Jump to content

HyunA / DAWN


diddy9709

Recommended Posts

HyunA демонстрира за пореден път, че тя излъчва блясък с нейната зашеметяваща фотосесия за "Vogue".

За това юлско издание на списание „Vogue“ HyunA извади смел, летен външен вид с грим „Laura Mercier“ в нейния собствен, уникален стил. Тя без усилие преминава от спокоен и хладен, до съблазнителен и очарователен, с бунтарска розова коса, розови вежди и розов външен вид.

Още снимки

1624422818-1.jpg 1624422819-8.jpg

 

1624422819-7.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го и специалното изпълнние на двете диви за специалния епизод на Music Bank, излъчен тази седмица.

Jessi & HyunA - Dance Performance! (Music Bank First Half Special) | KBS WORLD TV 210625

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HyunA е избрана за световен посланик на луксозната модна марка Loewe.

Тя беше избрана заради своята харизма и сценично господство чрез нейните изпълнения, които събраха популярността й в Азия.

Още снимки

E6-Kh-OLGUc-AIG8-A.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HyunA съобщи за нейното здраве.

На 16 август KST солистката актуализира своя Instagram с дълъг надпис, в който благодари на своите служители, фенове и гаджето си. Заедно с благодарността си, тя също така актуализира за състоянието й. Припаднала е по време на заснимането на ново MV и се е наложило дори да извикат линейка.

HyunA написа: „Благодаря на тези, които останаха с мен в продължение на 48 часа на 11 -ти и 14 -ти. Не мога да опиша с думи колко съм благодарна, освен да казвам благодаря отново и отново. Чувствам се привързана към заснемането на този музикален видеоклип , и искам отново да благодаря на служителите си. Обикновено изпадам в безсъзнание няколко пъти през деня, така че за първи път имаше линейка на снимачната площадка.

Забавлявах се на танци, но, разбира се, отново припаднах, така че бях разстроена, защото тялото ми няма да поддържа това, което исках да правя на 100%. Предполагам, че не се погрижих за това по-рано. Не можех да продължа да снимам веднага, защото кръвното ми беше 70/40. Но бях облекчена, когато бях у дома, защото завърших снимките му. Мислех си, може би съм малко луда, че мисля така, но си спомних всички, които обичах, и бях благодарна за всичко.

Най-щастлив съм, когато съм на сцена, затова благодаря на членовете на моя персонал, които ми помагат да изглеждам най-зашеметяваща на сцената, и благодаря, че останахте до мен. Благодаря ви за всичко и съжалявам ... ще се погрижа по -добре за себе си.

За моите A-ings ще изпълнявам до деня, в който не мога, и ще направя всичко възможно да ви накарам да се гордеете. Ще се храня добре и ще тренирам повече. Съжалявам, че ви накарах да се притеснявате за мен. Ще отида в болницата във вторник и ще се прегледам и ще взема лекарства. Благодаря ви, че ме обичате и подкрепяте, когато ми липсват толкова много неща. И наистина имам предвид това <3 И .. Dawn, съжалявам. Благодаря ви и винаги ще ви обичам. "

Източник

 

Освен това, според съобщения в медиите от днес, HyunA и Dawn ще дебютират като дует на 9 септември. Очаква се те да пуснат нова дуетна песен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дългоочакваното сътрудничество на HyunA и DAWN предстои!

Агенцията на двойката P NATION представи видеоклип „очаквайте скоро“ за предстоящия им мини албум „1+1 = 1“. В напълно анимирания клип зрителят е попитан на какво е равно HyunA плюс Dawn, преди да разкрие заглавието на албума „1+1 = 1“ с игриво розово сърце, експлодиращо с венчелистчета от цветя.

Междувременно „1+1 = 1“ е насрочено за пускане на 9 септември.

 

[HyunA&DAWN] 현아&던 EP [➊+➊=➊]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HyunA и Dawn разкриха ежедневието си в 'I'm Fine Thank You and You?'.

В епизода на 31 август от поредицата в YouTube HyunA подстрига Dawn, но нещата не вървяха толкова гладко, колкото беше планирано. Когато HyunA попита Dawn колко иска да отреже бретона си, той каза с любов: "Режи колкото искаш."

Когато обаче видя резултатите, той изпищя и се засмя, казвайки: "Какво правиш?" HyunA попита: „Скъпа, какво си мислиш честно“, а Dawn отговори: „Странно е ... Изглежда, че когато отидох в бръснарницата, управлявана от баба в средното училище, защото в средата имаше рестрикция на подстригване. " По -късно той добави: "Мога да го отгледам. Благодаря."

 

 

Днес излезе трак листа за дуетния им албум „1+1 = 1“.

Тийзър изображението по-долу включва песните "Deep Dive", заглавната песен "Ping Pong", "XOXO" и "I Know", всички от които са написани и композирани от Dawn и HyunA. Двамата изпълнителя, които понастоящем живеят 5 години като двойка в реалния живот, ще се популяризират като официална единица за първи път, откакто признаха публично връзката си.

 

0xvo48c0snk71.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HyunA и Dawn са безспорно най-дивата, перфектна двойка в тяхната версия за двойки „1+1 = 1“ тийзър изображения!

По-рано тази седмица HyunA завладя зрителите с нечестивата си трансформация като принцеса със синя коса, докато Dawn показа своята ексцентрична страна като неоново-зеленокос принц. Сега двамата се събраха, за да завършат с цветна експлозия!

Предстоящият дует албум на HyunA и Dawn „1+1 = 1“, съдържащ общо 4 чисто нови парчета, е насрочен за излизане на 9 септември от 18:00 ч. KST.

 

Много са яки двамата, наистина много щура двойка.

Няма да спра да повтарям, че много им се кефя и се радвам, че са си заедно, пък на ония от Cube, прав им път.

Вижте тук всичките им тийзър снимки!!!

1630724783-e-akrm0vqaomqna.jpg 1630724783-e-aldztvuae4ipa.jpg

 

:wub:

Off Topic

 

1630724784-e-aljwuviaaos1z.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След поредица концептуални тийзър снимки, HyunA & Dawn днес представиха превю на песните в предстоящото EP „1+1 = 1“, давайки на феновете първото изслушване на предстоящото им издание.

Състоящ се от 4 чисто нови песни, феновете могат да очакват с нетърпение забавен албум.

 

[HyunA&DAWN]
Album Sampler

Track List
1. Deep Dive
2. PING PONG *title
3. XOXO
4. 우린 분명 죽을 만큼 사랑했다 (I know)

현아&던 (HyunA&DAWN)
EP [➊+➊=➊]
2021.09.09 Thu 6PM KST

 

[HyunA&DAWN] Album Sampler

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 6 септември KST, агенцията на двойката HyunA и Dawn P NATION представи тийзър на музикален видеоклип за предстоящия им сингъл „Ping Pong“, заглавната песен на дуетния им мини албум „1+1 = 1“.

 

[HyunA&DAWN] 'PING PONG' MV Teaser

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HyunA и Dawn казват, че се следват навсякъде.

Двойката от реалния живот и дует от P Nation бяха представени като гости в епизода от 9 септември на „Cultwo Show“, а Dawn сподели: „Мисля, че почти винаги съм там, когато HyunA популяризира“, добавяйки: „Но HyunA ме следва винаги, когато аз популяризирам. Наистина е хубаво. Ние сме едно. "

Той продължи: "Това ми дава много сила, когато популяризирам. Зает съм, когато съм активен, но тя помага за организирането на графика ми и се грижи за неща, за които не мога да се погрижа. Удобно е." HyunA също каза: "Мисля, че това помага много."

1631176545-20210909-hyunadawn2.jpg

 

Освен това днес излезе техният първи общ албум, вижте MV-то за заглавната им песен PING PONG.

[HyunA&DAWN] 'PING PONG' MV

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двамата сладури пуснаха специален клип на „PING PONG“ за 1theK.

 

HyunA&DAWN _ PING PONG | 현아&던 _ 핑퐁 | 스페셜클립 | 퍼포먼스 | Special Clip | Performance | P NATION

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се нагледах на тяхното танцово предизвикателсво с новата им песен.

Къде ли не играят и много са свежи, цветни, луди. Както се казва, търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

Много се допълват. И песничката им е страшно заразителна, а те са толкова шарени.

 

Ей го на и тяхното Relay Dance.

[릴레이댄스] 현아&던 (HyunA&DAWN) - PING PONG (4K)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HyunA и Dawn показаха своята дива и уникална химия в зашеметяваща нова фотосесия за „Dazed“.

За тези снимки двойката носи колекция дрехи от японската марка за съвременен текстил „nowartt“ и японската марка за спортни обувки „Onitsuka Tiger“. Колекцията взема мотиви, вдъхновени от екзотичното цвете Neelakurinji, което цъфти веднъж на всеки 12 години, и Deeringia Polysperma, застрашен растителен вид.

:click:

 

1637294990-1.jpg 1637295011-6.jpg

 

1637294990-3.jpg 1637295011-4.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HyunA и Dawn ще се вземат. Така де, един прекрасен ден през февруари, те изглежда обявиха годежа сиn!

На 3 февруари HyunA и Dawn направиха изненадващо съобщение чрез социалните си медии. На този ден двамата артисти разкриха, че са се сгодили, докато разкриха снимките на годежния си пръстен. Dawn публикува в своя Instagram снимката с надпис „Ожени се за МЕН“, докато HyunA публикува същия набор от снимки с надпис „Разбира се, това е „Да“.“

Изт.  Изт.

 

1643911028-image.png 1643911032-image.png

 

Off Topic

1643911038-image.png

 

 

HyunA и Dawn получиха много любов и подкрепа от феновете си, след като признаха връзката си през 2018 г. През това време двамата разкриха, че се срещат от две години и обявиха връзката си пред обществеността. Оттогава HyunA и Dawn продължиха да показват своята привързаност и любов един към друг чрез различни публикации в социалните медии.

Миналата година през ноември HyunA и Dawn вече предизвикаха слухове за годеж, докато публикуваха различни снимки с HyunA, облечена в бяла рокля и Dawn в бял костюм, излъчващи сватбени вибрации. Този път обаче изглежда, че двойката наистина е готова да върже възела, тъй като много фенове изразиха вълнението си за двамата.

Нетизените коментираха: „Много се радвам за двамата!“ „Надявам се и двамата да са щастливи“, „Винаги съм мислил, че душите им са вързани като едно, толкова се радвам за тях“, „Уау, честито“ „Не мога да повярвам, че най-накрая се женят, развълнуван съм за тях“, „изглеждат толкова добре заедно, биха били страхотна брачна двойка“, „Наистина се чувствам така, сякаш им е писано да бъдат един с друг , поздравления“, „И аз наистина искам да продължа да ги виждам заедно на сцената“, „Пръстените им са толкова прекрасни“, „Пръстените са толкова уникални, толкова им стои“, „Най-накрая се женят! Изглеждат толкова добре един с друг“ и „Това е толкова сладко“.

 

На 5 февруари дизайнерът зад марката за луксозни бижута 'Diligems' се задълбочи в процеса на работа по годежните пръстени на HyunA и Dawn.

Дизайнерът публикува,

„Имах честта да проектирам вълнуващ чифт пръстени за най-мечтаната двойка.
Бих искал да отбележа, че те са персонализирани САМО за двойката и никога няма да бъдат дублирани.
Пръстените са изработени от бяло злато с опали като основни камъни и 7 диаманта с различни форми и цветове.
Dawn дойде в моето студио, за да обсъди дизайна преди повече от месец и дори сам избра опалите и диамантите.
Освен това се сблъскахме с технически трудности, забавящи процеса и бяхме принудени да опитаме нови неща, за да разрешим проблемите.
Толкова много любов, усилия и време влязоха в ринговете и ме убива сдържано да виждам хора, които лениво правят заключения за парчетата без какъвто и да е вид проактивно разследване или надлежна проверка.
Честно казано, цената на техните пръстени, плаща годишния ми наем."

 

И така, тия двамата луди обявиха годежа си.

Въпреки това бившият репортер на развлечения/ YouTuber Lee Jin Ho повдигна подозрения и постави под въпрос дали това обявяване на годежа е официално или просто поредното представяне в социалните медии.

Той публикува видео в официалния си канал в YouTube със заглавие „Тайната на обявяването на брака на HyunA и Dawn...“ Във видеото репортерът започна с обяснение: „Dawn публикува снимка на годежен пръстен в социалната си мрежа медиите на третия с надпис „ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН“ и Хюна прие предложението му с думите „Разбира се, че е да“ Това е ясно за всеки, че двамата се готвят да се оженят.“ Той продължи да казва: "Има обаче съмнителни части. Изглежда, че агенцията не е била наясно с обявяването на предложението и то не е било договорено предварително."

Lee Jin Ho уточни: „Ако предложението беше направено съгласно споразумението с агенцията, агенцията щеше да публикува официално изявление, в което обяви предложението на двамата артисти. Въпреки това агенцията публикува само изявление, в което се казва, че в момента потвърждават фактите. Това означава, че не е договорено“. Lee Jin Ho обясни още: „Мнозина може да си помислят „защо това има значение?“ Въпреки това агенцията ще поеме отговорността за сватбата и това произволно съобщение със съгласието на агенцията може да наруши доверието между артиста и компанията."

Lee Jin Ho също посочи: „Факт е, че в момента е трудно да се потвърди дали това предложение е изпълнение или официално съобщение“. Той добави: „Хюна и Даун бяха изгонени от Cube Entertainment през 2018 г., след като двамата признаха за връзката си и трябваше да преминат през трудни времена. Затова ми се иска сега двамата да могат да се установят и да продължат любовта си с много подкрепа."

 

Off Topic

 

 

 

Ще се оженят те, къде ще отидат. Мен така ме кефят като двойка. Хем са толкова луди и си подхождат, хем пък как натриха носа на тия от Cube, като още са заедно. Друго, на 7 март P NATION публикува официално изявление, потвърждаващо, че HyunA е разбрала, че е дала положителен тест за COVID-19 по-рано същия ден.

"През уикенда HyunA започна да се чувства зле и имаше лека температура, така че тя направи бърз тест за антиген и PCR тест и тестът беше положителен." Агенцията добави още, че преди това тя е получила два кръга ваксинация. Всички насрочени срещи са отменени, тъй като тя е под карантина и се фокусира върху възстановяването у дома.

Агенцията увери феновете, че ще направят всичко възможно, за да осигурят бързото й възстановяване и спазват указанията за карантина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HyunA е звездата на корицата на майския брой на списание „Marie Claire“!

За тази късна пролетна фотосесия HyunA си партнира с испанската луксозна марка „LOEWE“, представяйки стилната колекция „Paula's Ibiza 2022“, включваща еклектични цветове и шарки, чанти и аксесоари с тропическа тематика и други.

Повече от готовите за лятото снимки на HyunA с „LOEWE“ можете да намерите в чисто новия брой на „Marie Claire“!

 

1650073876-278510226-4940788319358870-43 1650073876-278594891-4940107016093667-16

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...