плащали да го правят, при положение че съм сигурна, че са били готови те да платят, за да свършат тази работа :lol: Ениуей. Бтв някой друг забелязали колко много беше опипван Каме от разни чичковци в началото? Горкият, сигурно е било доста неудобно, докато са го снимали (в онзи момент се сетих за коментара на BakaChii малко по-нагоре :hehe: )

 

Оомаса Ая също се справи много добре, въпреки че все още не ми харесва за ролята на Сунако. Не очаквах от първия епизод да я покажат в цялата й прелеста. За сметка на това обаче липсваше сцената от анимето и мангата, в която й отрязват бретона и виждат лицето й за първи път. Жалко, че никой освен Кьохей не показа някаква изненада от лицето й - това малко, ама съвсем малко ме разочарова :no: Явно във всеки епизод ще намират начин да я преобличат в нещо - другия път нещо maid-овско сякаш видях. Двамата с Каме добре се сработиха, дано и нататък нещата продължат така добре :)

 

Тегоши Юя като Юки обаче беше просто невероятен! :lol: Не е истина колко момичешки се държеше и как пасна на ролята :lol: Като момиче пък беше просто неотразим :lol!:

 

Останалите също се справиха много добре, но до момента не са ме впечатлили чак толкова. Ранмару ми е малко... не мога да определя какво точно, ама го отдавам на това, че на актьора му е първа роля и все още му е притеснено. Такенага беше много симпатичен, дано нататък да се задържа на екрана за по-дълго време :sunny:

 

И последно. Не мислите ли, че беше много забавно как четиримата икемени барабар със Сунако подскачаха в един съвсем Джониест танц на опънинга? :lol:

 

 

И две шотчета :)

 

bscap557991302.jpg

Сериозно, страшно му отива да е момиче :lol: Ех, защо няма малко кадри от снимачната площадка, когато са снимали това... :lol!:

 

bscap558310636.jpg

Какъв поглед вади Каме само... :spin: :inlove:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много изчерпателен коментар.

И аз съм доволна от началото.

 

Всички се представиха на висота. Каме падна два пъти от изненада и уплаха (в Нобута беше веднъж). Не смятах, че може да направи образа, но той се оказа много близък до него самия.

С Като Сейширо си партнират перфектно.

Снежните картини бяха измислени страхотно.

Съмненията ми относно Сунако за момента се изпариха. Толкова добре я бяха направили в края на серията, че се питам, дали в следващите епизоди ще успеят да я представят така успешно?

Фразата BuSunako (от busu -грозен и Сунако) работи безотказно.

Тего си е роден талант. Признах го още в Dead run. Той доказа, че може да прави всякакви роли. Тук не се изненадвам от прекрасното му излъчване. На мен ми прилича на дете. Особено, когато всички се изплашиха от появата на Сунако. Като Сейширо беше взел едното мече, а Тегго - другото и двамата се бяха свили в различни краища на стаята.

И когато влезе в стаята на Сунако с онигири в ръце. "Sugoi heya!... Kowaiii!" Този момент беше много интересен.

А забелязахте ли причудливият часовник на шкафчето?

Опънитгът беше нещо ново, но все пак, не е като песента на Кьохару.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Английските субтитри почти вече са готови във ТУК.

Наистина много добре започна серила и да се надяваме така да продължава, все пак режисьра е същият от Smile, HYD и Kurosagi.

 

Мен на прима виста ме грабна балетиста - така ги размяташе тия пергели, че очаквам скоро да ме прасне някоя обувка от екрана - то такива крака и Хайди Клум няма, а пък как се вживяваше... Уникат :hehe: Актьора, който играе Такенага - ех, що сърца ще разбие... страшни погледи хвърляше. Сунако - имах странната заблуда, че това момиче е ниско (актрисата), а пък тя от тая качулка от всички ми се вижда най-висока, а Каменаши един такъв много дребничък край нея ми стои, ама можеше и да е по-зле - справя се за сега, особено накрая на епизода, като седеше в леглото - същински Кохейски поглед хвърли :face:. Децата, и те много добре го раздават. Пък това с ония чичковци беше просто жестоко - съвсем не го очаквах :hehe:, много радваха тия кадри, пък и защото Каменаши бе с вързана коса (отива му). Хвана ме яд, че наистина не се е постригала, а че е с перука - просто съвсем друг е с къса коса 8)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен на прима виста ме грабна балетиста - така ги размяташе тия пергели, че очаквам скоро да ме прасне някоя обувка от екрана - то такива крака и Хайди Клум няма, а пък как се вживяваше... Уникат :hehe:

 

Да, и на мен това ми направи впечатление :hehe: Направо ми се дощя и аз да мога така да си размятам краката, просто за удоволствие :lol:

 

Пък това с ония чичковци беше просто жестоко - съвсем не го очаквах :hehe:, много радваха тия кадри, пък и защото Каменаши бе с вързана коса (отива му). Хвана ме яд, че наистина не се е постригала, а че е с перука - просто съвсем друг е с къса коса 8)

 

Да, с вързана коса е просто страшен. С къса - също въпреки че и това не очаквах - не го бях виждала с коса, по-къса от тази на гифчето в подписа ми. Даже като свали перуката ми идеше да му се накарам едно хубаво, че не си остана с нея до края :(

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...