little_angel Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 Ааааааааааа как чудесно ме подсети! Ами да, участието му в Masked Singer беше страхотно. Аз го познах на първата песен още хахаха то този глас неговият е много особен. В първи кръг победи, и то един страхотен вокалист, Go Yujin от групата Flower. В следващият кръг обаче загуби от, както се оказа в последствие, Eunji от APink. За Бини нищо ново не се сещам да кажа, той си води предаването......А за Ханито не знам, нея от толкова страни я дърпат хахахаха гледам че и с Хичул нещо има игра в A style for you, а той е по-деен от нашите двама заблудени айдоли хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 Честит рожден ден, на малкото слънце Хакйон. Да е жив и здрав и все така страхотен лидер. Ето го и семейният портрет, който правят за всеки рожден ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Вече има постери на Кендерела хахааха знаех си че само да си покаже носа в мюзикъл и ще го прилапат веднага. Едвам свърши с Chess и сега вече се готви за Cinderella. Скоро излиза и Can't say, вторият им японски сингъл, но всъщност май е първата им оригинална песен там....Ако не се бъркам до сега само преработени пускаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 8, 2015 Author Share Posted August 8, 2015 Първият ни юнит вече е факт хехехе Leo и Ravi или LR... На 17 август ще излезе песента им Beautiful Liar. До колкото ги познавам вероятно е написана от тях, все пак те са двамата композитори в групата.... За малко да забравя, че Конг е избран за главен актьор в драма! Драмата ще е 16 епизода по TV Chosen и с временно заглавие One and Only You. Ще е в ролята на айдол, което е малко мехххх, ама айде, важното е че Бини се развива като актьор хахаахха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 10, 2015 Author Share Posted August 10, 2015 Права бях, Рави е участвал в направата на тайтъл песента, а и в другите песни от минито, както и Лео. Аз мислех че ще е дигитален сингъл, а те са направили цяло мини, много приятно ме изненадаха....Може да видите малък Тийзър качен в туитъра им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 17, 2015 Author Share Posted August 17, 2015 Чудесна песен! Много хубав текст и видеото е заснето страхотно. Бонус точки за Рави, добър актьор е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Изпълнението от Mnet Countdown днес! Леото много мЪ накефи! https://www.youtube.com/watch?v=fza2BnUfe9s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 21, 2015 Author Share Posted August 21, 2015 Друг вариант на песента на юнита и тийзър за Can't say Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Хайде и VIXX на ноемврийския клон - 5 дни до завръщането. Голям албум, какъвто не са издавали от 2 години, "Chained up" . Концепцията е мистерия засега, набиват се в очи оранжевите нашийници. Две серии от снимки, едно "преди тийзър" видео и 5-секундно надникване в хореографията. Серия фотоси с оранжеви нашийници: Серия фортоси с черни нашийници: https://www.youtube.com/watch?v=CanaAVSxnXs https://www.youtube.com/watch?v=EcCeCe6TLww Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted November 10, 2015 Author Share Posted November 10, 2015 Уау! Интереснооо, много интересно. Песента е супер, а клипа както винаги е на ниво, те никога не разочароват в това отношение... Най-голямата изненада и радост за мен е разпределението на песента. Много е интересно, Хюки и Хонгбин са с много части в куплетите. Мислех че така ще свият Лидера, но той е влязал и в припева (освен началото), което си е като запазана територя на Лео и Кен, което ме смая хахааха Супер е! Чакам с нетърпение предаванията [2015.11.10] Chained up Свали 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 (edited) VIXX се завръщат на 19.04. Сингъл албума ще се казва Zelos. http://www.soompi.com/2016/03/28/vixx-teases-conception-comeback-concept/ title="Click Me" rel="nofollow external"> Edited April 11, 2016 by theL0new0LLF 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 (edited) Тийзър снимки: Edited April 11, 2016 by theL0new0LLF 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 (edited) Edited April 19, 2016 by theL0new0LLF 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Линк за теглене на албума: http://k2nblog.com/single-vixx-zelos/ title="Click Me" rel="nofollow external"> 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Продължават си с трилогията? Която на мен не ми е много известна, само частта, че е свързана с Древногръцката митология. Страхотни както винаги! Линк за изтегляне http://k2nblog.com/single-vixx-hades/ title="Click Me" rel="nofollow external"> 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Богат, разкошен звук, евала на създателите. Драматичен припев на филмово-епичната концепция,оригинални звукови решения, абе вдигат летвата много на К-попа VIXX. Мен лично ме впечатлява повече от "Динамит". Рави е страхотен с рап частта. Нямам търпение да видя и наживо как изглежда/се чува. Разбор от любимия ми анализатор - . Песента със субки - . Иначе албума е "Хадес" - на бога на подземното царство/смъртта в гръцката митология. Доколкото разбирам/не разбирам от коментарите към "Фантазия" ( както и по-диагонал с по-развихрена теория с подробни обяснения и скрийншотове ето тук) Лео е вролята на Хадес, който краде любимата на смъртен (N), който пък бива насърчен/манипулиран от Кен да си я търси, Кен може би също ще се разкрие като някой от боговете в третата част. Кръв, отвари, смяна на тела, щуране из лабиринт, преминаване през порти, но има и по-различни трактовки. Ето тийзъра с изпълнението на Лунната соната на пиано от Лео: , Медли Обложки, траклист, концептуални снимки: Рави има много участие по лириките на песните, a продуцента Devine Channel работи с много артисти, участвали са и правенето на Fire на BTS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Принципно много мразя парчета, който семплират класически произведения (освен, ако не е рап и то само някои конкретни песни) - "Лунната соната" тук, но за щастие не я язди музикално, както е стандартът, а е инкорпорирана общо взето като страничен мотив, така че не ме дразни. Има богат звук, което ми харесва. Като цяло не знам дали ще я залюбя тази песен, поради гореспоменатата ми неприязън, но ще я послушам, може и да ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Практика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Две изпълнения : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts