Jump to content

Recommended Posts

:yes: Тамън го догледах, филма е страхотен. За препоръчване си е. На мен даже ми хареса повече от " Ирис" Никога не пиша страхотна актьорска игра, но тук определено ми допадна как героя играеше и агетн и злодей. Филмчето е и леко и приятно за гледане. Има и екшън и кримка и романтика и драма...както си е реда за корейски сериал. Страхонто!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, че сега чак го гледах. :slap: Влиза ми директно на 2-ро място в Топ-а на сериалите. И да има за какво да се хвана, че е можело още по-добре да стане, удоволствието, което ми достави, докато го изгледах на един дъх през почивните дни, замества всичко. Атината и Ириса...строени в ъгъла и да си смучат близалките, може и да си приберат големите бюджети в джобчетата... :D Ако сте фен на жанра, а сте го подминавали досега, ви съветвам да поправите грешката. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що го довърших, след цяла нощ нон-стоп гледане! Е, напълни ми душата просто!! Може да не е мега-бюджетен като Ирис, но всичко му беше супер добре изпипано! Евала!! Екшън, драма, романтика, супер-яки тупалки!! прекрасна музика! Всичко ми беше перфектно по вкуса. Треперех през цялото време, че края ще ме разочарова като в 'Ирис'...но, слава Богу! Перфектен беше!! За мен 'Ирис' си е направо мерило за всички останали сериали, толкова много ми хареса. Обаче товаааа.....! Голяма конкуренция за първото място в моята класация. Даже откъм история и замисъл това ми хареса може би повече. Страхотна актьорска игра! Изобщо всичко, всичко много ми хареса. И какви красиви сцени имаше в Тайланд! ееееехххх....! Дай Боже и ние да видим някой ден, макар и не с опасност за живота ;))).

С една дума, ако има още закъснели като мен, не се колебайте!! Гледайтееееее!!! :es::yes::es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го довърших нощес. Много ми хареса. Всеки има своята тъмна страна, но не всеки я разкрива. В тази връзка, според мен, Кей беше другото лице на Со Хьон. Не мога да кажа, че Джун Ги ми е харесал повече като единя или другия, взимам го всякак :wub: . И девойката ми хареса, и брат му, и Мао ми хареса...

Най-много ми хареса

 

финала и прическата на Джун :)

 

Присъединявам се към всички положителни мнения за сериала и го препоръчвам на пропусналите.

 

http://www.youtube.com/watch?v=DTydOZ7EY5o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, трябва и аз да изкоментирам малко сцените, не мога да се сдържа!! Който не го е гледал, да не чете :).

Да, и на мен Мао страшно ми хареса. Много добър актьор и много добър образ във филма. Въобще не беше типичния злодей, дето само да го мразиш ...и сцените с дъщеря му бяха чудесни, чак ми стана мъчно за него. Но, както каза Кей, за Мао организацията беше на първо място...така си беше избрал.

А когато тренираха двамата с Кей беше страхотно!! Еййй, колко ме изкефи, че нашия го победи втория път!! Макар че стария беше страшен противник, хич да не му гледаш годинките! Браво. Въобще бойните сцени много ми харесаха, по-простички и истински ми бяха. Без супер ефектите и хвърчането от другите филми. Аман от 'гащи с перка', както беше коментирал някой. :28558:

А нашия човек беше убийствен и като Кей, и като Со Хьон. Еднакво ми хареса. Кей като уникалния непукист беше страшно привлекателен. Наистина даде воля на 'тъмната страна' на добрия агент. Но и Со Хьон с неудържимите страсти и този огън в очите беше неустоим.

Хехе, и аз накрая за финала и прическата давам 10/10!! Много як! Както и целия филм.

Само ме е яд, че онази гад директора не го гръмнаха наистина, да му се не види!! Малко му един белег на изрода.

Айде, дотук! Млъквам. Всички да го гледатеееее!!!

 

Ако имаше кой да редактира субтитрите за HD 720p релийз,веднага го качвам на перфектно качество,за да му се насладят всички на прекрасният сериал Time of Dog and Wolf (2007) ;)

 

Де да знаех как, Markus, веднага щях да ти помогна. Даже се изкушавам да си купя сериала на двд. Но така няма да могат близките ми да гледат, затова предпочитам нещо с БГ суб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле страхотен филм.Като се има на предвид,че аз много не обичам екшъни и мафия.направо останах без дъх до самия край.Много ми хареса много.Абе И Джун си е И Джун.Невероятен,красив,бойни умения,толкова истински изглежда във всяка роля,а тук не липсваха различни прсонажи в които да се въплати. :yes: :yes: :yes: Всъщност от 4епизод ме грабна яко.Харесаха ми и всички други участници и като герои и като артисти.Имаше и страхотна история,и края ми хареса даже ми се искаше още малко нещо по така,но всичко си стана ясно.Заслужава си да се гледа.Препоръчвам го на всеки който не го е гледал.Филмите с И Джун наистина са по различни от други романтични драми.На него си му отива точно такъв персонаж,ама колко му отива и да е лошо момче :yes: Гледайте хора. :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не обичам "чисти" екшъни, не обичам кървави филми, не обичам бой, затова и отлагах дълго сериалите на Lee Jun Ki. Но харесвам Lee Jun Ki - притежава нереална, ангелска красота, даже първо като го видях, реших, че снимката е обработвана много и не може това да е истинския му вид. Може би така е изглеждал първият човек в рая - мъжкото и женското начало в едно единно цяло /тяло/. Не знаех какво да очаквам от филма, защото екшън герой - красавец повече не исках да видя след горчивия ми опит с "A Man Called God" с горкия Song Il Gook, дето така го бяха окепазили, че филм с него няма скоро да гледам. Реших да послушам съфорумците, на които благодаря за коментарите и препоръките към филма. Всъщност аз избирам филм като щателно чета всички коментари след него, така че, хора, пишете и споделяйте впечатленията си, те са важни! Не съжалявам, че го изгледах филма, беше прекрасно изживяване! В началото се зачудих как е приел ролята Jung Kyung Ho, защото си мислех, че всеки би бледнеел до Lee Jun Ki, но се оказа и той един красавец и талантлив при това. Харесах и двамата герои, и двете изпълнения, в различните моменти симапията ми клонеше ту към единия, ту към другия. Сега ги виждам като равностойни, силни изпълнения на страхотни актьори и не мога да кажа кой е бил по-добър. Добра беше и Nam Sang Mi, жал ми беше за нейната героиня - на колко парчета се разкъсваше, милата, то страдание и чудо! Мао - браво на актьора, въпреки странната коса! Не харесахте големия шеф на разузнаването? Е, че какъв трябва да е човек на този пост, за да запази страната си? Може би защото харесвам този актьор... Силен филм и силна игра, удоволствие е да го гледаш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се как съм го пропуснала.Изгледах го ,като зомбирана.Всичко е написано, няма да повтарям.Краят ми хареса определено и понеже съм оптимистка и романтичка под прикритие...можеше да е всеки един град, но не току така  е точно Париж !!! biggrin.gif Благодарности за превода!
Ето как е сниман сериала- зад кулисите
с руски субтитри тук

с англ. субт. тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Силно препоръчвам,в моя топ 3 е,много зарибяващо и пристрастяващо действа сериалчето.

Сега,гледайки Ирис 2 ,амнезията на главния сигурно е крадната от тук.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Силна, но кратка драмичка. За един ден я изчатках .. и после бях като хипнотизирана, но не съжалявам. Струваше си гледането.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги има "първи път". Ако ще да е 8 години след премиерата и особено, ако чак сега откриваш азиатските филми. Пък и това е най-сигурния начин да отделиш класиката от плявата. Очевидно този сериал е истинска класика. Пълен е с познати щампи и малко вероятни обрати, но щом става дума за изкуство, приемам всякакви условности и не съм придирчива към абсолютната достоверност. Сюжетът ме хвана някъде към 4-а серия, но не ми причини никакви душевни травми до края - остана ми привкус на приятна удовлетвореност. Защото не се питах как един герой, ако си изгуби паметта и сам себе си не познава, то най-близките му не могат да го разпознаят? Как един бандит успява да се издигне до върховете на мафията, брутално минава през планини от трупове, но дълбоко в себе си запазва прекрасната(!) си благородна същност... и т.н. О-о и историята с този часовник накрая!...

Развеселиха ме с евтиния ход, да изпратят двамата главни по едно и също време в Париж. И какво ще се случи там между тях? Нищо. Защото и двамата са положителни, честни и почтени, а и обичат онзи, третият. Но всички тези неща са нормални за жанра и ми харесват. А най-вече харесвам Джун Ги, защото е "докоснат от Бога"! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След толкова изгледано ''корейско'' пак ми хареса. Ако не бях гледала повечето им екшъни, щях да съм още по -  доволна. Просто няма как да не ти повлияе момента с пренасищането и клишетата, но тук разгеле беше за кратко. Ей, напоследък не ми върви с женските роли - тази жена им беше като майка егати...Една косица, едни обечки на баба ти...мани! Сега виждам голямото копиране на този сценарии в повечето нови екшъни. Но оригиналът е оригинал - наистина има динамика и е интересен, дори изненадващ на моменти. За Плъхчан, чаках Джун Ки да го смаже от бой, ама той все зает...Нищо братото му приключи сметката. Готин...готин сериал, особено ако някой не е гледал екшъните им - този е наистина е добър!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, най-после уцелих малко по-хардкор шпионско сериалче.

Бая ме изненадаха

с тия съживявания накрая обаче. Ще речеш, че не е баш корейско някак си така. Много хепиенд, много нещо.  :28558: 

 

Началните епизоди не ме грабнаха ама хич, но като цяло ми хареса. Нямаше лиготии, инфантилни изцепки и дразнещи глупости, нито излишно разтегляне на историята. Драмата нещо не ме докосна, което не е непременно минус - не обичам да се сополивя и да ми е тежко на душата. Сюжета и обратите, за човек изгледал доста подобен род филми, си бяха предвидими, но пък може дълбоко да впечатлят някой "по-невинен" зрител.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарение на последния коментар тази тема ми излезе на първа страница и реших да погледна сериала като видях, че в него участват Jung Kyung Ho и Nam Sang Mi. Уникален сериал, както и други са коментирали, няма и секунда, в която да имаш желание да превърташ и определено е класика в жанра. И Джун Ги ме впечатли адски много с това как изигра Кай и Со Хьон. 

Сцената, в която разбра, че си е загубил паметта и се опита да се самоубие, беше покъртителна.

 Много ми допадна и играта на актьорите в ролите на Мао, Жирафа и бащата на момчетата. Топ сериал, който си струва да се гледа! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jung Kyung Ho само заради него бих се напънала да го гледам ... ако е и като "липсваш ми " (много добра драмичка с happy накрая)  може дори да не съжалявам ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах този млад, млад Lee Joon Ki :wub:  и още един сериал, който ми напомня за дългогодишния труд на екипът и преводачите на форума, и също така, че имам да наваксвам с много, много неизгледани сериали..... 

Сериалът има обновена плейлиста за онлайн гледане, за да си го припомнят химнотизираните, зомбираните и пристрастените от по-горните коментари. :D 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...