Jump to content

Baby & Me (2008)


Recommended Posts

ахах, хич не е лигав. Все пак трябваше да пресъздаде образа на задоволен от всичко младеж, който в един момент се оказва "баща" и трябва да отглежда дете, което не е предполагал, че съществува. С всичко това идва и отговорността, а той до този момент не се е интересувал от нищо друго, освен от себе си. Но в последствие пораства и осъзнава кое е най-важно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гън Сок както винаги в своите роли е просто перфектен.Виждам го в какви ли не роли и просто продължавам да се убеждавам че е срахотен а това бебе така допълва обстановката,че няма как да не ти хареса филмчето.Страшно е забавно и зарибяващо гледаш ли го веднъж няма как да не си го пуснеш пак

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен! Случайно мернах темата- отпадък и викам що да не го пробвам... За първи път гледам филм с Гън Сок, направо ме плени

Бебешокът е голям сладур, същински бащичко. Разби ме сцената на летището...

Гън Сок вече има още една фенка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето е страхотно,много ме радва..А Гън Сок,просто нямам думи за него,той е невероятен както винаги.А бебчето уникално,много сладичко.Сега ще гледам друг филм с него и на вас го препоръчвам "The Case of Itaewon Homicide".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладка комедийна драма. Гън Сок ми е доста по-симпатичен, отколкото в "Красиви като ангели". Бебенцето е уникално. Филмът съдържа доста комични ситуации, примесени със сериозни такива (по корейски). Лек, разстоварващ и непретенциозен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки, че го гледах доста отдавна, имам много хубави спомени от филма. Хареса ми тогава, харесва ми и сега. Има доста силни моменти. И не говоря само за комедийни ситуации, имаше си от всичко по малко. Много хубав замисъл имаше, нищо че историята е позната, в смисъл има и други филми на подобна тематика. И все пак този се различаваше сякаш. На мен пък най-силно впечатление ми направи момента

 

когато се върнаха родителите на "таткото" и как им изстреля набързо, че детето е негово, че той е техен внук. Беше много сладко, много мил момент, направо ме разнежи Гън Сок тогава... Другото, което ме впечатли беше съвсем в началото, когато беше с баща си в спортната зала и му каза, че иска да бъде баща. Дето се вика, внимавай какво си пожелаваш... :D Когато приятеля призна, че той всъщост е бащата беше не по-малко емоцинален момент, а момента на летището си е ...."Aaah, Classic!" Много се трогнах, когато бебоока се разболя и малкия татко нервничеше хем от болка, хем от очакване да се подобри...истински родител.

 

Общо взето филмчето беше доста изпипано. А репликите на бебока бяха убииствени, от сорта на "И това ми било баща...." "Кърмаа! Искам кърма!" Голям смях падна. Хпаленцето беше такъв сладур неземен :)

Та, силно го препоръчвам филма за скучни и сиви дни, в които настроението е изчезнало безследно. Сигурна съм, че филма ще ви го възвърне. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладко филмче. Почти през цялото време не спрях да се усмихвам. Бебока беше уникален, а Гън Сок влиза в образ максимално. Оправи ми настроението след края на работния ден. С удоволствие бих го гледала отново. :yes: :yes: :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради този филм се влюбих в Гън Сок!! Много забавно филмче,но очаквах различен край :)

Редактирано от desjer
Погледни в "Добре дошли!" как се публикува снимка! :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър филм много.Отначало доста смях, после драма, а накрая финала просто ме разби.Филма е направо супер, заслужава си да го гледате :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

че в корейските филми драма обикновено означава "и накрая всички щастливо умряха..."

 

Ей това много ми хареса... Прибирам си го в любими цитати и пиша преди да съм гледала още филма по този повод :asian:

До после.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само хубави неща мога да кажа за него....

голямо хилине пада на моменти..Гън Сок много добре се справи в ролята на баща

ама момичето,което му помагаше май беше бая странна :lol:

Края си беше напълно неочакван...,но завърши подобаващо

А това мъниче е голям бонбон :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е филмчето, точно наскоро го гледах. Хехе имаше доста забавни моменти, според мен е идеално ако искаш малко да разпуснеш. Бебето беше адски сладко, а и таткото както винаги беше на ниво. Досега не съм гледала филм/сериал с Jang Geun Seok, който да не ми е харесал. Също така края на филма беше доста неочакван. Който не го е гледал - препоръчвам му го!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавен и приятен филм. Реших да го изтегля заради Jang Geun-seok и не съжалявам :rolleyes: Мисля, че си изигра ролята чудесно ^_^

 

Много се смях, когато отиде да иска адресите на жените, които могат да му дадат мляко :D също така много се радвах и на коментарите на бебето :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна добре

Как Гън Сок си искаше кърма от една едра лелка на улицата :)

 и не след дълго започнаха и безсмислиците

Кой ще остави на един тинейджър сам вкъщи при това, да гледа бебе при положение, че всички разбраха за него (вкл. и от училището, че и си ходеше в часовете с него).

, имаше доза хумор 

Семейството с 9 те деца :)

. В общи линии нищо особено, добре, че Гън Сок краси обстановката. Става за убиване на времето :)

С едно нещо не можах, да свикна през целия филм

 

Как можаха, да озвучат детето с този ужасен глас на възрастен чичко :(

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...