Jump to content

Recommended Posts

Не ми се беше случвало да изгледам 17 серии за 3 дни, но ето, че можело и този сериал ми го доказа. Ерик в ролята на плейбой :inlove: - просто това е неговото амплоа. Но много ми харесаха и женските образи, най-вече, защото нямаше "лоша" героиня. Хе Рин си беше съвсем нормална жена - ревнива, когато е влюбена и може би малко надута заради семейното си положение, но в никакъв случай не се държа лошо с Ън Су. А малката сладуранка със странната прическа - как да не те разнежи, тя си беше като детенце, такава мъничка и с тези невинни очи. Много съм доволна и от сюжета, до последната минута на последната серия, не знаех какво ще се случи, а и през цялото време имаше обрати, които ме караха да пускам сериите една след друга от нетърпение. Да не пропусна да отбележа и хубавия саундтрак. Изобщо - много добър сериал! Гледайте :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върховни сте :) Много ме зарадвахте с този сериал, вече гледах първа серия и нямам търпение за следващите. (Моля се само превода да върви гладко, не за друго, а защото сме лакоми :) ) Успех на всички желая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауууу, страхотен сериал, сега ги изгледах и четирите епизода, нямам търпение за другите, наистина музиката е много яка, актьорите са много готини, а Ерик просто.....те кара да се разтопиш :) Пак благодарности за превода :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета, спокойно, преводът е приключен, редакцията - на 90%. Няма да има забавяне. :)

Сериалът наистина е страхотен, /за Ерик дума няма да отварям, че... :wub::wacko: /.

Приятно гледане на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Злати, изпревари ме :lol: Споко, всичко е готово. В началото си мислехме да ви помъчим с по един епизод на седмица, после решихме да е един на ден. Но в крайна сметка ние сме ларж :rolleyes: , та нека и на вас ви е хубаво с наш`то момче Ерик. Сериалът е от задължителните за гледане, така че не му мислете. И да благодаря на Злати, която направи превода, а аз след нея само зяпах Ерик :inlove: Много хубаво било да си QC.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че не ни поизмъчихте :lol: Изобщо не се съмнявам във вас. Ето и тази вечер, след дълъг работен ден, ще се насладя на филма. :) Имам една любима, много точна мисъл от икономиката, която е поздрав за вас , с пожелание все така да ни радвате и най-важното разбирате:

Правилно избраните хора, правилно изпълняват, правилните действия. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

zlaty_petq, страхотен сериал, много хубав превод, поздравления. Нямах големи очаквания, но след 3-та серия става много забавен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сюжета си е посредствен и доста предвидим.Гледах го до 10 епизод ,но очакванията ми за останалите серии са доста ниски и няма да го догледам.

Диалозите бяха доста интересни ,особено между богаташката и казановата,заради тях си заслужава да се гледа сериала(предполагам ,че след десетката ще наблегнат повече на чувствата,затова и пасувам) .По десетобалната му давам 6 ,сравнително хубаво изпълниние на актьорите !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-антипатична мъжка главна роля не бях гледала досега!

Толкова арогантност, грубост, егоцентричност, високомерие не бях срещала събрано в едно! На моменти дори се чудих защо продължавам да гледам нещо толкова неприятно!

Но добре, че съм упорита и не обичам да не завършвам започнатите неща, та

в 14 епизод сценаристът се е опомнил и позамаза малко образа на "мачото".

 

 

А краят на сериала

без малко да ме очарова и в последната минута взеха, че го опропастиха. :lol:

 

 

 

Но въпреки всички сериалът вълнува и си заслужава отделеното време. Някак си е различен от другите драми с любовни многоъгълници...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериала много ми допадна и се нареди сред фаворитите ми

до последно си мислех, че и четиримата ще останат по отделно, все пак гледаме корейска драма и им свикнах с тъжните финали, дори останах изненадана, от финалната сцена, но все пак останах удовлетворена. Хареса ми, но дори и да беше завършил по друг начин, пак щеше да ми хареса, защото

сериала ни разкри развитието на четири толкова различни един от друг образи, и най-вече промяната в ценностната система на Ерик. Образа му наистина беше непостоянен, но това е и целта, за да видим накрая какво би избрал и от какво би се отказал. Хареса ми, че отношенията на героите бяха много искренни, без преструвки, с директни и прями разговори, филма ми беше доста интересен и смятам, че режисьора не е искал да наблегне на финала, а на развитието и промяната на героите си. Музиката също ми хареса, всичко се е получило перфекто! Оценка 10 от 10 :) Благодаря пак на целия екип и на преводачите! Стархотни сте! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле не съм очаквала,че този сериал ще се окаже толкова интересен и увлекателен :D има моменти в които се чудя какво предстои и просто сякаш искам да превъртя напред,че да видя какво ще се случи,а съм едва на 9 епизод.Не сериала е много интригуващ,а този ерик равен няма :D хубав кореец :wub: обаче нещо ролята му е много арогантна,но пък му отива!

Епизода, които главната героиня се премени,за да иде на партито е жесток,kак само се нахвърли на Sin Jun хаха,а това беше втората и целувка ......... :D :D

Заслужава си гледането и мисля,че и тази вечер ще се седи до 4 :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пръв път се радвам, че се поразболях за да си догледам сериала. Съжалявам единствено, че не ми достигна търпение да дочакам

превода на последните епизоди, но така е като съм си лакома :lol: Едно знам със сигурност: След някой друг месец ще го повторя :P

 

И за да кажа две думи за сериала (в случай, че някой още се колебае). В това сериалче си има от всичко, че да се посмееш и да си поплачеш,

но да не съм голословна:

1. Засегната е отново WC темата (не са се помотавали, има го още в първия епизод)

2. Целувките ...АХ .. :lol: В преден пост коментираха, че са 10 френски целувки ( това са 10 в повече от, това с което сме свикнали)

3. Напомпаното до безумие его на главния (тук съм толерантна заради външноста на същия)

4. Наивна сладурана, която явно всички обичат (как все така става да му се не види)

 

 

С две думи подправките са същите, но манджата я бива за да те държи до 3 сутринта. :P

 

Много, много благодаря за превода. Момичета вие сте номер едно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна драма,страхотни актьори,страхотна игра!!!Всичко ми хареса ! Само ми беше малко постен краят - искаше ми се да видя по-натам ... ама няма :lol: Любимият ми момент беше

когато накрая в 17 епизод и каза , че му е била първата любов :wub: беше много мило !!

 

 

Много ми стана тъжно

когато директорът я пусна на летището -като разбра,че няма смисъл да я държи повече .... :(

 

 

Но важното е , че всичко завърши както исках :lol:

 

С две думи - гледайте го !! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото никак не ми се понрави, но разбира се, търпението ми надделя и продължих упорито да следвам уникалното. Намерих го в следващите епизоди от драмата. И не съм разочарован, напротив. Удовлетворен съм напълно, тъй като се потопих в целия сюжет и герои. Може би ще се повторя, но тези хора са уникални. И съм щастлив, че поне отчасти мога да допринасям за своето израстване, колкото и да е незначително. Но за мен е важно. Интересувам се от културата им, традициите им, самочувствието им, начина им на общуване, сблъсъците между младите и старите, между богати и бедни - сами по себе си те са уникални. А това е някакъв досег до тях самите. Има много кадри от драмата, които са се запаметили в главата ми, доста силни - признавам си. :lol:

Благодаря на екипа за предоставената възможност лично да се насладя на поредната драма от Южна Корея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнооого съм доволен ,заслужава си всяка минута.

До последно се чудех как ще свърши,а това е ценно в един филм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено много ми допадна сериала. Нямах големи очаквания в началото и може би това допринесе до приятното чувство и усещане,което остави в мен.Доста реален ми се видя и смятам ,че това е едно от достойнствата му,всички герой бяха доста обикновенни,като истински хора ако мога така да се изразя в сравнение с някой други сериали. Въпреки ,че не блестят тук актьорите си изиграха много,много добре ролите. Страхотна игра на всички,пез преиграване и подобни. Определено в началото героят на Ерик дотс аме подразни но впоследствие доста ми допадна и тази трансформация,която преживя беше много болезнена но и необходимото зло за да стане човек,а не онази гадина,която беше в началото. Ън Су беше страхотна,много сладка,добричка ,невинна и именно за това и страдаше толкова много,защото добрите и невинни хора винаги страдат. Но жената,в която се превърна,ето това е да покажеш дух и да не се предаваш. Джун Хьок ми беше адски противен от самото начало та и до края,е няма толкова нелицеприятен герой като неговият,ужас. А Хъе Рин определено бих причислил към приятните герой,доста страда това момиче и въпреки,че можеше да има всеки,тя избра именно човека,чието сърце никога нямаше да има .А ето тази сцена ми скъса сърчицето:

мисля,че беше предпоследният епизод,когато и двамата реваха,тя в асансьора а тои пред вратите му. Определено много ме разчувства и ми насълзи очите

 

Ето и една невероятно хубава песен към сериала:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лош сериала, струва си да видиш любовта и перипетиите през които минават главните герои, а и самата история е направена по-такъв начин, че да изглежда някак по-реална.Обаче Канг Те Джу и Ън Су си заслужиха всичко което им се случи, защото сами си го направиха, сами избраха този път.Ей много ме ядосваха тия хора,какви си ги надробиха сами, но пък като се замисля само заради тях го изгледах сериала

как се запознаха, как се целунаха за пръв път, как тръгнаха, как се влюбиха, колко глупости направиха отричайки тази любов или борейки се за нея, всичко си заслужава да се види.Както и промяната в героят на Ерик-влюбил се човекът за пръв път и не знае какво да прави

 

Богаташката не ми хареса още от началото, опитваше се да покаже, че е по-различна от другите богаташки щерки, казваше каквото мисли без да и пука, но в крайна сметка и тя бе една глезла, свикнала да получава всичко

А когата предложи компанията на Те Джу за да се ожени за нея, съвсем ми падна в очите и така си остана докрая,не можех да я понасям,а и как веднъж не се засмя тази жена

Брат и в началото ми харесваше,беше добър, разбран, ама после и той стана един-пълна противоположност.

Но пък четиримата забъркаха такава каша в тази драма, че да гледаш с удоволствие и накрая да се окаже много вярно заглавието-"Каквото ще става, ще става".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично за мен, сериалът си струваше да го гледам единствено заради Хье Рин. Само тя от началото до края не измени на себе си и стоеше зад всички свои решения, а и беше радост за окото с тази външност и стилно облекло :yes:

 

Останалите трима бяха изключително непостоянни. Подразни ме това в историята между Ън Су и Канг Те Джу, че се завъртя веднъж и точно когато вече имаше някакво развитие, започна да се повтаря и да се тъпче на едно място. Те Джу сам не знаеше какво иска, а Ън Су през цялото време ми изглеждаше апатична, вяла и мудна, а и тази отвратителна прическа, която й бяха съчинили :no: (на няколко пъти, когато я беше сменила, изглеждаше стократно по-добре).

Като цяло, до 10-та серия някъде, сериалът ми беше много интересен, но после нещо забатачиха нещата :ph34r:

 

Субтитрите много ми харесаха и благодаря за тях :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятна драма, оказва огромно въздействие. Изгледах я за един ден и след като си легнах късно, едва заспах да ги мисля тея двамата, а на сутринта се сабудих доволна като се замисля за финала. Имаха една толкова сладка и невинна любов.

 

А при първвата трудност, той избяха (уж за да намери пари да спаси сестрата на любимата). И накрая какво стана и двамата си останаха на същото положение от социална гледна точка, но вече можеха да се съберат. Малко съм им ядосана, че постъпиха така. Че и въвлякоха и двама, не до чак толкова невинни участника в игричките си. Но без това нямаше да е толкова завладяващо и интересно.

 

Добре че си изтеглих целия сериал, че ако трябваше да чакам за всяка серия щях да се побъркам от нерви. Сериалът ще си остане един от най-любимите ми!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го. Да си призная честно... Не е от масовите сериали, на моменти беше доста краен. Определено е различен, държи под напрежение до самия си край, не можеш да предвидиш действието, в което може би се крие и очарованието му. Те Джу и Ън Су имаха ужасно трудна връзка, това да проследиш как един пълен егоист се променя в името на най-искрената любов, си е голямо преживяване. Не всичко в живота се случва както го начертаеш, хората се променят, а това няма нищо общо с възрастта или времето, всичко е въпрос на чувство, защото именно то отключва същността ни, която не можем да изтрием. Това личи в очите и макар нехайно да намърдаш ръцете в джобовете... просто скриваш от околните, колко напрежение е събрало сърцето в пръстите ти, а това е много тежка болест, от която бледнее лицето, бледнее и светът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...