LysAleksandrov 5 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 The Last Witness / Heugsuseon / Black Narcissus (2001) Държава: Южна Корея Година: 2001 Жанр: трилър Времетраене: 01:44:20 Режисьор: Bae Chang Ho IMDB В ролите: Lee Jung Jae Ahn Sung Ki Jeong Jun Ho Резюме: Детектив О разследва мистериозно убийство на бивш военен на име Янг. Открива таен дневник и след като го прочита, установява, че следите водят към тайна военна групировка "Черният нарцис". Един от нейните лидери е Хуанг Сок, политически затворник, който след години в затвора е освободен и това го прави основен заподозрян. Лично Мнение: Много класен и стойностен политически трилър. Не е шедьовър, но с този актьорски състав гледането си заслужава. Ahn Sung Ki, ако беше американец, щеше да има 15 Оскара. Голям артист. БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ СВАЛИ ВИДЕО 1 Quote Link to post Share on other sites
tuci8710 35 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Филмът ми е по вкуса и сигурно ще го изгледам. Благодаря за темата Quote Link to post Share on other sites
LysAleksandrov 5 Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Мерси за допълненията.Субтитрите доколкото имам спомени бяха доста добрии аз се чудех че този филм го няма никъде. Quote Link to post Share on other sites
Oldboy 15 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Филмът много ми допадна, а Lee Jung-jae прави доста силна роля тук. Харесвам го много като актьор. Благодарение на него се научих как се пали цигара във ветровити дни. Който е гледал Il Mare, знае. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts