Jump to content

Recommended Posts

2bw4kDOdYHSEWkqZ0eFQe7AtqIN.jpg

Sunao ni Narenakute (2010)
Страна: Япония
Година на излъчване: 2010-Април-15 старт
Режисьор: Michio Mitsuno
Жанр: Романс
Епизоди: 11
Субтитри: Английски

Участват:
Eita - Nakaji
Juri Ueno - Haru
Megumi Seki - Peach
Tetsuji Tamayama - Rinta

Kim Jae Joong (DBSK / JYJ) - Doctor
Haruka Kinami
Eri Watanabe
Haruka Igawa
Jun Fubuki

Ryusei Ryo

Sakamoto Shogo

Резюме: Основен участник в драмата ще бъде интернет сайтът за комуникация Twitter - той ще събере петимата главни герои, които ще станат много близки приятели. Jaejoong ще бъде в ролята на доктор, пристигнал от Корея преди 5 години със сестра си, който работи в компания за медицински принадлежности и има неизпълнени очаквания към резултати си в професионален план. Eita ще бъде фотограф, а Juri Ueno ще играе млада заместник-учителка, която с помощта на Twitter ще накара Jaejoong да се влюби виртуално в нея. Останалите двама актьори участници са Tetsuji Tamayamа, познат ни от BOSS и Bara no nai Hanaya, и Megumi Seki, която сме виждали в LIFE и предстои да видим във филма Liar Game: The Final Stage.

 

Свали :click:

 

:essub:

Това сериалче започнах да го чакам откакто разбрах за него, но сега вече като знаем датата поне ще знаем докога. :rofl: Затова трябва да си има темичка за чакащите като мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен първи епизод. Вижда се, че и в следващите серии ще има над какво да се замисли човек.

Актьорският състав е добър и нямам търпение да видя как ще се развият нещата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам нужда поне от още един епизод, за да мога да кажа дали ми харесава драмата, но засега впечатленията ми са доста добри, като изключим безумната роля на Хиро или по-точно безумно непасващата му роля....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От първия епизод - обикновена история за млади хора, които искат да направят добро впечатление пред приятелите си и прикриват част от недостойните според тях неща, за да бъдат оценени. С лек привкус на мистерия заради стартовите реплики, любовта явно ще бъде водещ мотив и най-вече трудностите да я изразиш, за да не бъдеш наранен. Хора, търсещи любов и одобрение, за да се избавят от самотата.

 

Ейта и Линда ми са най-естествени, особено първия. Хикари и Хару нещо не ми допадат като характери, а все още намирам в играта на Уено Юри остатъци от идиотските й прояви като Нодаме и това ми разваля доброто впечатление от сериозните й проблясъци. Не съм я гледала в драматична роля, затова очаквам повече.

Споделих вече, че любим момент ми е, когато Доктора проговори на корейски - цели два са всъщност. Просто защото Хиро от година и нещо няма корейски изяви и наистина не сме го чули да каже и думичка на родния си език досега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод много ми хареса. Старта беше положителен и оставящ те с приятни емоции (без началната сцена, както каза parab, тя беше малко мистериозна).

Актьорите ми харесват. В първия момент се чудих дали Доктора е Хиро, но все пак го познах, може ли да не го познае човек. Страшно симпатичен е тук, много искам да го гледам и в Heaven's Postman

Интересно ми е каква ще е историята около фотографа и приятелката му.

 

Благодаря за субтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първи епизод и останах много доволна - този тип тематика ми е любим. Всеки се бори и трябва да преодолява страховете си преди да може да бъде искрен с останалите. Трудно е да се изгради приятелство, особено ако си стресиран и искаш да скриеш истината за себе си. Ролята и играта на Ейта най-много ми харесват, защото той изглежда най-естествен. Връзката с предполагаемата му приятелка е свързано с нещо друго, а не с любов. Той много ясно показа, че не я смята за истинска приятелка, но може и да греша. Учителката, съжелявам но не помня името й, ми е малко лигава и най не ми се връзва в цялата история. Останалите сякаш имат много по-сериозни проблеми от нея и не гледат толкова невинно на случващото се. Единственото, което може да я притеснява е брат й или поне предполам, че й е брат. Колкото до ролята на Хиро - добра е и сякаш са я писали за него, но все пак нещо не ми се връзва като го гледам. Може би е прекалено прикрит и не толкова емоционален, колкото очаквах. Липсва му обичайната усмивка. На комедийните моменти май пак не се получи съвсем, но предполагам, че образа ще се развива нататък. Успех им пожелавам и още по-добър рейтинг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен сцената на драмата беше усмивката на Хиро в метрото.

Също така, любопитен е начинът, по който камерата сменя картините на екрана.

Всички роли ми харесаха. Ще се радвам наистина да има мистериозен момент, както загатнаха на няколко места.

Ейта и Тетсуджи са перфектият избор за подобен род драми.

Обожавах Мегуми Секи в Life и се чудех, къде изчезна напоследък. Доволна съм, че наблюдавам играта й отново.

Параб, гледай Джури Уено. Ще видиш, че тя умее да пресъздава и драматични образи.

Искам повече екранно време за Юичи и Шого. Юичи ще направи някоя беля. Усещам го.

Много се радвам за Шого! Вече си има роля в драма! След като пресъздаде отлично образите на Ечизен в Тенимю и Сиел в мюзикъла Куро шитсуджи, е време да покаже уменията си на по-широка публика.

Рейтингът на драмата расте. Това е още по-добър знак.

След еп.1 в главата ми дойде една мисъл, която е странна, но предвид две от сцените, които навързах...

 

Възможно ли е героите на Ейта и Джури Уено да се окажат брат и сестра?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната история за самотата, но без да бъде поднесена твърде натрапчиво.

Сериалът е приятен за гледане, въпреки усещането за тежест породено в началото на първи епизод.

До тук определено ми харесва, а и нещата стават все по-завързани. Краят на втори епизод

 

ме остави ей така :affraid: :?: :suspect: ...та омазаха я здравата

 

Лично аз имах нужда от глътка японски въздух след предозирането ми с трите нови корейски сериала. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина заплетоха доста сюжетните линии. А като гледам, Шого ще направи по-голяма беля от Юичи.
Героинята на Мегуми Секи е абсолютно объркана - коренна противоположност на образа й в Life.

OST:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо изгледах първи и втори епизод в Ютюб и ми стана интересно.Малко зле може да прозвучи,но проблемите на героите са хубавото във филма-правят историята някак по-реална.първоначално попаднах съвсем случайно на заглавието(заради Tamayama Tetsuji :rolleyes: ).Чак сега видях,че тук си има цяла тема и даже превод на български(така може и да успея да ''изнудя'' и майка ми да го гледа,но не ми се вярва :D )За пореден път голямо голямо благодаря на екипа .Fighting!ES :bow:

Edit:аз още кога го изгледах,а още не съм споделила мнение.Точно Линда ли? Бях в шок,очакваше се да се случи това(още от първи епизод става ясен развоят на нещата)

Но за Хару и Накаджи се радвам.Доктора просто не се вписваше.Като започнах драмата си нямах идея кой е Дже Джунг,но като се има предвид че и сега съм чувала само една песен на Тохошинки,пак същото :)

Някак дървен ми стоеше героя,не ми беше симпатичен.Изглеждаше като много добър човек,но някак ограничен и просто не беше за Хару.Героят на Ейта ми хареса много,но не чак ''група от четирима,трима от които си умират за него''типаж.Но Линда беше най-страхотния,интересен,че и хубав герой :P

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от днес я гледам драмичката и да си призная започнах само заради Дже Джунг,но ми стана интересно какво ще стане и не откъсвам очи от екрана цял ден...ама ще видим по-нататък в сериите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммммм не...Да избереш Ейта пред Хиро, да направиш това на Тетсужи...Мне, не е мойта драма това. Мъчи ме до последно. Единственото, което ми направи впечатление:

 

 

накрая в писмото си Линда като каза на Хиро, че е най-милия, добър, жизнерадостен и самотен човек на света се замислих дали хиро не изигра себе си. Не настоящото си АЗ, ами онова което щеше да бъде, ако не е известен. Тягоснто си беше, но пък близките кадри с него, макар и смачкан си струваха.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бях гледала отдавна нещо японско, но много ми допадна самата история и като цяло намесата на twitter вътре.Режисьорските решения и актьорите бяха добри, само корееца ми беше малко странен. :lol: Исках да има още серии, да се заплетат повече нещата, но колкото-толкова. :D Много благодаря за субките. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един приятен сериал за приятелство, самота и още нещо:)Допадна ми много, обаче само аз ли правя аналогия с Last Friends. И не само, че главните герои са едни и същи но и историите ми се струват доста сходни. Приятелство, самота, гей,

труп...

. Определено оставя едно приятно чувсво в душатата доста след като си го изгледал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех този Накаджи бе, голям сладур. И аз много го харесах. Ейта направи страхотна роля. :up:

Доктора обаче ми беше голям дразнител в целия сериал. Което пак си е постижение, но не ми е от любимците :)

А Хару е сладурана, толкова невинна :) Актрисата в ролята на Хару е очарователна, определено има свой запомнящ се начин на игра. Много ми хареса.

На мен пък сериала малко ми напомни на "Меди и детелини" :), ама само малко по отношение на приятелството.

Честно да си призная до предпоследния епизод ми беше супер интересен. Последните два епизода малко ме отегчиха. Но съм доволна,че го изгледах :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...