lazeto Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Kindaichi Shonen no Jikenbo ~ Hong Kong [sP] (2013) Страна: Япония Също така известен като: Kindaichi Shonen no Jikenbo Hong Kong Година на излъчване: 2013 – Януари – 12 Време на излъчване: Събота Формат: Renzoku Жанр: Мистерия Канал: TBA, NTV Епизоди: 1 Режисьор: NTV Субтитри: Английски Участват: Yamada Ryosuke - Kindaichi Hajime Kawaguchi Haruna - Miyuki Nanase Seungri - Kim Ron Don Arioka Daiki - Saki Ryuji Vivian Hsu - Ivy Ryu Wu Chun - Byron Lee Kiritani Kenta - Takigawa Ryuta Eric Tsang - Wangrong Резюме: Корейският студент Kim Ryong Dong (Seungri) отива в Хонг Конг чрез обмен на студенти. Там той започва работа на непълно работно време в хотел, когато убийство се случва по време на модно шоу, и в крайна сметка става главния заподозрян. Kindaichi Hajime (Kindaichi Hajime) решава да му помогне и започва да работи за разкриване на истината... Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Иха нямам търпение за този спешъл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 И аз съм така, Лазе! Хаяку! Голяма почитателка съм на предходните две заглавия по темата (през 1996г е направен първият сериал с Домото Цуйоши в главната роля, но него не съм гледала). Ще взема да пусна теми и за тях, понеже в поредицата от 2003г имаше изключително интересни случаи. А и Каме, как сме го пропуснали?! Снимка от Wink up за януари 2013г. - тази остана за мен. Ямада и Дайки са с възхитителна фотосесия. Дайки тъкмо го изгледах в Двигател и ми се искаше отново да го видя някъде. Ще бъде вълнуващо преживяване с новият Киндаичи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Вече има и субки, браво много са бързи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 За желаещите следящи онлайн - тук. П.п.Ролята на СънгРи е Ким Лондон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_katya Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 нещо не ми хареса на мен, а с такъв мерак го чаках заради сънгри и у чун... сънгри гледаше кат подплашен заек, а уж щял да отговаря за хумуристичната част... грънци, У Чун на китайски почти му се получаваха нещата, ама нещо дублажа на японски хич не ми хареса... през цялото време търчаха насам натам кат мухи без глави а в останалото време ни обясняваха какво точно е станало и колко сме тъпи, че не сме го разбрали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Добре беше за тийнейджърска лента. Все пак са снимали на чуждо място, а си спомням, че го правеха в размирно време, когато вървяха протестите за спорните острови. Опитали се бяха да съберат звезден актьорски състав. У Чун не бях го виждала от векове. Вивиян Хсу също. Това, че действието се развиваше в Хонг конг си е чиста реклама на града и човек може да получи известна доза информация за самото място, което е полезно. Най-много ми допадна това, че накрая всички се оказаха роднини! Хаха! Едно голямо, щастливо семейство! П.П. Ямада и Дайки бяха с чудесни прически. Отиваха им и ролите. Ямада два пъти преди това е играл детектив и има сериозен опит в това отношение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Фен съм на историята, но едно нещо малко ми се наби на очи. Възможно е да е така защото ги започнах в разбъркан ред, но досега в немалкото истории, които изгледах убиецът винаги е жена, и то хубава. Стигна се дотам, че видя ли симпатична героиня в началото на епизода, някак вече си знам, и малко ми убива удоволствитето. Дано да греша , имам още цял сезон неизгледан, който да разбие калъпа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Хаха! Наистина има подобна тенденция и тя се забелязва не само в тази продукция. Наскоро обсъждахме други криминални дорами, където се опитваха да изкарат убийствата като самоубийства. За мен най-интересни бяха сериите с Джун Мацумото. Ако не си ги гледала, непременно ги виж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts