Jump to content

Recommended Posts

Сериалчето си заслужава доста е забавно и интересно.Много харесвам Икута Тома и Огури Шун :D ,а когато видях двамата да играят заедно сериалът ме привлече още повече :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ще има нов сезон! Главна актриса ще бъде Maeda Atsuko (AKB48). Засега е известно само това, когато пуснат нова информация, веднага ще пусна тема!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много , много, много абсурден сериал, но въпреки това толкова много ми хареса... Наистина имах нужда от нещо различно, неангажиращо и забавно и улучих момента за гледането на това "чудо". :) Искрено се забавлявах с нереалните битки между общижитията, но толкова миличко ми стана за взаимоотношенията, които имаха героите помежду си. Дори това, че японците като цяло изобщо не ми допадат на външен вид (с изключение на един-двама), не попречи на удоволствието от гледането му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През юли ще излъчат нов вариант на мангата. Това няма да е втори сезон, а римейк.

Подобна история с нови актьори... <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо, но някак си мисля, че тоя римейк, ще си е цял нов сериал, с герои с подобни или същите имена :D :D :D На 100% и края няма да е същия. Което пък си е донякъде плюс, защото края на Хана Кими за мен си беше малко незадоволителен. Въпреки, че го гледах сериала преди години, все още се усмихвам като се сетя за някой от многото му абсурдни моменти. :D Всичките бяха такива сладки шматки :D Изобщо целия сериал ми напомняше на история за някакъв детски лагер :D

И все пак, юли месец, бих хвърлила око и на новата версия, знае ли човек, може пък и нещо добро да излезе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сериалче го гледах в един доста тежък период от живата ми, когато си мислех, че нищо не е в състояния да ме разсмее :) Явно съм грешала! Това е най-шантавият и забавен сериал, който съм гледала няколко пъти при това и няма да ми омръзне :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

cf931a6ee3542227.png

Излязоха имената на всички участници в новата версия. Д-бойс имат предимство в каста (с цели 3 имена в него).

Главните лица са за Миура Шохей (Накатсу) и Аои Накамура (Сано). Сато Юки и Ямада Шинтаро също са добавени. Ролите на Нанба-семпаи и на Накао ще се изпълняват от Рен Кирияма и Нишии Юкито.

+

Kotani Shotaro

Okazaki Kazuhiro

Kawahara Kazuma

Kurihara Goro

Takami Ozora

Asaka Kodai

Kasai Shige

Yamamoto Ryosuke

Nishii Yukito

Yanagishita Tomo - на мястото на Юске Ямамото

Suzuki Katsuhiro

Ando Ryu

Miyajima Kusuto

Matsushima Shota

Mamiya Shotaro

Okayama Tomoki

Kanai Sonde

Katoono Taiko

Kiriyama Renn

Mitsushima Shinnosuke

Tokuyama Hidenori - Оскар Химеджима

Horii Arata

Maeda Gouki

Половината имена са напълно непознати.

357d7882005cd75e.jpg

09b8b8ce24044673.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен Икута Тома бе невероятен в образа на Накацу. Трудно ми е да си представя някой друг на негово място... Но Миура Шохей от доста време ми хваща окото и ми е доста неочаквано да го видя точно в тази роля, особено с неговия адски приятен тембър по ми се би вписал в ролята на Сано, но... интересен подбор. Маеда Ацуки съм я гледала само като Кюто, но ми е в пъти по-приятна засега от Хорикита Маки, така че ще я преживея. Рен Кирияма повече би ми подхождала за ролята на Юске Ямамато (заради Гоуст трипа), а братчето на Ямада Ю - Шинтаро е странен избор за Накао, според мен - изобщо не ми е толкова сладникав, колкото трябва да бъде. Накамура Аои.. адски ми е безличен.. не го помня с нищо. Искрено се надявам да не го окепазят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Юкито ще е Накао. За Шинтаро Ямада още не се знае, каква роля ще изпълнява.

Съгласна за Рен. Той е и малко нисичък за образа на Нанба Минами.

Аз също щях да имам подобно мнение за Аои Накамура, но в Бек много ми допадна превъплъщението му и мисля, че трабява да го пробват в разнородни позиции. Същото се отнася и за Юкито, въпреки че той е още много малък.

Доколкото разбрах, искат да популяризират нови таланти и затова има избрани доста непознати имена. Такива са Таками Озора, който е театрален гений, подобен на Тайчи Саотоме и братчето на Хикари Митсушима - Шиноске. Томоки Окaяма играеше най-малкият брат в Atashinshi no danshi. Сега е пораснал малко и е станал по-висок.

Дано да има много смях! Това най-вече ще очакваме от драмата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително сериaлче. Смях,смях и пак смях. Разбира се имаше си ги и моментите на любовта и най-вече моментите на приятелството. Най-вече се засяга темата за приятелството и тук беше показана по един наистина много приятен и интересен начин. Честно казано не съм гледал кой знае колко ученически сериали или филми,но този сериал ме замисли и определено ме подтиква да хвърля по едно око и на други подобни.

Гледа се на един дъх и внася много положителни емоции в зрителя.

Всички актьори бяха страхотни,ато играеха олите си по безупречен начин.

Но това,коео лично на мен ми прикова погледа беше Мизуки. Страхотен персонаж,показващ всичко най-хубаво,което може да притежава даден човек. Адмирации за образа и.

Шарен,весел и много шумен,това е сериала за всеки smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавен сериал! Не усещаш как минава времето :) Много забавни моменти, добра актьорска игра, а анимираните моменти бяха просто невероятни :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от първите ми японски сериали с който съм се смяла до сълзи защото е пълен с абсурдно смешни моменти и фрази!!! :lol: Дали някой би могъл да ми даде работещ линк от който да си изтегля OST? :bow: :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникааааален!!! Голямо удоволствие беше ,на един дъх го изгледах и го приключих с широка усмивка на уста :D Всички бяха страхотни ,но с монолозите си Икута Тома наистина показа невероятна актьорска игра и стана всеобщ любимец. Симпатяги бяхя всички момчета и разбира се ,че шефката ,която ги въртеше на пръста си ,беше жена /с риск да си навлека гнева на мъжката част от форума :D / ,ама то същото направи с тях и Мизуки. :P По-горе филма беше много точно определен с три думи - "шарен,весел и много шумен". Много искам да изгледам и новата версия ,особено като се има предвид ,че участва моя любимец - Шохей ,но ще се опитам да изчакам бг субките. :) /Да вметна отново големи благодарности за всички ,които се грижат за тях. :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам японските ученически филми и сериали, може би защото първите ми гледани азиатски бяха такива и от тях се зарибих. Но и не само за това. Винаги има какво да видиш като взаимоотношения, да извлечеш като поука, да те разчувства, но най-ценното за мен е, че ти връщат вярата в доброто. И този се оказа такъв, заслужава си всички изписани положителни коментари. Все още не мога да свикна, обаче, с маниера на японците на говорене – бързо, отсечено и натъртено, с липсата на романтика, с това и мъже и жени да изглеждат унисекс /даже в първия момент, като видях снимката на учениците, се обърках къде е момичето/. Ама това са дребни работи, работя върху себе си да ги преодолея, защото това, което получавам си струва. Огури Шун и Икута Тома съм гледала в по още един филм и все повече ги харесвам. Чудесно пресъздадоха образите и не само те. Очароваха ме Накацу, доктора със странните очи /тия хора май нямат проблеми с гейските закачки/ и тримата от «Вишневия комитет».

В повече ми дойде пародийността на моменти и исках повече романтика, но и така филма ми хареса…

Благодаря много на екипа по превода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен! Много смях падна докато го гледах. Особено, когато Икута Тома си мислеше, че си пада по момче. Как само се беше стресирал. :D И Нанба-семпай ми беше много забавен с многото му гаджета. Просто е задължетелен за гледане. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такова трябва да бъде ученическото филмче, готино, забавно, безумно понякога. Много ми хареса, пък и как не, щом там е Огури Шун! Почивах си, гледайки го!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...