Bo_123 Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Ето и продължението от вчера 120328 Българските фенове са много настойчивиㅎㅎㅎ Никога не съм бил в България... ккк ... Но искам да я посетя като турист. Превод: BGFamily 불가리아 팬분들 맨숀 적극적이시라능 ㅎㅎ 불가리아는 한번도 가보질못했는데 ㅋ 여행으로라도 꼭방문하게써 ~^^ Bulgarian fans are mentioning aggressively ㅎㅎㅎ I've never been to Bulgaria.. k.. I will visit there even for a trip. (trans by Elly) 120328 ㅎㅎ Какво световно турне? ㅋㅋ Само пътешествие по света ~ㅎㅎМожете да го наречете турне, ако съм на нивото на Мадона или Майкъл Джексън. ㅎㅎ Искам да се видя с вас и затова си мечтая за околосветско пътуванеㅎㅎ Превод: BGFamily ㅎㅎ 월드투어는 무슨 ㅋㅋ 음 월드 트립~ㅎㅎ 마돈나나 마이클잭슨 정도는되어야 비로소 월드투어라고 붙이지요 ㅎㅎ 난 여러분들 직접 만나고싶은 마음때문에 월드 트립~ 이 꿈이랍니다. ㅎㅎ ㅎㅎWhat world your? ㅋㅋonly world trip~ㅎㅎu can call it a world tour when u level with Madonna or Michael JacksonㅎㅎI wana meet u so I am dreaming a world trip ㅎㅎ (trans by Elly) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Новината е повече от страхотна и аз като част от хората, които харесват този актьор, не мога да не се радвам и надявам това наистина да се осъществи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voileta Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Aз съм от по-новите фенчета, но смело се хвърлям в боя. В момента се опитвам да наваксам с темичката и поглъщам всичко като невидяла. Благодаря, че попълнихте празните полета в историята, които не ми даваха мира. Във всичко което прочетох имаше една топлина, която просто струеше на талази. Вчера гледах клипче от темата тук, където четеше писмо написано до феновете му. Не го разбрах много, защото английският не ми е силна страна, но емоцията която лъхаше от него към публиката и обратно беше неземна. Българските фенове са много настойчивиㅎㅎㅎ Никога не съм бил в България... ккк ... Но искам да я посетя като турист. Превод: BGFamily О, да, ху-ху Само като се сетя за фенщина и стотици крещящи гърли и ми настръхва гърба. Има голяма разлика между това да харесваш някого и да му се възхищаваш, да го цениш като човек и да го приемаш като парче месо, в чиито медиен лик, често изкривен, си се пристрастил до нездравословно ниво. А като гледам съобщенията му, не спирам да се усмихвам като, че ли тази сутрин съм объркала витамините с нещо друго. Емоция на макс, с това мога да свържа Lee Jun Ki ^^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twins_sisters Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Това са страхонти новини! Фенки сме му още от първата драма, която гледахме с него! Дано да дойде! Стискаме палци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magixq Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Eдна малка закачка от мен с последния му имидж на JoonpirE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozen flower Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Ч.Р. Д на този талантлив младеж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tara Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pu2mPVcFH1Y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magikamegi Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Това момче е невероятно.Направо ми спира дъха всеки път щом го гледам.Много приятен за гледане.Аз на тия години се чувствам като ученичка.Просто ми се приизка да споделя мнението си с вас защото около мен никой не ме разбира относно корейското кино и съответно артисти певци и т.н.а така искам да разговарям с някого на тази тема.Благодаря на всички че има с кого да си споделям. :) Ох добре че има по запалени от мен ,че ми липсва толкова много информация за всички страхотни корейски артисти.Добре че ви открих хора.Благодаря на всички за информацията. :) Той си е за обичане.. Поздрав към новите фенки.. в черно-бяло.. ... И аз като нов фен на Джун Ги Ви благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Наближава времето на завръщането на Джун Ги на тв екраните и новия му сериал “Arang and the Magistrate”. Кастът се е събрал за първо четене на 12 май. Както знаем, тв драмата стартира през юли. Двамата главни са интересна находка за мен, имайки предвид и нишката на историята. Малко преди това, талантливото Джун се е завърнало от почивката в Канада, доволно заснета за новия брой на Allure Korea. Първите официални снимки са..чудни, но целият брой на списанието обръща изключително внимание към актьора, с истински "pictorial". За още снимки тук . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Това момче е невероятно.Направо ми спира дъха всеки път щом го гледам.Много приятен за гледане.Аз на тия години се чувствам като ученичка.Просто ми се приизка да споделя мнението си с вас защото около мен никой не ме разбира относно корейското кино и съответно артисти певци и т.н.а така искам да разговарям с някого на тази тема.Благодаря на всички че има с кого да си споделям. :) Ох добре че има по запалени от мен ,че ми липсва толкова много информация за всички страхотни корейски артисти.Добре че ви открих хора.Благодаря на всички за информацията. :) И аз като нов фен на Джун Ги Ви благодаря Добре дошла, magikamegi!! То ние всичките сме на този хал. Но поне се успокоих, като видях в Корея другите фенки на Джун и на Ко Су. Значи не сме само ние лудите по света Надявам се, че знаеш за форума на И Джун Ги http://www.leejoongi.eu/forum/!! Благодаря и на Блеки за споделената информация и фотоски, че ние я позабравихме тази тема! Вече тръпнем в очакване на новия сериал. Едно ново интервю, в което Джун говори за старите си роли и за новия проект. И пак за феновете мисли, естествено! Още едно видео от срещата в Шанхай с изпълненията на новите песни Да постна и малко от моите любими снимки от последните му (благодарение на феновете, които са ги постнали). Всъщност първата е от страницата в туитър на ALLURE!! Разхубавил се е, а с по-големичката коса си е старият И Джун Ги и още повече!! Вече виждам мъжа, а не младежа, какъвто ми се видя на живо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Като го гледам в Allure наистина е възмажал много и разликата е огромна от времето когато съм го гледала в "The time between dog and wolf". Mоже ли да споделите повече за новата му роля! Успех на И Джун Ги! И го чакаме в България! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Изглежда много добре. Променен и с по-изразителни черти. Още малко остава до новата драма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Малко снимки от "Аранг и магистрата" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magikamegi Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 В момента във фейса непрекъснато публикуват нови снимки от новия филм и така съм се зарибила,че чакам с нетърпение да го гледам.Пожелавам успех на преводачите,че за къде сме без тях Farfallina благодаря за топлото посрещане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Всички го бленуваме вече този 15-ти август, но да препоръчам на феновете на Джун да гледат непременно епизодите на JG Style по Mnet - има ги качени от момичетата с английски субтитри . Да споделя и тук, че ми беше особено емоционално като гледах първите два епизода, защото имаше кадри от посрещането при уволнението и кадри от фен-срещата пак на 16-ти февруари. Този Джун е наистина много мил - да мисли през цялото време за феновете, които студеват / а то си беше наистина така/ и да отиде в университетската зала да се готви за срещата директно с военната униформа.. Благодарности и от мен за снимките и новините, които се постват всеки ден във фейсбук и във форума!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katshi Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Едно готино видео да видите как са протекли снимките за постерите на новата му драма: Arang and the Magistrate Ах, и този красавец доста ми липсваше. Сега очаквам с нетърпение да го видя още по-възмъжал и пръскащ чаровност в този сериал. Ех, все така прекрасен... ...и май още повече радващ се на живота.. хД Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Любимите ми снимки от пресконференцията днес : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Lee Jun Ki / BG Family Dear friends! For those of you who still don’t know about “the A&M Project” of the girls from JGFamily, we’re giving you the details: This is very simple, but brilliant idea – as many LJG’s fans as it’s possible to put the A&M logo as avatars, cover photos, backgrounds in their twitter, weibo, cyworld, facebook and etc. on 15th of August. The idea is to show our support as a united family! Please, join the idea! The beginning is at 12 pm (Korean time) which is 2 hours from now! You can download all the photos from the link below! Скъпи приятели! За онези, които още не знаят за проекта „A&M” на момичетата от JGFamily, ви даваме детайлите: Това е една много проста, но брилянта идея – колкото се може повече фенове на Джун Ги да сложат като аватари, банери, фон логото на Аранг и магистратът в twitter, weibo, cyworld, facebook и др. на 15-ти август. Идеята е всички да покажем нашата подкрепа като едно единно семейство! Моля, включете се към проекта! Началото е 12 ч. Вечерта (корейско време), което е след 2 часа! Можете да свалите необходимите ви снимки от линка по долу! My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 И Джун Ги за чувствата си по повод края на "Arang and the Magistrate" Джун Ги неотдавна е изразил чувствата си по повод края на първата драма след излизането му от казармата. На 18 Октомври Джун Ги сподели в Twitter: «Шестмесечното пътешествие приключва. Снимачния състав с който прекарах повечето време като мое семейство - колеги - актьори, режисьори всички ще ми липсват! Ще чувствам самота вътре в себе си». Той също така изрази благодарност на феновете си и написа: «Аз искрено благодаря на зрителите и моите фенове,които останаха с нас до самия край, доказвайки своята любов и преданост. Аз бързо ще се възстановя и ще се завърна с нови проекти!» източник: ©allkpop.com / MyDaily via Nate И кадри на актьорите и снимачния екип от вечерта посветена на края на драмата: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Нека издухаме прахта от темата с 4-я мини албум на Джун - "CBC" издаден днес. СВАЛЯНЕ Албума включва следните парчета: Lost Frame Tonight Case By Case Closer The Answer (intro) “Lost Frame” е заглавната песен. По албума Джун Ги е работил заедно с Lee Shin Ho (от Seo Taiji) и Lee Sang Yeol (от Mad Soul Child) Лично на мен като звучене ми допада страшно много. Браво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts