Jump to content

Recommended Posts

Уникален! Страшно забавен, летен, лек, приятен, очарователен и НАИСТИНА трябва да се изгледа целия.

До последния епизод не можах да откъсна поглед от него и напук на ангажиментите ми, му отделях по няколко часа.

Определено този сериал се превърна в един от любимите ми. Препоръчвам го горещо на всички, които искат да се почувстват щастливи и имат жепание да се посмеят. Хората са казали, че смехът лекува, е аз се почувствах изцелена и пълна със сили след него.

 

Нямаше нито един лош момент, нито един лош персонаж. Обожавам Ji Jin Hee и тук, както винаги беше страхотен. Чо Дже Хи беше наистина невероятен характер. Претърпя големи промени. Не е истина как със се смяла с него и странните му физиономии. С доктор Чанг бяха изключителни. Отдавна не бях се смяла така. Нямаше нищо претрупано и натоварващо между тях, самите те бяха много симпатични и позитивни. Бях малко скептично настроена към Uhm Jung Hwa, но съжалявам, че съм си го помислила. Много ми допадна.

Като персонаж ми допадна и Ю Джин. Kim So Eun беше страшно готина, модерна и с Yoo Ah In си подхождаха. В сравнение със Sungkyunkwan Scandal, тук беше като малко момченце. Хьон Гю беше голям образ. Хареса ми и Ги Ран. Актрисата Yang Jung Ah беше много симпатична.

Родителите, семействата, приятелите, магазинерите и изобщо всички в този сериал бяха симпатични. Именно странностите на всеки от тях, допринесе за това позитивно излъчване на сериала. Няма как да забравя уникалното кученце, което ми се приискваше да грабна всеки път от екрана. :rolleyes:

Ако мога да го опиша с една дума, това ще е позитивен!

 

Благодаря на всички, работили по превода. Заповядайте едно от любимите ми MV-та :wub:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително забавен и весел сериал, изгледах го на един дъх :lol:

Ji Jin Hee беше невероятен, голям смях падна с героя му, който

претърпя невероятно развитие и метаморфоза и в края на сериала вече не

беше чак толкова заклет ерген.И всички останали персонажи много ме забавляваха :D

Кученцето и то голям сладур

Слагам му най-високата си оценка и горещо го препоръчвам,наистина много е

готин! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста свежо сериалче и е добро ,но варианта със Abe Hrisohi лично повече ми харесва ... и благодаря за работата над субтитрите ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взех си малко отпуск да залегна над учебниците и направих грешката да "погледна" само първата серия.

И така резултата е: 16 часа пред компютъра и още не съм отворила тетрадка.

Не мисля да обяснявам повече дали ми хареса този сериал.

Главната (зле съм с имената) съм я гледала досега в два филма и винаги ми е допадала. Съответно и тук

се представя много добре. Главния (голямата шматка) ме изуми. Гледала съм го в друг сериал, където си

беше ОК, но тук е направо страхотен. Има и други познати лица - все попадения.

Сценарият беше забавен, скучни моменти - почти нямаше.

 

Не пропускайте да гледате малките клипчета след субтитрите. Имаше едно (мисля към 12 серия) с две бременни

в асансьор, което ме свали от стола. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да благодаря за прекрасните субтитри, удоволствие е да гледаш така. И сериалът ми хареса, особено първата половина, всеки път падах от стола, когато ергенът успяваше да изплюе особеното си мнение :lol: После малко свикнах или може би се дразнех на упоритостта му и недосетливостта му. Стана ми жал за мацката, защото не мисля, че ще й е лесен живота с такова чудо. Но за сериал историята беше забавно поднесена. Макар че вече за кой ли път срещам посланието, че мъжът е по-специално животно и трябва да го търпим в повечето му форми.

 

Много се смях, когато се беше втрещил как онзи диазйнер беше префасонирал къщата след него. И на въпроса му дали харесва подобренията, архитектът изтърси: "Ако аз взема ваш модел рокля и си ушия от нея престилка, ще ви хареса ли?" :lol: :lol: :lol:

Нещо такова беше...

 

Сангу ми стана любимец, страшен поглед вадеше - веднага се размеквах. На някой да му се намира излишно чихуахуа? :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На някой да му се намира излишно чихуахуа? :rolleyes:

Ако имаш излишни 1000 - 1200 лв за чихуахуа с родословно дърво или малко под 1 000 без родословие, ще имаш кученце. :)

 

Сега за сериала. Хареса ми, макар ергена да се държеше малко като мистър Бийн, особено в началото. Но след това така свикнах с ококореният му поглед, че само дебнех кога ще направи физиономията, запазената му марка с повдигане на едната вежда. :lol:

Някой спомена как ще го изтърпи мацката. Ами аз като видях как го въртеше накрая,

остана ли нещо което тя да искаше и той да не направи.

:yes::yes::yes: Браво, браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много много смешен сериал! :D Страшна роля направи Ji Jin Hee , уникален беше! :D Страхотно направен сериал с интересни персонажи, хич не ми доскуча и препоръчвам горещо! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесна игра на Ji Jin Hee, изгради чаровен образ на този чудат герой. Приятен , без излишна шумотевица и някои от многото кор. клишета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше доста забавни моменти, но като цяло сериалът ми бе муден. Едва го изгледах за две седмици, при все, че свободно време не ми липсваше. Хареса ми как обличат актрисите - елегантно и красиво. Актьорът, който игра ергена, ми е един от любимите, но според мен тази роля бе за някой по грозноват и обикновен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Без невероятните усилитята на бащата на докторката, да я види омъжена, този сериал не би бил така забавен :yes:

Само не можах да разбера що за баща би искал такъв зет като Дже Хи с всичките му странности, това си е направо наказание за докторката :(

От друга страна като се видя на какви образи попада на уредените срещи Дже Хи си е направо цвете :rolleyes:

 

 

 

Даа малко е муден, не се гледа на един дъх, но така те очароват персонажите, че все пак ти се иска да видиш какъв ще е края ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огромно благодаря за субтитрите, защото иначе нямаше да обърна внимание на сериалчето, а то просто е уникално. Комедия, но с доста сериозни проблеми от реалния живот, обаче така представени, че предизвикваха в мен само смях. Не знам, но през цялото време начинът на разказване на историята, ми напомняше на нещо, което съм гледала. Само дето не се сетих какво. :D

Споменавам го само, защото ме човърка и някой може да има по-добра памет от моята и да ме осветли. :rolleyes:

Харесаха ми всички герои, защото бяха невероятни - пъстра палитра от разнообразни характери, които въпреки различията си общуваха много добре. Макар историята да е с голяма доза наивност и предсказуемост, не беше досадно, а напротив. Почти реших, че ще ми развалят кефа с един лигав финал, но...и той ми хареса. Мисля, че всеки актьор си беше точно на мястото и си изиграха ролите прекрасно. А Сангу, ако ми падне в ръчичките, в затвор влизам, ама няма да го върна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато гледах филма една асоцияция,,ПРИВЪРЗАНОСТ=СТРАДАНИЕ'' постояно циркулираше в ума ми, Ji Jin Hee успява много точно да изгради образа на заклетият ерген и да пресъздаде основният им страх-страхът от близоста.Иначе филма е страхотно забавен,комедия отвсякъде,одавна не бях се смяла така,забавлявах се много.Всички персонажи бяха ного колоритни и забавни, а кученцето нямам думи да го опиша или не имам-искам и аз такова кученце.Искам да благодаря и за субтитрите ,без тях нямаше как да го гледам.Сериалчето е невероятно не спрях да се смея а финала беше в тон с максимата-',,ВСЕКИ ИМА НУЖДА ОТ ВРЕМЕ ЗА ДА БЪДЕ ОПИТОМЕН''

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой ми бе казал,че този сериал е толкова готин,нямаше да го оставя толкова време да прашасва на компа ми. За втори път успявам да накара майка ми да гледа заедно с мен и имаше осем часов маратон с много,много хихикане. Очарователен е сериала,сюжета ми допадна много.Играта на актьорите,всички бяха номер 1 . Всеки беше чешит и половина. Нее,не е истина колко много ми хареса :) Ще ми остане като един прекрасен спомен към,който навярно един ден ще се върна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го без никакви очаквания и останах приятно изненадана.

Свежа история, бих казала добър сценарии и чудесна актьорска игра.

Чо Дже Хи беше толкова обеден във всички свои странности, леко саркастичен и стрелящ направо пък каквото ще да става.

Женските персонажи също ми харесаха.

Получи ми се доста комична ситуация, когато към средата на края разбрах, че Хьон Гю всъщност е Ю А Ин ( ами и той с едни бузки в този филм и не можах да го позная, а паралелно го гледам в Краля на модата).

С една дума много ми хареса :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смях се от сърце с този филм. Обаче най-ценното в него ми се струва играта на Ji Jin Hee. Досега не съм го гледала другаде и не разбирам дали ролята просто му е легнала или си е много талантлив. Такова въплъщаване, такова сливане с героя... Да, и други го могат, но точно този тип персонаж да пресътвориш е много трудно, мисля. Егоистичен и параноичен, перфекционист и максималист, гениален професионалист и работохолик, краен във всичко, маниак - чистофайник и единак /ама не вълк/, но също така и честен и добър човек, несигурен, непохватен в общуването, затворен и самотен. Наблюдавах с голям интерес героя и недоумявях как може, ако ти самия не си такъв, да го изиграеш това същество. Сигурно ти трябва голям талант, както вероятно е в случая. То не бяха физиономии и чудо - кривене, мусене, присвиване на очите, сумтене и други екстри. Обаче всичките много ясно и "четливо" изразени - лицето му беше като емотиконка - каквото и да направи, веднага и точно го разбираш. Освен тази странна птица /главния/ и другите герои ми допаднаха - помощничката му, която не не озлоби от това, че не я забелязват и си остава добронамерена / много сполучливо му изимитира физиономиите в една серия/, младокът с хубавите зъби, гаджето му - сладурана, но все пак здравомислещо момиче, майсторът - нервак и ненадминат образ, дето все му налиташе на бой на главния, не че той не си го просеше, де... , родителите - е, много бяха бойни, то такова месене в личния живот не вярвам да има, сигурно в корейската действителност е по-нормално отношението родители-деца, че то на 40 годишните си деца да определяш какво да правят еее... не го вярвам. Главната - хубавица отвсякъде и като визия, и като излъчване, и като актьорска игра. Радвам се, че не я бяха загрозили с кофти прическа и дрешки, както правят с повечето главни женски персонажи. Ама то пък с такъв главен герой би било убийствено за филма. И разбира се вторият ми любимец - Сангу. Няма друго такова сладурче! Всеки път с различна дрешка, но най си го харесвах като беше с тениската, раничката и шапката. И с тая сладка муцунка! Чак ми се прииска и аз да си взема такова!

Страхотен филм, гледайте го!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един линк с бг субтитри http://www.zamunda.net/browse.php?search=The+Man+Who+Can%27t+Get+Married&cat=0&incldead=1&field=name title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:yes: Брилянтна комедия,изпипан сценарий и режисура!А Ji Jin Hee блестяща игра,до най малкия детайл и откъм професионално представяне на типажа като архитект направо си беше невероятно реалистичен.Целият каст беше на страхотно ниво.Да не пропусна Сангу :es: това кученце направо  е роден артист!Имаше култови реплики и успя да ме разсмее буквално до сълзи.Жалко ,че не разбрах кой е сценарист.Нямаше нищо излишно,направо е удивително,как са успели да уловят всеки един от типажите,и особено главния.На фона на този привидно лековат сюжет много деликатно са вмъкнали и доста сериозни акценти,наистина към момента корейците са the best! :thanks: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взех че го захванах и аз този сериал, ама вече съм на 4 епизод и на два пъти си подремвах :) много скучно и монотонно ми върви, няма динамика, интрига :( Главния бива хахо, ама чак толкова :slap:  Ще му дам шанс още с 2 епизода и ако не стане се разделяме по взаимно съгласие :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взех че го захванах и аз този сериал, ама вече съм на 4 епизод и на два пъти си подремвах :) много скучно и монотонно ми върви, няма динамика, интрига :( Главния бива хахо, ама чак толкова :slap:  Ще му дам шанс още с 2 епизода и ако не стане се разделяме по взаимно съгласие :)

хахахахахаха по взаимно съгласие , верно е няма кои знае какъв екшън ... и то май в последно време не ти върви със сериалите ... но не е кои знае колко лошо за запълване на времето .. ако хванеш идеята на сериала де .. аз сега съм на " принцесата прокурор" .. голям шматок е тази прокурорка де ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...