Jump to content

Recommended Posts

Не знам за вас, но аз 80% от сериала зяпам усмивката на Пак Шин Хо и на места не мога да хвана дори субтитрите. :D

Адски чаровна усивка има това момче и не се скъпи да я показва. :i love this:

На половината съм още, дано нататък не развалят излъчването му с много драматизми. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е хубав сериала и много сериозен, кара те да се замислиш за много неща, поне мен де :) Главният актьор е един от любимците ми и тук се справи много добре с ролята си, а за усмивката му думи нямам. Много ми хареса финалът на сериала,

щастлив :)

Някъде в коментарите четох, че между Му Гъ Йон и Пак Шин Хо няма химия, е и на мен ми се стори, че бяха малко доста резервирани помежду си, дори и в любовните моменти. Саундтракът също си го биваше. И другите двама главни златотърсачката и белият заек бяха хубаво изградени пейзажи, които допълваха картината много добре :) И ах този Чонгдамдонг, с това повтаряне ще популяризират и останалите квартали.....добър усет имат корейците, популяризират се чрез песни, драми и др. Браво аз поне като гледам ми се иска и аз да отида и да видя този, привличащ Сеул, тази страна :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах вече три епизодчета и съм много доволна.Каста е страхотен.Много ме радва когато видя някой актьор от отрицателна роля да бъде положителен герой както е сега с главния.Много харесвам и Moon Geun Young.След невероятната и игра в "Пепеляшка" очаквам,че и тук ще ме срази с уникално участие.Толкова е истинска.И тя и самия сюжет те кара да се замислиш.Дано не се разочаровам,но не мисля.Още повече,че като разбрах какъв е края,нямам търпение да го до изгледам.

 

Благодаря и на неуморните ни пчелички по превода. :thanks:

Файтинг. :yes: :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го почнах наскоро и съм още на средата... Засега мога да кажа, че ми харесва (ако не развалят действието с драми, сълзи и сополи нататък де) и най-вече че "лунатичното" поведение на Жан Тиери ме разсмя десетки пъти :) Още повече ме забавлява това, че всеки път, щом се разлигави пак нещо, заприличва досущ на ето тази любима на всички ни аджума:

5890599O.jpg:28558:

 

 

Хареса ми също така, че в сериала (за разлика от повечето драми напоследък) има и ЩАСТЛИВИ случайности, а не само нещастни случаи. Например размяната на "тайни" на пияна глава и др. Иначе лично според мен малката Пепеляшка можеше съвсем спокойно да си разкрие картите още след като разбра кой е секретарят Ким, вместо да скалъпва поредния план, в който да се преструва на... себе си? :blink:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продължавам да се забавлявам с този филм.Точно това налудничаво държание на Жан ме кара да се усмихвам непрекъснато и да ми харесва персонажа му,Все пак човека е имал психологичен проблем.А това мило създание,направо е невероятна Му Гън.

Не ми се случва често да остана без дъх,но в този филм определено ми се случва.За мен са много убедителни в ролите се и определено показват химия между героите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, и аз не съм съгласна, че няма химия - напротив, много са ми симпатични двамцата. Пък че са "резервирани" понякога си е съвсем оправдано от обстоятелствата. Мацката все пак не е напълно искрена и вътрешно се терзае от това... а от мъжка страна не забелязвам никаква резервираност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една много приятно поднесена любовна история.Много ми хареса,че нямаше никакви болести,тумори,амнезия,супер големи раздели и т.н. За мен филма си беше едно много приятно изживяване. Имаше си и засегнати доста актуални темички . Особено сега както е и в България,без някого да ти помогне не можеш да пробиеш никъде.

Убедителни актьори ,с много чувство и отношение.

Страхотна усмивка на богаташчето.Почти никакви отрицателни герои,по скоро поддържащи,за да се развие историята. И най-накрая един страхотен и завършен финал.Много,много хубав. :D :D :D

Мисля,че на хора харесващи любовните истории би им харесал.

 

Благодарности на екипа по превода. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм доволна, междучовешките отношения бяха изненадващо реалистични и наистина изтърканите клишета от рода на амнезия, рак и тайни роднински връзки за щастие липсваха:) Бих поровила да изгледам още нещо на този сценарист.

 

 

Накефиха ме как истински си се поскараха на покрива относно вродения му късмет :D Колко убеден беше само, че е спечелил всичко със собствени сили! Се Кюн пък беше страхотна желязна лейди - колкото и да й напича под г*за, като си реши нещо го прави от-до. Загуби играта с много достойнство, пък накрая се оказа и че всъщност е спечелила. Имаше вплетени много азбучни истини в сериала - че любов не се доказва, че нищо не е на 100 % розово, че и най-лошите хора си имат своите мотиви и т.н. Иначе това с марковите дрехи по интервютата ми се видя малко прекалено. Къде ти тези безработни бедни момичета ще хвърлят 10 бинки в зелено за парцали, които ще са демоде след 1-2 сезона? Както и да е, хареса ми сериалът, изненада ме на доста места с отсъствието на очакваните клишета :) И пак - Жан Тиери беше брутално чаровна откачалка :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволен,доволен,доволен.

Много добър сериал с прекрасен актьорски състав и хубав сюжет.

Хубаво избягаха от доста клишета.

Един страхотен Пак Шин Хо. Много му ходеше особенно в началото да играе откачалка. И признавам си ,има страхотна усмивка.

Мун Гън Йонг,никога не съм и бил фен,но тук ми допадна. А и хубавичко я обличаха.

Томи Хонг също много готин образ. Хареса ми промяната ,която настъпи в него.

Няма как да не отбележа новото бижу ,което открих за себе си - Шин Ин Хуа ( Ким Ю Ри) Каква мацка ,малеее. Толкова красива,че чак като се появеше на екран и забравях всичко друго. А героинята и беше много силен образ. Жалко,че в крайна сметка се оказа губеща,но то си се знаеше предварително.

Определено сериалчето може спокойно да се изгледа и на един дъх.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът определено си струваше отделеното време, имаше много забавни моменти с главният герой, много свеж образ изигра :lol: Реален, различен :) Това, което ме шокира беше в последните епизоди :huh: Защо най-големите богаташи стоят на студено, дъхът им се виждаше :blink: Беше нереално на фона на богатата атмосфера около тях :D !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо, едно голямо благодаря за субтитрите! :thanks:

Сериалът беше приятен. Първите епизоди ми тръгнаха доста бързо, после към средата малко го разводниха, нещо не можах да им разбера терзанията и леко изпуснах нишката (сигурно е само мой проблем), но слава богу всичко свърши ок.

Личната ми изненада тук беше Мун Гън Йонг. Не ми е любимка и въпреки играта си винаги ми е била леко анти. Но тук много ми хареса. Не знам пораснала ли е, разхубавила ли се е…

Пак Ши Ху ми е слабост по принцип, а тук се справи страхотно с ролята си. Голям сладур като се правеше на идиот и заекваше. Пък и го съчетаваше със сериозност много премерено. Надявам се сериозните му проблеми напоследък да не повлияят много негативно на кариерата му, въпреки че вече започнаха да оказват влияние (от което засега страда сериалът). Дано всичко да мине бързо, защото искам да го гледам още.

Поддържащите актьори също бяха много симпатични. А песента на Кей Уил - бонусче за мен;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да изпадам в многословия ще кажа само, че сериала ми хареса най-вече от гледна точка на това, че в него героите не се страхуваха да се борят за това, което искат по начини, които смятат за правилни или необходими. Някои от нещата от живота бяха названи с истината, неудобна или не.

Лек сериал, позитивен. Каста беше страхотен. Пак Ши Ху винаги се е нареждал сред любимците ми, тук обаче в самото начало, когато показваше лудостта си, не ми беше никак забавен и попрекали с преиграването, но ефекта беше добър. Мун Гън Йонг също се представи много добре, тя по начало няма слаба роля. Ким Джи Сук - страхотен както винаги, жалко че не го даваха по-често. Адмирации за Хан Джин Хи - много противоречив образ, отношенията му с Ча Сънг Чо бяха трудни, но претърпяха развитие, което много ми допадна. Со И Хьон беше изключително чаровна във всичките и лица, хареса ми играта и и сюжетната линия около нея.

Много ми хареса и Ким Ю Ри, която изигра Ин Хуа. Дано след този сериал да е по-търсена актриса, защото има нещо интересно в нейното излъчване.

ОСТ-а беше прекрасен, особено инструменталите бяха много приятни.

Сериала ми хареса, заслужава да се види, има както забавни, така и драматични моменти. Хубавото е, че проблемите, които повдигна в известна степен показаха истината за тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щастлива съм,че попаднах на този сериал,наведнъж изгледах 6 серии.

Не съм луда фенка на никого от главните,по - скоро ми бяха леко антипатични и затова бях предубедена,почвайки филмчето.

Ноооо... То се оказа много зарибяващо- хубави дрехи,чаровни актьори,малко смях,малко сълзи и никаква скука,поне за мен.

Оказва се,че приказките са възможни и в наши дни,е,в малко по - осъвременен вариант,естествено.

PS Догледах сериалчето днес,отдавна не бях попадала на толкова интригуваща и неоставяща те на мира ,докато не я изгледаш, драма.

Великолепна актьорска игра,която от една обикновена история прави съвременна приказка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любопитен филм. Мисля че в първи епизод беше сцената в метро ли, или някакво друго превозно средство където всички дами си пазеха чантите, щото са маркови. С наведена глава мога да си призная, че мисленето ми се промени откато гледам корейски и японски сериали. Значи сега нося маркови чанти, истина е, признавам си. Преди изобщо не обръщах внимание на чантата - каквато-такава. Важно е да събира много и най-важно папки и колкото повече, толкова по-добре. Сега смея да твърдя, че нещата се промениха - нося чанта,за която дадох луди пари,купих и още една, но не съм я показала още. Та, мисълта ми беше, че трябва да внимавате, когато гледате тези сериали и филми. Този не съм го догледала. Ще се изкажа адекватно, когато го приключа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От това, което видях до сега разбрах само едно:

Бе сгладне и честлинните комбурси

тарляха се и сверцваха във плите

съвсем откласни бяха тук щурпите

и отма равапсатваха прасурси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми в началото, после ми се изгуби и идея и смисъл и ми стана толкова разводнен, че не го довърших. Започнах го веднага след "The Princess's man" и може и заради него, но просто образът на Ши Ху ми беше адски несериозен (да не кажа идиотски). Прекрасен каст, но нещо не беше доизмислено и интригата не можа, да удържи до края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:cry: :cry: :cry: Направо не знам дали да си напиша мнението.

 

 

По-тъп, безсмислен и недоизпипан сериал като този не мога да се сетя. Не, определено НЕ. Окай, нека не е драма, нека няма смисъл,нали, но поне да очакваш да те разсмее да се позабавляваш, той просто действа, никак не действа, стоиш и гледаш как глупави герои вървят нагоре-надолу. А върха на всичко, нещото, което направо ме възмути...беше тази така любима пейка на главната, която във всяка сцена, без значение на коя географска ширина е героинята, беше там да и помогне да си отдъхне и да пролее една мъчителна сълза. :slap: Ужасен сериал, никому не препоръчвам :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:cry: :cry: :cry: Направо не знам дали да си напиша мнението.

 

 

По-тъп, безсмислен и недоизпипан сериал като този не мога да се сетя. Не, определено НЕ. Окай, нека не е драма, нека няма смисъл,нали, но поне да очакваш да те разсмее да се позабавляваш, той просто действа, никак не действа, стоиш и гледаш как глупави герои вървят нагоре-надолу. А върха на всичко, нещото, което направо ме възмути...беше тази така любима пейка на главната, която във всяка сцена, без значение на коя географска ширина е героинята, беше там да и помогне да си отдъхне и да пролее една мъчителна сълза. :slap: Ужасен сериал, никому не препоръчвам :dunno:

Ххаххаха ееее, а аз си мисля, че наранявам чувствата с моите коментари :) Съгласна съм с мнението ти, ако ти се гледа Ши Ху в нормален сериал гледай обезателно "The Princess's man".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз още се колебая дали да го гледам ..., май ще го пропусна .. нещо и каста не ми хареса .. не съм им фенка на двама трима от главните ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...