Jump to content

Lee Joon Gi (И Джун Ги)


Recommended Posts

С нова сесия За новият брой на GQ Magazine:panda-145:

 

За интервюто към GQ споделя: Мисля че Moon Cheawon e твърде различна от мен. Тя е тиха и сериозна и това помага много в изграждането на персонажа ми.:panda-145:

 

ИНТЕРВЮ ОТ SOOMPI:panda-145:

 

Image

Off Topic

ImageImageImage

 

 

 

И Интервю:

Превод и важни неща от SOOMPI
  :panda-145:

 

[티벤터뷰] 이준기X문채원 첫 부부연기 소감은?! 티키타카 실친케미♥ (feat. 미스터리 박스 게임) #악의꽃 | 악의 꽃 Flower of Evil EP.0:panda-145:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Част преведена директно на английски~  :panda-145:

Директен ЛИНК

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може вече да почваме обратното броене...

22, 21... юли е все пак, да почва тоя сериал, че ми се изчака чакането.

Ето и малко снимки от там...

Eb0-Psr5-UYAAn1v-Z.jpg

 

Eb0-Pxhu-UMAAWIn-G.jpg

 

Off Topic

 

Eb0-Py-NHVc-AA3-N5k.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

За новият брой на списание THE STAR:panda-145:

 

Lee Joon Gi Reveals What He’s Been Thinking About Most While Filming “Flower Of Evil,” Gives Advice To Younger Actors, And More :panda-145:

 

Пълното интервю ще го намерите в ЮЛСКИЯТ БРОЙ НА СПИСАНИЕТО.

 

 

Снимките са се провели в Макао и Джун Ги е казал: "Беше запомняща се фотосесия.  Беше сякаш съм на ваканция и ще запазя тези спомени"

Споменал е, че не снима много освен в момента последната му драма “Flower of Evil.”

"Обикновенно, когато започна проект се фокусирам само върху него и не правя нищо друго."

Тази драма е първото завръщана на малкият екран след  “Lawless Lawyer”  през 2018.

“Тези дни изпитвам вълнение и удоволетворение от работата му като актьор, опитвам нови неща и се забавлявам по време на снимките. Не мога да гарантирам резултати, но не се притеснявам затова. Искам да се наслаждавам на процеса и да го използвам като вид зареждане"

 

Споделя за тревогите около настоящата драма :

Това за което най - много мисля е как да предам силата и самият поток на емоции на персонажа на зрителите.Особено с тази драма трябва да направя  персонаж, който в любовта изпитва някои трудни и непознати емоции и след това се опитва да се скрие от тези чувства. Опитвам се да направя най - доброто от себе си да покажа детайлите.

 

Избран е за пример на подражание от по - младите той споделя:

Гордоста и искренноста на един актьор е нещото, което общноста го създава.Вярвам, че един актьор има много чудесна енергия и можеш да имаш голямо влияние с тази енергия повече отколкото си мислиш.

 

Накрая споделя, че няма нетърпение да види феновете си отново  и им благодари за непоколебимата любов и подкрепа.

Image

 

 

Off Topic

ImageImage

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво ни е пуснал в инстаграма си :D

Оригинален пост от тук

 

 

Днес се  е провела прескоференцията на Flower of Evil !:panda-145:

 

Директен ЛИНК

Image           Image

 

Off Topic

Image

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросната пресконференция е предполагам нещото, за което той вчера каза очаквайте утре и ме накара да се чудя какво ли ще е...

Аз случайно я хванах тази сутрин, като тя започна с един по-дълъг тийзър от сериала, който пък съвсем те вкарва в размисли и страсти за него и те кара да очакваш повече започването му... 

После започна да говори той и бях до там, защото нищо не разбирам, та се надявам някъде да излезе информация какво са казали общо взето...

То и какво ли имат да кажат де, сериалът е важен, да видим какво ще излезе...

Off Topic

 

★ [악의 꽃] 제작발표회 생중계

 

 

 

А това е клип към заснимането на фотосесията за THE STAR...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, появи се какво са казали...

 

Off Topic

 

И Джун Ги се завръща на малкия екран две години след последната си главна роля в „Lawless Lawyer“, и той сподели, че се чувства много развълнуван и нервен от това. „Има и някакъв натиск“, каза той. „По-специално, когато за пръв път получих сценария за тази драма, си помислих:„ Това наистина няма да е лесно “. Той обясни, че влага много мисли в това как подхожда към ролята.

Той продължи: „Трябва да се покажа като глава на домакинство и като женен мъж, а сценарият ме накара да се замисля много дали ще успея веднага да предам значителната упоритост и болка на някой, който крие истината. Когато получих офертата за кастинг, първият човек, на когото се обадих, беше Moon Chae Won. Тя каза: „Той е много очарователен персонаж, така че смятам, че трябва да се заемеш с предизвикателството“, затова се срещнах с режисьора. “

и Джун Ги каза, че смята, че би си струвало веднъж да опита такава роля и каза, че е разчитал много на режисьора.

„Нервен и развълнуван съм да видя как ще изглежда в сериала“, коментира той. „Всички актьори се плашат от всеки проект за неща като копиране. Мисля, че вероятно се чувствам така, защото съм правил много различни проекти, но се опитвам да забравя такива неща и да се съсредоточа върху новия герой. Подготвям се стъпка по стъпка, за да мога да се потопя на снимачната площадка. Надявам се, че ще се забавлявате да го гледате и да не подходите твърде сериозно. "

Moon Chae Won и тя прави завръщане след две години от “Mama Fairy and the Woodcutter.”

„За пръв път от няколко години открих драма, която исках да правя“, каза тя. „В крайна сметка успях да се срещна с Kim Chul Gyu, с когото исках да работя по проект, и отново успях да работя заедно с и Джун Ги. Харесва ми това за всеки проект, но правя всичко възможно да изпитвам голяма привързаност към драмата. Искам да приключим всичко добре. "

Дваматаи също говориха за съвместна работа три години след “Criminal Minds.”

„Жанрът и самата история са различни“, казва Джун Ги. В “Criminal Minds” акцентът беше, че ние приемаме делата като професионални профили. Работихме заедно като членове на екипа, които биха се престрашили, тъй като се фокусираха върху инциденти и разрешаване на престъпления. Беше ми забавно да правя жанрово произведение, но винаги чувствах, че е малко загуба просто да решавам случаи с актриса, която е толкова талантлива и красива. "

„Въпреки че Moon Chae Won е все още млада, реших, че ако правим романтична драма заедно, когато съм все още млад, ще имаме добра синергия“, каза той. "Имаше неща, които получих и през тази драма, но тази част беше малко срамна."

„Чудех се кога ще успеем да се срещнем отново и тогава се включихме отново в трудна драма“, каза той. „Помислих си какво би било да се срещнем във весел и лек романс, но ние дори не се срещаме, ние сме семейна двойка. От една страна бях много развълнуван и нервен. Бях щастлив и си помислих каква химия бихме имали, какви нови емоции бихме могли да създадем и как да задоволим зрителите. Аз се забавлявах по време на снимките, но също се притеснявах за всяка сцена. Както и да е, щастлив съм, че мечтата ми се сбъдна. "

Moon Chae Won сподели: „Спомням си как имаше голям бум в корейските филми, когато бях в гимназията. След училище ходих на театър, за да гледам много филми и мечтая да бъда актриса. Тогава ‘The King and the Clown‘ беше в киносалоните. Гледах филма и И Джун Ги онлайн в интернет кафе. Приятелите ми наистина въздишаха по него по онова време и аз бях по същия начин. Когато за първи път работих с него преди три години, си помислих: „Леле, работя с актьор, когото виждах на екрана в киносалона“ и „Никога не знаеш какво ще се случи в живота“. “

"Това е първият ми път като съпруга и като човек с дете, но тъй като аз го правя заедно с и Джун Гии, мисля, че ни беше предопределено да се съберем отново в друг проект", каза тя.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...