Ragnos Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Държава: Южна Корея Година: 2008 Епизоди: 24 Жанр: комедия | екшън | драма В ролите: Канг Джи Хуан - Хонг Гил Донг Сонг Ю Ри - Хо И Нок Чанг Гън Сок - И Чанг Хи Ким Ри На - Со Ън Хье Сюжет: Абсолютен непукист и лентяй, нахален, привидно глупав и отнесен, но всъщност умен и схватлив. Това е Хонг Гил Донг. Роден като незаконен син на министър, той израства под напътствията на мъдър монах, който тайно го обучава на бойни изкуства и му предава знанията си. Изпитвайки уважение единствено към баща си и учителя си, Гил Донг живее в безделие, заради което обикновените хора предимно го отбягват. Градейки планове да напусне родината си и "робския" живот, той ненадейно се впуска в приключение, което не само ще пробуди сърцето му за любовта, но и ще го накара да види мъката и болката на хората. Ще го превърне в бандит, който защитава слабите и помага на нуждаещите се. Истински герой... СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 1 СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 720р СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ + OST OST 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinardin Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Да видим сега! Нещо като любими моменти нямате ли за споделяне? Мен лично смъртта на кобра#1 и кобра#2 ме събориха от смях. А репликата "Ай, кобричката ми!" още ми звучи в главата . Пък може и най-клюкарски да обсъдим как трябва да се развият двойките в сериала. Кой е по-подходящ за мъж на И Нок? Поради твърдението на учителя(ах,този учител ), че има лице на кралица първоначално залагах на принца, ама като гледам тя си държи на Гил Донг, та сега съм на мнение те да се взимат, пък аристократите да си се утешават. А вие? Нещо друго да ви вълнува? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirani Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Бах почнала да гледам първия епизод ............ама много ми летяха и се отказах. Сега ктато чета коментарите явно съм сгрешила и искам пак да се пробвам ........за това питам де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Гледай и не вярвай на ушите си, 'щото хвърчането е само епизод-два, после драстично намалява. От 13 епизод нататък си е драма и то каква. Любим сериал, покрай него именно се запалих по корейските филми и сериали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedemon1238 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Явно хвалбите по-този сериал са ми останали в миналия форум, който между другото си бачка с пълна сила (от време на време) Присъединавам се към спийди. Това ми беше първия корейски сериал и мисля че притежава голяма част от достойнствата на корейското кино. В смисъл има за всеки по нещо Готини герои, забавни моменти, пристрастяващ сюжет и интересни обрати... абе няма да изброявам, много са. Аз някъде се запалих, от момента в който се появи И Нок и все заради някакви тъпи случайности се сблъскваше с принца Беше много забавно на втория път като и казаха, че ще я убият ако я видят пак и тя се натресе отново Абе голями майтапи, трябва да си го пусна пак понатам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirani Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Добро се очертава сериалчето, вчера като се метнах и сутринта до 5.20 изгледах до 7 серия..............сега цял ден ще дремя на работа............ ама съм доволна. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petardan Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Преди седмица пуснах на приятелката си "Moment of Remember".Скъса се от плач и като свърши поиска да и пусна смешен филм.Пуснах и "Хон Гил Дон". От тогава всяка вечер гледа по 3 серии, просто не и давам повече, че 1 път вече се успа за работа.Гледам с нея понякога и пак ми е интересен и смешен.Последните дни ме приспива , става от леглото и почва да гледа сама, явно доста се е зарибила .И така до 3-4 часа сутринта.А досега не я помня да е седнала да гледа филм на нейния си компютър. Просто...няма какво да кажа повече за сериалчето. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Което си е вярно, вярно е! И аз го почнах с лека насмешка (че то с този първия епизод няма как иначе), обаче и досега си ми остава фаворит. Много смях и сълзи е извлякъл от по принцип дебелокожата ми душичка. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinardin Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Я и аз да споделя опита си с първи епизод... Представете си човек, за когото азиатското кино се свежда горе-долу до Джеки Чан. Току-що е изгледал "4-те бога" и е останал очарован. Вижда друго корейско сериалче. Уха, даже е историческо! Знае, че едва ли ще е същото, но смело решава да пробва. Подготвен е за всичко. Е, явно за почти всичко... Внезапно вижда хубава млада корейка да прелита над рапиращите си събратя. Гледа така :shock: . Преди още да се е отърсил от шока се появява и главатаря на бандата - полегнал на някакъв покрив зализан индивид, издокаран с виолетови слънчеви очила... :affraid: Е тука точно спрях филма и ако седмица или две съвсем случайно не бях попаднала на коментарите за някой от следващите епизоди, не помня точно кой, сигурно повече нямаше да пипна азиатски филм! И нямаше и да разбер акакво пропускам. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petardan Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Любимият ми момемнт от целия филм е : "Уууууууууууу, гигантска ушна кал, ооооооооооо.Не съм вадил до сега толкова голяма УШНА КАЛ, уууууууууууу.Днес ми е щастливият ден, залагайте, сега ще ви обера.Вижте, вижте гигантска УШНА КАЛ!" Нямате идея как съм се смял на целия 1-ви епизод, болеше ме корема. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1b0 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Да си питам тез през целият филм ли летят както в 1 епизод по време на битка ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirani Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Да си питам тез през целият филм ли летят както в 1 епизод по време на битка ? Не прави моята грешка..........почнах първи епизод, стигнах до средата и се отказах, точно заради хвъркатите. Хубавото е, че коравта ми глава понякога се вслушва в думите на другите..........сериала е много ценен и определено не продължава така/ авиацията я пускат в отпуска/. Изгледай поне до 3 серия и пак ще си поговорим. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Да, ама мен пък точно тези хвъркатите и примесените с ирония сцени в началото ме зарибиха и през целия филм си ги чаках чинно... За съжаление - не се появиха. Филма се оказа по-различен, но въобще не съжалявам, че продължих да го гледам. Между другото - същия похват ползваха и в Илджиме - и аз пак се хванах на въдицата 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1b0 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Първи впечатления от филма са ми все едно гледам Том и Дйери дори тежките моменти не са чак толкова драматични за сега.С няколко думи има голяма идиотщина според мен ...но все още съм на 5 епизод...има време...дано да успея да издаржа до края ...Buchinmo за сега ми води класацията!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belief Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 0о,още си съвсем в началото.. драмата е пълна.. сериалчето е едно от най-добрите 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1b0 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Мале много съм глупав ама така де... Някой да ми обясни,че неуспях да схвана нещо Пърият и последният епизод.... В първия епизод дават цялата банда да гърбят някакъв си там след което дават няколко години по рано ...а в последния те измират ... оффф 10 пъти прегледах 1 и 24 епизод и немога схвана кво става... :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Хронологично първо дават бандата в даден етап на развитието им (1 еп.), после ретроспективно обясняват кой откъде е тръгнал и как са се събрали. В 24 дават вече края на цялата история и развръзката. Дано съм го обяснила точно. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedemon1238 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Доколкото помня, смея да се съглася с мнението на Speedy. Не търси някаква връзка м/у началото и края. Началото е просто, това как героите си представят, че ще е финала. Но уви, съдбата им готви друга изненада. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirani Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Началото е по скоро представата на хората за бандата........легендата за тях. Къде в сериала ги видяхте такива лъскавички и спретнати .........крадци на светло и на куп.......дори ако не ме лъже паметта и принца се вясна като фигура в цялата постановка в началото. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1b0 Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Принцът го няма в постановката...май ти ми даде наи точно обяснение...защото наистина ги няма всички на куп и така лачени с разни бунерагчета и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts