Jump to content

VIXX


Recommended Posts

Рави потвърди, че ще се завърне с новия си дигитален сингъл "ANI".

На 25 ноември KST, Рави разкри тийзър снимка "coming soon" за предстоящия си нов сингъл „ANI“. Освен това тойи намекна за мистериозен изпълнител, представен в "ANI", чиято самоличност ще бъде разкрита много скоро.

Новият сингъл на Рави "ANI" ще бъде пуснат в различни музикални платформи на 7 декември в 18:00 KST.

 

1637806741-260417087-763565384474560-172

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Soyeon от (G)I-DLE е истериозният изпълнител.

На 26 ноември Рави влезе в официалния си Twitter, за да разкрие, че ще си сътрудничи със Soyeon за предстоящия му дигитален сингъл „ANI“. В публикацията си Рави включи изображение „очаквайте скоро“, където позира със Soyeon, предизвиквайки очакване за тяхното сътрудничество.

 

1637978837-20211127.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 19 януари в полунощ KST, Рави официално обяви, че ще се завърне следващия месец с втория си LP „LOVE&FIGHT“.

Ravi също така пусна драматичен първи тийзър за предстоящия албум, който трябва да излезе на 8 февруари от 18:00 часа. KST.

 

Ravi-LOVEFIGHT.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рави сподели графика си за промоция за предстоящото си завръщане с втория си LP „LOVE&FIGHT“.

 

Off Topic

 

vixx-ravi-2.jpg

 

vixx-ravi-1.jpg

 

Трак листа..

 

ravi.jpg

 

И супер яки първи тийзър снимки..

 

Ravi-21.jpg Ravi-31.jpg

 

:blink:

Off Topic

 

Ravi-41.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 5 януари Ken официално бе освободен от армията.

VIXX обявиха тази вълнуваща новина в официалния си акаунт в Twitter, тъй като техните фенове също изразиха радостта си от завръщането на Ken.

 

FIRDb-Nmak-Acy-IM5.jpg

 

И веднага дейности..

Както беше обявено от музикалната компания EMK,  Lee Jaehwan, по-известен като KEN, главен вокал на момчешката група VIXX, ще се присъедини като допълнителен актьорски състав в мюзикъла "Excalibur", който е реинтерпретация на легендата за крал Артур.

KEN, който току-що беше освободен от армията, ще се завърне на сцената като крал Артур, заедно с Kim Joon-Soo, който изигра същата роля. По време на интервю Lee Jae-Hwan с радост каза: „За мен е чест да бъда част от страхотната работа на EMK Musical Company. Толкова съм щастлив и развълнуван да бъда на сцената с някои от най-добрите корейски музикални актьори, включително Kim Joon-Soo, Kim Sung-Kyu, Lee Ji-Hoon, Shin Young-Sook, and Min Young-Ko.

Като се има предвид богатия му музикален опит чрез забележителните му действия като в "Hamlet," "Dracula," "Mefisto,"и "Jack the Ripper", феновете с нетърпение очакват завръщането на музикалния актьор, което може да покаже изумителния му вокал и обновените актьорски умения.

“Excalibur” ще се провежда от 29 януари до 13 март 2022 г. в Центъра за сценични изкуства Sejong.

 

1641548760-lee-jaehwan.jpg 1641779577-ea57a0a4-22e0-491e-a127-2e444


Силно процъфтяващ в Южна Корея, споменатият мюзикъл е реинтерпретация на легендата за крал Артур, която разказва история за човек със съдбата на краля на фона на древна Англия. Предвид измъченото настроение и измъчената атмосфера, музикалният актьор погали очарователни погледи с тези задкулисни снимки. Може да ги видите ето тук. Тук само една за фон и красота.

 

1642050388-8a263395-46bb-463b-ba80-03876

 

***

След като приключи последния си актьорски проект в драматичния сериал на tvN „Bad and Crazy“, N (Cha Hak Yeon)  взе участие в интервю за пресата, като се обърна назад към времето, прекарано като Oh Kyung Tae.

По време на интервюто си, N изрази благодарността си към своя актьор и колега Lee Dong Wook. Той каза: „Ако гледате някое задкулисно видео, обикновено се шегувам с Lee Dong Wook sunbaenim. От това можете да разберете колко много се грижи за мен на снимачната площадка. Не може всичко да бъде уловено чрез правенето на камери, но винаги, когато има емоционална или важна сцена, sunbaenim винаги ми помага, за да мога да се потопя в героя си. Той също дойде и ме насърчаваше или ме уверяваше по време на снимките. По време на една сцена, когато Kyung Tae беше бит, седях сам, просто изцеден. Lee Dong Wook дойде при мен и ме преведе през сцената и ме утеши, говорейки колко усърдно работя."

След това N също си припомни братска размяна между един от неговите колеги членове на VIXX, макнето Hyuk. „Един ден, късно през нощта, след като се излъчи епизод 9 на „Bad and Crazy“, Hyuk ми се обади. Той ми каза, че е гледал как снимам филма ми, и ме похвали за упоритата ми работа, като каза, че съм свършил добра работа. Казвайки това, почувствах угризение на емоциите. Винаги съм мислил, че Hyuk ще бъде малко дете завинаги, но като го чух да мисли за мен и да ме подкрепя така, ме накара да се чувствам благодарен", каза членът на VIXX.

И накрая, N сподели плановете си да продължи да разширява актьорската си кариера през 2022 г. 

 

1643424123-502444-703219-5556.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ravi сподели предварително MV за песента „VIRUS“ с участието на JUSTHIS!

„VIRUS“ е втората песен от втория му албум „LOVE&FIGHT“.

 

(RAVI) - VIRUS (feat. JUSTHIS) MV

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рави сподели какво прави в авгувския брой на Harper’s Bazaar!

В интервюто след фотосесията Рави даде актуална информация за живота си. Той сподели: „Приключих концерта си в Съединените щати не много отдавна и работя усилено в компанията, след като се върнах в Корея. Работя върху песента на Wheein [MAMAMOO] и завършвам албума си, който скоро ще бъде издаден.” 

На въпрос дали му е време да си вземе почивка, Рави отговори, че не е така и призна, че е работохолик. Той обясни: „Мисля, че е заради моята алчност. Честно казано, мисля, че съм постигнал повече от това, което може да се постигне с помощта на уменията, с които съм роден. Изминаха десет години, откакто живея всеки ден така. Аз също страдах от бърнаут и панически разстройства. Въпреки това искам да видя кой искам да стана възможно най-скоро. нетърпелив съм Мечтая да стана някой легендарен.”

 

VIXX-Ravi.jpg Ravi-1.jpg

 

Ravi-2.jpg Ravi-4.jpg

 

Off Topic

 

Ravi-3.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...