Jump to content

Woman Who Still Wants to Marry (2010)


Recommended Posts

Излишно е да споделям, че и аз започнах сериала заради Ким Бум...Това момче има такъв невероятен чар! Макар и доста млад, успява да ти завърти главата...и подкоси краката :rolleyes:

 

Сериала е чудесен! Историята е интересна, дори неочаквана за корейци.

Мадамите бяха доста сладки и изпадаха в невероятни комични ситуации. Играта на актьорите ми хареса, а и оста ми се върза чудно...

 

 

Гледайте го, ще ви хареса! B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен сериал!

Прекрасен!

 

Толкова ме е яд, че само с 16 епизода!

Можеха да го направят най-малко 20, като развият още повече взаимоотношенията

снаха-зълва. :896767:

Толкова невероятно истински, че думи нямам. Да не говорим, че ми се искаше да има някоя чисто "женска" война за "територия", ама със зъби и нокти.

Дали всички зълви в Корея са такива? :blink: Ако е така, напълно разбирам как от наивните и глупавички момиченца се пръкват особено злите аджуми. :896767:

Да не говорим, че и аджума-та в този сериал си показа" рогцата". Така и не разбрах как може нещо, което се случва на нея... да предизвиква толкова негативни емоции към снаха й.

 

 

Сериалът ми бегло ми напомни за "Sex and the city". Някак си бе зрял посвоему, с реални проблеми, без обичайните лигавения и шарении.

И най-изненадващото от всичко е елегантният начин, по който се избягваха всякакви сълзи и сополи, които в "нормалните" драми продължават най-малко 5 епизода. :yes:

Доволна съм от играта на всички. Ким Бом не поднесе някаква особена изненада, ама и персонажът му не бе кой знае колко сложен.

 

Сериалът е задължителен за гледане. Гарантирам много смях и никаква необходимост от носни кърпи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятен сериал. Характерите на героините бяха съвсем различни, но интересни. Най- много ми допадна мацката, която бе разведена, защото беше уверена, силна и в никакъв случай отчаяна като другите две. От този сериал си направих извод, че в Южна Корея не им е лесно на неомъжените жени над 30, защото не се гледа с добро око на тях. Това не ми харесва, но няма как да ида в Корея и да кажа на всички корейци:' ''Абе много сте задръстени!". :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Допадна ми, обаче все го спирах, за да гледам някой друг сериал, та как успях най-накрая да го изгледам, направо незнам

Най-интересни ми бяха Санг Во и Санг Ми-бившият на главната героиня и майката на главният герой. Тяхната история и въобще ситуацията около тях двамата и главните герои беше доста объркана, но накрая успяха да преодолеят предразсъдъците за връзка между по-голяма жена с по-млад мъж.Интересното бе, че и двете двойки бяха в едно и също положение, но Санг Во и Санг Ми ми харесаха повече и като двойка и като история.Много красива любов се получи при тях.Колкото до Шин Юнг и Мин Дже и при тях си имаше романтика, а и нейният образ доста ми хареса.Много жизнена жена,засмяна.То всъщност тя и нейните приятелки бяха много забавни, в какви ли не ситуации попаднаха покрай работата си или покрай мъжете си.Но останаха верни на себе си и това което искат.
Едната -умираща да се омъжи.
Другата, не чак толкова, но все пак искаща вече да срещне голямата любов.
Третата вече преминала през изпитанието на брака и не вярваща в него, просто си живееше по собствените правила.
Трите бяха различни, но имаше готина синбиоза между тях.
Преводачката и доктора направо бяха един за друг. И двамата откачалки, тя ме уби още в началото, като си беше избрала дата за сватба, пък още жених нямаше.Иначе при тях, то не бяха случки, физиономии. Първата им целувка и сега ме разсмива.Както и когато приятелките и се преструваха на негови бивши гаджета, за да я одобри баща му .Но дори и те си имаха своята сериозна част, осъзнавайки, че семейният живот не винаги е такъв какъвто си го представяш, затова трябва да се постараеш да го направиш по-добър.
Бу Ги беше много яка, стъпила здраво на краката си жена. Малко жени биха признали пред съпругата на някой, че са любовници на мъжа й то не за да я нарани, а за да и помогне да осъзнае що за боклук е той. Когато шефа на Шин Юнг се влюби в нея ми се искаше да стане закачка между тях, че тя щеше да го оправи и да му върне заради лошотиитe, които правеше.Ама и той беше доста смешен как си глътваше граматиката, като я види.


Пълен с изцяло романтични истории, никакви драми, доста смях ,готин край, ето това ни поднася сериалът.Гледа се с голямо удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен сериалът ми хареса много. Мислих да пиша по-дълъг коментар, но всичко е казано в по-горните постове. Много реален и забавен, с много послания, които оставя след себе си. Гледайте и се забавлявайте! :es: Лична оценка 9/10.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен беше този сериал! Одначало го почнах само заради сладура Kim Bum......но след това се сасипах от смях с 3те сладурани. Хахахаххаха що алкохол изпиха мацките не е истина :beer: :beer: :lol2: :lol2: :es: :es: :es::inlove::inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласна с коментарите по-горе..и на мен много ми хареса и историята и актьорите.

Буми за пореден път показа колко добър актьор е ... а с бяла или по-скоро сива коса толкова му ходи :)

Обаче за мен доктора и Да Джонг обираха всички точки ...толкова съм се смяла с тях,че няма накъде :lol:

Бу Ги си остана същата... стара мома,която никога няма да се ожени .. и подкрепям решението и...един път се е избавила от мъките,втори път няма да го повтори :д

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много искам да го гледам, но линка който е даден за теглене не ми се отваря, мога ли да си го изтегля от другаде ?

 

Не знам кой линк не работи но аз от тук го свалям > ЦЪК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой който е гледал сериала да помага ако може :) Търся един инструментал или песен не знам, но го пускат най-вече когато майката на Мин Че е замесена :) Ще го чуете в края на 14-ти епизод... китара с пияно, невероятно е, за съжаление не открих нищо във Youtube :( Ако някой има идея кое е или поне го открие във тубата ще съм много благодарен.

 

А иначе за сериала има ли нужда да коментирам... ГЛЕДАЙ НАРОДЕ! Невероятен, божествен, имаше си от всичко, смях , драма (но не чак задушаваща) , любов, обрати, изненади. Този сериал е истинска наслада за всички сетива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето,че отново си намерих страхотно сериалче. Вече четири епизода не спирам да се забавлявам с трите шматарочки. Засега поне няма дразнещи елементи и моменти,напротив ,всичко до момента ми харесва. Страшен,страшен laugh.gif

 

sssagj.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав е филма! Кара те да се замислиш за много неща и как би постъпил ти в подобна ситуация. Отстрани обикновено много ги знаем нещата и да даваме съвети нямаме грешка, но когато сме засегнати ние, тогава... Ким Бум е прекрасен тук с посребрената коса - излъчва меланхолия, замечтаност и почти нереална красота и в съчетание с артистичната отнесеност - ха, какво значение има как си изигра ролята, то стига само да го гледаш. :D Харесаха ми и другите персонажи, много готина беше приятелката режисьорка /ресисьорка ли беше или... / нахакана, оправна и прекалено еманципирана, истинска мъжеядка, но това не я направи щастлива. Колегата й, дето я харесваше беше много сладък, ама там нещата много недовършени ми останаха, пфу. Доктора... възможно ли е човек с такава професия да е такава шматка? То двамата шматки си се намериха, де. Майката и бившето гадже бяха много хубава двойка, много истински, беше удоволствие да гледаш развитието на отношенията им. Филмът си струва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега съм до средата,но наистина са големи шматки 3-те,чак да се кефиш да имаш такива приятелки :)

Преди време бях го почнала и след 1 епизод го спрях,нещо не ме грабна,сега се радвам,че прочетох коменарите ви: пак го започнах и мисля да го довърша.

Тези,които не са го гледали,да не се колебаят,наистина си струва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее,привърших го и аз сериала :)

Доволен съм и то много. Началото беше ударно. Започна много весело ,комично ,но леко по леко нещата започнаха да придобиват повече сериозност. Но се радвам,че не се стигна до някакви големи драми. Е в интерес на истината ми се искаше всичко да си продължи както в началните епизоди,смях и пак смях. Но разбира се нямаше как да стане.в живота не всичко е само забава.

Лично на мен по щеше да ми хареса ако не бяха вкарвали образа на майката. Повече щеше да ми хареса да се получат взаимоотношение между тримата мъже и нашите героини.

Доктора си беше голяма откачалка,макар че на моменти малко ме подразваше,но все пак ме позабавлява доста. Доста ми приличаше като характер на Алън от "Двама мъже и половина" .

Чун Да Чун ми беше много сладка. Умна,доказана жена с хубава професия, на която и липсваше единствено любовта. Е намери я ,но остана малко разочарована. Но когато човек има огромни очаквания към нещо и то вземе ,че се случи понякога ,даже почти винаги се оказва,че не е точно това ,което си е мислел. Но без да го преживееш ,няма как да го знаеш.

Бу Ки го знаеше много добре. Както се казва,питай патило,а не старило. Опарена от брака,тя си живееше един живот,в който сама си решаваше какво да прави,нямаше никой до нея с когото да се съобразява и общо взето си живееше живота както на нея и харесва. Какво по хубаво от това. С хубава професия,страхотен вкус към дрехите.Страхотен образ ,наистина. Много съм впечатлен от нея. Особено като натупа аджумите в паркинга. :lol:

Шин Юнг си беше страхотен образ също.

Радвам се че се получиха нещата между нея и Мин Че . Аз не мисля че беше толкова страшна разликата във възраста им. В крайна сметка 24 не е малко. Сега разбирам да беше 17 годишен,все още неосъзнат донякъде. Ама той си беше на 24,имаше си професия,живееше си сам. Тоест не виждам защо толкова се възмущаваше майка му от факта ,че ходи с 34 годишна жена. Тя била направила грешка. Ама тя е нямала и 20 години когато се е омъжила. И това че при нея е било грешка,не означава,че и при него ще е .

 

Малко постен финал,но сериала си заслужава и мисля че няма да сгрешите ако го изгледате.Особено първите епизоди :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отначало сериала много не ми хареса. Но след 5-6 серия действието по ме заитригува и го изгледах набързо та чак се залепих за екрана. Най- много ми хареса историята на пилота и майката на младежа, най- въздействаща ми беше. Бу Ги сладка , самоуверена , но нейният образ нямаше никакво развитие , което не ми хареса, само даваше съвети , а действието се въртеше около другите две. Все пак можеше и за нея да измислят нещо. Доктора направо ме разби какво да коментирам.

Сериалът засяга съвременни проблеми, наистина да се зачудиш ти как би реагирал какво би направил в подобни ситуации. Харесва ми , че ситуациите се разглеждат от няколко различни гледни точки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен! Забавен и завладяващ сериал! Заприлича ми на обратния вариант на Честта на джентълмена в началото, но се оказа доста по-заплетен и романтичен дори ;) Гледайте! 

 

 

Ако преводачите имат нужда от учебник по български, бих им го предоставила безплатно ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пръв път ми се случва още от първата серия да се ухиля широко и да ми е едно такова готино. Значи, още на 5-ти епизод съм, не знам какво ще се случи, не чета коментарите, за да ми е интересно, но такива образи няма, ама наистина няма. Удоволствие е да го гледаш, препоръки, горещи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен сериал,и аз мисля така както всички други които са го оценили по този начин.

Страхотни актьори,така мога да  нарека състава на това забавно творение.Много ми харесаха всички и без изключение.Щом всеки успя да ми въздейства и да гледам с голям интерес.Ким Бум си го харесах както винаги.Мисля че достатъчно добре си представи героя и изрази неговите чувства.Момичетата бяха невероятни.Толкова много харесвам такива приятелства.Всички супер земни и в същото време толкова индивидуални.И докторчето изкара телце това много ме на кефи . :es:

Гледайте филма си заслужава.

 

Много много благодарности за субките :thanks: :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубави момичета, особено при гадателя-шаман, където ги шиба там с шибучиците, и страхотни момчета. Изкефи ме играта на докторчето и неговата половинка,

бе всички си играха на макс...

и майката - танцьорка, и пилотчето, не ми беше и миг скучновато.

Отврат ми стана, как роднините на докторчето използваха жена му... Но от сериалите, които съм изгледала, това в Корея май е нещо нормално, тя оная другата, нахаканата мацка, нали и тя затуй  избяга, щото се почувства използвана и похабена за тия 10 години живот при свекървата,

има над какво да се замислят корейците, да преосмислят отношението  си към съвременните снахи.

 

Пък Ким-човата Бом- бон усмивка, мога да сравня само със сиянието на слънцето,
запълва целия екран и караше сърцето ми да препуска... и глупаво да се усмихвам. Бях забравила какъв е сладур :up:

 

Препоръчвам за  хората  с романтични души, и най-вече жени... :28558: :28558: :28558: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...