Jump to content

Recommended Posts

Един от най-слабите корейски сериали от тези, които съм гледал! Има толкова много недостатъци, че не си заслужава писането. Достоен съперник по плиткоумен сценарий и некадърна режисура на ....хайде да не ги назовавам, че пак ще ми дърпат ушите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Три пъти го почвах и така и не можах да довърша трети епизод - много лигавко се държат ученичките в началото, а кралските диалози ми бяха още по-скучни. Според мен трябва да се гледа от хора, които сега започват да гледат корейско, сигурно ще им е смешен. Аз въпреки че много харесвам двамата главни, вече отдавна не се вълнувам от ученически сериали...сигурно одъртявам :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Млад,прав,че и от специалната отвара пи" :lol: :lol: :lol: Елееее,толкова не се бях хилил много отдавна.. Горкото момче,искренно му съчувствам,до такава мацка и с тази отвара ))))) Та да кажа,адски много ме кефи сериала ,за сега съм до 15 епизод и съм очарован. Надминава очакванията ми с 3ккк процента :) Хайде като го до изгледам ще постна впечатленията си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен,страхотен,великолепен. Истинска наслада бе за мене да гледам този сериал. От началото до края си го гледах с огромен интерес. Двуомя се дали да напиша подробен коментар,но мисля,че ще се спра на много кратка версия,а и без това току що приключил сериала съм още доста емоционален.Когато го изгледате ще разберете ентусиазма ми. Две сладки плюшени мечета ,съответно принца и принцесата.Прекрасна двойка. И не само геройте им бяха страхотни. И Joo ji Hoon u Yoon Eun Hye са страхотни актьори,талантливи и страшно чаровни. Опредлено пак ще си го гледам този сериал някой ден. :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мхммм .. гледах го пролетната ваканция. Не мога да кажа, че е най-тъпия или че е нещо върховно, просто мнението ми е някъде по средата! :D Хем ми хареса, хем не. Че бе лигаво на моменти, така е... можеше да го съкратят малко. Интересно беше, че идеята бе оригинална. Честно да си кажа аз го започнах, заради главната актриса, но съм "леко" разочарована. Уж много я хвалят, уж това, уж онова.. ама не видях нещо по-различно от лигавите актриса, който само плачат. Подразни ме, но да .. не мога да отрека, че е хубава, но не мога и да призная, че е толкова добра като актриса. Като се замисля само принца ми хареса, въпреки че на места и той се правеше на интересен. Другият принц беше готин, ама с тез неговите амбиции, че и майка му .. направо бяха за убиване! Страшно лазене по нервите, ако ме питате! :D Аз тука бая го оплюх сериала, ама не е толкова лош. Не се плашете от коментара ми. За разлика от мен, на приятелката ми много й хареса. Аа сега да се разберем.. разни хора, разни идеали! ;) Така, че по-добре го гледайте без предразсъдъци, за да не се обременявате после! :P

 

От мен 5/10. Имаше си своите моменти и мога да кажа, че донякъде ми хареса. Ау, щях да си забравя най-дразнещия образ - онази балерина! Голяма лепка бе... :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди година и нещо бях го почнала,защото имаше само хубави коментари за него...накрая стигнах до 13 еп. и го зарязах...наскоро реших да си го до изгледам с убеждението,че след това може да ми хареса....ама даже към края още повече го протакаха... :/ ..абе като цяло историята не беше чак толкова зле,ама не ме грабна... може би защото края вече се знаеше какъв ще бъде....е там поне имаше изненада за която не подозирах -

бебето

,но можеха поне още малко да доразвият историята...и края щеше да е по-завършен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ох преди малко изгледах спешъла и всички казват колко биха се радвали да има 2 сезон.. някой с повече информация може ли да се намери ?

за мен този сериал ще остане завинаги в топ 3 .. през цялото време ми беше много интересен, забавен и в същото време тъжен .. доста си поплаках, прекрасно бяха пресъздали всичко .. а и тези целувки .. (туп-туп)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериалчето изгледах го преди няколко месеца.Тъйкато вече съм изгледала почти всичко корейско,тези дни реших да изгледам нещо по-романтично от типа приказка ,затова реших да го изгледам още веднъж.Все едно запърви път го гледах,много ободряваща и красива приказка. :es:

Благодаря за превода! :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми, но не толкова колкото очаквах. Приятелката която ме зариби по к сериалите много го прехвали. Нещото което не ми допадна, бяха постоянните сплетни от толкова много герои, повечето от които истории ми бяха скучни. Лично за мен по-приятни са моментите и сериалите които са малко по-спокойни, с повече любов и с по-малко интриги. Тук имаше герои които не ми допаднаха и когато имаше част с някакъв диалог между тях я превъртвах винаги. Липсваха ми романтичните моменти между главните герои, тези които бяха в сериала не казвам, че са лоши, но просто ми се искаше да видя повече. Не съжалявам, че изгледах сериала, доволна съм въпреки всичко. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да гледам сериала заради главната актриса и останах много разочарована. Не ми хареса ... много тегав, тромав, розводнен. Целият можеше да се побере в 10 серии. А не е като да нямаха възможности за изява - сценаристите, актьорите. Този тип история би предизвикала раждането на много оригинални идеи, които другите сериали не биха могли да повторят и да искаха. Но уви! Много пищен, с (личи си) голям бюджет, но са прахосали, без да се възползват максимално от него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен много ми харесва поетиката в кадрите.. съчетанието на цветове, музика, интериор, природни картини. :rolleyes: Красиво е заснет. Иначе самата история смигва на моменти на скандалите, които се случваха преди години в Британското кралско семейство, поне аз така правя асоциации. Харесва ми и как ме кара да се чувствам, докато гледам епизодите- връща ме в моите ученически години. Категоризирам го като филм, който оставя мисълта свободно да се рее и сетивата да се наслаждават, без да те затормозява или натоварва. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах отдавна това сериалче и за мен си остава един от най-хубавите които съм гледала.Толкова невинно и сладко развитие на любовта между тях,особено от страна на принца.Тук видях и най хубавата целувка от всички сериали които съм гледала.Направо разтърсваща.Много ми хареса това,че показаха как стоят нещата и от кралската страна,колко всъщност е тежка кралската корона и колко отговорности носи.Много красиви всички артисти и страхотен колорит.Бих го гледала с удоволствие отново и го препоръчвам на романтиците.Огромно :thanks: и на преводачите. :D

Може ли някой да ми препоръча нещо интересно да изгледам с принца,дори и да не е сериал.Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що и аз свърших този сладък и интересен сериал! :P Изключително много ми хареса.. Просто от самото начало ме плени и не съм ставала от лаптопа 2 дена, за да мога да го изгледам.. Всички много добре се справиха с ролите си. ;) Принца и принцесата - според мен се справиха повече от блестящо, и си имаше химия между тях. И, о Боже, много ми допаднаха целувките им, много сладки.. :es::inlove: Другия принц - нещо не успя да ме впечатли, нито като визия, нито като характер. Да, беше като мъж мечта, мил и нежен с любимата си, но просто не му е писано да бъде с нея. А бабата, няма такъв готин образ. :yes: Уникална, искам и аз една такава! :) Другите също много добре се справиха! :)) Края беше ок, ама все си го представях по по-друг начин.. Ама какво да се прави..

Препоръчвам го на всеки, защото за мен е един от най-хубавите, които съм гледала.. Смяла съм се с глас особено на

"първата брачна нощ", когато играеха и викаше, че я боли, а девойките пред стаята слушаха.. Малко кофти обяснение, но тези, които са го гледали ще разберат

.. :282: Просто сериала ме остави с усмивка на лице! :28558:

А искам да попитам дали някой знае от къде да си изтегля спешъла?? Много ще съм ви благодарна! :)) :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

"първата брачна нощ", когато играеха и викаше, че я боли, а девойките пред стаята слушаха.. Малко кофти обяснение, но тези, които са го гледали ще разберат

..

Оооооооооооооо,това беше най-незабравимата

брачна нощ. :rofl:

 

А на сутринта когато се събудиха ,

принца беше прегърнал принцесата,как се оправдаваше. :28558:

 

Наистина има култови моменти в тази драма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ето и една мнооооого гореща целувка :kiss2::wub: .

Да не получите сърцетуп?!

...

Не сърцетуп, ами направо спиране на сърцето!! За мен лично това е една от най-добрите целувки.. Просто, докато я гледах и съм хванала чаршафа, стискам го и се усмихвам.. Искам и аз една такава целувка от принца!! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върви и на Yoon Eun Hye откъм целувки с красиви мъже - тук с Joo Ji Hoon ,

в Lie to Me каква целувка само с неотразимия Kang Ji Hwan , а в Coffee Prince-

с големия сладур Gong Yoo :tongue::wub::kissx:. Как да не и завижда човек ;) !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...