Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Държава: Южна Корея
Година: 2008
Епизоди: 24
Жанр: комедия | екшън | драма

В ролите:
Канг Джи Хуан - Хонг Гил Донг
Сонг Ю Ри - Хо И Нок
Чанг Гън Сок - И Чанг Хи
Ким Ри На - Со Ън Хье


Сюжет:

Абсолютен непукист и лентяй, нахален, привидно глупав и отнесен, но всъщност умен и схватлив. Това е Хонг Гил Донг. Роден като незаконен син на министър, той израства под напътствията на мъдър монах, който тайно го обучава на бойни изкуства и му предава знанията си. Изпитвайки уважение единствено към баща си и учителя си, Гил Донг живее в безделие, заради което обикновените хора предимно го отбягват.

Градейки планове да напусне родината си и "робския" живот, той ненадейно се впуска в приключение, което не само ще пробуди сърцето му за любовта, но и ще го накара да види мъката и болката на хората. Ще го превърне в бандит, който защитава слабите и помага на нуждаещите се. Истински герой...

:essub:

 

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 1
СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2
ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 720р

СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ + OST

OST

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да видим сега! Нещо като любими моменти нямате ли за споделяне? Мен лично смъртта на кобра#1 и кобра#2 ме събориха от смях. А репликата "Ай, кобричката ми!" още ми звучи в главата :lol: . Пък може и най-клюкарски да обсъдим как трябва да се развият двойките в сериала. Кой е по-подходящ за мъж на И Нок? Поради твърдението на учителя(ах,този учител :lol: ), че има лице на кралица първоначално залагах на принца, ама като гледам тя си държи на Гил Донг, та сега съм на мнение те да се взимат, пък аристократите да си се утешават. А вие? Нещо друго да ви вълнува?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах почнала да гледам първия епизод ............ама много ми летяха и се отказах.

Сега ктато чета коментарите явно съм сгрешила и искам пак да се пробвам ........за това питам де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледай и не вярвай на ушите си, 'щото хвърчането е само епизод-два, после драстично намалява. От 13 епизод нататък си е драма и то каква. Любим сериал, покрай него именно се запалих по корейските филми и сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно хвалбите по-този сериал са ми останали в миналия форум, който между другото си бачка с пълна сила (от време на време) :)

Присъединавам се към спийди. Това ми беше първия корейски сериал и мисля че притежава голяма част от достойнствата на корейското кино. В смисъл има за всеки по нещо ;) Готини герои, забавни моменти, пристрастяващ сюжет и интересни обрати... абе няма да изброявам, много са. Аз някъде се запалих, от момента в който се появи И Нок и все заради някакви тъпи случайности се сблъскваше с принца :D

Беше много забавно на втория път като и казаха, че ще я убият ако я видят пак и тя се натресе отново :lol:

Абе голями майтапи, трябва да си го пусна пак понатам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро се очертава сериалчето, вчера като се метнах и сутринта до 5.20 изгледах до 7 серия..............сега цял ден ще дремя на работа............ ама съм доволна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди седмица пуснах на приятелката си "Moment of Remember".Скъса се от плач и като свърши поиска да и пусна смешен филм.Пуснах и "Хон Гил Дон". От тогава всяка вечер гледа по 3 серии, просто не и давам повече, че 1 път вече се успа за работа.Гледам с нея понякога и пак ми е интересен и смешен.Последните дни ме приспива , става от леглото и почва да гледа сама, явно доста се е зарибила .И така до 3-4 часа сутринта.А досега не я помня да е седнала да гледа филм на нейния си компютър.

Просто...няма какво да кажа повече за сериалчето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Което си е вярно, вярно е! И аз го почнах с лека насмешка (че то с този първия епизод няма как иначе), обаче и досега си ми остава фаворит. Много смях и сълзи е извлякъл от по принцип дебелокожата ми душичка. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я и аз да споделя опита си с първи епизод... :lol:

 

Представете си човек, за когото азиатското кино се свежда горе-долу до Джеки Чан. Току-що е изгледал "4-те бога" и е останал очарован. Вижда друго корейско сериалче. Уха, даже е историческо! Знае, че едва ли ще е същото, но смело решава да пробва. Подготвен е за всичко. Е, явно за почти всичко... Внезапно вижда хубава млада корейка да прелита над рапиращите си събратя. Гледа така :shock: . Преди още да се е отърсил от шока се появява и главатаря на бандата - полегнал на някакъв покрив зализан индивид, издокаран с виолетови слънчеви очила... :affraid: Е тука точно спрях филма и ако седмица или две съвсем случайно не бях попаднала на коментарите за някой от следващите епизоди, не помня точно кой, сигурно повече нямаше да пипна азиатски филм! :lol:

И нямаше и да разбер акакво пропускам. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любимият ми момемнт от целия филм е : "Уууууууууууу, гигантска ушна кал, ооооооооооо.Не съм вадил до сега толкова голяма УШНА КАЛ, уууууууууууу.Днес ми е щастливият ден, залагайте, сега ще ви обера.Вижте, вижте гигантска УШНА КАЛ!"

Нямате идея как съм се смял на целия 1-ви епизод, болеше ме корема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си питам тез през целият филм ли летят както в 1 епизод по време на битка ?

Не прави моята грешка..........почнах първи епизод, стигнах до средата и се отказах, точно заради хвъркатите.

Хубавото е, че коравта ми глава понякога се вслушва в думите на другите..........сериала е много ценен и определено не продължава така/ авиацията я пускат в отпуска/. Изгледай поне до 3 серия и пак ще си поговорим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ама мен пък точно тези хвъркатите и примесените с ирония сцени в началото ме зарибиха и през целия филм си ги чаках чинно... За съжаление - не се появиха. Филма се оказа по-различен, но въобще не съжалявам, че продължих да го гледам.

Между другото - същия похват ползваха и в Илджиме - и аз пак се хванах на въдицата :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи впечатления от филма са ми все едно гледам Том и Дйери :) дори тежките моменти не са чак толкова драматични за сега.С няколко думи има голяма идиотщина според мен ...но все още съм на 5 епизод...има време...дано да успея да издаржа до края ...Buchinmo за сега ми води класацията!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале много съм глупав ама така де... Някой да ми обясни,че неуспях да схвана нещо Пърият и последният епизод....

В първия епизод дават цялата банда да гърбят някакъв си там след което дават няколко години по рано ...а в последния те измират ...

оффф 10 пъти прегледах 1 и 24 епизод и немога схвана кво става... :x

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хронологично първо дават бандата в даден етап на развитието им (1 еп.), после ретроспективно обясняват кой откъде е тръгнал и как са се събрали. В 24 дават вече края на цялата история и развръзката. Дано съм го обяснила точно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото помня, смея да се съглася с мнението на Speedy. Не търси някаква връзка м/у началото и края. Началото е просто, това как героите си представят, че ще е финала.

Но уви, съдбата им готви друга изненада.

:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Началото е по скоро представата на хората за бандата........легендата за тях. Къде в сериала ги видяхте такива лъскавички и спретнати .........крадци на светло и на куп.......дори ако не ме лъже паметта и принца се вясна като фигура в цялата постановка в началото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...