Jump to content

Yoon Eun Hye (Юн Ън Хье)


parab

Recommended Posts

Тъкмо в момента гледам Coffee Prince и си мисля колко много правят грима и хубавата прическа. Сладурана си е тя! Много хубави снимките за High cut.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази сладурана ми липсва, иска ми се ще скоро да я видя пак на екрана, а до тогава може да погледаме снимки, тези са стари,но както винаги е прекрасна на всяка една, така че не пречи да и се полюбуваме

dbc01a8de2fbd1b2.jpg

56db2e841e2b6555.jpg

016f32122af4b08f.jpg

3029c781634a1cfb.jpg

4cf1bdc2cff6f13c.jpg

fdf0ca8500ec0d6c.jpg

4805afe456efd3f0.jpg

9026811f22937507.jpg

6618507a5d9460fd.jpg

42e5b786deff30ad.jpg

353bf0ecbaa94be2.jpg

418f6d870484ce4b.jpg

821c7cb326b5cebb.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна фотография!!! От къде е?

Тази жена наистина има много и съвсем различни образи. Все се сещам за образите, които направи в Coffe Prince и във Take Care of the Young Lady - толкова различни, толкова пълнокръвни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази сладурана първо я гледах в Coffee prince и първото ми мнение беше - ихаа, колко добре изглежда като момче, сигурно изглежда странно като момиче. И после реших да пусна в гугъл името й и изненада - в Женски дрехи изглеждаше страхотно :Р.

После гледах с нея Lie to me, в който имаше страхотен цвят коса, но пък откъм дрехи не я обличаха толкова ефектно, докато не дойде Goong - там не можех да й се нагледам, и невероятни дрехи, и тя изглеждаше невероятно и вече й бях фен. Интересното е, че когато пак гледах Кофи Принца, вече не я виждах като момиче с мъжки черти, а виждах момичето в нея :). Остава ми да гледам в take care of the young lady, но и това ще стане :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Три пъти ура

:) Любимката се завръща на малкия екран с мелодрамата "I Miss You", за която по-рано стана ясно, че главния ще е Ю Чон. Сега остава да стискаме палци да ни зарадват с хубав сюжет и добра игра :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и първи кадри от ‘I Miss You’ който е започнал да се снима и ще бъде излъчван другия месец, след края на ‘Arang and the Magistrate‘

 

park_yoochun_yoon_eun_hye_i_miss_you_promo_teaser_121015.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на момичето взе две награди. :D

 

YEHMBC2012SMALL_zpse4c96d88.gif

 

Yoon Eun Hye"Hallyu Star Award" 2012 MBC Drama Awards

 

Yoon Eun Hye"Best Female Popularity" 2012 MBC Drama Awards

http://www.youtube.com/watch?v=3qaL-p9OpLM&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Юн Ън Хье ми е абсолютния фаворит от корейските артистки.Тя е човек,който може да ме накара винаги да се усмихвам или да се разплача за секунди.Толкова чаровно и истинско момиче е тя за мен.Абсолютно във всички роли ми харесва и въпреки лигавите и сцени в някои роли никога не ми омръзва да я гледам.Невероятна и прекрасна.

Дано направи още много филми та да се наслаждавам с огромно удоволствие на удивителното и лице.Мога да си я хваля до безкрайност.В последния филм"Липсваш ми"-беше толкова нежна.

Браво на всякъде си я харесах. :es::yes:

И като ученичка и принцеса,и като момче,и като лигава и капризна богаташка,и като неуспяла дизайнерка отглеждаща лозя,и като успяла дизайнерка с много трудно минало,на всякъде е перфектна и всяка роля си и отиваше.

Благодаря на всички за прекрасните снимки. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една от любимите ми актриси  :panda-145: Не само ,че играе добре,но и изглежда фантастично ! Единственото ,на което много се дразня е ,че не участва в много драми :( ... та тя е толкова талантлива,защоо няма още поне 10-15 сериала или филма :(  :wacko: 

 

 

 

 

 

12803932772010072917505.jpg

 

 

 

 

 

 

 

12803932772010072917504.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се присъединявам към "фен"-клуба. Страхотна е. В повечето сериали е страшна сладурана и дори само заради нея си струва да гледате. От сериалите й мога да препоръчам "Кафе Принц" и "Моята прекрасна лейди". И двата са наистина невроятни! Първият ви печели с атмосфера, а вторият - с изключително добре навързан сюжет и прекрасно излъчване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми се иска да я видя в Running men, а не в сериал...... Все ме гложди историята с Kookie. Иначе обичам да си преглеждам някои любими моменти от Принца - страхотен сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда ще има нов филм с нея. "After Lovе". Романична драма... Ще го гледам като излезе със сигурност. :) Страшно е сладка. Направо ми сбира погледа. Жалко, че не е снимала повече продукции... Изгледах й почти всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...