Jump to content

Atashinchi no Danshi (2009)


Recommended Posts

Сериалът много ми хареса. Като сюжет беше малко странен, както и повечето японски сериали, но затова пък много ми хареса. Интересно беше как в началото се държаха петимата с нея, и как в края... А и мисля че, всеки сериал в който участва Маки ми харесва... Вчера догледах един с нея, днес започвам друг. Много добре си играе ролите, а такива точно много й отиват. :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kaname Jun в този сериал е много готин много кефи.А за сериала е наистина необичаен,но в крайна сметка като сички останали Японски сериалчета.Този сериал ми беше един от първите които гледах и наистина го обуйавам :rolleyes: :rolleyes: :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да кажа само едно смях,смях и още смях :) оле колко забавни моменти има в този сериал,просто не е истина.Със съквартирантката ми го гледаме и даже си имаме прякор за втория брат:"Жабозила" ехе общо взето много забавно :D Ама Шо няма равен,толкова красив ...... аххххх :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ау, Ау ,ау тук Mukai Osamu е страхотен , направо :tongue: А филмчето е много сладко, много ми хареса, направо се чувствах все едно съм в приказка - с този замък, чудновати изобретения и накой фантастични сцени. А братята са уникални, всеки с "програмата си" :lol2: А Хорикита Маки е на ниво както винаги. Общо взето голям смях и доза поучения и романтика. На тези, който не са го гледали ENJOY :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D И аз се присъединявам с хвалби за сериала! Изключително смешен и забавен със загадъчния замък, откачения му персонал и още по-шантавите му собственици :lol: Изгледах го два пъти и много се смях, остави ме с едно весело и приповдигнато настроение :) !
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си гледала Гоемон - от там може би или от японският сериал - адаптация на "Малката принцеса" - Сейра нещо си, участва и в един сериал с Каменаши Казуя, но за повече инфо - DramaWiki.

 

С Каменаши Казуя в Tatta Hitotsu no Koi (Само една любов) там Kaname Jun играе брата на Нао-чан. Скоро го гледах - хубав сериал.

 

 

А за "Мъжете в моето семейство" - това беше пръвия ми японски сериал, открих го случайно.... нооо хубавите неща стават така. Както някой вече спомена, започнах го на майтап, и без да се усета го изгледах целия. Забавен, приятен, разтоварващ.

За първата си любов какво друго може да каже човек, освен че ражда не хваща. :rolleyes: И зарибява за други японски сериали. И така докато се усетя вече бях изгледала десетина сериала, може и повече ;)

Дори и на моменти да е детски, наивен и подобен на аниме, човек има нужда от разтоварване и това е един подходящ сериал :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го до 2-3 серия и не можах повече, определено японските сериали доста се различават от корейските и са ми по-трудно смилаеми! Иначе актьорите са големи симпатяги ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го до 2-3 серия и не можах повече, определено японските сериали доста се различават от корейските и са ми по-трудно смилаеми! Иначе актьорите са големи симпатяги ;)

 

Офтопик:

 

Ако не си гледала други японски сериали, може би този не е най-завладяващия :rolleyes: .Въпреки, че на мен ми беше първия сериал. Мисля, че след третата серия ставаше наистина интересното (забравила съм, но имаше момент, в който трудно го оставяш).

 

Права си, че японските сериали са трудно смилаеми. В тях има някакво послание, карат те да се замислиш за моралните човешки ценности.

Ако търсише нещо по-динамично бих ти препоръчала "Tokyo DOGS" - криминален Огури Шун прави страхотна роля на суперченге :rolleyes: , ако харесваш училищни сериали: Hanazakari no Kimitachi e, Hana Yori Dango, Gokusen са твоите сериали.

От по-сериозните аз много харесвам актьорската игра на Кимура Такуя (Kimura Takuya ) и сериала "Гордост" (Pride). Нопследък се улавям, че често се връщам в спомениете си към негоия сериал "Лунатици" (Tsuki no Koibito / Moon Lovers), но него бих ти го препоръчала ако харесваш истории, в които се говори за творечство. В момента гледам с Кимура сериала "Дар" (Gift) и въпреки, че на моменти е малко като театър, пък ми харесва.

Ако харесваш любовни драми гледай "Мед и детелини" (Honey and Clover), на моменти е много забавен, но като цяло спада към жанра драма. Друг любовен е "Само една любов" (Tatta Hitotsu no Koi), за първата любов, въпреки че действието се развива бавно и няма кой знае какви истории е много истински и близък до реалността. Много харесвам и сериала Anego, в главната роля Шинохара Рьоко, страхотна е и като пратньорка на Кимура в "Дар" и "Лунатици" :yes:

Както и друг път съм писала японските сериали са изненадващи и много реални, рядко ще срещнеш нещо сладникаво и завъшващо с хепи енд, защото така се очаква да завърши. Дори когато края не е бил, такъв какъвто ми се иска, като направя разбор на нещата смятам, че това е възможно най-добрия край.

 

Не знам какъв е вкусът ти, но се надявам да не се отказваш от японски сериали, защото този не ти е допднал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не забравяме и Buzzer Beat след Pride си остава една от любимите ми дорами (все пак Ямапи ;) ). Дано наистина не се откажеш от Японските сериали, за мен те са наистина ВЕЛИКОЛЕПНИ :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се чудех дали да пиша коментар за това сериалче, но наистина си го заслужава! Много добра игра, много интересна история, просто нямам думи! Браво на японците :yes::es: !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези шест братя винаги са ме разсмивали, а даже петима от тях са много хубави :lol: !

Много добро сериалче, Хорикита се е постарала!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок....Можеш да го гледаш и от VBOX ,има го с бг субс .Вярно ,малко е неприятно оттам ,ама човек като няма търпение и така става :) Филмчето е готино и си заслужава гледането .Мисля ,че беше първия ми японски сериал :)

My link

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса- забавен, интересен, влиза ти под кожата. А и аз съм привърженик на семейните ценности- тъй че идеята на сериала ми пасна като ръкавица. Това е една от продукциите, която след като изгледах ми липсва, но имам надеждата, че ще засичам още такива хубави японски призведения. :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jen Shen и Shugar_gb, много благодаря за подкрепата и информацията! Почти всички сериали от споменатите горе съм ги изгледала. Няма да се откажа и от Atashinchi no Danshi. Мисля пак да го започна. Винаги след като гледам някой по-тежък корейски си пускам японски сериал. Изключително позитивни и свежи ( е има и няколко изключения, но не може без тях ). Mukai Osamu е много готин, а и мацката е много сладка. Страхотен каст!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко е да кажа, че обичам японското киноизкуство. Обожавам го! Толкова е различно и странно, и тъжно,  и чувствено, и истинско. Когато се каже Япония си спомням филма и книгата  "Шогун" , "Цар Плъх", както и  няколко велики японски филми и сериали, пък  Кимура, и Огури Шун, и джапанките, дето си ги обувам всеки път като вляза в банята, и на плажа, и не само -  леле колко любими японски неща имам! Не преставам, обаче да се вълнувам, когато гледам нещо толкова просто и толкова готино като този сериал. На моменти клиширан, на моменти прекалено семпъл, но дълбоко истински и правдив. По-горе четох коментар, че филмът бил за 15 годишни, аааааааааа неееееее, от 8 до 90 това е диапазона, в който може да се гледа и да е интересен, любопитен и поучителен. Пожелавам на всички приятно и ползотворно гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От хиперизмислените, изфантазирани, нелогични като сън, които свързвам вече само с японското съзнание. Но отново с позитив и ценни послания.
Богатството, наречено “семейство”…

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...