Jump to content

Lee Joon Gi (И Джун Ги)


Recommended Posts

Добре, че го има блогът наистина, защото тук няма как да се слага толкова информация, а чуждестранните сайтове никак не ми зареждат. Не ми го побира главата как може да се случи такъв инцидент. Предполагам всички са доста натъжени за това слагам едно линкче със забавно интервю (eng sub) от преди. Може би го знаете, но мен ме поотпусна след лошите вести. http://www.youtube.com/watch?v=DpU3uY6AM0Y

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто го обичам :wub::wub::wub:

 

Той си е за обичане..;)

 

Поздрав към новите фенки.. в черно-бяло..

 

leejunki050032.jpg

 

И от нашата италианска приятелка A.J. - Сабина..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, и аз да се разпиша... Всъщност, нямам намерение да повтарям нещо очевидно като това колко невероятно добър актьор е. Факт.

 

Блогът е ужасно бавен и тромав, и не успях да открия статията за инцидента преди премиерата на мюзикъла. Иначе идеята му си е супер де... Има ли някаква възможност да се разделят отделните новини и клипове в отделни страници? Може би точно това забавя толкова процеса.

 

Намерих статийка за инцидента на английски език и бях силно потресена. След 50 шева на главата си, той още същата вечер се е появил на сцената. То бива бива хъс и целеустременост, ама... направо ми идва да му извия врата! Освен всичкото - много шевове!!! Ужас! Наистина е доста сериозен инцидент :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bear7567.jpg

 

Добре дошли на всички нови фенове на И Джун Ги!smile.gif

 

radbulnik, всички си го обичаме, но знаем, че и той ни обича... wub.gif

 

За инцидента...да, корава глава има момчето! На всички фенове /вероятно без тези, които са имали билети за представленията през тези първи критични дни/ им се искаше да му извият врата и по възможност да го държат на легло, в пълно спокойствие. huh.gif Травмата беше твърде сериозна и тежка, аз лично нямам представа как е играл на премиерата непосредствено след двучасова операция под упойка!!! Факт е, че никой от присъствалите фенове не е предположил дори, че превръзката напоена с кръв на главата е истинска, а не сценична. Разбрали са след представлението, тъй като линейка го е чакала, за да му направят контролен преглед и нова превръзка. ohmy.gif

 

Daible, поемам вината за грешния линк - вече е оправен в поста ми. wink.gif

 

Ето и още по темата: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ...

 

Тогава беше последната новина в блога, но понеже ни затрупват всекидневно с новини, огромно количество снимков и видео материал, тя е останала назад и наистина трудно се намира. Никой не предполагаше, че през двете години казарма ще съберем повече новини и снимки от много близък план, отколкото през всичките години актьорство. rolleyes.gif А остават още

...какво ли ни чака?!

 

Това наложи и появата на новия форум, посветен изцяло на любимеца ни, защото в един момент се оказа извънредно трудно да се публикува в блога заливащата ни информация, както и да се намира нужната новина, снимка или клипче. Във форума е улеснено търсенето, но тъй като сме още в началото и не сме успели да публикуваме всичко за актьора, ще приемем всякаква помощ, забележки и препоръки за подобрения!

 

Вариантът в блога е да търси по етикети. Такива има под всеки пост. Ако ви интересува всичко за мюзикъла, избирате Voyage of Life, ако желаете да гледате само снимки избирате снимки , за клипчета - видео, за фен-арт - арт, за армията - армия и т.н.

 

А как приемат нас, българските фенове на И Джун Ги в Корея и какво постигнахме за по-малко от година, можете да прочете ТУК.

 

За последните новини и снимки click-me.gif

 

Който желае да се забавлява с нас...laugh.gif да заповяда click-me.gif

 

JC_doubleup.gifДа не пропусна най-вълшебните пресни снимки от вчерашния фестивал на сухопътните войски!

 

Разбира се, можете да ни откриете във фейсбук click-me.gif и туитър, а там ни следят и от блога на DEFENSE MEDIA AGENCY-агенцията на корейските звезди в армията.biggrin.gif

 

Поздрав за всички с едно любимо клипче, тъй като преди дни направих една година от откриването на това съкровище И Джун Ги, с благодарност на Eastern Spirit за всички приятели, които открих тук!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прииска м и се да поръзмърдам темата.. В чест на Ирето..

ЧРД, мила! Бъди здрава и все така усмихната и позитивна! :kissx:

Първо нашият радиоводещ..

 

69581170610592971830112.jpg

И после нещо, дето бях обещала..;)

 

l7d39547f3415e99e12268f.jpg

l4db0f7804aaf3a3e70fccd.jpg

f6d4ae3bb0393c89d46225d.jpg

Имах и нейде една с розов потник, но не можах да я открия..

 

 

Още красота..

 

c22970d90dd696a138012f9.jpg

 

 

200721.jpg

d6491827cdbaaa78c995590.jpg

ea009588ff17da98fc1f103.jpg

47d5100b39e83d79eb24887.jpg

78beba374cebc1fcd1a2d3d.jpg

80142a6e782b90b24116947.jpg

 

 

И едно интервю (Джун и мацката от Скандала като модели на SPRIS),.. както и прекрасно видео от фешъншоуто на Андре Ким в Шанхай..

Мисля, че ги няма на предните страници и ще бъдат интересни..

Дано да не повтарям..

 

 

95c1316ddb4b1d6d5f57a51.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех ,момчето влезе в казармата и интересът към него замря.

Да кажа и аз две думи за него-след като го гледах в "Моето момиче" ми беше много антипатичен, незнам защо, той дори не играеше гадняр там, но след "Илджиме'" набързо стана един от любимците ми. Страшен е и има убийствена усмивка.Повече няма да казвам, вие сте го сторили вече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6928_127083410788_127077950788_2328211_3507344_n.jpg

 

Първо съобщение от JGCompany в туитър по случай 100-те дни на радиопредаването!

'축'주맘100일!!!!! 멋진 입담을 자랑하는 울 밤톨DJ 준기군♥ 앞으로도 많이 사랑해주세요

"Jumam" сто дни !!!!! Чудесният, словоохотлив DJ Джун Ги ♥ Моля, подарете много любов занапред.

 

Второ съобщение от JGCompany в туитър по случай 100-те дни на радиопредаването!

국군방송 라디오 [이준기의 주고싶은마음 듣고싶은얘기] 월~금 PM 6~8시 Friends FM 96.7MHz ♡♡♡

Радиопредаване на армията [И Джун Ги "Сърцето, което искате да подарите, историята, която искате да чуете"] Понеделник-Петък 18-20 ч./кор.време/ Friends FM 96.7MHz .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да му е честит рожденния ден и да ни радва още много години. Днес със сигурност ме зарадва като видях автографа за българските фенове. Направо ми сгря сърцето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧРД на мой ЛЮБИМЕЦ №1!!! Просто не мога да не се разпиша в тази тема, която ми е много близка и я чувствам много специална..

Да ни е жив и здрав И Джун Ги, да продължава да ни радва с нови проекти и награди и нека да се множи фенската аудитория, в което съм сигурна.

Най-забавния от всички корейци..! Това дете-чудо (защото за мен си е дете) е актьора с най-красивата усмивка, който ме впечатли от пръв поглед и ми стана нещо като "първа любов"! :wub::):wub:

Много му се радвам! Още месеци му остават да изкара казармата, да се държи само и да се пази..!

От сърце му пожелавам лични и професионални успехи и много късмет, защото той таланта си го има!!!

Поздрав..

 

koreancelebrityphotolee.jpg

 

gggggfp.jpg

cats2q.jpg

68041341.png

11021110.jpg

anffigif.gif

anigifffe.gif

anigifbxi.gif

credit: korea-fans.com

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1-23.jpg

Да му е честит рожденият ден! Да му пожелаем много здраве и лека служба през оставащите няколко месеца.smile.gif

Поздравления и съобщения може да оставяте на официалния сайт на компанията му: JG Company

 

Точно на рождения си ден направи скъп подарък на българските фенове, който изключително ни зарадва и развълнува! За България се говори и във всекидневните радиопредавания, на които И Джун Ги е водещ от няколко месеца. Със сигурност И Джун Ги никога не е бил толкова близо до феновете си, както през последните месеци. Най-важното - той знае и благодари за подкрепата на всички свои почитатели от България!

 

av.jpg

Благодаря на всички!!!

 

 

 

Съобщение в Туитър и страничката му в cyworld:

http://twitpic.com/4m31pv

Благодаря за непрестанната ви подкрепа и любов

Здравейте,

През май ще бъда повишен в ранг Ефрейтор, сега съм редник първи ранг И Джун Ги. Отдавам Чест!

 

Как сте? Измина известно време, откакто бях в почивка, но вече съм в дългоочакваната си последна ваканция като редник ~ ~

От дълго време не съм бил в обществото и имам нужда от адаптация… Изглежда земята продължава да се върти в същата посока.

Чрез радиопредаването мога да почувствам това, че винаги сте с мен. Дори и в армията, вашата неизменна любов и подкрепа ми дават огромна мотивация.

Да, днес е рожденият ми ден... но тъй като съм войник, не съм в състояние да ви благодаря за подкрепата, която ми показахте днес. Много съжалявам за това.

Въпреки че не мога да бъда с вас, всички ние се събрахме чрез видеоконферентна връзка да отпразнуваме събитието на годината, рождения ден ~

Сякаш не съм липсвал една година ~ ~ празнувате от цялото си сърце ~ много, много ви благодаря ~

Макар да не мога да участвам пряко, а чрез видеоконферентна връзка, днес получих ~ от цялата страна ~ от целия свят ~ поздравления от моите фенове, благодарен съм ~ от вашите изпълнени с любов поздрави мога да получа повече сила, за да изпълнявам стриктно дълга си в армията.

Към моите фенове в чужбина - вашите ръчно написани писма изпълниха изцяло сърцето ми~ ^^

Към моите корейски фенове - надявам се, че ще помагате в превода.

Със сълзи в очите изразявам благодарността си към моите фенове!

 

Настоявам, че съм на 29 години, а всички ме поздравяват за встъпването ми в 30-те. Не мога да изразя с думи емоциите си от това ново начало от време, емоция и страст.

30-те години ще бъдат съпътствани от щастие и радост, а може би и с леки трудности ~ но не се притеснявам... защото чувствам, че вие винаги ще сте до мен, давайки ми сила и подкрепа, за да стана наистина голям актьор.

Уча се да различавам неуспеха и успеха, за да компенсирам това, което ми липсва! Да не забравяме, че смирението е добродетел!

Човекът И Джун Ги, Войникът И Джун Ги! Аз ще бъда актьорът И Джун Ги, който вие искате!

Силата на вашата любов никога не е преставала по време на трудния военен живот~ ^^

Сега споделям с всеки един от вас, които подкрепяте и обичате актьора И Джун Ги, че свещен е дългът да защитаваме свободата на страната си, както и да покажем това в действителност! ^^

Да, нека посрещаме предизвикателствата заедно ~

Обичам ви искрено всички ~!

За мен е чест да съм с вас!

PS Винаги се интересувам от вашите смели изяви!

Превод на български:teri

110418 Message at cy board 0001 & twitpic

Thank you for your unwavering love & support~ㅋ ㅣ Hi everyone~Due to promoted to Sangbyeong, this is Ilbyeong Lee Joon Gi~Chung.Sung! ㅋㅋㅋ How are you doing? Oh~ I'm now on the long awaited last vacation as an ilbyeong~ ~ ㅋ It has been a long time since I returned to society, I need to adapt to the world..I'm on my return..ㅎㅎ Over the radio, I can feel that you are always with me. Despite I'm in the military, you have given me the timeless love & support, this has given me a huge motivation. Yes, it is my birthday today..because of my military personnel identity, I'm not able to show myself to all of you. I'm sorry that this is a birthday of receiving & no giving Even though I can't be with you, but everybody got together, through video conference, to celebrate the event of this year birthday~ Apparently, not even missing a year~celebrating whole heartedly~thank you very very much~ Although I could not join the video conference today,I have received~all over the country~the world~greetings from my families, I'm grateful~through the greetings of love, I can feel more power, I will faithfully fulfill my mission in the military To overseas families, a letter has been written, filled fully with my heart ~^^; My local families, I hope, will surely be translating it with interest & convey ㅋㅋㅋ thank you in tears, my families!! I insisted on 29 years old, everybody congratulated me for stepping into 30s, I can't express with words the excitement of a new dawn of time, emotion and passion 30s will be accompanied with happiness & joy, or what blood & flesh minor difficulties~ but do not worry..because I feel you are always by my side, giving me the power & support to become a great actor To compensate for what I lack, I learn to differentiate setbacks & success! Not forgetting humbleness is virtue! Man Lee Joon Gi Soldier Lee Joon Gi ! I will become everybody's actor Lee Joon Gi ! In my tough military life, the power of your love has never stopped~^^ Now, sharing with everyone of u, who support & love actor Lee, the sacred duty of defending the freedom of the country, and to put into practice !!^^ Yes, let's challenge together~ Truly loving all of you~!! It's an honour to be in step with you.! P.S I'm always watching your brave appearances !ㅋㅋㅋ (Eng Trans by cwng)

credit: JG Family @ facebook

Превод на английски:cwng

Нашата торта за празника smile.gif

 

3-19.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

♥ Happy Birthday to Lee Jun Ki ♥

 

90d69d4f58be4b82.jpg

 

мое произведение

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Много се радвам, че ни е забелязал и че дори ни благодари :o Много ме учуди, но в същото време се зарадвах толкова МНОГО, че не може да се опише колко .... а след като дори видях подписа му и посланието бях на седмото небе! По принцип съм голям фен на рожденика, но седях кротко и не пишех в темата, но я следях редовно! Та за такъв важен момент не можах да не пиша :lol:

Тeri много съм ти благодарна за инфото! Не знам дали Jun Ki съзнава, че само с тези думи зарадва всички нас!Благодаря на него и на всички вас :) !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От днес можете да се регистрирате на официалния сайт на И Джун Ги за участие със свои снимка,

видео, статия или рисунка за конкурса, обявен по случай 100-те дни.

Самата регистрация става много лесно като кликнете на SIGN UP,

оградено в червено кръгче горе или като изберете направо снимката D-100 PROJECT

И Джун Ги очаква вашите творби! Покажете му колко ви липсва или го поздравете.

Наградата си струва, защото ще бъде връчена на 4-мата победители лично от

самия актьор в деня на уволнението, 16-ти февруари 2012 г.

Пожелаваме успех на всички участници! :)

 

Срок за публикуване: 21.11 - 18.12.2011 г.

Период за гласуване: 1.12 - 21.12.2011 г.

На 24-ти декември ще бъдат обявени крайните победители в зависимост от броя гласове,

гледания и коментари, по един победител за всяка една от 4-те категории.

 

source: http://www.leejoongi.co.kr/

 

01.jpg

Повече подробности: ТУК

С благодарности за Тери! :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...