Jump to content

Recommended Posts

Сериала наистина е много добър. Започнах го още лятото, но тогава не си падах много по японците и го оставих посредата. Днес догледах останалите епизоди и ми хареса. Hanazakari no Kimitachi e е характерна ученическа драма - има големи дози смях, създава приятно настроение и тръпчици в стомаха ти, но засяга и темите за любовта, мечтите, вечният път и приятелството. Тук всички бяха приятели, помагаха си взаимно, забавляваха се заедно, страдаха заедно. Отговорниците на общежитията бяха в непрекъснати противоречия, но когато трябваше се обединяваха и това беше идеята - въпреки различията хората трябва да са сплотени за общата кауза. Именно това правеше сериала интересен.

Да, не се различава от другите, но има нещо особено в него. Може би, както казваше едно от момчетата "аурата му е добра", може би заради актьорите или заради сценария, сериала заслужава да се види.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е най-най- любимото ми сериалче ,а и Огури играе все пак Но не е причината само той да го гледам,ами просто самите историй в него ме разчувстват дори много пъти се разплаквам или пък се смея до пръсване...има си от всичко в него.Да не говорим ,че ме държи в напрежение на края на всяка серия и ме кара да гледам още и още та и до тоалетната не мога да ходя като хората камо ли да ям

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го преди време с голямо удоволствие, но чак сега ми "дойде музата" да напиша и аз две думи. Сериалът е много забавен. Въпреки, че не съм голям почитател на японските ученически сериали, тъй като са малко по-наивни отколкото на мен ми се нрави, определено не съжалявам, че го изгледах. Истината е, че истински се разтоварих от сериозните, тъжни, нагазващи в дълбокото корейски драми. Не че и тук не са засегнати сериозни теми, но е направено някак по леко, нещата са по-чисти и не натоварват, а по-скоро оставят приятно усещане след себе си.

Гледайте и се радвайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва ми беше първата драма... гледах я цяла нощ до 8 сутринта... просто си спомням как имах едно изречение в главата си "айде още един епизод" и докато се усетя се съмна :D:D: Обожавам я! ... имам навика да симпатизирам на второстепенните герои които според ме са по съвместими с главната героиня... и тука казвам Икута Тома <3333333

Не че Огури не е прекрасен... просто живеца на Икута в самата драма ма караше да искам той да е с нея.. а не оня дет му вадехме думите с ченгели от устата.. и тва го казвам с топли чвства ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сууупер яко сериалче... цял ден го гледах дори на даскало не отидох, за да го изгледам Огури беше невероятен, но ми се искаше не само в моите мечти да ги видя заедно с Мизуки (хванати за ръка, гледайки се като влюбени гугутки), но и на екрана

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно беше, но го спрях на 5ти еп, защото имах проблеми с компютъра. После не съм го гледала. Шун просот ми убива желанието. По-зле не са могли да го направят. Нищо лично към фенките, защото попринцип го харесвам, но тук ме дразни. Много се смях на Ikuta Touma. То горкия се побърка направо - то не бяха лиги, кръвоизливи..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно спойлерче, отонсно един култов момент...

 

"He and Oguri Shun had to kiss 12 times for the drama, Hanazakari No Kimitachi E.

Oguri said that Toma's lips were very soft and it was actually the

first time he encountered such lips." :shock:

6d2a66c4f3ca50full.jpg

Не може и да не се отбележи палавия поглед на Томата :!: :!: :!:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е това го гледах преди няколко месеца и направо се влюбих.... невероятно смешно и приятно сериалче...

главната героиня ми е една от любимите японки...

като цяло трябва да се гледа определено..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го съвсем наскоро сериала, защото.... се оказа че без да подозирам, май май, след Tokyo Dogs останах с лека зависимост към онези двама персонажа, залипсваха ми. :oops: Тръгнах да се ровичкам из нет-а с идеята да намеря някоя драма заместител и се натъкнах на Hanazakari no Kimitachi e и о-ла-лаааааа, те пак ги тук двамата!!!! :spin:

В див възторг съм! :spin:

Не ми е толкова заради историята (не знам вече колко пъти в какви ли не вариации я е имало), нито пък заради патосните и леко наивни мъдрости за живота, които всеки за себе си открива и се научава да цени (това е важно разбира се!)... драмата е ненормална комедия! Не си спомням да съм оглифренясвала толкова преди. Хиперактивно, шарено, лудо, заразително ненормално, изтрещяло аниме само че с истински хора. <-- Ако това изобщо може да има някакъв смисъл. :scratch:

 

 

Не мога да спра да си тананикам Homo janai! :hehe:

 

[flash(425,350)]http://www.youtube.com/watch?v=Cc5a3-k8LQU

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятно сериалче, толкова не съм се смяла с години

 

Но да си призная, най - голямо впечетление във филма ми направи Ikuta Toma, за мен, той направи сериала толкова успешен и развлекателен. Играта му е невероятна. Разбира се, не казвам, че Маки и Огури Шун, не са се справили с ролите си, но този Накацу ме уби

С удоволствие бих гледала и други негови филми ( не съм много на ти с японското кино, но ще променим този факт )

 

Ако някой до сега не го е гледал, да го почва, няма да съжелява

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от любимите ми сериали!

Леле, как съм се смяла, особено сцените с Накацу :lol:

 

 

В специалния епизод обаче оная сцена с неканената гостенка в леглото на Накацу ме застреля от смях - Ямамото Юске в чудо се видя чия аура да гледа :lol:

 

 

Да не говорим Отговорниците колко мъка от смях ми докараха - Теноджи е егати будалата, мускули има, мозък няма :lol: Нанба (щях да кажа Нанпа) е голям сладур, ама още по - голяма шматка :lol: Оскар обаче като си го помисля и падам - то фоусник, екстрасенс, и чудо! Магиите му обаче не го спасяват от тока - електрото все ще го цунка дето свари...

Сано обаче е толкова твърд характер, че като се огъна под натиска на Ашия, вече не му слушах приказките тип "Не ми се бъркай в работите". Ама и той е забавен шматек, особено на онова състезание с Накацу като мереха сили :lol:

 

Ама Накацу и Нанба ми остават любимци :hehe:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еднаа от най-смешните драми, които съм гледал.Героите бяха много добре подбрани, играха си ролите много добре.А и Маки се справи супер добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее само японци могат да измислят такъв сериал луда работа.Малко ми се струва прекаляват на моменти с някои образи, като водачите на общежитията номер 1 и 3.Тук виждам само две красиви момченца- Мизушима Хиро и Огури Шун ,а то е училище за хубавци все пак.

Едно винаги съм се чудила в японските ученически сериали - тия ученическите чанти малко ми приличат на дамски чантички.Много са ми странни.Нямат ли нормални раници?

ейее бейби )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ви кажа чесно драмата е забавна и и ми хареса от пръв поглед.Ако небеше драмичката нямаше да разбера за страхотния персонаж от актьори.Много ми хареса Horikita Maki просто ролята,която тя изигра беше страхотна.

В тайванската версия също беше забавна то не толкова стриктна,беше малко разспусната,но иначе актьорите са супер много харесвам Wu Chun и съм почитателка та групата в която той участва Fahrenheit

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Големи образи бяха всички. Смях до дупка

Не ми хареса само дългото сбогуване на главната с момчетата. Мисля, че доста го протакаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала беше много вълнуващ. Много се смях на сцените с Накацу.Беше върха ,а Сано беше много готин то по принцип актьора е върха.Само дето 12 еризод се разплаках.Беше много тъжно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...