Jump to content

Recommended Posts

[+When+a+Wolf+Falls+in+Love+With+a+Sheep_]


When a Wolf Falls in Love With a Sheep (2012)
Страна: Тайван
Също така известен като: Nan Fang Xiao Yang Mu Chang
Българско заглавие: „Когато вълк се влюби в овца”
Година на излъчване: 09 Ноември 2012
Времетраене: 110 мин.
Жанр: Драма, Комедия, Романс
Режисьор: Hou Chi-Jan
Субтитри: Английски
IMDB

Участват:
Ko Chen-Tung
Jian Man-Shu
Guo Shu-Yao
Nikki Hsieh
Bryan Chang Shu-Hao

Резюме: Младеж, извършващ ксеро услуги открива лист, на който има нарисувана овца. Без да подозира монотонното му и сиво ежедневие се превръща в приключение...:click:

 

 

Свали с Руски субтитри
:essub: 
Свали с български субтитри: тук и тук.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много приятно младежко филмче за прехода от една любов към друга, за приятелството, което неусетно се превръща в любов и за трудният път на помъдряването. Главните са големи сладури и двамата, жалко, че нямат все още много филми. Jian Man-Shu съм я гледала само в Fondant Garden и много я харесах. И тук пак е страхотно естествена и е истинско удоволствие да гледаш лъчезарната й усмивка. Ko Chen-Tung има подобно излъчване и освен това е с отлични физически данни, стърчеше над тълпата. Изглеждаха отлично заедно, сладки-сладки. Ще ми се още да радват екрана…

Share this post


Link to post
Share on other sites

Просто нямаше как овчица като мен да пропусне този филм с това страхотно  заглавие :P

И не само заглавието ми хареса,но и филмът. В началото не ме грабна особено,дали заради стила на заснемане или нещо друго и аз не знам. Но навлизайки все повече в историята ,аз започнах все повече да се влюбвам в това филмче. В историята,в геройте ,в овчицата,в големият сив вълк :)

Второстепенните герой също радваха. Готвача,който не се предаде до края. Момичето,което въпреки трудностите оцелява и с цената на много тънки сметки и милион изчисления се бореше да оцелее в суровият свят.

Разбира се двамата главни са си черешката на тортата. Големият сив вълк с голямото си сърце. Хареса ми това,колко упорито се постара да върне всички забравени предмети от онези шкафчета.Как не спря да търси изгубеното кученце и как без да иска откри приятел,в който се влюби неусетно.

Овчицата,ах каква прекрасна млада дама. Невероятно чаровна актриса,която пленява с прекрасна усмивка. Много и отиваше ролята.Наистина много.

ДОпадна ми идеята с броенето до 100 и ако нищо не се промени,ставаш и заминаваш :D Защото ако нищо не се получи докато си преброил до 100 ,то значи никога няма да се получи.

И така неусетно стигнахме до финала. А той бе изпълнен по брилянтен начин. Красотата на стотиците падащи хартиени самолетчета направиха от финала истинска приказка.

А дали е възможна любовта между вълк и овчица? Гледайте и ще разберете :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Моля, сменете постера, имаме си нов на бг, 10х на dimbland за не знам кой път!

 

+When+a+Wolf+Falls+in+Love+With+a+Sheep_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Наистина хубаво филмче. :) Не знам защо си мислех че е корейски, явно не съм внимавал като го свалях и очакванията ми бяха съвсем различни. Разбира се какви са ти били очакванията няма никакво значение, когато филмчето е толкова добро. Без да има някаква прекалена претенциозност или оригиналност ставаме свидетели на простите истини в живота. Това с броенето до 100 беше много добро. От прекалено дълго чакане никой човек не е спечелил. Хареса ми сцената накрая, когато най-накрая се срещна с бившата.   :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Признавам си, че го изтеглих само и единствено заради заглавието, но тъй като имам пресни впечатления, от филма като цяло, съм абсолютно съгласна с по-горните мнения. Свежарски, интересен и от типа филми, които като ги гледаш ти става някак уютно и хубаво. Гледайте и се наслаждавайте! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×