Jump to content

Tree Of Heaven (2006)


Recommended Posts

Бяха ми казали, че в ''Tree Of Heaven'' става дума за една много тъжна и красива любовна история и това наистина е така.Обаче останах разочарована от реализацията на тази драма или по - точно очакванията ми се разминаха с видяното.Тук направо се уляха с тези сълзи, като се започне от 1 серия, та до края - рев, рев, рев.

Ако в началото се трогвах от болката и самотата на главната двойка, то след 5 серия дотолкова бях свикнала да гледам влажните им насълзени очи, че това въобще не ме трогваше вече.

Не разбирам защо любовта между доведен брат и заварена сестра да е грешна и невъзможна, предполагам за корейците това е проява на аморално поведение.

Също така не мисля, че комичните моменти с бодигардовете на Yoon Suh бяха уместни тук, егати пародията.

 

Lee Wan го харесвам още от ''Swallow the sun'', тук също добре се справи с ролята си.С Park Shin Hye наистина бяха хубава двойка.

Песента към OST - а на сериала, на Jung Woo - ''Dan Nyum'' е невероятна, прекрасна, нежна и въздействаща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ ..... страшно силен сериал! Току що го изгледах и нз на кой свят съм ! Такъв сериал не бях гледала близо 1година ако не и повече ... беше хубав, смислен, трогателен НЕЗАБРАВИМ..... Т.Т Нямам думи просто с които да го опиша ! Вие казвате "отлична актьорска игра/ история" за мен не само това беше отлично , а ВСИЧКО ! Никога няма да го забравя този сериал НИКОГА !! Т.Т

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами... и аз го изгледах или по-точно изплаках. Нарежда се в тройката със "The Snow Queen" и " I'm Sorry I Love You". Тези корейци нямат равни. Американските драми, до колкото ги има като игрални филми, трева да пасат. Само в корейска драма може да плачеш 10 серии. Между другото само по броя на сериите-10, отговаря на японските сериали иначе темата си е типично корейска. Мека и плачлива, но точно в това им е очарованието на тия корейци. А сълзите как им капят... точно като моите.Щом можем да заплачем все още сме хора в този див свят! Сериала е страхотен и въпреки това, ако искате да не плачете, трябва да го пропуснете!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубава драма. Изгледах я за 2 дни. Мога да я определя с две думи -красота и тъга.

Много красива любовна история, красиви актьори, красиви снежни пейзажи. И много тъга, мъка, обреченост, сълзи от началото до край.

За мен това си е типична 100% корейска драма и не е правилно да се намира в раздела на японските сериали.

Актьорите в главните роли са корейци, през по-голямата част от сериала се говори на корейски, самия сценарий и начин на заснемане са типични за корейските, а не за японските драми, дори релийза, който се разпространява е от излъчването му по корейска тв. В руския тракер и в азиаторентс е сложен в разделите с корейски сериали.

Моля модераторите тук да помислят дали да не преместят този сериал при корейските. Така биха го гледали много повече хора, които харесват корейски сериали. Аз лично нямаше и да разбера за него ако не ми беше препоръчан.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боже... нямам думи! Абсолютно безмълвна останах. Този сериал е адски покъртителен, изключително емоционален, тежък и дълбок. Пресъхнаха ми очите. Видях Пак Шин Хъе в една изцяло различна светлина и още повече ми се утвърди в очите като талантлива актриса - изигра ролята си невероятно! Напълно потресена съм, въобще не очаквах такъв край, нито пък толкова драматична развръзка, съсипах се! Прецаках се, не трябваше да гледам този сериал... И въпреки, че всеки път като се сетя се изнервям, дразня на проклетите режисъори, продуценти и всеки един, който има пръст в края на драмата, направо ме съсипаха тези хора! Въпреки всичко не съжалявам, че го гледах - това е един от онези сериали и филми, които задължително трябва да гледаш поне веднъж в живота си. Определено не трябва да го пропускате, аз лично съм трогната и съсипана... Страхотен е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента съм на трети епизод и съм очарована .Такава химия има между Юн Со и Хана,че са ми достатъчни само тях да гледам,останалите персонажи леко ме дразнят.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах до 6 епизод и повече не можах да понеса, що рев съм изревала на този филм сигурно повече от всички други които съм гледала събрани заедно. Изключително тежък за гледане сериал. Но ако след всички мнения които сте прочели все пак решите да го гледате запасете се със солидно количество кърпички и гледайте да е през зимата, защото през лятото ще се обезводните. :lol2::P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много красива,но тъжна драма! :cry:

Сценарият беше леко сбъркан,но заради Lee Wan и Park Shin hye го догледах до края.Много красива екранна двойка! :icon_sunny:  Сцените в снега бяха незабравими,чак ми се прииска сега да е зима и да пробвам да ходя боса по снега,за да видя дали ще стопля леденото си и празно сърце. :mellow:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...