magixq Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Благодаря ви момичета и специално на teri за винаги бързата информация Много се радвам за блога Успех на Джун Ги!!! Страхотно е, че ще можем да го видим отново Един поздрав от мен с пожелание за хубав ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
legalize_It Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 От военния Dream Concert http://www.allkpop.com/2010/06/corporal-jo-in-sung-meets-private-lee-junki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 legalize_It , благодаря за информацията! Благодаря и на вас, момичета и специално на teri, пак бързата информация и превода! Много отслабнал, но щастлив, то няма начин.. толкова фенска любов.. А тук с още двама наши познайници. Единият ми е любимец, гледала съм го в един филм и един сериал, но в началото и него не можах да позная.. С тези прически и униформи.. Обаче Чо Ин Сонг си изглежда добре, дано и нашето момче да понапълнее, той не че пак не си любимият е И Джун Ги, но все пак.. Една моя любима снимка, и като поздрав за Тери, тя си знае! Кате, Маги, Естрела, и всички момичета, които се отбиват Приятна вечер! .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dostoevski Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Едно клипче от Dream Concert - а, снимано от фен ( като слушам писъците по-скоро от фенка ). Малко пищят, но е много сладко Само да предупредя - намалете си малко звука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teri Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Мерси, Достоевски и Фарфалина! credit: dcjunki Днес е раздавал автографи - още снимки от Маги и Катя, благодаря и клипче специално за фарфалина! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Не видях да сте съобщили за следната новина - Джун ще участва заедно с Joo Ji Hoon в мюзикъла Voyage of Life. Той е посветен на 60-годишнината от Корейската война и е съвместна продукция на Министерството на отбраната и корейската театрална асоциация. Двамата актьори репетират още от юни, а постановката ще бъде изпълнена от 21 до 29 август в Националния театър на Корея. Плакатът е впечатляващ . Драматична история за хората, които са жертвали живота си във войната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Аз наскоро четох в интервю на Че Хи, който миналия месец излезе от казармата и каза, че на Джун много му е трудно и не може да свикне с обстановката... Дали е така? Но Джун си има цялата подкрепа на фенките, които натърпеливо ще дочакат постановката^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Момичета, ако не знаете, повече подробности за всичко свързано с Джун, българският му блог е невероятно богат с инфо и снимки, проследяващ кажи речи ежедневието му, дори и в армията. Момичетата, които се грижат за него са неспирни, браво! Новината за съвместен проект с принца е чудесна!Очакваме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Постерчето наистина ми харесва.. Двамката на едно място.. Чакам с нетърпение. Благодарности на момичетата за чудесната работа в блога! И понеже Катето последно пусна снимки в блога от Кучето и вълка.. аз пък да постна едно сладко видео от Илджиме..(не знам дали го нямаше на предните страници, може и да го повторя..) Поздрав!!!... http://www.youtube.com/watch?v=1t_ADJaM87c&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_girl Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Я и аз да напиша един пост, че някак си ме е срам да я подмина без да се запиша сред феновете ^_^. Гледах The King and the Clown преди няколко дена и честно казано Junki не ми хареса там, защото и темата на филма малко не ми се понрави. И все пак сякаш някаква невидима сила не ми позволи да забравя актьора, въпреки че дори на външен вид не ми харесва толкова. Но пък като видях, че неговата тема е с рекорден брой постове реших да му дам още един шанс и Iljimae вече ми разказа играта . Наистина е чудесен актьор и дано излезе от тази казарма и да направи още няколко филма поне, че и аз май се присъединих към бг фен круба. Favourite pic: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teri Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Добре дошла във фен-клуба Silver_girl! Увеличаваме се. Малко снимки от репетициите за мюзикъла "Voyage of Life". Изглежда с принца добре се забавляват Кратко видео от репетицията пред журналисти: Ако имате желание за още Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_girl Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Добре заварили ^_^ Радвам се, че напредва с мюзикъла, но ми се струва супер отслабнал така или иначе не разбирам защо й е на Корея армия. Те само, ако изпратят всичките си айдоли - жени или мъже, на фронта, ще се възцари световен мир. То, ако е така всъщност настоявам България веднага да обяви война на Корея! Шегувам се естествено, но това може да са ни униформите: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil88 Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Айде и аз официално да се запиша в клуба на И Джун Ги. Много хубаво момче и страшно талантлив според мен. Първо го гледах в My Girl, а после и в Iljimae. Доста си поплаках на този филм. Надявам се да излезне от казармата по-бързичко и пак да ни радва със страхотната си игра :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerentiq Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Един от любимите ми южно корейски актьори е И Джун Ки много ми хареса играта му в сериала Iljimae беше много впечатляваща, човек усещаше болката която изпитва само като го гледа. Емоцийте, който успява да пресъздаде, леко комично забавния елемент, който беше прибавен към цялата история създаваше една прекрасна атмосфера. Хубавото беше, че този път нещата не се въртяха като повечето сериали към любовта, напротив в този случай нещата бяха обърнати така, че любовта да е просто лек акцент, към целия сюжет. Незнам как друг актьор би изиграл тази роля защото всеки си имаопределен стил на игра, но на мен ми допадна начинът по-който И Джун Ки пресъздаде образа на Геоми. Наскоро попаднах и на King and the clown в началото просто ми беше интересно за какво се разказва, но когато започнах да го гледам се увлякох и отнесох на едно друго място различно от нашето. Чувствата на двама приятели, по-скоро като братя обвързани заедно още от деца преживяли много трудности заедно само, за да се изхранят привидно мечтаещи за друг живон , но всъщност доволни от своя собсвен, който е сега. И любовта и омразата, и слабоста и силата бяха представени чудесно от всички акьори който играха във филма. Това беше още едни филм в който И Джун Ки се представи на ниво естествено с помоща на другите акьори, защото една птичка пролет не прави. Найстина се надявам да гледам още хубави филми с добри акьори, който да те грабват и да те въвличат в действието и като ги гледаш да се чувстваш съпричастен към тяхната съдба, естествено в рамките на разумното. Надявам се, че не съм писала пълни глупости, който не съответстват с темата на форума, ако е така се извинявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teri Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Добре дошли Devil88 и zerentiq Днес българските фенове на И Джун Ги получиха официално признание в корейските и китайски медии по случай предстояща изложба и издаване на фотокнигата "Good&Bye, Boy", както и благодарение кореспонденцията ни с неговата агенция JGCompany. http://www.newsen.com http://news.jkn.co.kr http://kr.news.yahoo.com http://www.koreastardaily.com Превод и повече информация може да откриете тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_girl Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Някой знае ли къде може да се намери шоуто, което снимат в казармата. Изглежда са наизлезли вече доста епизоди - казва се Culture is good и ако има някакво значение го излъчват по KFN. Уловката разбира се е да бъде с английски субтитри. Понеже от скоро съм фен на Джун Ги и не мога да понеса, че военните така ми го изтръгнаха изпод лапите, та ако някой има инфо - help please. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teri Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Предаването "Culture is good" може да се гледа директно ТУК. С участието на И Джун Ги до момента са епизоди от 26 до 29. Обърнете внимание колко пъти са гледани предаванията с него. Неслучайно отскоро това шоу на армията придоби невероятна популярност и то не само в Корея. Втората част на последния 30-ти епизод е снимана в музея, където в продължение на почти 2 месеца беше екскурзовод на изложбата "On the Line". Епизодите може да се гледат и ТУК. За съжаление нито един няма английски субтитри. Изцяло превод има само на японски ТУК. Китайските субтитри са до 28-ми епизод. Хубавата новина е, че е започнат превод на български. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Няма човек да не му стане хубаво, като прочете България..в корейската преса.Не се случва често, като изключим спортните страници, където има споменавано главно едно българско именце, така че поздравления!!! А и изложбата със сигурност си струва да се види! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Някой знае ли адреса на изложбата? Никъде не го виждам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teri Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Адрес и работно време Какво се случи преди премиерата на мюзикъла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts