Jump to content

Yazaki Hiroshi (Язаки Хироши)


ukio

Recommended Posts

spacer.png


Yazaki Hiroshi
矢崎広

Професия: актьор, певец, сейю
Роден на 10 юли 1987 г. в Ямагата
Височина: 176 см
Зодия: Рак
Кръвна група: 0
Агенция: Tristone Entertainment (в една агенция е с Шун Огури, Го Аяно и Кей Танака)
Година, в която стартира кариерата си: 2004
Умения: пиано, бейзбол
Официален сайт

Дорами

The First Penguin (NTV, 2022)
Seven Detectives: Season 7 | Keiji 7 nin: Season 7 (TV Asahi, 2021) - епизод 2
Hero (Fuji TV, 2014) - епизод 5

Umi no Ue no Shinryojo (Fuji TV, 2013) - епизод 8
Kingyo Club | Kingyo Kurabu (NHK, 2011)

Yuusha Yoshihiko to Maou no Shiro (TV Tokyo, 2011)
Tokyo DOGS (Fuji TV, 2009)
Gokusen 3 SP (NTV, 2009)
Akai Ito (Fuji TV, 2008)
Gokusen 3 (NTV, 2008)
Binbo Danshi (NTV, 2008) - епизод 1
Full Swing (NHK, 2008)
Kamen Rider Den-O (TV Asahi, 2007)
Seibutsu Suisei WoO (NHK, 2006)

Филми

Love, Life and Goldfish | Sukutte Goran (2021)

Zombrex: Dead Rising Sun (2010)
Gokusen: The Movie (2009)

Tokyo Dogs (2009)
Threads of Destiny | Akai Ito (2008)
Babel (2007)
Battery (2007)

Аниме - сейю
Bokura Ga Ita (2006)
Heroic age: Age (2007)

Сцена
Tenimyu - 2004 - 2007
Switch - 2005
Brodway musical In the foorest - 2006
Song for you - 2006
PEACE MAKER Shinsengumi - 2007 as Susumu
Takarazuka Love - 2009
Shibuya × Akiba - 2009
Brodway musical The Music Man - 2010
Wonderful - 2010
Punk Opera Clockwork Orange - 2011 с Шун Огури
Dracula - 2011 as Arthur
Човекът с желязната маска - Тримата мускетари - 2012
Hakuouki 2 - 2012, в ролята на Хиджиката Тошизо
Sunset Boulevard - 2012
MACBETH - 2012
Satomi Hakkenden - 2012
Martini! ~tada kon satsuei 5 jikan oshi - 6-11 февруари 2013
Sorao no sekai - 14-24.03.2013
 Dream Jumbo Takarabune - 2013

Shenzhou Tianma arts - април-юни 2013
Bread Aruteno - юни 2013

Dracula - 2013

Hakuouki - октомври 2013 


Инфо
На 16 години Хироши влиза в театрална трупа и за отрицателно време се прочува с участието си в Тенимю. След дебюта си на сцената през 2004 г., още същия период се присъединява към сезон 2004-2005 на Принцът на тениса в ролята на Кентаро Минами от отбора на Ямабуки.
Хироши не беше толкова деен допреди 1-2 години, когато започна активно да се включва в най-разнообразни сценични творби. Тази година появите му са доста на брой. Имам чувството, че се е включил във всеки втори стейдж в Япония. Дори ми се струва, че ще добавя с времето допълнителни спектакли.
Младежът има кратки изяви в известни дорами (Гокусен 3, Акаи ито, Токийски кучета), но те съвсем не са достатъчни, за да разкрият таланта му. Затова, подобно на много други свои колеги, се обръща към театъра. А сцената има какво да му даде. И той ѝ се отблагодарява с брилянтни изпълнения. Стартирайки от школата на Тенимю, до днес Язаки-кун се е превъплъщавал във всякакви герои (от исторически фигури до съвременни персонажи).
Напоследък зачестиха и главните му роли. Да играеш Хиджиката Тошизо в Хакуоуки и то след умопомрачителното изпълнение на Тайчи Саотоме преди това, е истинско геройство. Не се съмнявам, че актьорът се е справил безупречно. Няколко сезона по-рано той отново поема персонаж в театрална адаптация по историята на шинсенгуми. Този път влиза в образа на Сусуму.
Вчера, съвсем случайно, открих, че се е изрусил. Гостуваше в тв предаване и на главата си имаше шапка, но светлите коси се подаваха отдолу. Добре изглежда и по този начин. Сигурно тази нова фризура е заради предстоящи участия.
Догодина ще го видим в амбициозен проект, наречен Martini. Rie вече писа за него в темата на Тотани Кимито. Заедно с тях си записвам и имената на Шиния Таниучи, Сома Кейске и Наоки Кавано. Успех!

Хироши участва в два клипа на известни групи:
So' Fly - OLD DAYZ
ORANGE RANGE - Hitomi no saki ni
Вторият ми е любим, с незабравимите теми - училище и приятелство.

 

 


Снимки

 


Hakuouki
spacer.png
spacer.png
С униформата на Ямабуки (хаха, сещам се, че негови съученици там бяха Такахико Янагисава и Джури)
spacer.png
В есенния стейдж Сатоми Хаккенден
spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png
Язаки - рус
spacer.png
В Макбет
spacer.png
spacer.png
spacer.png
spacer.png
Хироши, заедно с Дайске Хиросе, Оно Кенто и Рьо Мацуда
spacer.png

 

Редактирано от bealonenomore
Обновена филмография.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Японецът, който изигра шотландския крал Макбет в едноименната трагедия. Убедих се, че могат отлично да пресъздават творби на Шекспир. Хироши е неотразим на сцена. Роден е за нея.

 

На Хироши му предстои и още едно участие в мюзикъла Hakuoki (2012) в края на годината (30 декември) и точно преди два дни излезе още една новина, четох я и в блога на Дайске Хиросе, и на Шого Сузуки, както и самият Хироши сподели за нея - отново мюзикълът Hakuoki (забелязах, че към заглавието този път е добавено и името на Соджи Окита, героят на Дайске), но от 14 до 24 март 2013 г. Шого написа, че това е продължение. Ето и сайтът, който пуснаха и тримата, тъй като отново ще са заедно като герои в това представление.

От три дни Хироши е и изрусен... Не мога да го приема, странен ми е, но аз и не търпя изрусени азиатци (Арата Хории в девети и десети епизод на Sugarless е изключение). Участваха с Казуки Като и Рен Ягами в някакво предаване Boogie Woogie Night и публикува снимки. Редовен е, вчера дори се отчете с няколко публикации за деня, отново сподели за новото представление, публикува и снимки. Наистина вчера му беше ден за писане.

Язаки-сан участва и в първи епизод на дорамата Kodomo Keisatsu (2012). Сещам се сега, че отново беше изрусен, в ролята на престъпник, a малките детективи водени от Фуку Сузуки го разпитваха.

Вече втора година следя кариерата му. Интересен е, забавен, играе предимно в театъра, а и щом се справя блестящо с шекспировите творби - от мен само поздравления.

 

Реклама на

и колегата му от агенция Tristone - Сейя Осада, която излезе есента. Сейя е главен герой тук, но пък за Хироши ясно се вижда е момичето, с което сладко, сладко си говорят и похапват. Много е зле с английския, за това и съм го сложила в подписа си. Хах. Голям, изключително голям фен на безболната игра е Язаки-сан. Помня и ролята му в Battery (2007).

 

Малко снимки и от мен на японският Макбет-Язаки.

 

spacer.png

 

 

 

Тази снимка я беше публикувал лятото след като участва и в представление на друга Шекспирова трагедия "Троил и Кресида". Прави ми сериозно впечатление от няколко месеца насам, че подчертава колко обича Шекспир и творбите му. Може би за това не е случайно, че именно той изигра това лято Макбет.

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

Тук е след представленията през месец октомври на A Study in Scarlet, в което Хироши бе в ролята на Шерлок Холмс, а Рьота Мурай на д-р Уотсън. Малко е рошав в главата, но.. Хаха

 

spacer.png

 

И Хироши от преди два дни, заедно с Казуки Като и Рен Ягами в предаването Boogie Woogie Night

 

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасни снимки! Спомням си стейджа от лятото с Юске Ямамото и Шун Шиоя - Троил и Кресида, но отново съм го пропуснала. И за този с Шого четох. Много инфо излезе през последните седмици и с времето ще го добавям към общите данни.

Ммм, рекламата е на любимото суши. В Киото има едно място, където го правят божествено. Там ни казаха, че ако дадена порция не бъде изядена до половин час, се изхвърля.

Да не забравя да коментирам фотото с Като, Рен и Кимеру! Върховно е! Четирима Тенимю представители на едно място!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не зная кой е Кимеру, но си признавам, че в началото помислих, че е жена. След това, гледайки предаването разбрах, че е мъж. Размениха си подаръци, пиха шампанско и ми хареса, че ядоха пица, пържени картофи, пилешки крилца, нещо, което за мен не изглежда странно и бих опитала веднага. Рен Ягами влезе в ролята на Дядо Коледа, само че ни липсваше Снежанка. Обаждаха се и зрители по телефона, задаваха въпроси. Интересно беше. Пускат се линкове винаги за гледане онлайн, поне Хироши винаги слага такива за феновете си.

Язаки-сан обеща да си върне нормалния цвят на косата за представленията на Martini догодина.

Участието му в "Троил и Кресида" е като гост в представлeнията, но нямам представа в каква точно роля.

 

spacer.png

 

И една весела снимка на Хироши, която съм запазила от публикациите му това лято.

 

 

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още едно театрално представление за Хироши. Миналата седмица той писа за това, но не разбрах много. Днес обаче сутринта Язаки-сан пусна видеото на групата DA2-DANZIN (разбирам, че е новосформирана и това е първият им сингъл), в която участва и той. Разрових се за малко повече информация из японските сайтове, защото на английски не откривам нищо. Представлението е Dream Jumbo Takarabune (2013) и ще се играе от 6 до 13 януари в Токио, а на 26 януари ще изнесат и две представления в Осака.

 

Ето и видеото, което Хироши пусна днес на групата

, и което е към това ново представление. Забелязaх веднага Stardust-присъствието в лицето на Юкихиро Такигучи, различавам Цуйоши Хаяши от Amuse, както и Юки Цуджимото, който сега гледам и в Taira no Kiyomori.

 

Това е представяне на актьорите в Dream Jumbo Takarabune (2013). Хироши тук е заснет няколко дни преди "новата" прическа. Втори е Минехиро Киномото, който също ще участва.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах вчера постера на този стейдж и дълго се взирах, за да разпозная някое лице. Май само Хироши успях да видя в средата. Браво! Още един райдър на сцената. Киномото-кун, ганбаре!

Ха, Юкихиро напусна Pureboys и мислех, че няма да се появи повече в музикална група. Надявам се всички да са сериозни с новата група!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Откакто ни честити Мери Крисмъс-а, не е публикувал нищо. Изчезна напоследък, а не е характерно за него. Обаче Юкихиро Такигучи е най-редовен (дори и по два пъти на ден, Сакурада-сан пасти да яде пред него) и вчера публикува снимка в блога си, на която е и Хироши. Сподели, че репетират представленията на Dream Jumbo Takarabune (2013), които стартират след седмица. Юки Цуджимото също пише за това тези дни.

 

Снимката от блога на Такигучи-сан

 

 

spacer.png

 

Хироши ще участва отново в шоуто на TVK Yokohama - Sengoku Nabe, което ще стартира в началото на 2013 г. Писа за това преди няколко дни. И тази година Хироши участва в това шоу, очевидно са решили да го продължат. Бях гледала няколко откъса, интeресно е, а и след сцените с D2 Boys, които гледах тази есен, ще проследя и Sengoku Nabe. Казуки Като също видях, докато разглеждах сайта, очевидно ще се включи и той.

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, чорапите на Юкихиро са много яки!

Охо, какво съзират очите ми! Накамура Рюске от Ханасекеру! Не съм го засичала от много време.

Новите попълнения в Sengoku Nabе пародират култовата рок група X-Japan. Това трябва да се види, понеже мисля, че ще е много интересно. Ето как са били подредени изпълнителите:

Вокал: Тоши или Оокубо Тошимичи - Хироши Язаки

Барабани: Рьома или Сакамото Рьома - Джури

Китара: Суги или Такасуги Шинсаку - Мамия Шотаро (от миналогодишната версия на Хана кими)

Китара: Когоро или Кацура Когоро - Маеяма Такахиса

Бас: Така или Сайго Такамори - Накамура Рюске

 

Сенгоку Набе е изключително весело предаване. Популярни идоли имитират и пародират известни изпълнители, но използват имена на исторически личности. Миналата година Мурай Рьота и Хироки Сузуки направиха изключително изпълнение ала Сейшун амиго на Шуджи и Акира.

 

spacer.png

Снимка от предстоящия стейдж

spacer.png

 

П.П. Кимеру е първият Фуджи в Тенимю. Всички го тачат поради певческите му способности и понеже е семпай, от когото останалите се учат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грешиш. Това не е от новото издание, нито ще предстои. Това са точно епизодите от тази година. Хироши и момчетата направиха тази пародия на X-Japan лятото, мисля, че беше през юни. Имам и всички клипове, но сега качих само един от тях. Трябва да се обръща внимание какво се чете и какво публикува...

 

Hiroshi Yazaki - X-Japan Parody

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, така ли? Значи е минало! Още по-добре. Тази година нищо не съм им гледала, за съжаление.

Чакаме тогава повече инфо за предстоящото включване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще споделя как вървят предаванията. Няма проблем. Може и някой път отново да споделя файлове от тези, които имам с неговото участие.

Страхотен вокалист е. На изпълнението не се вижда красивото му личице от очилата и перуката, но е Хироши.

За мен бе прекрасен като Макбет, кралят шотландски.

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И облеклото му отива. С този глас може самият Тоши да замести.

Върнаха ме назад във времето с Джури. Двамата са от старата школа на Тенимю и се познават отлично. Играеха в един отбор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разписа се след новогодишното представление на Hakuouki, коетo бе на 30-ти вечерта, честити ни снощи и настъпилата нова година, а преди малко публикува и с новина.

 

От 10 до 27 април 2013 г. Хироши ще играе на сцената на театър Мейджи-за в представлениeто Shinshu Tenmakyo (има и филм от 1958 г.), едно от тези, които са посветени на отбелязването на 140 години от създаването на театъра в Япония (1873 г.). Ще участват също така и Тайчи Саотоме (естествено, щом е кабуки без него не може), Тору Баба, както и Хидеказу Ичиносе, с който Хироши игра тази есен в Satomi Hakkenden. Театър Мейджи-за е популярен със своите кабуки представления (класически японски представления, в които се танцува).

Изключително активен е и през тази година на театрална сцена. Браво на Язаки-сан.

Тъй като Хироши "обиколяше" напоследък блоговете на своите приятели, на чиито общи снимки беше и той след Юкихиро Такигучи, Дайске Хиросе, Юки Цуджимото ето и снимка от блога на Минехиро Киномото, с който ще участват заедно в започващите след пет дни представления на Dream Jumbo Takarabune.

 

 

 

spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес бе първото представление на Martini, а вчера както обеща още през месец декември, Хироши-Пироши си върна тъмния цвят на косата (така го харесвам и аз).

Публикува няколко пъти и сподели, че всичко е минало успешно. Снимки от днес няма, но тези дни той, Кимито Тотани или Кейске Сома (който също се отчете, след цял месец) предполагам, че ще публикуват.

 

Новата прическа на Пироши...

 

 

c44904a9f2f8a542.jpg

 

 

EDIT: Юкихиро Такигучи е присъствал днес (8 февруари), на третото представление на Martini и публикува в блога си снимка с Хироши.

 

a29d6eb744540a86.jpg

 

source: ameblo.jp

Редактирано от Rie
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Симпатяга, нахилен. Днес я публикува. Миналата седмица пусна и негови снимки от Hakuoki... Ммм, гримиран, с едни бои, чудо.
Представленията на Hakuoki свършиха преди броени дни, а сега се подготвя за участието си в Shinshu Tenmakyo, за който споделих в началото на годината. На 10 април е първото представление, Тайчи Саотоме много ми хареса на постера. Оказа се, че и Ацуши Арай участва в тази театрална постановка, само че с малка роля.
Хироши ще участва и това лято в мюзикъла "Дракула". Мисля, че първата дата бе в края на август (23-ти май ми се върти в главата), не ми се рови сега да търся сайта, отдавна го видях и то това, което Хироши сподели.

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес празнува своя 26-ти рожден ден. Да е жив и здрав! Разписа се от рано днес и със снимки, които сподели.
Добре е, публикува и най-редовно, продължава да се изявява предимно на театрална сцена (но забелязах, че Хироши е част от каста и на новия филм Hentai Kamen, който излиза на ДВД след два дни в Япония), през юни приключиха последните му представления, той бе в главна роля (не се сещам сега за името на театралното представление), а в момента се подготвя за участието си в мюзикъла "Дракула", чиито представления стартират в края на август.
Миналата седмица Хироши сподели и за новото видео на групата, от която е част и той, и за която сме говорили вече в темата му - DA2 DANZIN. Не ми се коментира това, което видях, но го изтърпях.

Хирошчо и с малки китки, на една от последните снимки, които бе споделил през юни, след представленията.

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Otanjoubi omedetou!

Хаха! И на мен ми е странна тази тяхна група. Още се чудя, Юкихиро какво прави там?!

Ау, октомври пак ще играят Хакуоуки. Явно много са го харесали в ролята на Хиджиката, щом за пореден път го оставят да я пресъздаде на сцената.

spacer.png

 

 

 

spacer.png

spacer.png

 

 

Това ли е стейджът, който е играл през юни? Bread Aruteno? 7 спектакъла за 2013г! Впечатляващо!
spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...