Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

My Daughter So Young (2012)

Страна: Южна Корея
Известен още като: Nae Ddal Soyoungi / My Daughter So Young / Seo Young, My Daughter
Жанр: семеен, романтичен, мелодрама
Епизоди: 50
Канал: KBS2
Излъчване: 15 септември 2012 - 3 март 2013 г.

Субтитри: Английски

 

В ролите:

Chun Ho Jin - Lee Sam Jae
Lee Bo Young - Lee Seo Young
Lee Hye In - малката Seo Young
Park Hae Jin - Lee Sang Woo
Baek Seung Do (백승도) - малкият Sang Woo
Kim Min Kyung (김민경) - Lee Eun Sook (майката на Seo Young и Sang Woo)
Choi Jung Woo - Kang Ki Bum
Lee Sang Yoon - Kang Woo Jae
Kim Hye Ok - Cha Ji Sun
Park Jung Ah (ex Jewelry) - Kang Mi Kyung
Lee Jung Shin - Kang Sung Jae
Hong Yo Seob - Choi Min Suk
Song Ok Sook - Kim Kang Soon
Choi Yoon Young - Choi Ho Jung
Shim Hyung Tak - Choi Kyung Ho

Lee Il Hwa - Bang Sim Deok

Seol Hyun (AOA) - Seo Eun Soo

Lee Si Un - гост

 

Резюме:

Ера, в която фразата "Кръвта вода не става" вече не определя семейните връзки. Сега живеем в общество, в което заобикалящата те среда определя класата ти. Следователно децата не могат да обвиняват родителите си, защото не могат да ги изберат. Както и да е, повечето деца растат без любовта на родителите си. Со Йонг е прекъснала своята връзка с неприятния си баща и се опитва да се измъкне от мизерията. Тази драма разказва, че семейството е обвързано не само от кръвта, но също и от любов. Нека си върнем безценната родителска любов чрез И Сам Дже, бащата на Со Йонг.

 

Свали с английски субтитри :click: 

Свали с руски субтитри :click: 

                         Онлайн с английски субтитри :click:                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата никак не е лоша. Рейтингът й надминава миналогодишния хит My Husband Got a Family и наближава 50%.

 

 

Тя е умна, всеотдайна и готова да направи всичко за своя брат-близнак. Отказва се от мечтата си да стане лекар и приема всякаква работа, за да може да подсигури пари за неговото образование. Баща им е неудачник, който с наивността си пропилява всичко, което семейството успее да спести. След поредната загубена сума, която е била заделена за обучението на децата, майката получава сърдечен удар и умира. Дъщерята обвинява баща си и се връща в Сеул.

За да събере пари за таксата за изпита си по право, става учителка на най-малкия син в богато семейство. Големият син, който е "малко" вироглав и не желае да работи за баща си, е заинтригуван от нея. Първата им среща обаче не е от най-удачните. Тя му открадва мотора, за да отиде на погребението на майка си. Когато се срещат пак тя му заформя скандал без да знае, че мотора е негов, а той не знае, че тя е крадлата. В последствие се омъжва за нея, но тя скрива истината за семейството си и казва, че родителите й са мъртви, а с брат си не поддържа връзка, защото той е в чужбина. От тук започват недоразуменията, обърканите ситуации и нейният страх да не бъде разкрита истината.

Брат й е разочарован от постъпката й, но приема нейното решение. Той живее с баща си и крие от него, че всъщност сестра му не е отишла да учи в чужбина, а се е омъжила в богато семейство. Бащата обаче знае истината, но вината, която изпитва към децата си го кара да държи всичко в себе си и само тайничко да наблюдава дъщеря си от далеч, колкото да се увери, че тя е добре.

 

 

Има доста заплетени ситуации, драматични обрати, споделени и несподелени любовни тръпки. Не липсват и комични моменти. Актьорското присъствие и игра са на ниво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина много добър сериал! :es: Проблемът е със забавеният превод, :no: който не позволяваше следенето на сериите в реално време. Напоследък понаваксаха :up: и спокойно можете за го започнете (до момента от 42 серии са преведени 36). Хубавото е, че освен основната сюжетна линия, второстепенните такива също са отлично развити и изиграни от прекрасни актьори.

Първият епизод е с рейтинг 23.4%, а 42ят - 46.7% за страната!!!!! :o От самото начало е на първо място и досега не е слизал от него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина е интересен,аз също го следя но вървя с руския превод .Надявам се да продължи все така добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този сериал приключи с очакван щастлив край. Всички се поучиха от грешките си и научиха уроците си. Разбраха, че всеки може да греши, но и всеки заслужава прошка и втори шанс. Освен с добрата игра на актьорите ще го запомня и с липсата на откровенно злобарски образи, мръсни игрички и опити за отмъщение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! В началото на 7-ма серия се притесних - какво ли ще развият в тази драма пък толкова, но в последствие просто не разбрах как стигнах до 50-та серия! Стойностен сценарий за семейните взаимоотношения и живота, такъв какъв то е! За съжаление в реалния живот не всички заслужават втори шанс, дори и да дадеш такъв на някого, не е гаранция че ще се поучи от грешките си, поне това съм научила от живота! То пък за това са сериалите да ни карат да продължим да вярваме, че във всеки човек се крие доброто, дори и скрито някъде там, където трудно може да се появи...Ако се чудите коя драма да започнете превъртайки новите за да убиете времето, или обичате стойностни неща не я пропускайте!  :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eдин положителен глас и от мен за тази семейна драма. Много добре изградени образи и взаимоотношения, без излишен пълнеж, отлична актьорска игра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 отлична актьорска игра.

Да наистина много добра игра! Определено харесвам актрисата И Бо Йонг, тя ми е любимка, както и съпругът и Джи Сонг!  Не намирам тема за главния актьор И Санг Юн, определено ми хареса в този сериал, както и Ангелските очи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: И на мен много ми хареса филма. Гледах го при руснаците в кинофилмс. тв. Там е изцяло преведен и в много добро качество. Прекрасна игра  на актьорите,интересен сюжет, обрати на ситуациите  до последния кадър. Много любов и разбиране от всякакво естество и гледни точки- докато всеки намери мястото си в нея. Много позитивно излъчване, израстване на героите и всеки намира своя път. Не случайно филма има толкова награди. Препоръчвам с две ръце. :icon_sunny:  :icon_sunny:  :icon_sunny: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър сериал. Доста твърдоглави герои. Добър сюжет и развитие. Странното беше дето караха Ситроени и Пежота. А уж бяха богаташи. Сериал за разочарованието от родителите, трудният живот, оцеляването, саможертвата,  с доста тъжни моменти. Главната двойка имаше добра химия. Триъгълника около брата на главната беше доста симпатичен. Страхотна игра на И Бо Йонг и на останалите актьори. На моменти имаше някакви прически от 70-те години. Много добро развитие и израстване на героите. Много препоръчвам за гледане. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...