Jump to content

Lee Joon Gi (И Джун Ги)


Recommended Posts

Благодаря ви момичета и специално на teri за винаги бързата информация :thanks::kiss2:

Много се радвам за блога :es:

Успех на Джун Ги!!! Страхотно е, че ще можем да го видим отново :yes:

Един поздрав от мен с пожелание за хубав ден :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

legalize_It ,

благодаря за информацията!

 

Благодаря и на вас, момичета и специално на teri, пак бързата информация и превода! :thanks::kiss2:

 

Много отслабнал, но щастлив, то няма начин.. толкова фенска любов..

 

 

13.jpg

19.jpg

 

20100618_joinsungleejunkimeet_08.jpg

 

А тук с още двама наши познайници. Единият ми е любимец, гледала съм го в един филм и един сериал, но в началото и него не можах да позная.. С тези прически и униформи.. Обаче Чо Ин Сонг си изглежда добре, дано и нашето момче да понапълнее, той не че пак не си любимият е И Джун Ги, но все пак..

 

Една моя любима снимка, и като поздрав за Тери, тя си знае!

 

 

251008039.jpg

 

 

Кате, Маги, Естрела, и всички момичета, които се отбиват

Приятна вечер! :kiss2: .. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно клипче от Dream Concert - а, снимано от фен ( като слушам писъците по-скоро от фенка :lol: ). Малко пищят, но е много сладко :rolleyes: Само да предупредя - намалете си малко звука :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не видях да сте съобщили за следната новина - Джун ще участва заедно с Joo Ji Hoon в мюзикъла Voyage of Life. Той е посветен на 60-годишнината от Корейската война и е съвместна продукция на Министерството на отбраната и корейската театрална асоциация.

Двамата актьори репетират още от юни, а постановката ще бъде изпълнена от 21 до 29 август в Националния театър на Корея.

 

Плакатът е впечатляващ :).

6a5eaecd5cbae9c7.jpg

 

Драматична история за хората, които са жертвали живота си във войната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз наскоро четох в интервю на Че Хи, който миналия месец излезе от казармата и каза, че на Джун много му е трудно

и не може да свикне с обстановката... Дали е така? :rolleyes: Но Джун си има цялата подкрепа на фенките, които натърпеливо ще дочакат постановката^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета, ако не знаете, повече подробности за всичко свързано с Джун, българският му блог е невероятно богат с инфо и снимки, проследяващ кажи речи ежедневието му, дори и в армията.

Момичетата, които се грижат за него са неспирни, браво!

 

Новината за съвместен проект с принца е чудесна!Очакваме...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Постерчето наистина ми харесва..

Двамката на едно място.. Чакам с нетърпение.

Благодарности на момичетата за чудесната работа в блога!

И понеже Катето последно пусна снимки в блога от Кучето и вълка.. аз пък да постна едно сладко видео от Илджиме..(не знам дали го нямаше на предните страници, може и да го повторя..)

 

Поздрав!!!...

 

http://www.youtube.com/watch?v=1t_ADJaM87c&feature=related

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я и аз да напиша един пост, че някак си ме е срам да я подмина без да се запиша сред феновете ^_^. Гледах The King and the Clown преди няколко дена и честно казано Junki не ми хареса там, защото и темата на филма малко не ми се понрави. И все пак сякаш някаква невидима сила не ми позволи да забравя актьора, въпреки че дори на външен вид не ми харесва толкова. Но пък като видях, че неговата тема е с рекорден брой постове реших да му дам още един шанс и Iljimae вече ми разказа играта :lol: . Наистина е чудесен актьор и дано излезе от тази казарма и да направи още няколко филма поне, че и аз май се присъединих към бг фен круба.

Favourite pic: JunKi1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла във фен-клуба Silver_girl! Увеличаваме се.:)

Малко снимки от репетициите за мюзикъла "Voyage of Life". Изглежда с принца добре се забавляват:lol:

 

2f.jpg

1f.jpg

39894_141357842562227_122240097807335_262118_1145722_n.jpg

 

 

Кратко видео от репетицията пред журналисти:

 

 

Ако имате желание за още click-me.gif

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре заварили ^_^ Радвам се, че напредва с мюзикъла, но ми се струва супер отслабнал :unsure: така или иначе не разбирам защо й е на Корея армия. Те само, ако изпратят всичките си айдоли - жени или мъже, на фронта, ще се възцари световен мир. То, ако е така всъщност настоявам България веднага да обяви война на Корея! :lol: Шегувам се естествено, но това може да са ни униформите: i_love_junki_tee_by_dracomalfloy.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз официално да се запиша в клуба на И Джун Ги. Много хубаво момче и страшно талантлив според мен. Първо го гледах в My Girl, а после и в Iljimae. Доста си поплаках на този филм. Надявам се да излезне от казармата по-бързичко и пак да ни радва със страхотната си игра :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от любимите ми южно корейски актьори е И Джун Ки много ми хареса играта му в сериала Iljimae беше много впечатляваща, човек усещаше болката която изпитва само като го гледа. Емоцийте, който успява да пресъздаде, леко комично забавния елемент, който беше прибавен към цялата история създаваше една прекрасна атмосфера. Хубавото беше, че този път нещата не се въртяха като повечето сериали към любовта, напротив в този случай нещата бяха обърнати така, че любовта да е просто лек акцент, към целия сюжет. Незнам как друг актьор би изиграл тази роля защото всеки си имаопределен стил на игра, но на мен ми допадна начинът по-който И Джун Ки пресъздаде образа на Геоми.

Наскоро попаднах и на King and the clown в началото просто ми беше интересно за какво се разказва, но когато започнах да го гледам се увлякох и отнесох на едно друго място различно от нашето. Чувствата на двама приятели, по-скоро като братя обвързани заедно още от деца преживяли много трудности заедно само, за да се изхранят привидно мечтаещи за друг живон , но всъщност доволни от своя собсвен, който е сега. И любовта и омразата, и слабоста и силата бяха представени чудесно от всички акьори който играха във филма. Това беше още едни филм в който И Джун Ки се представи на ниво естествено с помоща на другите акьори, защото една птичка пролет не прави.

Найстина се надявам да гледам още хубави филми с добри акьори, който да те грабват и да те въвличат в действието и като ги гледаш да се чувстваш съпричастен към тяхната съдба, естествено в рамките на разумното.

Надявам се, че не съм писала пълни глупости, който не съответстват с темата на форума, ако е така се извинявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли Devil88 и zerentiq :)

20100819_1282173263.jpg

 

Днес българските фенове на И Джун Ги получиха официално признание в корейските и китайски медии по случай предстояща изложба и издаване на фотокнигата "Good&Bye, Boy", както и благодарение кореспонденцията ни с неговата агенция JGCompany.

 

http://www.newsen.com

http://news.jkn.co.kr

http://kr.news.yahoo.com

http://www.koreastardaily.com

 

Превод и повече информация може да откриете тук :click:

 

bbca77d4b494e33982cac99a624133d21282145562_full.jpg?t=1282229924

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли къде може да се намери шоуто, което снимат в казармата. Изглежда са наизлезли вече доста епизоди - казва се Culture is good и ако има някакво значение го излъчват по KFN. Уловката разбира се е да бъде с английски субтитри. Понеже от скоро съм фен на Джун Ги и не мога да понеса, че военните така ми го изтръгнаха изпод лапите, та ако някой има инфо - help please.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предаването "Culture is good" може да се гледа директно ТУК.

С участието на И Джун Ги до момента са епизоди от 26 до 29. Обърнете внимание колко пъти са гледани предаванията с него. Неслучайно отскоро това шоу на армията придоби невероятна популярност и то не само в Корея. Втората част на последния 30-ти епизод е снимана в музея, където в продължение на почти 2 месеца беше екскурзовод на изложбата "On the Line".

 

Епизодите може да се гледат и ТУК.

За съжаление нито един няма английски субтитри. Изцяло превод има само на японски ТУК. Китайските субтитри са до 28-ми епизод.

Хубавата новина е, че е започнат превод на български.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма човек да не му стане хубаво, като прочете България..в корейската преса.Не се случва често, като изключим спортните страници,

където има споменавано главно едно българско именце, така че поздравления!!!

А и изложбата със сигурност си струва да се види!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...