Jump to content

Woman Who Still Wants to Marry (2010)


Recommended Posts

Woman Who Still Wants to Marry

fullsizephoto106881.jpg

 

Линк към Wiki
Заглавие: 아직도 결혼하고 싶은 여자 / Ajikdo Gyeolhonhago Shipeun Yeoja / Woman Who Still Wants to Marry / Жена, която все още иска да се омъжи
Държава: Южна Корея
Директор: Kim Min Sik (김민식), Go Dong Sun
Сценатист: Kim In Young
Година: 2010
Епизоди: 18
Жанр: Романтика
Период на излъчване: 20 януари 2010 - 11 март 2010 г.
Телевизионен канал на излъчване: MBC
Дни на излъчване: Сряда и Четвъртък 21:55


Актьорски състав:
* Park Jin Hee като Lee Shin Young
* Uhm Ji Won като Jung Da Jung
* Wang Bit Na като Kim Boo Ki
* Kim Bum като Ha Min Jae
* Choi Chul Ho като Na Ban Suk
* Lee Pil Mo като Yoon Sang Woo
* Park Ji Young като Choi Sang Mi
* Kim Yong Hee като Ha Myung Suk
* Ahn Hye Kyung като Hye Jin
* Jun Se Hong (전세홍)

 

РезюмеToва е филм, в които се разказва за живота на три жени, които затварят една глава от живота си и влизат в следващата. Най-важната стъпка за всеки човек, а именно бракът и изборът на сърцето. Какво ще им прошепне то и дали ще бъде истинската любов на живота им, или съдбата ще им изиграе лоша шега, ще разберете, ако гледате филма (когато излезе):rofl: 

 

Сваляне с :subs:: ТУК и ТУК

Онлайн с :subs:: ТУК
С английски субтитри: ТУК
Сваляне с руски субтитри: ТУК

Руски субтитри: ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, изобщо не видях, че има тема за тази драма. :pig: ^_^

Прелест, истинска прелест е сериалът. Много сладък гъдел и пристъпи на замаяни трепети ми докарва историята. А и не само историята, целият замисъл и как досега се развива сюжета. Няма я изкуствената и нарочно създадената драма. Героите са толкова истински и с толкова нормални страхове, радости и надежди. Няма ги стандартните клишета с разни тайни, които се влачат през 10-тина епизода докато в последния момента разкъсват хиляди сърца, включително и тези на главните герои.

Поне с такова впечатление съм останала досега. При това само четейки транскриптите на javabeans. :green: Нямам нерви всеки път да дебна английски субтитри, ще изчакам да излезнат на повечко епизоди или направо всички наведнъж и тогава ще се тегли всичко HD на куп!

А освен това смятам, че Park Jin-hee и Kim Bum са просто очарователни като двойка!

 

 

3178bra.jpg

 

2yzekbm.jpg

 

fmnlx.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се чудих откъде ми е позната Park Jin Hee и най-накрая се сетих, че миналата година я бях гледала в Sweet Lie. Там героинята и ми беше много несимпатична, дори не изгледах филма докрай. Тук обаче има голяма промяна. 

 

От момичетата Да Чун е много приятна. Актрисата е прекрасна, има много нежно и приятно излъчване. А героинята е голям шемет. Дано да има добър завършек при нея.

 

Бу Ги също е страхотна с много интересен стил на обличане, невероятна професия и начин на живот. Много е независима и това ми харесва. Не се вманиачава като другите две, защото знае до каква драма може да доведе любовта и си живее живота, както смята за добре.

 

От момчетата най-симпатичен ми е Санг Во и много ми харесват със Санг Ми :kissx: Надявам се нещата да се получат при тях, защото жената е много изстрадала и заслужава добър мъж, а Санг Во е някак човечен.

 

Бан Сок също е интерен образ, макар на моменти да не го слуша главата :28558:

 

Мин Че засега не ми харесва, но това може би е заради Ким Бум. В БОФ сякаш играеше по-добре (в случаите, в които го даваха). Очаквах много повече от него, да видим как ще е по-нататък.

 

Сериала много ми харесва, защото е близък до живота и засяга теми, които са вълнували всеки в определен момент от живота му - любов, връзки, кариера, независимост, страхът от самотата и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го!!!

 

Сериала беше страхотен, много забавен, искрен, близък, човечен, на моменти тъжен и реален. Какъвто и да беше епизода, в края винаги оставяше особено чувство. Актьорите бяха невероятно добри, имам малки забележки към Бум, но и с него се свиква. Трите момичета бяха адски луди, какви ли простотии не направиха, докато преследваха мечтите си. Много, много съм доволна от сериала и се радвам, че имах възможността да го гледам! Веднага го нареждам до любимите си!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата я започнах и изглежда за сега интересна, като изключим че в началото Ким Бум се появява чак на 55 мин. някъде... Хехе, аз главно драмата я започнах заради него и коментари на приятелки, обаче изглежда че ще бъде много интересна.

След като я изгледам до края ще дам пълният си коментар за сериала :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много романтичен сериал!Надали става и така в живота, но все пак това е драма. laugh.gif 3те приятелки бяха големи кукувици. laugh.gif Само Бу Ги беше на земята. Когато отидоха при шамана направо щях да падна laugh.gif И като видях, че играе тромпетиста от Beethoven virus oще повече.Доктора беше и той много луд, какви бяха тези муцунки на задоволство, хахооо.Ким Бум макар, че играеше 24 годишно момче, като някакво дете ми се стори в сравнение с BBF. Страшно пронизващи очи има.Очарована съм от играта на Park Ji Young. Общо взето няма актьор, който да не ми хареса тук. Всичко си беше премерено и на място.Романтично-забавен сценарий, който ще се хареса на всички може би. smile.gifOST-a също е хубав, песента за "струната" ще си я припомням още дълго време. smile.gif Отделете му внимание, заслужава си laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше нещо ново за мен!Сериал за 30-годишните неомъжени или клонящи към това,или не?Момчето,което харесваш се оказва по-малък?Проблем е за кого?Всеки има нужда от любов,какво тук значи някаква възраст?Много реално ,понякога дори прекалено...Странно как сърцето и умът не стареят заедно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесен сериал! Отдавна не бях гледала нещо, което да ме остави с такава широка усмивка и едно такова особено, приятно чувство на края. Много истински, много земен. Животът такъв какъвто го виждаме всеки ден. Изключително симпатични образи, изиграни чудесно от актьорите. Гледайте го .... и ще останете приятно изненадани. Аз лично бех го гледала отново, а не са много сериалите, на които бих отредила тази чест :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето тук може да я гледате с бг субтитри Жена, която все още иска да се омъжи

включи се и в групата ако ти харесва Eastern Spirit

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този сериал премина в графа "изгледани". В него се акцентира на една различна история, опитваща се да пречупи човешките предразсъдъци. Попаднах на много реални ситуации, често случващи се около нас по един или друг начин. Любимка ми беше Бу Ги - изключително забавен и освободен персонаж. Ким Бум на места не беше особено убедителен. Хареса ми устойчивостта на героя спрямо майката. Приятен и лек сериал, изводът от който е: Любовта не признава граници и възраст.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една от най-интересните драми, които съм гледала.

Много се чудех дали да я гледам или не, но след като се реших не съжалявах. Затова тези, които се чудят дали да я гледат или не веднага да я започват! Има много романтика, смях и страхотен сюжет! ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво сериалче много съм се смяла :lol: Ким Бум беше малко дървен на моменти,но усмивката му също ме радваше много!Финала беше сладък с тази песничка! :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладурски сериал, имаше си от всичко в умерини дози :D . А финалът беше готин и щастлив , което много ме зарадва напоследък по-вечето сериали който гледах имаха тъжен край :( .

Когато изгедаш сериала, някой по-горе е написал съвсем точно те оставя с приятно настроение и усмивка на лицето.Това е напълно вярно всеки път като се сещам за сериала ( и си припомня моменти от него) и особено усмивката на Ким Бум няма начин да не се усмихна и да ми повдигне настроението :es:

Задължително за гледане :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубава драма :) заслужаваше си отделеното време

Много ми хареса момента когато,Ха Мин Дже сложо по целия коридор свещи,беше супер романтично и интересно беше,когато Да Джунг каза ,че ще роди сама,за да покаже на старите моми,че все още ги бива :D

,хареса ми и тове,че главните героини не бяха от най-срамежливите и ревливи жени,знаеха какво искат и как да го постигнат! А такъв образ като Бан Сок няма никъде другаде неговите физиономии просто бяха уникални!Филма заслужава да се гледа :yes: А Усмивката на Ким Бум.ами просто трябва да се види не може да се изрази :):inlove: В замунда го има до девети епизод с превод :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много добър сериал! Тегля си го то замундата с бг превод-в случая чакането по един ден за серия само удължава удоволствието. Тук дори един от лигльовците от БОФ не дразни толкова, но голямото браво е за трите героини (актриси)! Един от задължителните за гледане сериали,за да свалите кръвната захар след някои, подобни на БОФ или Ти си красива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ама много ми хареса :) Не помня от кога не бях гледала сериал, който да изгледам за една нощ. Таман да свърши една серия и веднага си пусках следващата, не се издържаше :lol:

Съвсем на кратко - 3те мацки бяха големи шматки, но и мъжете не им отстъпваха :lol: Обаче доктора и преводачката избиха рибата :282: Няма втори като тях :lol:

Ох, този Ким Бум с тази негова усмивка какво да го правя :lol: главно си изтеглих сериала заради него... много ме радваше :lol:

 

Много се смях, когато той домъкна онази печка за печени картофи от нищото. Само стоях и гледах и си виках WTF :lol: Друго нещо, което ми хареса беше историята със свещите :wub:

а момента, който ме остави без думи и си стоях :blink: беше като се появи със бяло-сива коса :lol: добре, че накрая пак си беше с черна

 

Края почти ми хареса... сякаш му липсваше нещо и аз не знам какво, но можеше и по - добре да го направят :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...