Jump to content

Money's Warfare (2007)


Recommended Posts

Money’s-Warfare-01.jpg

Заглавие: Money's Warfare

Познат още като: War of Money

Държава: Южна Корея

Жанр: драма, комедия, екшън

Епизоди: 16 + 4

Телевизионен канал: SBS
Период на излъчване: от 16 май 2007 до 19 юли 2007

Субтитри: Английски

 

В главните роли:

Park Shin Yang - Geum Na Ra

Park Jin Hee - Seo Joo Hee

Shin Dong Wook - Ha Woo Sung

Kim Jung Hwa - Lee Cha Yeon


Описание:
Гъм На Ра (Park Shin Yang) е банкер. Со Джу Хи (Park Jin Hee) е обикновена жена, която трябва да се омъжи за разведен мъж, за да реши финансовите проблеми на семейството си. Но в деня на сватбата Гъм На Ра решава да си събере дължимото и съсипва сватбата. Джу Хи дава обет да си отмъсти, но вместо това тя се влюбва в него. Ха У Сонг (Shin Dong Wook) също е банкер. Млад, красив и успял, изглежда, че той няма притеснения в живота, докато не среща Со Джу Хи. След което той и Гъм На Ра стават съперници в бизнеса и в любовта.
Корейците отново третират познатата ни формула за задлъжняла жена и богат мъж. Филмът е адаптация на комикса на Park Yi Kwon "War of Money".

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ

Личен коментар:

Сериалът привлече вниманието ми с високия си рейтинг. Според мен ще е добър, но засега не мога да кажа повече по въпроса, тъй като не намерих руски превод. Дано някой да го е гледал и да даде мнение.

Link to comment
Share on other sites

Замисъла хич не е лош според мен след видяното в първите епизоди, а тази актриса Парк Джин Хе е наистина чаровна и магнетична на особено на фона на свръхтунингованите дропли в последно време. Това, че е бил с толкова висок рейтинг далеч не е случайно, действително тук се случват доста интересни неща и мисля да си го изгледам през следващите почивни дни.

 

Link to comment
Share on other sites

Сериалчето действително е интересно...главният не е някой зализан айдъл, но прави нелоша роля като героят му тук буквално бива сринат до самото дъно и нещата, които се случват дори още в началото наистина те карат да се замислиш колко сме зависими от парите и как те променят хората и обкръжението им. Почнах го тъй като японците ще правят римейк по него и ми стана интересно за що иде реч..

Link to comment
Share on other sites

Еми аз си го преполових и май май ще си го изгледам! ^^ Трябваше да се върна в 2007-ма чак ама си заслужаваше понеже ми беше интересно и доста забавно досега! Тук ключовите жанрове са драма и комедия като и в двата има в изобилие! Каста е страхотен! Отначало подходих със съмнение към аджушито с очилата ама тоя човек не просто играе ами направо си изживява ролята на екрана...хаха толкова не се бях забавлявал отдавна на корейска комедия май от I do I do. Тоя пич такъв лихвар спретна и толкова енергично го играе, че дори и най сериозната ситуация изглеждаше като детска игра! До толкова се амбицира да е финансова акула и така прие житейската си философия за парите след преживяните неудачи, че не му пукаше нито от кой трябва да си вземе парите нито от начина по който го прави. Дори ситуацията да изискваше такт и обмисляне оня просто се впиваше като пиявица в "жертвата"  и най-нахално си искаше тва дето му се полага! :D Същевременно когато се искаше да е сериозна ситуацията превключваше много добре, наистина изключително динамичен и ярък образ! Това особено подпомогна за интегрирането му към другите персонажи и най вече за главното каре от актьори. Те от друга страна също бяха интересни, най вече Парк Джин Хе, но Джунг Ха й отстъпваше с малко само като цялостно присъствие иначе като личен чар и двете ми харесаха много и като излъчване и като външен вид! Дори през цялото време не можах да определя на коя точно симпатизирам повече, а това наистина е рядкост при мен ама просто в първите епизоди, когато обикновенно ми се обособяват тези впечатления ми допаднаха и двете героини въпреки, че като типажи бяха различни. Все пак малко повече симпатизирам на героинята на Джунг Ха понеже наистина я съжалих след начина по който нашия човек се отнесе с нея, а и чертите й са най-близко до азиатския типаж жена дето най ми харесва. Донг Ук и той се представи добре въпреки, че героят му беше леко дървен ама просто такъв типаж играеше иначе определено си личи потенциала зад този персонаж тъй като и досега не мога да го категоризирам като антагонист въпреки, че натам клони.
Второстепенните и те бяха големи, като почнем от оня бездомник пишман-арабина и стигнем до мафиозите или шефа на Гюм На Ра, оня зализания лихвар! :D Ще видим как ще го приключат може и да виси типично по корейски, но поне засега е едно чудесно изживяване! Харесах си и песничката понеже мелодийката и текста зарибяват... ^^

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...