~Anego~
Оригинално заглавие: アネゴ
Жанр: Романтика
Епизоди: 10 + 1 спешъл
Субтитри: Английски (вградени и софт)

В ролите:
Шинохара Рьоко - Нода Наоко
Аканиши Джин - Куросава Акихико
Томосака Рие - Саваки Ерико
Като Масая - Саваки Шоичи
Тода Нахо - Като Хироми
Ичикава Мивако - Хасегава Манами
Ямагучи Саяка - Саотоме Кана
Ямагучи Макия - Тачибана Ватару
Кониши Михо - Накано Саки
Танака Минору - Миямото Коичи
Джинбо Сатоши - Сайто Кьоичи
Итая Юка - Мидзусава Кайо
Масу Такеши - Сакагучи Цукаса

Резюме:
Нода Наоко е 32-годишна служителка във фирма, спечелила симпатиите и доверието на колегите - и по-специално на колежките - със своята компетентност в работата и с това, че всеки може по всяко време да се обърне към нея с проблемите си, защото тя винаги е готова да го изслуша, да го посъветва и да му помогне. За сметка на това обаче Наоко няма никакъв късмет в собствения си любовен живот - минала обичайната за брак възраст, тя няма човек, с когото да сподели мечтите и надеждите си за бъдещето. Това обаче се променя, когато в нейния отдел започва работа Куросава Акихико - 22-годишен младеж, който проявява интерес към нея въпреки 10-годишната разлика във възрастта им...

Личен коментар:
Изненадана съм, че сериалът си няма тема - бях убедена, че съм виждала такава :scratch: Ениуей.
Току-що го завърших и, честно да си призная, много ми хареса :hehe: Май още не ме е пуснала Охиторисама вълната :roll: Както и да е. Актьорите си свършиха много добре работата, а Шинохара Рьоко беше просто неотразима! Джин също ме изненада - според остатъчните ми спомени от Гокусен там не се справи толкова добре (пък може и тук да е от фенгърлстването ми всеки път като се усмихнеше :oops: ) Много ми харесаха моментите, в които двамата си говорят за нещо, а на екрана се изписва какво си мислят всъщност - така съм се смяла на моменти, че не е истина просто Хубавото на сериала е, че има както весели и забавни моменти, така и по-сериозни, но не от типа да се чудиш от къде ти е дошло, а някакси съвсем плавно и логично появяващи се в историята :sunny:
За спешъла нищо не мога да кажа - ще го гледам утре, че е много дълъг (час и 45 минути :nunjako: :naughty: )
Последната сцена обаче ме уби:
Сваляне:
Линк
С български субтитри 1
С български субтитри 2 Онлайн с бг субтитри
Спешъл с български субтитри

Български субтитри -

Линковете за Megaupload и Sendspace са за версията с вградени субтитри (за които мога да кажа, че не са особено добри, защото гледах този вариант, но реших да дам и тези линкове, пък който както си реши :roll: ) В Bgshare са качени суровите епизоди със софтсъб (предполагам, че този вариант е по-добър от хардсъба, който, доколкото разбрах, е превод от корейски >_<)

И така, остава само да ви пожелая приятно гледане :lol!: